Maffiózók (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Iwant2Belive
Azt azért nem hiszem, mert miután Tony tanuvédelmet kap cserébe, hogy terhelõ adatokat szolgáltat egy csomó másik gangster ellen, az egész mafia, országos szinten, õt fogja keresni, de gondolkodás nélkül kinyirják azok után bármelyik családtagját. Ezt Tony-nak tudnia kell, nem lehet olyan hülye, hogy hagyja elfutni a saját lányát ilyen helyzetben. Egyébként lehet nem is lesz tanuvédelem, lehet csak arrébbcuccolnak szépen és Tony így kiszáll.

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

😮
sztem elhúzott a kis patsyvel
Iwant2Belive
a férje hulláját azonosítja szerintem

de hol van azon a képen meadow ahol a többi családtag ott van??

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

és janice valyon milyen kórházban van? juniort látogatja, vagy esetleg valaki mást? elég feldúltnak látszik...
jaja, és szerintem ahol tony, carm meg aj beszélget az valami kisvárosi lebúj lehet, ahogy kinéz
Iwant2Belive
Érdemes alaposan megnézegetni a képeket a
http://s184.photobucket.com/albums/x14/sopranoscaps/Made%20In%20America/
linken.

Tony és Carmegyütt. Vajon, hol készülhetett ez a kép? Erõs a gyanum, hogy az egyik fbi irodában ahol a tanuvédelmi dolgot beszélik át. Hol máshol?

AJ-nek meg talán ebben a jelenetben közli az apja, hogy örökre el kell hagynuk Jersey-t, teljesen más identitással új életet kell kezdeniük.

Tony utoljára meglátogatja Jun bácsit, hiszen (ha tanuvédelem) soha nem láthatja újra.

Jannice és Tony talán szintén utolsó beszélgetése mielõtt eltûnnek.

Próbálják pozitívan felfogni az egészet.

Itt döntik el, hogy a tanuvédelmet választják, mint egyetlen lehetséges megoldást.

Vagy nem, és akkor kurvára benéztem az egészet xD

nem, de nem is most forgatták😊 amúgy meg minden évadban ilyen részek környékén van mindig tél, illetve tavasz (vagy õsz, hiszen az elsõ részben, mikor bobbyval kempingeztek még meleg volt), fõleg, hogy most a részek között nincsenek olyan nagy idõ múlások, hanem szinte nap nap után mutatják az eseményeket...
mi az bazzeg ott tél van núniusban????
nem hittem volna, hogy junior még szerepelni fog
Iwant2Belive
Benny sokkal reálisabb, bár szerintem ezekrõl a képekrõl szinte semmi nem derül ki biztosra.

Iwant2Belive
A kis Vito egy katonai táborban senyved az isten háta mögött. Egy, azt sem tudja ki nyiratta ki az apját, kettõ, hogy lenne képes egy kb 12 éves serdülõ kis hülyegyerek megölni NY egyik fejét? Ez olyan elbaszott irreális és debil befejezés lenne amilyet még a világ nem látott.

mondjuk az érdekes, hogy pauliet nemakarták kinyírni...
legalábbis amikor phil egyik embere pauliet mondott , a másik kijavította bobbyra...

hm hm
képek a forgatásról:

benny kinyírja philt

http://img101.imageshack.us/img101/2159/racewaymaxcasellatu8.jpg
http://img101.imageshack.us/my.php?image=racewaydeath2jm9.jpg

de az i slehet, hogy ezek ilyen elterelõ hadmûveletek, direkt leforgattak 3 változatot, és csak Chase tudja melyik az igazi 😊
http://img516.imageshack.us/img516/822/imgep8601vz8.jpg

http://img516.imageshack.us/img516/6669/imgep8602tr5.jpg

http://img523.imageshack.us/img523/4540/imgep8603lw1.jpg

itt is van egy csomó kép az uccsó részbõl

http://s184.photobucket.com/albums/x14/sopranoscaps/Made%20In%20America/

ha ilyen nyugisan ülnek pauliaval a bolt elõtt, akkor Philnek már annyi...
philt valami benzinkútnál lövik le

http://img252.imageshack.us/img252/1176/racewaymorrisplains2007ng0.jpg

http://img252.imageshack.us/my.php?image=racewaymorrisplains2007ju7.jpg

az a kérdés ki lövi le?
a képen Tony kocsija van..

