Ulead Video Studio
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki megtudná mondani hogy a ULEAD VIDEOSTUDIO 10-et melyik oldalról lehet le szedni persze olyant amely öröké az enyém lehet és nem csak 30 napig .
köszi:
Sam
Akinek már van egy jókora rutinja a progi kezelésében legyen szíves segitsen két egyszerü dologban:
Az elsõ pl egy családi videó elkészitésénél beraktam a képeket a hangot stb ,de az összes kép idõtartamát szeretném nõvelni 3 mp-rõl 5-7 mp-re anélkül hogy újra inditanám a progit a beállitások után.más szóval hogyan tudom úgy kijelõlni az összes képet hogy változtatni tudjam az idejét?
A második pedig ,hogy a képek közöti effekteket pl 1-et hogy tudnám az összes közé berakni egyszere? Elõre is köszi.
nem tudjátok honnan tudnám ingyen letölteni???elõre is köszi!!!!
Nem kívánom senkitõl, hogy csodás dolgot tegyen, de joggal elvárom mindenkitõl, hogy mindig ember legyen.
szal mégegyszer köszke.... 😉
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
De k*rvajó géped van istenem....
Akarok egy olyan videót, amin beszél egy ember, ez kamerával lenne felvéve, de a hátterét meg akarom változtatni. Ehhez keresek egy kis segítséget...mely programmal lehet ezt kivitelezni? És hogyan? (az elsõ az fontosabb 😊 )
Köszi elõre is....
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Az lenne a kérdésem, hogy ebben a programban meg lehet-e azt oldani, hogy egy videót a végétõl az elejéig játszok le és MENTEK IS EL!???
pl.: stégrõl vízbe ugrást vízbõl stégre ugrássá szeretném átszerkeszteni!
hogy tudnám ezt megcsinálni? vagy valami más progival? légyszi pontosan próbáljátok meg leírni!
köszi
meg tudnátok mondani hogy hol szerezhetek az ulead video studio-hoz James bondos effekteket?
plz gyorsan kéne a válasz
Köszi a választ. Igazad lehet. Milyen kábel, illetve firewire kártya kellene? A kártya PCI-os, 4 bemenettel. A kábel egy sima "egyeres" kábel. Én is utánanézek.
uvs
Az én bajom a következõ: leszedtem a miniDV kazettáról firewire-on keresztül a videot UVS10-zel. A hang viszont nem hallatszódik a lejátszott videóban.
UVS 10-zel hasonló problémám van mint neked.
Nem tudom a firewire-on keresztül a capture-rel levenni a hangot, a video rendben átjött. Próbálkoztam mpeg2, DVD, avi formátumokkal.
Mi lehet az oka, vagy milyen beállitást kell megtenni?
Köszi
uvs
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Nem tom benne levenni a video hangját....HELP...!!!!
Meg tudná mondani valaki, hogy hogyan kell menüt készíten a video studio 10-ben?
Köszi
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Azt, hogy lehet megcsinálni, hogy amikor kameráról teszem fel gépre a felvételt akkor a felvett hangok legyenek csak hallhatóak és a gép ne tegyen rá zenét?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Van egy USB-s Sony kazettás kamerám. Ezzel a programmal a kazetta anyagát letudom tömöríteni dvd-re? És milyen minõségû lesz ha az usb-n keresztül csinálom?
'Download-Ticket reserved. Please wait 50 seconds.
Avoid the need for download-tickets by using a PREMIUM-Account. Instant access!'
És ez számol lefele, ha leszámolt akkor utána van egy sor helyette, ott bekell írni azt a kódot amit kihoz ilyen képekbe. És 'Download from Net-Mirror omega'
És nem tudom pontosan hogy hogy van, de egyszerre nem lehet letölteni 2 fájlt, és asszem ha letöltesz valamit akkor 1 óra mulva tod tölteni a másikat.
Nem sok különbség van az Ulead elõdjeitõl, én annyit találtam hogy sorround-ba tud kezelni hangokat, és hangokkal több optcio van, efekteket lehet berakni ,stb.
http://rapidshare.de/files/16175791/ulead_10.part1.rar
http://rapidshare.de/files/16175644/ulead_10.part2.rar
Inkább a hangra tették a változtatáts, térhatásu hangszerkesztõ meg ilyen izé van bnene.
Innen lelehet szedni (remélem nem probléma itt a warez :/ )
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
VHS kaziról veszek át kamerán keresztül,összekötöm a kamerát és a videót és a gépet -kamerát.Ezzel feltudom fogni az analóg jeleket?
Használhatom ezt a programot erre?
ACER Aspire 5738ZG
Honnan lehet hozzá MPEG-4 plugin-t szedni az eredeti honlapon kívül?
ACER Aspire 5738ZG
Nekem lenne egy olyan problémám, hogy ha Ulead Video Studio-val kivágok egy divx-es avból egy részt, és elmentem bármilyen formátumban, akkor azon el van csúszva a hang.
Az eredeti videó Dr. DivX-el lett betömörítve aviba.