Maffiózók (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne feledjük Tony B mielõtt kijött a sittrõl keményen benne volt a sûrûjében és Jacie April kapitánya volt.
Ha valaki kön a sittõl ha akarja visszakapja a pozícióját. Tony B elõször nem akarta, majd meggondolta magát mikor kinyírta a kínait.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
a Capo olaszul kisfõnököt tesz.Capo=kapitány.ált 4 kapitány(capo) van egy családbanés sok soldier, katona, akik mint egy elõzõ író írta, csak parancsot teljesít elvégzi a piszkos munkát, plusz sofõrködik stb.ilyen volt Furio is, Christopher is volt ezen a szinten természetesen.amúgy megfigyelhetõ, hogy Paulie ballépése után(ami a sorozat egyik legjobb részében, a Barreni erdõben volt) egyre inkább leszorul az Underboss szintrõl, és Chris kezdi ezt betölteni.pláne hogy Paulie börtönbe is kerül pár hónapra.
a New York-i családban pedig Carmine a Don, akinek Jonny Sacc a jobbkeze, alvezére, aki miután meghal nagy Carmine, háborút kezd kis Carmine ellen a trónért.Jonnynak a jobbkeze lesz Phil.
Tony B pedig nem lesz kapitány, csak megkap egy casinót Tonytól ami jól tejel.lehetett volna kapitány, de elbaszta.csúnyán.Capise?😄 sima családtag volt.
lehet tévedtem pár dologban de megpróbáltam faszául leírni, bocs ha túl bõszavú lett.Ciao
egyébként a per amit te említettél, valamelyest el van varrva, hiszem Hesh azt válaszolta, hogy õ meg visszaperel valami felhasznált vokál miatt, amit a srác kiadója használt fel engedély nélkül.. feltehetõleg nem akarnak egymással szórakozni, mert mindketten tudják hogy kamu az egész, és csak le akarják egymást nyúlni, de mivel mindkettõjüknek van ilyen szköze, ezért semlegesítik egymást 😊
meg van még pár ilyen, de most csak ez jutott eszembe.
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Nem tudja valaki, hogy honnan szerezhetnék feliratot a 6. évadhoz? Most töltöttem le mint a 12 részt, de angolul van persze. Segízsetek, elõre is köszi!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Tökmindegy, hogy te ölsz vagy téged ölnek meg csak teljen az idõ"
A halál csupán a kezdet...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A halál csupán a kezdet...
Én ugy látom, hogy Tony/Junior a Don (amig Junior volt a Don addig is Tony irányította Juniort) Paulie, Silvio, Tony B Capok, Cristopher pedig egyfajta mader man. de köztük is van hierarchia. Pl junior testõre csak egy Soldier. azaz saját üzlete nincs csak parancsot teljesít. Junior is nagyon sokáig nem cisnálhatott saját bizniszt.
HOgy a két család hogyan viszonyul egymáshoz? 5. szezon végén a new yorkiak kinyírják egymást majd a rendõrség a fejeseket lecsukja. Ott igencsak nagy háború kezdõdik utána szerintem. Tony célja az volt, hogy a New Yorkiak ne jöjjenek Jerseybe. Hisz az az õ területük. ÉS túlképp ezt a rendõrség jól el is intézte nekik😊
Engem az érdekelne, hogy milyen a maffia hierarchiája a sorozatban? Mert folyton arról beszélnek hogy vannak New York-iak, meg New Jersey-ek, meg Aprillek, Sopranok, de mégis ezeknek közösen van egy Don-juk, aki ez esetben Junior. Meg érdekelnének az alacsonyabb rangok is egészen a földig. Elõre kösz az infót!
Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Meg egyáltalán. Attól lesz tökéletes a színészi játék, hogy az eredeti beszéd, a mimika, a mozdulatok smakkolnak. A szinkronnal nagyon sok veszik el a színészi játékból.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
apropo final episodes... http://www.youtube.com/watch?v=B8lHGw4arsM
viszont most olvasgattam es talaltam olyan cikket is, ahol nem nyolc, hanem kilenc epizodot irnak meg. a vegen meg lehet nem is lesz vege 😄
az en tippem egyebkent az, hogy Tony-t lelovik a vegen es meghal...
1.Nemhiszem h paulie öngyilkos lesz, azaz remélem nem😄
2.Carmela nem fogja kitalálni hogy milett adrianaval mert már nem foglalkozik vele.