de minek szerepelt a kis vito pár résszel ezelõtt?

szerintem a kis vito fogja kinyírni Philt...
dejó, a fõszereplõ meg a csávó, aki le akarta lõni Christophert😄 meg most olvastam, valóságban meg drogért rabolt
hehe, most nézem bronxi mesét - Artie nõje DeNiro felesége😊
LeslieD
Én is ezen törtem a búrám, hogy lehet hogy a "kis" Carmine fog segíteni Tonyéknak (de mondjuk õ már ki akart ugye szállni rég). Én sem hinném, hogy a többi NY-i család csak úgy hagyná, hogy Phil Retardo játsza a kiskirályt.

és mit szólnátok egy olyan befejezéshez hogy Tony egyedül megöli Philt és aki épp körülötte van. emlékeztek, mikor Juniorhoz elment tárgyalni egyes egyedül? akkor az öreg megúszta mert ez volt T érdeke (tudniillik: az fbi nem õt figyelte hanem az új 'családfõt')
ne feledjétek hogy mindig elõre megérezte a legjobb lehetõséget
én meg olyat olvastam valahol, hogy Carmela megöli Tonyt, és leszbikus lesz, Rosalieval összeházasonak 😊

LOL!
ez igaz
Iwant2Belive
Tonyék nem kimondott család, inkább egy klán, és természetesen mi nem látjuk az összes tagot, csak a fontosabbakat. Az FBI-nak meg nem feltétlen az a jó ha Tony meghal és helyére jön egy erõsebb nagyobb család.

sztem az FBI nem szól bele, örülnek ha egy családdal kevesebb

de most komolyan, én úgy hittem, a maffia családoknál, fõleg ha valami nagyobb, akkor azon belül sok ember van, nem csak pár kapitány, mint Tonynál. nincsenek már katonái?
Iwant2Belive
inkább eléggé semmitmondó xD

Eszembe jutott még két lehetséges befejezés amit érdemes lenne továbbgondolni.
Az egyik az FBI-al kapcsolatos. Tulajdonképpen õk pontosan tudják, látják mire készül Phil és bandája -hiszen Harris ügynök említette is Tony-nak, hogy a kerekek már forgásba lendültek... Lehet nem a legreálisabb befejezés lenne, de elképzelhetõnek tartom, hogy az fbi látva, hogy Tonynak gyakorlatilag 0 az esélye egy NY bandával szemben, közbelép és lekapcsolják Phil-t kamu, vagy nem kamu indokkal, (hiszen akárhogy is Tony jó kapcsolatot tart fent pár fbi-ossal) hogy T. egérutat, elõnyt szerezhessen. Vagy -és ez már egy reálisabb végkifejlet- Tonyt válaszút elé állítja az fbi, vagy bevállalja a tanuvédelmet és akkor "kimentik" a NY-iak kezei közül vagy, hagyják had kapják el. Vagy elfogadja vagy nem ez már más tészta.
Másik verzió: tudjuk, hogy a NY-i bûnszervezet több családból épül fel. Általában úgy emlegetjük Phil-t mint 'A' NY-i mafia, holott ez távolról sem van így. Pár öreg trotty az étterem hátsó szobájában és néhány verõlegény. Nem vagyok járatos a mafia szabályaiban de adva van Tony akinek gyümölcsözõ üzleti kapcsolatai lehetnek jópár NY-i fejessel és erre meg jön egy "senki" aki öregsége meg személyes sértettsége miatt ki akarja nyírni a NJ-i családfõt, teljesen indokolatlanul. Szerintem ilyet a többi család tudta nélkül nem igen lehet megcsinálni, mindenesetre benne van a pakliban, hogy a nagyobb NY-i fõnökök közbelépnek valamilyen módon, hogy elkerüljék a háborút és így menekül meg Tony. NY ha érdeke úgy hozta volna már eltörölhették volna a Sopranos családot, de nem tették.

basszus én egy 2 órás részt adnék ennek, nem tudom elhinni, hogy egy órában valamit teljesen le tudjanak zárni😞
ez elég sejtelmes volt..
Iwant2Belive

Iwant2Belive
Ez kb a vicc kategória.

