Maffiózók (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
sztem elhúzott a kis patsyvel
de hol van azon a képen meadow ahol a többi családtag ott van??
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
http://s184.photobucket.com/albums/x14/sopranoscaps/Made%20In%20America/
linken.
Tony és Carmegyütt. Vajon, hol készülhetett ez a kép? Erõs a gyanum, hogy az egyik fbi irodában ahol a tanuvédelmi dolgot beszélik át. Hol máshol?
AJ-nek meg talán ebben a jelenetben közli az apja, hogy örökre el kell hagynuk Jersey-t, teljesen más identitással új életet kell kezdeniük.
Tony utoljára meglátogatja Jun bácsit, hiszen (ha tanuvédelem) soha nem láthatja újra.
Jannice és Tony talán szintén utolsó beszélgetése mielõtt eltûnnek.
Próbálják pozitívan felfogni az egészet.
Itt döntik el, hogy a tanuvédelmet választják, mint egyetlen lehetséges megoldást.
Vagy nem, és akkor kurvára benéztem az egészet xD
legalábbis amikor phil egyik embere pauliet mondott , a másik kijavította bobbyra...
hm hm
benny kinyírja philt
http://img101.imageshack.us/img101/2159/racewaymaxcasellatu8.jpg
http://img101.imageshack.us/my.php?image=racewaydeath2jm9.jpg
de az i slehet, hogy ezek ilyen elterelõ hadmûveletek, direkt leforgattak 3 változatot, és csak Chase tudja melyik az igazi 😊
http://img516.imageshack.us/img516/6669/imgep8602tr5.jpg
http://img523.imageshack.us/img523/4540/imgep8603lw1.jpg
itt is van egy csomó kép az uccsó részbõl
http://s184.photobucket.com/albums/x14/sopranoscaps/Made%20In%20America/
ha ilyen nyugisan ülnek pauliaval a bolt elõtt, akkor Philnek már annyi...
http://img252.imageshack.us/img252/1176/racewaymorrisplains2007ng0.jpg
http://img252.imageshack.us/my.php?image=racewaymorrisplains2007ju7.jpg
az a kérdés ki lövi le?
a képen Tony kocsija van..
de minek szerepelt a kis vito pár résszel ezelõtt?
szerintem a kis vito fogja kinyírni Philt...
ne feledjétek hogy mindig elõre megérezte a legjobb lehetõséget
LOL!
de most komolyan, én úgy hittem, a maffia családoknál, fõleg ha valami nagyobb, akkor azon belül sok ember van, nem csak pár kapitány, mint Tonynál. nincsenek már katonái?
Eszembe jutott még két lehetséges befejezés amit érdemes lenne továbbgondolni.
Az egyik az FBI-al kapcsolatos. Tulajdonképpen õk pontosan tudják, látják mire készül Phil és bandája -hiszen Harris ügynök említette is Tony-nak, hogy a kerekek már forgásba lendültek... Lehet nem a legreálisabb befejezés lenne, de elképzelhetõnek tartom, hogy az fbi látva, hogy Tonynak gyakorlatilag 0 az esélye egy NY bandával szemben, közbelép és lekapcsolják Phil-t kamu, vagy nem kamu indokkal, (hiszen akárhogy is Tony jó kapcsolatot tart fent pár fbi-ossal) hogy T. egérutat, elõnyt szerezhessen. Vagy -és ez már egy reálisabb végkifejlet- Tonyt válaszút elé állítja az fbi, vagy bevállalja a tanuvédelmet és akkor "kimentik" a NY-iak kezei közül vagy, hagyják had kapják el. Vagy elfogadja vagy nem ez már más tészta.
Másik verzió: tudjuk, hogy a NY-i bûnszervezet több családból épül fel. Általában úgy emlegetjük Phil-t mint 'A' NY-i mafia, holott ez távolról sem van így. Pár öreg trotty az étterem hátsó szobájában és néhány verõlegény. Nem vagyok járatos a mafia szabályaiban de adva van Tony akinek gyümölcsözõ üzleti kapcsolatai lehetnek jópár NY-i fejessel és erre meg jön egy "senki" aki öregsége meg személyes sértettsége miatt ki akarja nyírni a NJ-i családfõt, teljesen indokolatlanul. Szerintem ilyet a többi család tudta nélkül nem igen lehet megcsinálni, mindenesetre benne van a pakliban, hogy a nagyobb NY-i fõnökök közbelépnek valamilyen módon, hogy elkerüljék a háborút és így menekül meg Tony. NY ha érdeke úgy hozta volna már eltörölhették volna a Sopranos családot, de nem tették.
