1741
-
#1741 Paulie már Tony-val van odafent (vagy lent :D) -
#1740 David Chase Revives ‘The Sopranos’ With New Line Prequel Movie ‘The Many Saints Of Newark’ -
Stockbauer33 #1739 -
Stockbauer33 #1738 -
Stockbauer33 #1737 -
argo001 #1736 Én Adriana. Ami nem akkora baj, mert egész nap a kezemen ülnék. :D -
#1735 Which Character From “The Sopranos” Are You?
Én Tony lennék:) -
eddaniel #1734 10-10. Phil börtönéveire csak tippeltem, de a többit tudtam. Carmela egyszer mondta a saját anyjának, hogy örült annak hogy a családnevük nem magánhangzóra végződik mert C anyja öngyűlölő olasz. -
#1733 Tulajdonképpen nekem is annyi volt.
De csaltam mert Carmela lánykori nevét megkerestem meg hogy Phil mennyi ült. Ezek valahogy nem annyira fontos infók. Az utolsó kérdést nem tudtam. -
#1732 Csak 7 :O
Bar ez szerintem nem rossz, az egyetlen, a harombol, amit elrontottam ketto tipp volt, a harmadik egyszeruen nem jutott eszembe. Az Matthew gyilkosa volt. Elottem a jelenet, tudom hogy tortent, de egyszeruen nem ugrott be ki tette, pontosabban rosszul emlekeztem. Furcsa -
#1731 Kinek hány pont?Link -
eddaniel #1730 Itt még milyen sovány a Tony :) Bezzeg a hatodik évadban. -
Stockbauer33 #1729 -
Quantumleap #1728 Javítás:
Most nézem, hogy az 1719-esemben diszkográfiát írtam filmográfia helyett. Természetesen elírás volt, nem vagyok olyan lüke, hogy ne tudjam, hogy diszkográfia a zenészeknek, filmográfia pedig a filmeseknek van.
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2016.11.06. 10:35:47 -
Quantumleap #1727 Mivelhogy az HBO második saját gyártású sorozata volt (az Oz után), ezért értelemszerű, hogy igyekeztek a színészi játékokból a lehető legigényesebbet kihozatni mindenkivel. (Értsd: Ha a sorozat megbukik a gyenge teljesítmény miatt, talán nem lesz érdemes további szériákat készíteni.) Az állandó szereplők közül legalábbis nem tudok olyat mondani, aki szerintem gyenge volt. Az epizodikus szereplők között biztos találnék, ha direkt keresnék.
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2016.11.06. 10:31:38 -
argo001 #1726 Szerintetek ki játszott a sorozatban a leggyengébben? Kiváló a színészi munka is, ezért nagyon nehéz egyáltalán gyenge teljesítményt találni, bár szerintem a Meadow-t alakító színész gyakran túljátszotta a szerepét. -
Quantumleap #1725 Inkább csak a múltja olyan. Evvel az erővel Danny Trejóval is vigyázni kell. -
eddaniel #1724 Úgy tudom a Paulie-t játszó fickónak (bár más filmekben is játszott) a valóságban is van némi köze a szervezett bűnözéshez,
úgyhogy ha én találkoznék vele, óvatos lennék. :) -
argo001 #1723 Én Paulie-val találkoznék szívesen. Na meg Silvióval. Könnyesre röhögöm magam rajtuk. -
Quantumleap #1722 :) akart lenni. Telóról miért nem lehet szerkeszteni? -
Quantumleap #1721 Mondjuk úgy: kövérkés. Meg ugye őszebb is. :( -
eddaniel #1720 A sorozatban egyszer lefogyott, de még akkor is nagyon kövérnek számított. Most az életben mekkora volt ? -
Quantumleap #1719 Csak azért egy A5-ös papírra fénymásolt fényképre vetett aláírásért kissé sokalltam a 20 dollárt. Valóban igazi maffiaár. És ez még a legolcsóbb volt, voltak ott a csomagtartóban ennél drágább dolgok is. De hát a diszkográfiáját nézve eddig ez volt neki élete szerepe, nyilván megragadja az alkalmat, hogy aprópénzre váltsa. -
eddaniel #1718 Ebben mi az érdekes ? Ha láttad volna a sorozatot, tudhatnád, hogy a pénz felfelé folyik, a szar meg lefelé. :)
Utoljára szerkesztette: eddaniel, 2016.11.02. 19:56:21 -
Quantumleap #1717 Ha New Yorkban jártok, érdemes befizetni a Sopranos túrára. Szombatonként van. New Jersey kirándulásnak sem utolsó. Nem tudom, hogy rendszeres dolog-e, de amikor én voltam, a túra elején odahozták Joseph R. Gannascoli-t, aki Vito-t játszotta a sorozatban. Volt vele fényképezkedés, meg autogramosztás (bár az érdekes, hogy utóbbiért fizetni kellett. ). -
argo001 #1716 Én is pont ott tartok. Hihetetlen rohadék ez a Ralph. :D -
#1715 Én nem régen kezdtem újra nézni megint, 4. évad második résznél tartok :) -
Stockbauer33 #1714 -
argo001 #1713 Még mindig nem tudom abbahagyni, újra és újra elő kell vennem ezt a sorozatot.
