1741
  • Les Nemulash
    na ne bassz

ne mondd már, hogy náluk is tököm pünkösd, és nem lesz 20. rész még 1 hétig, mert kurvára mérges leszek.

háthogyabüdöskurvaistenbasznámászájbahogybarátoköztkategóriábasüllyesztikageciamerikaiférgekalegjobbsorozatot

nna

HBO mit bohóckodik. nem értem.
    még ha karácsony lenne vazzeg

mondd, hogy csak kamu
  • Silvio
    nincs. illetve, ha van is, az az rtl klubnál van...

fakk. itt várom a következő részt, hogy holnap letölthessem, erre most olvasom, hogy elmarad ma, és csak jövőhét vasárnap folytatódik...
    kurvaünnep
  • bakvarnyu
    a 6. szériához még nincs szinkron?
  • yourEnemy
    mikor volt ez? szégyellem de nem emlékszem
  • Vándorsólyom
    nálam ultrakedvenc, amikor a zsidó négert kiosztja Tony
  • télina
    Mostmár megvan:)))... mégegyszer köszi:)
  • Silvio
    nem, az előtted lévők a főcím dalt írták, ez, amire te gondoltál meg valószínű az, amit leslied írt:)
  • LeslieD
    Nick Cave - Lay me Down

Jöhet a fele királyságod

Tudom, hogy közben rájöttél, de te mondtad
  • yourEnemy
    ott a félreértés, hogy én a webről töltöm lefelé a részeket nem a tvben nézem és én azokra a fordítókra gondoltam, akik egy héttel az amerikai vetítés után magyar feliratot készítenek
    :)
  • Les Nemulash
    a fordítók önzetlenül csinálják??
    szerinted a forgalmazó meg a retekklubnak ingyen fordítják le a fordítók?

szinkronfordításról van szó komám...

olvass,mielőtt békebírót játszol

szal ha már pízt kap érte, akkor dolgozzon is.
  • piratkill
    Jó nagy gyökér vagyok,csak el kellett volna olvasnom az alatta levő postokat. :(
  • piratkill
    http://www.youtube.com/watch?v=2zx6YT_FU4E&mode=related&search=

Aki tudja,hogy a fenti linken található trailer alatt ahllható zenének ki az előadója,annak adom fele királyságom!
    Előre is köszi :))
  • yourEnemy
    magyarul láttam sajnos de az olasz rész tényleg biztosan jó
    kedves Nemulash kérlek ne szidd ennyire a fordítókat, önzetlenül és ingyen csinálják és nagyon sokan örülünk a fordításaiknak, mert hát hiába, kevés a középfokú angol tudás.
    Most pedig veszem a bátorságot és megnézem a 19-est...
  • Les Nemulash
    az is csak a hülye magyar fordítás miatt barreni erdő...
    agyonlőném a magyar szinkronosokat...

pine barrensből barreni erdő..
    mi az, hogy barreni? eleve nem helynév az, hogy barrens, és mi lesz az S-sel a végén?

The Pine Barrens, also known as the Pinelands, are a heavily forested area covering 1.1 million acres (4,500 km²) of coastal plain across southern and central New Jersey. The name "pine barrens" refers to the area's sandy, acidic, nutrient-poor soil, which didn't take well to the crops originally imported by European settlers.

