208
Ulead Video szerkesztő
-
turbocucu #88 azftp szerveren a kód vátozott ezt az uj kód és ez már marad is
20070708 -
turbocucu #87 az alábbiftp szerveren van fönn pár ulead crack
a video studio 9-11 törése is fenn van
ftp: ftp.extra.hu
felh:ulead
jelszó:ulead -
turbocucu #86 skacok akiknek nem küldtem cracket az uleadhoz azoknak irok kérlek benneteket hogy ne küldjetek több kérő emait mert már nem foglalkozom ezzel az üggyel továbbá mindenkit megkérek hogy a mecsekrali@freemailt ne használja mert már egyátalán nem nézem meg akinek kellenek a törések azoknak fel fogom rakni egy ftp szerverre és onnan le lehet majd töltögetni a jelszot és a kodot holnap ide be fogom irni mindenki a saját felelősségére használja a szervert egyébként kis kereséssel az astalavista.com ról le lehet tölteni az összes ulead progihoz a töréseket üdv cucu
az igazsághoz hozzátartozik hogy a fiam születése ota nem nagyon foglakozom a számítógépemmel.
mégegyszer ne haragudjatok ezért holnap akkor jönnek a kódok
jo estét mindenkinek és elnézést akinek nem küldtem mailt
üdv cucu -
Pinnacle Studio 9 -el készített videóm
Azóta már 10.5 Titaniumom van, de kijött a 11!!
Én nagyon szeretem, jó vele szerkeszteni
-
Adamikus #84 Ulead Video Studio 11-em van. De a 11,10,9-nek ugyanaz a kezelőfelülete naggyából. 
-
A studio 11? 10? 9? melyik van meg? -
Adamikus #82 Vagy ha hosszadalmas és képet is lehetne csatolni hozzá akkor nem muszály ide hanem e-mail-ban is jó lesz címem:[email protected]
Köszönöm mégegyszer. -
Adamikus #81 Sziasztok !
Az lenne a kérdésem ,hogy még régebben volt egy ilyen üzi ,hogy :"Az embert egy kék, zöld vagy piros háttér esetleg fehér háttér mögé állítsd ami naggyából megvan világítva, és akkor kitudod szedni a hátteret"
Nah nekem ez megvolt. És melyik menüpont alatt lehet ezt megcsinálni ?? hogy kiszedjem a hátteret ??? Mert én most jelen esetben egy hold-os képet akarok berakni mögé de nem tom ,hogy ,hogy kell . Valaki tudna segíteni ??? Ha nagyon hosszadalmas a dolog akkor esetleg képet is tudna úgy beszúrni hogy be vannak karikázva a dolgok ??? Nagyon megköszönném
-
Formázás, töredezettség mentesítés, vagy lehet hogy feltettél egy olyan progit ami miatt nehezen menne neki a lemez készítés. -
guli13 #79 Sziasztok!
Lenne egy problémám. Az Unlead Video Studio 11 Create Disk funkciójánál eljutok addig, hogy megcsinálom a menüt de se a menü preview-nél nem játssza le a menüt, se a Lemez készítéshez nem enged továbblépni.
Korábban működött, most napok óta szenvedek vele. Már újra is telepítettem a progit. HELP! Nagyon fontos lenne. Előre is köszi. -
tkrisz13 #78 Van valakinek ötlete hogy ha dvd-s kamerát bekapcsolom és onnan szeretnék felrakni valamit a gépre akár az ulead 9 vagy 11-nél is ahogy bekapcsolom a kamerát összeomli a ,gép és kikapcsol kék halállal??? a gépen vista van xp alatt nem próbáltam -
Sam9113 #77 itt a linkje a ulead videostudio 10 - nek:
http://www.tucows.com/preview/195027
uí.: azért köszönd meg :):) -
Scooby Doo #76 Hy
Nekem is kéne creck a Unlead Video Studio 11 hez... Akinek van írjon ide: [email protected] -
Rumi70 #75 Következő a problémám WinXp régi rendszerem összeomlott, nem csoda volt rajta minden, amit el lehet képzelni még Ulead video studio 11 is. (szépen működött) A gépet csak Én használom most digitalizálásra és DVD szerkesztésre. Szerkesztek, vágok, mindent, mint eddig csak a Share/Create disc menüpont nem úgy működik mint ahogy kellene! Rövidre fogva nem tudok DVD menüt szerkeszteni. A kérdésem miért?
WinXp Sp2 netről frissítések letöltve,
Semmi extra nincs a gépen.
-
turbocucu #74 köszi fülüke -
Az animációt felhúzod oda a könyvtár részbe, és aztán lehúzod a hang sávba. És így ott van egy videó sáv meg egy hang sáv, amiben fut a videód. És így betudod lassítani a videót, úgy hogy az audio normál sebességű maradjon, de előbb a videóról vedd le a hangot mielőtt begyorsítod. -
turbocucu #72 ja és kéne eg ykis segítség hogy lehet az ulead video studio 9-be lassítani ugy az animot hogy a zene maradjon normál sebességű
-
turbocucu #71 ulead video studio 8-11-ig crack amivel ki lehet szedni a 30 napot akinek kell azok irjanak a [email protected]
udv mindenkinek cucu
csak arra levelekre válaszolok aminek ulead a címe
remélem segíthettem -
mondjmárvalamit #70 Az Ulead programok közül valamelyik, akármelyik version-nak van magyarítása? -
benguzde #69 Sziasztok!
