208
Ulead Video szerkesztő
-
balcsi70 #128 Köszi.Leszedtem fölraktam de ugyan az a mese úgy hogy passz. Azért köszi.Esetleg ha valami más ötlet van akkor jöhet. -
#127 Kodek hiba! A stúdió hajlamos összekombinálni a kodeket, a fájl formátummal. Tegyél fel másik kodeket, pl: Ace Mega Codecs Pack. Netről ingyenesen leszedhető. -
balcsi70 #126 Itt a kép hogy mit ír ki.
hiba
Nem értem miért nem veszi be. -
balcsi70 #125 Sziasztok.
Már elég régen használtam ezt a progit.Most felraktam a nejem gépére a 9-est(régebb is ezt használtam).A lényeg az hogy próbáltam volna csinálni egy DVD-t és berakni neki egy Avi fájlt és nem engedi.Szerintetek miért? -
#124 Úgy hogy megduplázod a videót és az egyik videót behúzod a hangsávba, és úgy vágod össsze a videót, ahogyan a hangsávban levő audio fut. -
#123 Van egy videom aminek a hangsávja szerintem hoszabb mint a képsáv. Ahogy halad előre egyre jobban nincsenek szinkronban. Uleadben hogyan lehet megoldani? -
#122 Igen volt! Az többnyire az miatt van, hogy olyan videót töltesz be, amit nem tud kezelni az a kodek, ami a gépeden van. -
#121 Igen.:(
Ezért nem használom:( -
Monoton #120 Am 12 es verziot használom
Volt valakinél olyan problémája hogy amikor jeleneteket csinál kilép a progi mert hibát észlelt? :( -
Monoton #119 Tudtok olyan oldalról ahonnan esetleg lehet leszedni kész menüket, háttérzenéket stb? -
#118 Heló. Régen énis úgy csináltam ahogy te mondod, hogy a második videósávba betettem egy fekete csíkot alulra felülre, és nekem is oda tett egy fehér csíkot. Na mondom a megoldást:
Na először is betöltöd a második videó sávba a videódat, Aztán a panelin átkattintasz ATRIBUTE-ra, ott rákattintasz megint a panelon a MASK & CHROMA KEY-re, széthúzod a videódat a képernyűn akkorára amekkorára akarod. Ezután két megoldást választhatsz, az egyik:
Ott van a Panelon az edit felirat alatt a Border, a bal oldali, amiben egy nullás van. Na azt ha elkezded pötyögtetni: 1,2,3,4..stb, akkor annyival vágja le a videó széleit, alját, tetejét. És így letudod vágni azt a részt ami nem kell neked.
Másik megoldás:
Ugyanott van a MASK & CHROMA KEY-ben, és ott bepipálod az APPLY OVERLAY OPTIONS-t, ilyenkor valószínűleg kiszedett egy színt a képből, de nembaj, mert ott van a panelon a SIMILARITY fül, ott rákattintasz a színre és kiválasztasz egy olyan színt ami nincs a videódban. Na ha ezzel megvagy akkor ott van a panelon olyan fül hogy WIDTH és HEIGHT, na ezekkel a videó tetejéből, aljából, és a két széléről, tudsz külön-külön levágni. Üdv! -
#117 Nekem hibát ír kia mikor ráklikkelek a reverse videra:( -
#116 Hello!
Nekem állandóan lefagy, mindig hibajelentés küldés jön be:S. Sikerült megcsinálnom a videot, menteném el és a végén kifagy az egész. Rgyébként pl windows moviemaker is ezt csinálja, nagyon örülök neki... Valaki plz help! -
waster #115 Sziasztok!
Kellene egy kis segítség, Ulead Video Studio 11-hez.
Kész a videó össze van vágva minden ok. Viszont az a problémám, hogy szeretnék egy-egy fekete csíkot tenni alulra-felülre, mert rondán ugrálnak a videók szélei, mivel eredetileg nem ugyan olyan méretűek. (Effektív szélesvásznúvá akarom csinálni.) Nem tudom, hogy a program maga képes-e ilyenre, én photoshopban készítettem egy képet, aminek kivágtam a közepét és ezt tettem be a második csatornára. Ez így teljesen jó lenne, csak az a baj, hogy az alsó fekete csíkon egy fehér kb. 3 pixeles csík látszódik, ami nagyon randa. Kérem, ha valakinek van valami ötlete segítsen. Én már az idegösszeomlás határán állok...
Köszönöm!
-
ValVers #114 megnéztem és eddig is az ACE mega codecs pack volt fenn mégse működik, egyébként nálam ez a 30 napos verziónál is előfordult -
Davidian #113 Üdv!
Hasonló problémával küzdök mint ValVers, annyi különbséggel, hogy nekem a 11-es Ulead próbaverziója volt fenn 30 napig, kifogástalanul működött, aztán feltettem a teljes verziót és lássatok csodát... nem sok, de egy "mukkot" sem tudok kicsikarni belőle. Videókat importál, mp3-akat is, de hang az nincs. Ace mega Codecs pack-ot tegnap feltettem, de elképzelésem sincs melyik codec-et vagy filtert kellene aktivizálnom ahhoz, hogy működjön is ez a nyamvadt program. Valaki segítsen mert nem sok választ el attól, hogy a "falnakszexszuáljam" így megacodec-estől laptopostól... : ) Előre is kösz! -
#112 Jaja. a kodekek nem csak a video file-okat kezelik, hanem az audio file-okat is. Szedd le a Ace mega Codecs pack-ot, rengeteg kodek van benne, azt tedd fel, és utána |'állítólag'| minden hangfájlt/videofájlt lejátszik, bármelyik audio/video sávban. -
ValVers #111
Lenne egy kis problémám nekem is.