az ilyen nagyon fel tud idegesíteni

legalább venné a fáradtságot az idióta fordító, hogy utánanézzen

• Les Nemulash
    a3 - woke up this morning
    alabama3 másnéven
  • Abruzzi
    Énis az ilyen részeket szeretem :)
    Nekem is a Barreni erdő a kedvencem, de abban is az a jelenet amikor leüti Paulie az oroszt, ott szarakodnak vele és akkor így egyszercsk kis csönd után chrissy felkiált:
    "What a fuck??? What did you do??" Számtalanszor megnéztem:)
    Furio az ajtóban jelent szintén, az a fej...amikor sdzétveri a galerit, na azis nagyon jó. De ott te szinkronosan nézted? gondolom, mert nekem is szinkronosan van meg, de láttam angolul is, és ott olaszul beszél, nagyon jó úgy! Mielőtt leüti vmi ilyesmit mond: "under pro cuba, under pro cuba!" vagy nemtom, bocsi:S ez hallásból van. Nagyon jó tényleg ezek a részek.
    Meg nekem Tony alakja akkor tetszik amikor lebattyog az újságért:D
    De amúgy a szinkron sem rossz szerintem, abban is vannak jelenetek amikor az tetszik nagyon, pl mielőtt Tony és Carmela szétmennek, és akkor carm dobálja ki a dolgokat, és tony hazaér, és rámegy a golfcuccokra, erre kiszáll, reakció: Mi a f@sz ez?. de a hang:D Áhh szóval ezek bennem is örökre megmaradtak. :)
  • Col Andrew
    Szerintem is a "Barreni Erdő" volt a legjobb, Steve Buscemi rendezésében. A legfílingesebb rész.
  • Silvio
    nekem még mindig az oroszos rész volt a beszt, chris és paulie küzdelme a hideggel:)
  • piratkill
    Azt hiszem Pauli mondja Sil-nek vagy fordítva mikor a zsidó krapekot akarják rávenni a bizniszre :)))
  • yourEnemy
    hi
    én most szólalok itt meg először
    még nem láttam a 19. részt de kissé aggaszt ez a 'na kitört a háború' megjegyzés

piszkosul szeretem ezt a sorozatot
    egyrészt a törvények tiszteletben tartásának fontossága az én életemben is hasonló szinten van, meg amúgy is nagy keresztapa rajongó voltam mint Sil (míg sopranos rajongó nem lettem)

legjobban az olyan ütős részeket szeretem, ami egy-egy részben előfordul és klasszikussá válik a cimboráimmal állandóan ezekre utalunk, ha 5-ödjére nézem meg a részt, akkor ezeket várom

mint pl. Furio mikor szétverte a kuplerájt és azt mondja a nőnek hogy ne avatkozz a férfiak dolgába,
    vagy mikor az a kis pöcs megszivatta Artie-t aztán Furio egyszer csak megjelenik az ajtajában és bólint egyet :)
    vagy mikor Feech LaManna-t Criss behúzza a csőbe

most hogy belegondolok az egész 6 szériában a legjobb rész a két fbi-os manus képe mikor meghallják a lehallgatóból:
    - Meadow, hová viszed azt a lámpát?
    - A koliba, mert az enyém elromlott

mit összeszenvedtek míg eldugták a pincébe a lámpába azt a lehallgatót...

Petsy is kellően megindokolja a mercis csajnak, hogy miért is kell elfelejtenie T-t. meg az is jó mikor Petsyék védelmi pénzt szednek.

az is k**va jó mikor a bérgyilkosnak megmondja Silvio hogy nem mehet és az fbi is kéri hogy felejtse el Floridát ő meg kötél után néz

- Tudod mit, Johnny? Mondok neked valamit, de ez sem tesz majd jót a tekintélyednek.
    Elmégy te a k**va anyádba! Ő az unokaöcsém

most a 6x17-es részben mikor Tony Melfire várakozik, aztán szó nélkül feláll és bemegy az félelmetes. nem mond semmit nem csinál semmit de meghűl az ereimben a vér, ahogy néz

és imádom a régi jeleneteket Tony apjáról

Kérhetek olyat, hogy Ti is írjátok meg melyek a kedvenc jeleneteitek?

Találós kérdés: ki mondja kinek?
    - Te, ha most nem öljük meg ezt a fickót, alkalmaznunk kéne

• télina
    Nagyon aranyosak vagytok:)))))) köszönöm szépen!!!:)))))))
    Még küzdök a letöltéssel... mert hát nem vagyok egy netes géniusz:DDDDDDD... de azért tutira összehozom majd:)
    Szóval egy néger blues.... akkor ezért jön be ennyire:))))))
    puszi!:)
  • Depridol
    Sopranos OST - Woke Up This Morning.mp3
    A track eredete egy néger blues (tehát innen a szöveg)...
  • Vándorsólyom
    http://defendit.tvn.hu/sop.mp3

1-2 napig fent hagyom, addig töltsd le
  • télina
    Sziasztok!

