1741
-
#1301 Meadow az igen, meg az a csaj amelyiket Crishtopfer végül elvett, vagy Tony akármelyik csaja.Ha nem látnád Adriana az egy rossz festett hajú cigányribanc. -
#1300 Oooooh! Hát ez qrva jóóoooooohhh! -
#1299 haha, nekem Caremla is bejött, igazi nő!
Ezen meg meghaltam
:DD Oh, ey! -
Les Nemulash #1298 ízlésficamod van...
talán a meadow-t vagy a barátnőjét, a lófejü huntert játszó 2 zsidó luvnyát? :)
ugyanmár...
de ha neked Adriana/ Drea di Matteo tetszett a legkevésbé, akkor ajánlom neked Aida Turturrot/Janicet vagy Mrs.Sacrimonit.
Vagy Vitot :DDD
-
#1297 Na nekem az tetszett a legkevésbé az összes közül. -
#1296 http://www.hillaryclinton.com/ -
piratkill #1295 Bakker, láttátok a közszolgálati hiradót?Clintonék a Sopranos-al kampányolnak. :)))
Don't stop beleiving! :DD -
Reyes #1294
;) -
Les Nemulash #1293 Drea di Matteonak/Adriananak nagyon megcsinálnám a kakilóját :DDD
-
Les Nemulash #1292 amelyik olasz, az jó volt :)
csak tudnám meadow szerepére miért nem sikerült olaszt találni... -
#1291 Elképesztő mennyi jó nőt szedtek össze ehhez a sorozathoz. -
Les Nemulash #1290 " hítfeún 11 aúrakkor" -
#1289 A 6/21-ez mikorra várható felirat? -
piratkill #1288 Azért ez komoly bevállalás.Én most kizárólag angolul nézem-már csak a nyelvtanulás, gyakorlás miatt is-előröl a sorozatot.Sokszor kell repeat-elni mert a szleng nagyon komoly :))
De egész más a hangulata eredeti nyelven.Tegnap kezdtem, most fejeztem be a 2.évadot.Szerintem én ezt soha nem fogom megunni :))) -
Vándorsólyom #1287 na szevasztok, én lezártam magamban a sorozatot, nincs miről beszélgetnem róla.
üdv nektek -
#1286 Gondolom, hogy valami gyári cucc, pár helyen találtam linket de már nem élnek -
#1285 Én ezt csinálom kb áprilisban kezdtem el és most érek a legvégéhez , már
csak három rész van hátra.Kicsit el van már itt szaródva a sorozat, ez a rengeteg rákos beteg , már megint autóbaleset (Christopher)meg most lesz még Silvioval is valami, ilyen egyszerűen nincsen ,annyira irreális így mintha csak ki akarnák elégíteni a nézői igényeket ,itt a vége bűnhődjön meg hát mindenki aki benne volt a szarságokban. -
#1284 nekem a 628-as ericsson telefonomon volt olyan csengőhang -
#1283 Szerintem úgy, hogy abból még nem adtak ki DVD-t amin lenne magyar felirat, ergo nincs hozzá subrip mint az első szezonokhoz, hanem szinkron alapján készül. Egyébként én már önszorgalomból 90%át megcsináltam a 7es résznek, majd feltöltöm. Bár akkor még mindig ott van a maradék 8,9,10,11,12,13 -
#1282 ah elnéztem a linket így már megvannak :)
hogy lehet az, hogy az 5. évadnak csak a felének van felirata? :) -
#1281 Kellene olyan csengőhang mint Tony-nak van. Hogy keressem?:) Motorola gyári hang? -
Silvio #1280 hm, az én gépem magyart mutat:) -
#1279 1-2-3-4-6 hoz van felirat, 5.hez csak a 6os részig, ill a legutolsó részhez is még kell pár nap. -
#1278 Nyelv: angol :) -
#1277 Nem gondoljuk csak gyanítjuk. -
Silvio #1276 nem azért, de itt van 4.hez meg öthöz iss felirat csak nincs mappába téve http://home.of.donsystem.hu/index.php?keres=maffi%F3z%F3k (feliratok.hu) -
VIG0 #1275 Ti amúgy miből gondoljátok hoggy lesz még folytatás? -
#1274 ah értem.. én nem akartam a szinkronosat nézni.. max ha a 6. is le lesz és akkor az egészet úgy beszerezni:) akkor marad az angol felirat -
#1273 Szerintem nincs,mert azok szinkronosan is hozzáférhetőek a neten. -
#1272 szevasztok! épp "beszerzési körúton" vagyok, és már 3 évad megvan :) a problémám csak az, hogy a 4. és 5. évadhoz nem találok magyar feliratot. (feliratok.hu ; hosszúpuska; opensubtitles) van egyáltalán? -
Silvio #1271 én pont azt tervezem, újra kezdem az egészet, mihelyt lesz időm:) -
stifi #1270 ha egybefüggpen nézed a sorozatot, mondjuk napi 1 rész, akkor a 6. évad elej is a heéyán van teljesen rendben -
Silvio #1269 ezez azért annyira nem lehet csodálkozni, hisz maffiózók élete napm mint nap stresszel teli... -
#1268 Nekem ami a legkevésbé tetszett az első 3-4 rész a hatodik szériában,amikor Tony kórházban feküdt.Végeérhetetlen beteglátogató jelenetek; akkor kezdtem leírni , de most megint jó így a legvége felé.
Mellesleg szokatlanul sok a rákos beteg a szériában van minden,prosztata,
tüdő,gyomor stb
-
yourEnemy #1267 és szerintem egyértelműen nem halt meg Rony. semmi sen utalt erre, az ajtó pont akkor nyílt ki mikor Meadow bejött rajta. egy zseniális feszültségkeltés volt csak. A mosdóba eloldalgó fickón T még a szemét is rajta tartotta és úgy zárták le a szálakat, hogy most éppen senkinek nem érdeke hogy kinyírassa
Milyen kis finom jelenet volt, mikor Patsynek töltött bort a skip -
yourEnemy #1266 nekem is ez a szezon tetszett legjobban. megvan dvd-n és már számtalanszor újra néztem. Ralph az egyik legstílusosoabb embere volt tonynak. nagyon bírtam. emlékeztek, mikor Vitoval kosarazott? :))
És tényleg a spontán sepregetős részen én is röhögtem, megúszta a fránya pára -
#1265 Úccsó részben meg az volt a mega lol amikor Paulie le akarta baszni a macskát az asztalról a seprűvel, és mikor Tony belépett elkezdett sepergetni. -
#1264 A lol az volt amikor Silvio fejen b@szta a morzsaporszívóval :DDDDDD -
VIG0 #1263 Akkor ne nézd. -
Vándorsólyom #1262 Én nem akarok új sorozatot!!!!!!
elég volt, szép volt