Lol, ez vicces, találtam ilyen külföldi fórumon, egyik tipp a végkifejletre😊:

Tony rájön, hol rejtõzködik Phil, és Benny által kiiktatja. Mielõtt Sil meghal, megpróbál tanácsot adni, ki lehet a patkány Philtõl - Paulie vagy Patsy. De mielõtt Tony rájönne, Phil emberei kinyírják Pauliet. Ezután Tony megtalálja Patsyt és lelövi. Eközben a Soprano házban, Bobby halálától megõrül Janice és megöli Carmelát és A.J-t, majd magával is végez. Aztán lelövik Meadowt meg a barátját, Patsy Jr.-t a kocsiban, mert azt hiszi Phil embere, hogy Tony ül benne. Miután pedig Tony hazaérve látja, hogy az egész családja halott, elmegy a kórházba Juniorhoz, megfojtja, majd megtalálja Melfit, és lelövi. Végül Tony végez magával is.

Ezzel minden szál el lenne varva az biztos😄
még egy nap elmúlt!

jeejeeeeee

megint közelebb a hétfõ hajnalhoz.
max azt tudom elképzelni, hogy Tony kinyiratja Melfit, mert megtudja, hogy elugatta, hogy õ a páciense,
Már csomóan tudják, és sztem az uccsó részben lesz ennek sajtóvisszhangja, hogy a maffiavezér depressziós.

Vagy megkurja 😄
Azt akarja az elsõ résztõl amúgyis

de az is lehet, hogy már benne se lesz
Tonynak amúgy vannak még emberei, nem? akiket tud mozgósítani, pl Benny..
az poén lenne😄
és õk ülnének a satriali's elõtt a piros-fehér kockás asztalterítõs kerek székek körül. Tony meg hosszú hajú suhanc is lenne Tony B-vel, meg látnánk az Aprile-eket fiatalon, meg a többieket

ha a betelepülésüket mutatnák be, akkor egészen 30-as évekig visszakéne nyúlni, hiszen szerintem azért tony apjának õsei vetették meg elõször lábukat.
na azt elfogadnám én is.
egy hatvanas években játszódó sorozat, ennek mintájára, de ennek az elõzményeként.

és ott teret lehetne akkor annak is adni, amit sokan hiányoltak a Sopranosból: hogyan vetették meg a lábukat? hogyan érték el azt, hogy már a név utat nyisson számukra. mivel sokt idézték a múltat a sorozatban, mégha csak szóban is, ezeket bele kellene szõni.
a ribancot, akit tony végül megismert az ötödik évadban. tudjátok aki az apjának a szeretõje volt. vagy junioré, mitotmén már.
meg az ujjlevágs jelenet, az, hogy átlövi a darázsfészek frizuáráját livíának a férje. és maga az ún. MÁS világ, amikor még máshogy mentek azért a dolgok.

a kosztumözés miatt drágább lenne. de ha ügyesen cisnálják, ütne akkorát, mint a szar. szerintem, és remélem.
kezeléseknek szerintem már annyi...
hát az tényleg nagy lenne, a jó öreg johny meg junior, miket mûvelhettek. bírtam mikor Tony azt mondta az ingatlan ügynök csajnak hogy az apám afféle közösségi vezetõ volt

szerintem nem hal meg

és Paulie tuti hogy nem árulta el. egyszer rosszul ítélte meg a helyzetet de szerencséjére észhez tért idõben, addig és azóta hûséges

tényleg mi lesz a mellékszereplõk sorsa? mi lesz pl Melfivel? azt várom hogy valami jelentõs szerepe lesz a dologban.
emlékeztek, mikor a mercis csajról azt mondta T-nek, hogy ha T öli meg õt, akkor ez az öngyilkosság egyik formája. végül ezért küldi Patsy-t hogy világossá tegye, nem Tony keze által fog meghalni.
vagy mikor a tesi tanárt nem nyírták ki, szerintem az is Melfinek volt köszönhetõ