Tony rájön, hol rejtõzködik Phil, és Benny által kiiktatja. Mielõtt Sil meghal, megpróbál tanácsot adni, ki lehet a patkány Philtõl - Paulie vagy Patsy. De mielõtt Tony rájönne, Phil emberei kinyírják Pauliet. Ezután Tony megtalálja Patsyt és lelövi. Eközben a Soprano házban, Bobby halálától megõrül Janice és megöli Carmelát és A.J-t, majd magával is végez. Aztán lelövik Meadowt meg a barátját, Patsy Jr.-t a kocsiban, mert azt hiszi Phil embere, hogy Tony ül benne. Miután pedig Tony hazaérve látja, hogy az egész családja halott, elmegy a kórházba Juniorhoz, megfojtja, majd megtalálja Melfit, és lelövi. Végül Tony végez magával is.
Ezzel minden szál el lenne varva az biztos😄
jeejeeeeee
megint közelebb a hétfõ hajnalhoz.
Már csomóan tudják, és sztem az uccsó részben lesz ennek sajtóvisszhangja, hogy a maffiavezér depressziós.
Vagy megkurja 😄
Azt akarja az elsõ résztõl amúgyis
de az is lehet, hogy már benne se lesz
egy hatvanas években játszódó sorozat, ennek mintájára, de ennek az elõzményeként.
és ott teret lehetne akkor annak is adni, amit sokan hiányoltak a Sopranosból: hogyan vetették meg a lábukat? hogyan érték el azt, hogy már a név utat nyisson számukra. mivel sokt idézték a múltat a sorozatban, mégha csak szóban is, ezeket bele kellene szõni.
a ribancot, akit tony végül megismert az ötödik évadban. tudjátok aki az apjának a szeretõje volt. vagy junioré, mitotmén már.
meg az ujjlevágs jelenet, az, hogy átlövi a darázsfészek frizuáráját livíának a férje. és maga az ún. MÁS világ, amikor még máshogy mentek azért a dolgok.
a kosztumözés miatt drágább lenne. de ha ügyesen cisnálják, ütne akkorát, mint a szar. szerintem, és remélem.
szerintem nem hal meg
és Paulie tuti hogy nem árulta el. egyszer rosszul ítélte meg a helyzetet de szerencséjére észhez tért idõben, addig és azóta hûséges
tényleg mi lesz a mellékszereplõk sorsa? mi lesz pl Melfivel? azt várom hogy valami jelentõs szerepe lesz a dologban.
emlékeztek, mikor a mercis csajról azt mondta T-nek, hogy ha T öli meg õt, akkor ez az öngyilkosság egyik formája. végül ezért küldi Patsy-t hogy világossá tegye, nem Tony keze által fog meghalni.
vagy mikor a tesi tanárt nem nyírták ki, szerintem az is Melfinek volt köszönhetõ
engem ez érdekelne, hogy ez a 6 évadnyi történet, szenvedés, meg minden, végülis milyen eredményre visz.
majhogynem jobban érdekel, mi lesz végül medóval meg a balfasszal, mint tonyval.
szerintem nem hal meg. de véglegesen lezárják. remélem.
ezekután már nagyon szar évadot tudnak majd csak csinálni.
telis tele új szerpelõkkel. pfuj.
nekem már így is sok az új arc.
ha tony életben marad, akkor bármikor elkezdhetik zaklatni, hogy na még1-et.
persze én is örülnék, ha életben maradna, de nem arra tippelek 😊
de tanulságos lesz annyi biztos
mondjuk az is lehet, hogy Paulie köpte el Philnek, hogy mennek a bérgyilkosok, õ tudott róla, és eléggé húzta a pofáját, mikor megnézte a bérgyilkosokat.
Végülis õ köpte be Ralphot is Johnny Sac-nál.
Nem tudom
Ha jól értettem: Paulie bent volt a doktornál aki azt mondta, Sil nem fog magához térni az eszméletvesztésbõl.
totó: detto
meghal
indenki csak annyit írjon erre válaszul, hogy szerinte Tony meghal-e, vagy sem.
szerintem meghal.
ahogy lefeküdt aludni a bobbytól kapott mordájjal, és az ajtót bámulta, amin túl csak a 'saját' emberei voltak...az mindent elmondott.
a végén lehet, hogy pont Paulie lesz az, aki kitart mellette és megmenti?
vajon Carlo tudja, hogy az unokatestvérét Sil kinyírta az árulásért?
szerintem abban a házban Tony most nagyon-nagyon magányos