Én is csak most találtam Rátok:)
    Tudnátok segíteni abban, hogy a zenéjét ki játsza, és hogy mi a címe?
    Engem már attól elkap a Sopranos feeling:))))))))
    Nagyon bejön ez az egész....:)))))))))))))
    Előre is köszi!
  • Depridol
    Ciao! én is elmondhatom magamról hogy nagy Sopranos fan vagyok.5 szenzont már láttam.A 6dik-ból csak az első részt(felirat,deh HD minőség :D)
    The Shield-ről annyit: nekem is iszonyat bejött, csak mindig késő este adták azt' legtöbször bealdutam rajta...Bár ez igaz is a retek klubbra milyen érdekes mind a két sorozatot kibaxxott későn adták?vajh miért? vajon kik számítottak célközönségnek???
  • Iwant2Belive
    ja és ez msn is...
  • Iwant2Belive
    Összesen 6 szezon van, egy szezon 13 részes, kivéve az utolsót ami 21.
    Usa-ban most lesz sajnos vége a sorozatnak, még 2 rész van hátra. további infok miatt--> [email protected]
  • piratkill
    Sziasztok!
    Most találtam rá erre a fórumra.Minden sorozatok királyának tartom a Sopranos-t.Először jópár éve az RTL-n láttam,utána most egy hónapja egy havernál.Szeretném beszerezni az összes évadot.Segítség kellene;pontosan hány rész egy évad,összesen hány rész.Ami most megy az USA-ban az hanyadik évad és az hány részes.
    Bocsánat a láma kérdésekért,de én Sopranos ügyben igencsak kezdő vagyok.Viszont soha nem láttam még sorozatot aminek ilyen feeling-je lenne.
    A választ előre is köszönöm!
    Üdv
  • Vándorsólyom
    maffiózó rendőrök?

na, ez pont aktuális
  • Les Nemulash
    simán.

engem is a köcsög magyar cím tartott távol tőle.
    mondom kemény zsaruk, aminek ilyen címe van, az egy fos.
    oszt olyan másfél éve eccer úgy maradt a tv retekklubbon, és elkaptam egy részt. mint kiderült később ez a rész (2.évad 9.rész) ilyen visszapillantás, hogy 1.évad 1.rész előtti napon mi történt.

másnap már lent volt az első évad (a retek klubb már a 2.nál tartott)
    tavaly januárban már ugyanígy követtem az 5. sorozatot, mint most a maffiózókat.

az a gáz, hogy ilyen fasz címeket adnak, meg retek klubb elsuvasztja éjjel fél12-re ezeket a sorozatokat

THE SHIELD-ből hogyan lesz Kemény Zsaruk...

Ezis maffiózós amúgy, csak itt a rendőrök a maffiózók :D

nem lövök le nagy poént, úgy kezdődik, hogy a belső ellenőrzés ráállít vkit közülök a főszereplőkre. a főhekus rájön, és kinyírják a spicli rendőrt.
    emelett ugye a különböző bandák között kell lavírozni, megélni,és elkerülni a lebukást.

4. sorozatban pl Glenn Close, az 5.ben és a 6. elején Forest Whitaker a guest star.
    Az előbbi helyi rendőrkapitányt alakít 1 évig, a Whitaker (idén Oscart nyert) meg belső elhárítás, aki le akarja buktatni Mackeyt (Chiklis - 'kőember' a fantasztikus négyesből )

a zenék nagyon ütősek benne.

LA, néger bandák, mexikóiak,salvadoriak,örmény maffia stb.

És minden részben ugye mellette még rendőrködnek is, tehát felgönygölítenek erőszakolót,sorozatgyilkost stb

Amit nagyon bírok benne, hogy sok szálon fut.
    Jó, van 1 fő fő főszereplő,de van az örsön kb 8-10 rendőr,akiknek ugyanúgy követheted az életét.

szóval lehet,hogy u.azt a sorozatot nézzük, és mégis mást.
    szal lehet én totálisan az egyik szálat követem, és az a szimpi, neked meg a másik.

maffiózóknál ilyen nincs. tonyval vagyunk, vagy nem? :)
    van itt olyan, aki Phillel van?

a maffiózókat egy kicsit jobban kedvelem, de csak 1 kicsit. 1 szinten vannak nálam kb.
    a maffiózók nyugisabb, a kemény zsaruk viszont pörgős, és nagyon kell figyelni. bár a részek előtt szokott lenni emlékeztető, és elég jól szokták összevágni. van, hogy az előzmények közé 2-3 évaddal azelőttii részből van bevágva valami, ha éppen a sztoriban előjön vmi olyan, ami onnan lehet ismerős.