Iwant2Belive
A folytatás elsõsorban nem Gandolfinin múlik hanem David Chasen, hiába õ a fõfõszereplõ. Ezt a vonalat ezzel a szereplõgárdával most végleg lezárják, mert ahogy Chase nyilatkozta, elfogytak az ötletek és mindenki nagyon kimerült már. Több mint valszínû, ha lenne is folytatás az a Soprano család elõzményeit mutatná be mikor az öregek átjöttek amerikába, ala Godfather 2. Ezt nem az ujjambúl szoptam, Chase mondta egy interviewban, de arra, hogy ebbõl lesz valami 1% esélyt ha adok.

valahogy arra kellene kihegyezni, hogy a két gyerekkel mi lesz a jövõben.
engem ez érdekelne, hogy ez a 6 évadnyi történet, szenvedés, meg minden, végülis milyen eredményre visz.

majhogynem jobban érdekel, mi lesz végül medóval meg a balfasszal, mint tonyval.

szerintem nem hal meg. de véglegesen lezárják. remélem.

ezekután már nagyon szar évadot tudnak majd csak csinálni.
telis tele új szerpelõkkel. pfuj.

nekem már így is sok az új arc.
azért gondolom, hogy meghal, mert gandolfini már évek óta be akarja fejezni a sorozatot, mindig ment a hercehurca, és valszeg örökre pontot akar tenni a sorozat végére.

ha tony életben marad, akkor bármikor elkezdhetik zaklatni, hogy na még1-et.

persze én is örülnék, ha életben maradna, de nem arra tippelek 😊
sztem nem hal meg

de tanulságos lesz annyi biztos
nem kel fel többet...

mondjuk az is lehet, hogy Paulie köpte el Philnek, hogy mennek a bérgyilkosok, õ tudott róla, és eléggé húzta a pofáját, mikor megnézte a bérgyilkosokat.

Végülis õ köpte be Ralphot is Johnny Sac-nál.

Nem tudom
Iwant2Belive
vagy azt, hogy a doktor nem fogja/tudja egyenlõre kihozni az eszméletvesztésbõl.

Iwant2Belive
Szerintem nem hal meg.

Ha jól értettem: Paulie bent volt a doktornál aki azt mondta, Sil nem fog magához térni az eszméletvesztésbõl.

most silvioval mivan? kórházban van? nem értettem azt a részt..
igen, énis emiatt rágódtam ezen, hisz már csak paulie az, aki gyerek kora óta kitart mellette. többiek meg csak pár éve tán, vagy annyi se

totó: detto

meghal
Na legyen egy nagy végsõ maffiózók totó:

indenki csak annyit írjon erre válaszul, hogy szerinte Tony meghal-e, vagy sem.

szerintem meghal.

inkább az a furcsa, hogy már senki nem maradt, akiben bízhatna.
ahogy lefeküdt aludni a bobbytól kapott mordájjal, és az ajtót bámulta, amin túl csak a 'saját' emberei voltak...az mindent elmondott.

a végén lehet, hogy pont Paulie lesz az, aki kitart mellette és megmenti?

vajon Carlo tudja, hogy az unokatestvérét Sil kinyírta az árulásért?

szerintem abban a házban Tony most nagyon-nagyon magányos
mien furcsa, hogy már olyanoknak kell megvédenie tonyt, mint a kopasznagydarab testõre vagy az az új csávó, aki egy-kettõre többet szerepel carlo oldalán. nem sokan maradtak régiek közül...