208
Ulead Video szerkesztő
  • balcsi70
    Tenk ju veri macs.Mot má értem.Na látod ezt még nem is néztem.(pedig menüket ezzel szoktam csinálni)Mégegyszer thx.
  • Fülüke
    Na szóval: Először töltsétek be a videót. Aztán a kékkel megjelölt videóra kattintsatok rá( azért kel rákattintani mert akkor tudod állítani sebességet..stb mindent.) Ezután A PIROS KÖRREL jelzett üres négyzetecskét pipáljátok be ha visszafele akarjátok lejátszani a videót. Ekkor fordítja meg a videót és így is fogja elmenteni. Akinek nem érthető szóljon.
  • balcsi70
    Mondjuk ezt én is megköszönném.,föleg ha ide irod be,ha nem akkor elküldenéd nekem is privibe? Kösszi.Má nekem is régóta meg van a Ulead de még ilyet nem csináltam vele.(én is szeretnék egy 10,20 mp-et mondjuk ugy elmenteni a házi videobol hogy azt majd visszafelé játsza le) elöre is kössz.
  • Fülüke
    Ma este leírom.
  • Kondi18
    Hali!

Az lenne a kérdésem, hogy ebben a programban meg lehet-e azt oldani, hogy egy videót a végétől az elejéig játszok le és MENTEK IS EL!???
    pl.: stégről vízbe ugrást vízből stégre ugrássá szeretném átszerkeszteni!
    hogy tudnám ezt megcsinálni? vagy valami más progival? légyszi pontosan próbáljátok meg leírni!
    köszi
  • Zsoessog
    Sziasztok.
    meg tudnátok mondani hogy hol szerezhetek az ulead video studio-hoz James bondos effekteket?
    plz gyorsan kéne a válasz
  • uvs
    Hi

Köszi a választ. Igazad lehet. Milyen kábel, illetve firewire kártya kellene? A kártya PCI-os, 4 bemenettel. A kábel egy sima "egyeres" kábel. Én is utánanézek.

uvs
  • Fülüke
    de nekem nem ez volt a bajom, mert mi amúgyis nagyon bonyolultan digitalizálunk mert....ez most bonyolult. De tiednek az lehet a baja hogy a kábel a firewire nem alkalmas hang átvivésére is.
  • uvs
    Azt irtad lentebb, hogy nem tudtad levenni a video hangját. Arra gondoltam hogy ez azt jelenti, hogy nem jött át a hang a videoval együtt digitalizálás közben...
    Az én bajom a következő: leszedtem a miniDV kazettáról firewire-on keresztül a videot UVS10-zel. A hang viszont nem hallatszódik a lejátszott videóban.
  • Fülüke
    öö.. Most így nem értem mi a problémád. Magyarázd el bővebben.
  • uvs
    Szia Fülüke és Mindenki

UVS 10-zel hasonló problémám van mint neked.
    Nem tudom a firewire-on keresztül a capture-rel levenni a hangot, a video rendben átjött. Próbálkoztam mpeg2, DVD, avi formátumokkal.
    Mi lehet az oka, vagy milyen beállitást kell megtenni?

Köszi

uvs
  • daxan
    Sziasztok! Nekem volna egy kérdésem a 10es verzióval kapcsolatban. Megvágom a filmet ahogy akarom, de nem akarom átkonvertálni, mert sokat ront a minőségéből. Hogyan lehet azt megcsinálni, hogy ne kelljen átkonvertálni? Vagy hogy ne rontson a minőségéből?!
  • Fülüke
    Már tudom.
  • Fülüke
    Van itt valaki olyan aki használja Az Ulead Video Studio 10-et?
    Nem tom benne levenni a video hangját....HELP...!!!!
  • TTomi
    Hali!
    Meg tudná mondani valaki, hogy hogyan kell menüt készíten a video studio 10-ben?
    Köszi
  • urbijoe
    mi a külömbség a media és a video studio között?
  • balcsi70
    Ezt nem telyesen értem ezt a kérdést.Hogy a vid.camerán van zene is és hogy azt ne rakja rá a gépre vagy most mit?
  • Örm
    Hello!
    Azt, hogy lehet megcsinálni, hogy amikor kameráról teszem fel gépre a felvételt akkor a felvett hangok legyenek csak hallhatóak és a gép ne tegyen rá zenét?
  • balcsi70
    Ja bocsi.most látom hogy DV. Akkor Firewire kártya kell a gépbe,az kb 4 ezer körül van,én 3,700-ért vettem. A tv-tuner kártyán a régi videokamerák jeleit meg videó jeleit viszik be.
  • balcsi70
    Irtam,hogy USB-n keresztül nem is fogja látni.A video kártya tv kimenete arra van hogy kivigyed a képet a számittogépböl tv-re.Ugy,hogy csak tv tuner kártya.az kell hozzá.(én 25e-ért vettem).Ha sokat akarod használni akkor veszel egyet,ha nem akkor jobban jársz ha elviszed valakihez akinek van.(mármint a filmedet).
  • Örm
    A kamera egy Sony DCR-HC14E DV-kazetta kell bele. Ha USB-n keresztül kötöm a gépre akkor a program nem látja a kamerát. A video kártyámon van tv kimenet ezen keresztül tudom csatlakoztatni úgy, hogy lássa az Ulead?
  • balcsi70
    Ez egyben digitális is?(gondolom).Nem lehet bevinni a jelet usb-n.(max képet)Csak tv-tuner kártyán,de ha digitális akkor firewire kártyán keresztül.és akkor majd megnyitod a progit és bedigitalizálod ahogy akarod Avi-Mpeg,DVD-re stb.
  • Örm
    Hello!
    Van egy USB-s Sony kazettás kamerám. Ezzel a programmal a kazetta anyagát letudom tömöríteni dvd-re? És milyen minőségű lesz ha az usb-n keresztül csinálom?
  • Örm
    Kösz!
  • Balumann
    Bejön az oldal. Táblázatba rákatt a "free" -re. Aztán másik oldal, lemész az oldalon, és ott
    'Download-Ticket reserved. Please wait 50 seconds.
    Avoid the need for download-tickets by using a PREMIUM-Account. Instant access!'
    És ez számol lefele, ha leszámolt akkor utána van egy sor helyette, ott bekell írni azt a kódot amit kihoz ilyen képekbe. És 'Download from Net-Mirror omega'
    És nem tudom pontosan hogy hogy van, de egyszerre nem lehet letölteni 2 fájlt, és asszem ha letöltesz valamit akkor 1 óra mulva tod tölteni a másikat.
    Nem sok különbség van az Ulead elődjeitől, én annyit találtam hogy sorround-ba tud kezelni hangokat, és hangokkal több optcio van, efekteket lehet berakni ,stb.
  • Örm
    Hogy kell innen letölteni?
  • babaluga
    Arcsoft Showbiz DVD2-je nincs valakinek?:)
  • Balumann
    pontosabban ha valaki nem tudna oroszul és nincs kedve keresgélni akkor ittvan:

http://rapidshare.de/files/16175791/ulead_10.part1.rar
    http://rapidshare.de/files/16175644/ulead_10.part2.rar
  • Balumann
    Nekem már megvan az ulead video studio 10, de nem sok különbség va benne :D
    Inkább a hangra tették a változtatáts, térhatásu hangszerkesztő meg ilyen izé van bnene.
    Innen lelehet szedni (remélem nem probléma itt a warez :/ )
  • WalkingTerror
    Letöltöttem a Ulead VideoStudio 9 trial verzióját és szeretném regisztrálni, de nem találom, hogy hova kell beírni a regisztrációs kulcsot! Tudna vki segíteni?
  • balcsi70
    Na majd nemsokara kiprobalom csak most van meg egz kis gondom.
  • Tompie
    Rájöttem, hogy movie wizardnál lehet MPEGbe lementeni, de akkor sem értem miért nem működik a studionak az a része ahol ISOba le lehet menti, vagy épp egyből lemezre kiírni. Na mindegy.
  • balcsi70
    Probáltad már elmenteni MPEG-be? Vagy AVI-ba? Én MPEG-be mentettem és csak utána irtam ki,(mert több kis filmet csináltam).
  • Tompie
    Az lenne a problémám hogy a vedio studio nem akarja kiíírni az összeszerkeszett filmet, se DVDre se ISOba sehogy se. Valaki tud rá valami magyarázatot ?
  • robertone
    Nekem viszont ulead van és nagyon érdekelnének az új pluginok ha megvannak valahol...
  • Roland16F
    Ezt a programot lehet arra is használni hogy felfogja az analóg jelekt és továbbítsa a gépre?

VHS kaziról veszek át kamerán keresztül,összekötöm a kamerát és a videót és a gépet -kamerát.Ezzel feltudom fogni az analóg jeleket?

Használhatom ezt a programot erre?
  • vki
    Bocs, de ezt nagyon elnéztem. Nekem nem is Ulead-em van, hanem Pinnacle-m. Bocsi, a kérdés már nem aktuális.
  • balcsi70
    Sziasztok.Egy kis segitség kéne.A Video Studioval hogy kell menüt csinálni?Ha valaki leirná egy pár mondatban megköszönném.!!!Van 3 film és ezeket átkonvertáltam és lett belöle Video_Ts fájl.Mindegyik film kb 1Gb-t.Azt szeretném hogy ezt a 3 külön mappát 1-dvd-re kiirni hogy majd az asztalin lehessen lejátszani.(1filmet 1dvd-re már csináltam)de ilyet még nem.Kössz a segitséget.!!!
  • vki
    Csá! Nekem lenne egy kérdésem A Video Studio 9-cel kapcsolatban:
    Honnan lehet hozzá MPEG-4 plugin-t szedni az eredeti honlapon kívül?
  • Ritmo
    Hali mindenkinek!
    Nekem lenne egy olyan problémám, hogy ha Ulead Video Studio-val kivágok egy divx-es avból egy részt, és elmentem bármilyen formátumban, akkor azon el van csúszva a hang.
    Az eredeti videó Dr. DivX-el lett betömörítve aviba.