és itt sem lehet hepiend.
    2 gyilkos zsaru, akik kinyírták az egyik társukat a sorozat legelején, mert spicli volt, közben nyomozások folytak ellenük, de a végére már annyi terhelőt tudnak egymásról, hogy elkerülhetetlen a konfliktus :)

szal le fogják gyilkolászni egymást ezek is :D
  • Vándorsólyom
    ez a phil mekkora egy pöcs
  • Silvio
    van olyan jó mint maffiózók?
  • Les Nemulash
    akkor nézzed a kemény zsarukat :D

ott is nagyon kemény most a végkifejlet vazzeg :)

2 kedvenc sorozatom. és most mindkettőnek vége...
  • Silvio
    soha nem izgultam így még egy sorozatért, mint most a maffiózókért:D
  • Iwant2Belive
    este megnézem az új részt, tuti, már alig várom
  • Silvio
    hát Phillékkel most nehéz lesz egyezkedni...
  • Iwant2Belive
    Inkább úgy lenne érdemes fejtegetni, hogy pl. mi lesz ha Tony hal meg: volt már rá példa a mafia történelmében, hogy a boss felesége lép a helyére adott esetben Carmela lenne ez de leginkább csak akkor ha lesittelik a főnököt és nem meghal, nem hinném, hogy Carmela képes lenne vagy akarna főnök lenni, végülis semmi köze nem volt a szervezett bűnözéshez. Carmela a 2 gyerekkel fogja magát és arrébb cuccolnak persze támogatja őket a köv. családfő a mafia szabályai szerint. Ki lesz a boss T. után. A főnök halála után mennyire gyengül meg a Soprano família? Ha nagyon, széthullhat, jön egy új család, vagy new yorkiak akár. Kiállítanak egy úgy családfőt: Baccalanak és Paulienak nincsenek meg a kvalitásai, Baccalat nem is tisztelik, kb egy nagy kedves dagi medve látszatát kelti, nincs neki hírneve, egy ilyen ember nem tudja összetartani a családot. Sivlio eléggé a háttárben van ő sem mutatott sok vezetői vénát. Kis Carm végülis már visszavonult, vagyis mikor Tony javasolta neki, hogy vegye át New Yorkot nem igen érdekelte már a dolog. AJ 20 éves családfő, na hagyjuk. Junior visszajön a diliházból, lehugyozott gatyával:D joke...
    Szal én szerintem ha Tony meghal New York veszi át a terepet, ki más, hisz ők takarították el T.-t az útból.
    Ha nincs ilyen drámai lehet tanuvédelmi program, már ha az FBI-nak van valami a kezében amivel erre kényszeríthetik Tonyékat, ha nincs, de T. lába alatt már nagy forró a talaj (Phil Retardoék miatt), 1 nap alatt fogja mindenét ami van, lové, asszony, gyerekek és jó messzire eltűnik örökre. Ha sikerül egyezkedni Philékkel esetleg átranszformálhatja a Barone szemétvállalatot meg amije van legális üzletekké és akkor végülis happy end. Mondom ezt úgy hogy a 19et nem láttam még...
  • Les Nemulash
    fejtegessünk tovább, mi lesz

AJ öngyilkos lesz vagy lelövi az apját :D
    Tony vagy Phil vmelyik megöli a másikat...
    Sztem Phil meghal, kis Carmine átveszi a helyét.

Meadow hozzámegy a kis Parisi kölyökhöz.
  • Silvio
    jaja ez a 20as... de fura, azt hittem csak az hbo hivatalos soprano oldalára szokott elsőre kikerülni a trailer...
  • Iwant2Belive
    Ah de setét vagyok, azt írja, hogy "már csak két epizód van hátra"
    akkor ez biztos a 20asé...