Tavaly decemberben megvettem a Videó Studió 10-et, s egy jó ideig vígan használtam is. Leginkább arra, hogy a VHS kazettákat DVDre tettem. Ám egy ideje nem tudom használni, a következő hibaüzenettel jön:
1.Capture Module initialization failed
2.Cannot start the preview graph.
TUdna nekem valaki (63 éves vagyok:::)) segíteni??? Beállítási hiba lehet??? Vagy mi???
Köszönöm előre is!!!!
benguzde -
mindero #68 Hello, vs 9-ben van olyan gondom hogy a DV-ből konvertált videot a program elnyújtva jeleníti meg, és tömörítéskor is elnyújtja.
Régebben meg tudtam csinálni h ne nyújtsa el (asszem virtual dubbal betömörítettem szerkesztés előtt).
A kérdésem az lenne hogy meg lehet e oldani hogy csak vs-t használok erre a célra?
A media player normálisan le tudja játszani, tehát nem az alapanyaggal van gond.
Köszi a segítséget, (és ha van időtök egy kis magyarázatnak is örülnék, szeretem érteni amit csinálok
.
-
csakon #67 Sziasztok
Lenne nekem egy kisebb problémám ha szoval megszerkesztetem a dvd menüt nagyon jól sikerül át is konvertálta beteszem az asztali dvd-be el is indul csaka filmnek nincsen hangja mi a probléma megcsiáltam már párszor de mindig ez a hiba hogy nincsen hang:(:(:(:( ha valaki tudna segiteni eöre is megköszönöm erre a cimre irjatok köszike [email protected]
szaiaszok -
gabnaymate #66 Sziasztok!
Gabnay Máté vagyok zöld háttér rajongó.
Képzeljétek, most töltöm le a 30 napos verzióját az Ulead video Studio tízet. Megtaláltam a linket, ha valkinek kell csak pár mezőt kell kitölteni, magyarul regisztrálni kell. De nem kell aktiválni semmit.
A link: http://www.corel.com/servlet/Satellite?pagename=us-Ulead/UleadProcessLayout&lc=en&ppg=CorelCorp/Trials/DownloadContainer -
Dka #65 mivan veletek?
-
A 10-el biztosan meg lehet mert én azt használom, de a 7-ben..hát ott sztem nem lehet olyat csinálni. -
Alle #63 idézet
"Az embert egy kék, zöld vagy piros háttér esetleg fehér háttér mögé állítsd ami naggyából megvan világítva, és akkor kitudod szedni a hátteret Az ulead video studio-val. :)"
Melyik Ulead VideoStudioval lehet ezt megcsinálni? Nekem a 7.0ás van meg, azzal hogyan lehet?

-
megoldottam vhogy :D köszi -
Vagy telepítsd újra vagy formázd le az egészet vagy vegyé bele + memóriát. -
Sziasztok!
nem egészen ide illő, de megkérdem:
Nem tudom elindítani a VideoStudio 10plust, és a GifAnyimator 5-öt, mert a betöltés közben kijön eg hibaüzenet, hogy a windows hibát észlelt, ezért leállt.
ha valaki tud segiteni azt megköszönöm -
mimiboy #59 Ulead VideoStudio 10-t hol lehet letölteni -
Sam9113 #58 ja és erre a címre írjatok :[email protected] -
Sam9113 #57 Sziasztok !
Valaki megtudná mondani hogy a ULEAD VIDEOSTUDIO 10-et melyik oldalról lehet le szedni persze olyant amely öröké az enyém lehet és nem csak 30 napig .
köszi:
Sam -
hmm.. utánanézek.. -
Hello!
Akinek már van egy jókora rutinja a progi kezelésében legyen szíves segitsen két egyszerü dologban:
Az első pl egy családi videó elkészitésénél beraktam a képeket a hangot stb ,de az összes kép időtartamát szeretném nővelni 3 mp-ről 5-7 mp-re anélkül hogy újra inditanám a progit a beállitások után.más szóval hogyan tudom úgy kijelőlni az összes képet hogy változtatni tudjam az idejét?
A második pedig ,hogy a képek közöti effekteket pl 1-et hogy tudnám az összes közé berakni egyszere? Előre is köszi. -
torrent oldal, de pszt. -
sziasztok,én pont ezt a progit keresem,pontosabban ulead video studio 7.0
nem tudjátok honnan tudnám ingyen letölteni???előre is köszi!!!! -
Köszi...valami ilyesmire gondoltam, csak nem voltam abba biztos, hogy az Ulead Studió Megcsinálja nekem ezt...
szal mégegyszer köszke.... ;) -
Az embert egy kék, zöld vagy piros háttér esetleg fehér háttér mögé állítsd ami naggyából megvan világítva, és akkor kitudod szedni a hátteret Az ulead video studio-val. :) -
Hali All!
Akarok egy olyan videót, amin beszél egy ember, ez kamerával lenne felvéve, de a hátterét meg akarom változtatni. Ehhez keresek egy kis segítséget...mely programmal lehet ezt kivitelezni? És hogyan? (az első az fontosabb :) )
Köszi előre is.... -
:) Nincs mit. :) Vagy mégios. hehe