Mestermunka, amit még csak megközelíteni sem lehet. -
#1712 -
#1711 -
Az HBO-s megemlékező film James Gandolfini-ről magyar felirattal. -
#1709 http://uproxx.com/tv/2014/08/sopranos-creator-david-chase-finally-reveals-if-tony-died-or-not-in-the-finale/ -
eddaniel #1708 megmaradt néhány maffiózók dvd mind a hat évadból, akit érdekel írjon : [email protected] -
#1707 -
#1706 én ősszel szedtem le 1080p-ban, újra is néztem, tökéletesen megfelel:)
ha lenne bd lejátszóm talán megvenném, de nincs és nem is kell szóval felejtős.
amúgy érdekes hogy az 1 és az utolsó évad már kijött korábban bd-n. biztos fent lesz majd torrenten az egész:D -
#1705 Én leszedtem 720p-ben a sorozatot, nekem elég...
De az extrákra kíváncsi lennék :) -
#1704 Bizony, az első ízben ilyen (BR-gyűjteményes) formában elérhető HBO-kultsorozat november 4-től lesz kapható az amerikaiaknál, azaz 1-es régiókóddal, potom 280 dollárért (67 742 forint, azaz kb. 11 300 / évad). A 28 lemezen természetesen rajta lesz mind a 86 epizód, kapunk egy ingyenes digitális kópiát is (a netről akkor is streamelhetjük a HD-tartalmat, ha az adathordozó nincs nálunk), ezen kívül lesz még öt órányi extra:
elveszett jelenetek
két közös vacsora felvétele a stábbal és a színészekkel
25 kommentár
egy vadonatúj, 45 perces, Így készült-film, amiben a szereplők, a stábtagok, celebek és kortársak, újságírók és egyetemi tanárok mondják el a véleményüket a sorozatról.
Nem hangzik rosszul, de az ára nagyon magas. (THR)
http://comment.blog.hu/2014/06/04/ot_oranyi_uj_extra_lesz_a_maffiozok_blu-ray-kiadasan
Van egy kis ízelítő videó is.
Szerk.
E!
-
#1703 Bizony, az első ízben ilyen (BR-gyűjteményes) formában elérhető HBO-kultsorozat november 4-től lesz kapható az amerikaiaknál, azaz 1-es régiókóddal, potom 280 dollárért (67 742 forint, azaz kb. 11 300 / évad). A 28 lemezen természetesen rajta lesz mind a 86 epizód, kapunk egy ingyenes digitális kópiát is (a netről akkor is streamelhetjük a HD-tartalmat, ha az adathordozó nincs nálunk), ezen kívül lesz még öt órányi extra:
elveszett jelenetek
két közös vacsora felvétele a stábbal és a színészekkel
25 kommentár
egy vadonatúj, 45 perces, Így készült-film, amiben a szereplők, a stábtagok, celebek és kortársak, újságírók és egyetemi tanárok mondják el a véleményüket a sorozatról.
Nem hangzik rosszul, de az ára nagyon magas. (THR)
http://comment.blog.hu/2014/06/04/ot_oranyi_uj_extra_lesz_a_maffiozok_blu-ray-kiadasan
Van egy kis ízelítő videó is.
Szer.
E!
-
ddany7 #1702 ezt nem is tudtam, hogy a halála miatt írták ki a sorozatból. :-(
nagy karakter volt, azt nem vitatom, csak engem rettenetesen idegesített. De ez azt jelenti, hogy jól játszotta a szerepét.