3.adriana él--> persze, tony azt is álmodta hogy Sil lelövi adrianat..pff
4.a háború ny és nj között lehetséges
5.Aj tuti nem próbál meg beszállni a családi vállalkozásba mert az uccsó részben amikor barátnõje van eléggé megkomoylodott...pl a mondat amikor Tony mondja neki hogy miért nem szólt amikor vette a láncot a bnõjének, merthogy neki vannak jó kapcsolatai, erre AJ mondja: Ja, nekem meg munkám van. szal ebbõl érzõdöütt egy lenézés...na mindegy. majd meglátjuk mi lesz.
Ez már tuti hogy havonta fogják nyomni a részeket? akko a 6.-at mé nyomtéák hetente?:/
persze akár még ezt is be tudják adagolni úgy, hogy beszarjunk rajta, elvégre ez a sopranos még mindig, nem lesz belõle nevetségesen szar komédia... ezt õk sem akarják!
azért beszrás, miket jósolgatnak:
Paulie öngyilkos lesz, nem küzd meg a rákkal
Carmela elõtt felfedõdik az igazság Ralphal, Adrianaval kapcsolatban
másik verzió: Adriana él
chris mostani neje elvetél
mindneki háborút jósol NS és NY között
Tony, Phil vagy Johny Szákk meghal
Tonyt leültetik a végére, köpni fog valaki, aki lehet a magét csak tettetõ Junior, vagy Bobby, vagy NY
mi lesz a sorsa a két távol keletinek, (terroristák?)
befejezi-e Carmela a házát? (ki a faszomat érdekel???)
AJ megpróbál beszállni a családi vállalkozásba
Meadow szakít a barátjával
és sokan mondják, bár nekem nagyon nem tetszene, hogy:
"Tony hirtelen felkel, és csak álmodta az egészet..." hogy ez az egész hány részig visszamenõleg van, azt ki tudja.
na persze ezek cska feltevések és kérdések.
de jó lenne már lezárni végre bizonyos dolgokat.
Jah, és mindenki visszavárja a ruszkit.
ahogy mondod, amint megjelent külföldön, a neten már tuti fellelhetõ, onnan pedig már csak a hosszupuska.fw.hu megfelelõ fórumtopikjában található emberkéken múlik, hogy mennyi idõ alatt fordítják le magyarra.. 1-2 nap, 1-2 hét is lehet, de akár több is, ha úgy adódik, hogy a fordítók nem érnek rá...
Vándorsólyom, úgy érted hogy a 6. évad második fele, ugye?😊 hivatalosan így hangzik a dolog, 7. évad nem lesz!
én már láttam a sorozatot 1 éve kb (ekkor fejeztem be, egyébként kb 5 éve vagyok rajongó), a 6. évadot a magyar feliratok kijövetelével egyidõben néztem meg, és fjeztem be... aztán egyik este gondoltam nézek valami filmet, de csak 1 órát akartam fennmaradni így gondoltam megnézek egy részt, az elsõt... aztán megnéztem azonnal a másodikat is, és most megint ott tartok ahol régen, amikor még nem ismertem a sztorit, hogy minden nap megnézek minimum 2 részt lefekvés elõtt, legyen bármennyi is az idõ, aztán másnap 2-3ig alszom mert nem bírok felkelni....
hát ha a jóslatok fele bejön, akkor egy nagyon kemény és drámai 8 rész elé nézünk.
ti ~ te
faccio (fare) ~ csinál/tesz
un ~ egy
culo ~ segg
cosi ~ így/mint
(szó szerint kicsit mást jelent, ez inkább egy olaszban használatos kifejezés)
ja, itt leírják, hogy mit jelenthet angolul
http://forum.wordreference.com/showthread.php?t=220615
1. évad 8. rész, 35. perc 55. másodperc, olasz mondat, fonetikusan "kefaccsa un kúló kózi", közben Tony a pöcse felé mutogat, sejtem mit jelent, de valaki le tudná nekem fordítani, és le tudná helyesen írni olaszul?
elõre is köszi 😊
http://www.xpress.hu/
Mi történt a Maffiózók 5. évadjával? Nagyon fura a szereplõk hangja!
Internetrõl szedtem le avi formátumban.
Megjelent már hivatalosan az 5 évad DVD-n?
Köszi!
Mi a helyzet srácok az 5. évaddal?
Megjelent már a boltokban, mert nekem megvan de a szereplõk hangja valahogy fura!