1741
![](http://img.slate.com/media/1/123125/123020/2156609/2156610/2163817/070410_tv_sopranosEX.jpg)
-
talán nem csak egy részt kellene megnézned és úgy itéletet mondani. nagyon is jó sorozat és egyébként is teljesen más műfaj nem lehet összehasonlítani a Maffiózókkal szvsz. -
Leszarom(?)
Kérdésnek megfelel? -
sajnos meghaladta a képességeimet ugyanis nem vagyok gondolatolvasó...
javaslom tanulj meg kérdezni is -
Úgy értem felirattal,tán vághattad volna elsőre is mit akarok.
Azért bocs ha meghaladta a képességeidet.
(Máskor próbálok nem hibázni) -
jó persze, majd leszinkronizálom neked, remélem nem baj ha csak az én hangom lesz minden szereplőnek a hangja, olvass már vissza
NEM ADTÁK LE ITTHON A 6. SOROZATOT EZÉRT SZINKRON SINCS HOZZÁ
ugyan azt az internetet használjuk, töltse le mindenki magának amit akar -
A 6. évad magyar szinkronnal nekem is jöhet!
A cím:[email protected]
Utánvéttel mennyibe jön ki? -
Ja nagyjából ez a helyzet,nem rossz az a rendőrös de nem is olyan nagy szám. -
arra próbáltam célozni, hogy teljesen más hangulata van a 2 sorozatnak -
hát nemtudom, az egyik a maffiatagok életét mutatja be a másik meg egy tucatárú rendőrös sorozat -
Lentebb írták , hogy hasonló kvalitású sorozat. -
mi köze van a Maffiózókhoz? -
Hát megnéztem egy részt a Kemény zsaruk-ból ,de koránt se látok akkora potenciált benne. -
én écaka fejeztem be.
áhhhh nagyon jó volt. szerintem pár hónap múlva megnézem megint az elejétől.
ügyesen nyitvahagyták a végét.
az utsó pár részben hullanak a főszereplők! -
Silvio #1328 elkezdtem elejétöl nézni. nem emlékeztem, hogy elsö évadban ilyen vicces szövegek vannak:D
a végére megkomolyodott a sorozat.. -
megküldtem, jöhet a mani -
bada bing #1326 meg tudná valaki küldeni a 6.évadot teljes egészében magyar felirattal? irj:[email protected] Fizetek -
akkor kénytelen leszek lefordítani magamnak :) az még a könnyebbik fele.. de időzíteni.. még sosem csináltam :D -
stifi #1324 sztem sehonnan, kénytelen leszel vagy más nyelven nézni és feliratozni, vagy letölteni szinkronnal :( -
én inkább azon parázom h honnan fogok szedni 5. évadhoz feliratot :( (1-6ig van) -
Abruzzi #1322 http://home.of.donsystem.hu/index.php?keres=sopranos
Nehéz volt. -
halli!!! VAlaki tudna nekem segíteni!!!???? Kéne a 4 . évad 13 részének magyar felirata. köszönöm előre is -
remélem azért fejezték be így mert folytatni fogják -
yourEnemy #1319 más
észrevettem egy kis párhuzamot két jelenet között.
Tony mikor meggyúzi Patsy-t hogy lépjen túl a testvére elvesztésén
ill
Benny mikor Artie Bucco-t akarja kicsinálni
T mindkettejüknél mintegy lebeszélésképpen megemlíti hogy gyerekük van
ez valami burkolt fenyegetés akart lenni?
mit gondoltok? -
yourEnemy #1318 igazad van testvérem ez így nem volt méltó befejezés
én úgy érzem hagyni akartak egy kis feszült bizonytalanságot a végére, hogy akkor most az a gyans fickó valami bérgyilkos volt, vagy mi? de ebben a pillanatban senkinek nem áll érdekében T-t kinyírni, tehát ez csak egy ál-feszültség.
valami megdöbbentőt akartak, még akkor is ha sz*r -
Abruzzi #1317 Tudom hogy most én vok a sz@r meg aki nem érti meg ilyenek de...
Kb az van bennem hogy 6 évadnyi csodát egy ilyen szarral zártak le. Nem az hogy huha wtf azta most ez mi jézus máriám. Csak annyi hogy mé kellett ez....mintha levágták volna a végét és ennyi. Lehetett volna jobb befejezése de mindegy. Meg a csomó elvarratlan szál...amikor má a 6.-ban tudták hogy vége lesz 21 részen belül mérnem koncentráltak egy jobb befejezésre. És nem, csak azért mert maffiózók, nem jó így. hasonlítsátok össze az előző évadok színvonalait, azokhoz méltó befejezést kellett volna. Egyik kedvenc sorozatom, de csak ezért nem fogom azt mondani hogy ez a befejezés jó, mert szerintem nagyon rossz volt :S -
ha lenne lezárása a sorozatnak akkor csak úgy éreznéd, hogy na ennek vége.. kár.. nagyon szerettem.
így úgy van vége, h WTF? :) -
VIG0 #1315 Ha ők igy fejezték be akkor így van jól. ennyi
Nem véletlenül lett ilyen -
Abruzzi #1314 Pff. Most nem azé...de ez így nagyon sz@r volt. Csakúgy hopp vége....simán lehetett volnba az hogy beül meadow és akkor monnya vmit hogy: nem tudtam leparkolni hu jajj. és akko tony megszólal: semmi baj kicsim, kb ennyi, és a végére valami ütős mondat (mint az emlékezznk a szép dolgokra..) és folytatódik az a fasza zene és a szokásos vég.... de így non szar lett. persze imádom a maffiózókat de így befejezni... -
Ember, az a vége. Ne viccelj már... -
Abruzzi #1312 Az biztos nem mert olyan mintha levágták volna..szal semmi befejezés meg ilyenek.....de mst akkor rossz verziót töltöttem le? -
stifi #1311 a sorozat vége! ;) -
Abruzzi #1310 Most én leszedtem a 21. részt, megnéztem de végén amikor a báűrban vannak belép meadow muatják Tony fejét és vége. mostezmi?:S -
bump -
rohadt jó kis vid. chris rajongóknak xD -
Én is a végére értem,hát legalább az őszhajú iraki konkurencia elnyerte méltó büntetését. -
én most végeztem az első évaddal.. meg kell fékeznem magam, mert ha így haladok még ezen a héten végzek :D -
Les Nemulash #1305 én akkor sem akarom elhinni, hogy vééééééééééége :((
-
Felirat a 6/21-hez. LINK -
Bubbax #1303 A Meadow-t játszó Sigler a legjobb nő/színésznő az egész csapatban, nem kell csak azért lesajnálni, mert zsidó. A szerepeket nem származási/vallási alapon osztogatják. Sigler jó volt a meghallgatáson, Drea di Matteo jó volt a szereposztó díványon.:) -
1:25 Paulie féle OHHH!!! a legjobb:DD