Eddig a Ulead Video Studio 8-at használtam, ment is minden tök jó volt.
Aztán letöltöttem a 11-et és vmiért nem akarja lejátszani egyetlen hangfileomat és videofájlomat sem, kivéve, ha Audio Viewbe nézem/hallgatom.
A gyári fileokat minden gondd nélkül viszi.
Ez codec, program, vagy egyéb hiba lehet vajon? -
#110 Köszi de már sikerült megoldanom mindent.Itt a kész videó:D
JNCAP Crash Tests -
#109 Úgy, hogy odafönn a jobb felső sarokban van egy olyan fül hogy SHARE. ott pedig az alatta levő panelon hogy Create video file. És ott a legfelső, same as project settings. vagy amit akarsz. Ja és 6-al ez az üzenet alatt írtam a tömörítés beállítást is, ha azzal is gondod adódna. ÜDV! -
#108 Már megoldódott.Csak annyit szeretnék kérdezni,hogy lehet menteni az elkészült videót? -
#107 Valaki segítsen már!Nem tudom a megvágott videókat az idősorra rakni?:(
Egyszerűen amint rákattintok azonnal átvált clip-re:( -
#106 OK.Akkor nekem csak egy problémám van,hogy a megvágott videókat nem tudom ráhelyezni az idősort.:( -
#105 Ehhez nincsen magyarosítás, csak magyar leírás. -
#104 Sziasztok!
Ehez a programhoz nincs magyarosítás?:) -
#103 Köszi köszi :) Már megoldódott a probléma a Directx újra telepítésével, de azért köszi :) ÜDV. -
dru #102 Én is jól elküszködtem az "Unspecified error 5.0.0" hibamóddal. Mivel ez a hiba egyáltalán nem ritka, sokan találkozhattok vele. Sajnos ha ez a hiba előfordul, akkor nagy valószínűséggel a create dvd során a "preview" sem fog működni. Ekkor hiáb apróbálod előre megnézni a projektedet, csak a fekete képet látod majd!
Ezeken a hibákon könnyen túl lehet lépni :)))!
Ez a program csak friss szoftverekkel akar helyesen működni, így telepíteni kell a Windows ServicePack 3-at, ha ez megvan akkor a DirectX 9.0c legújabb update-jét is, és még a legújabb Nvidia drivert is! Máris minden hibátlanul működik majd :))! -
#101 Úgy, hogy odafönn a jobb felső sarokban van egy olyan fül hogy SHARE. ott pedig az alatta levő panelon hogy Create video file. És ott a legfelső, same as project settings. vagy amit akarsz. Ja és kettővel ez az üzenet alatt írtam a tömörítés beállítást is, ha azzal is gondod adódna. ÜDV! -
viktor0320 #100 hy!
én azt szeretném kérdezni(lehet hogy hülye kérdés, vagy még a hülye is tudja...) hogy hogyan lehet azt megcsinálni az Ulead Video Studio 11-el, hogy ne VPS-ben :S vagy miben mentsen, hanem inkább aviba, divx-be, wma-b, wmv-ba, vagy valami hasonlóba!
köszönöm előre is! -
#99 úgy hogy beállítod a tömörítést. Divx, xvid,
Fájl------->Project properties---->ott átállítod középen a panelon AVI-ra, aztán jobb alsó sarok EDIT----->ott fen a 3. fül AVI---->és ott a Compressiont beállítod, pl Xvid, Divx. és kész a tömörítés beállítás. -
Hirk #98 hello. ulead videostudio 11-em van, és hogy tudom megcsinálni hogy egy 3 perces videó ne 100giga legyen, hanem mondjuk 50mb? -
#97 Na most nekem kéne egy kis segítség!
Az a problémám, hogy mikor elszeretném menteni a videót DVD formátumba, már menti másfél órája, és hirtelen kiírja ezt: [5:0:0] (Unspecified error). (Kép mellékelve) Igen tudom, beazonosítatlan hiba, de mégis ilyet mikor szokott csinálni?
Aki tud az segítsen legyenszives! üdv! -
#96 Igen. Ha a 9-10-11-et használod akkor betöltöd a videót, rákattintasz, és ott a video paneljén bekell pipálni egy kis négyzetet, aminek a neve. REVERSE VIDEO.(a képen pirossal bekarikázva).
-
#95 Helló!
megtudná valaki mondani hogy meglehet e csinálni valahogy azt, hogy a videót visszafelé lejátszani? -
#94 Angol kézikönyvet(pdf) tudok küldeni a ulead video studio 8-9-10-11-hez. -
JencyJ #93 Hello!
Valaki tudan nekem linkelni egy kézikönyvet vagy valami leírást a használatáról, ha igen azt megköszönném. :D -
turbocucu #92 gyerekek letöltöttem az ulead video studio 9 eredeti 2cd-s változatát igaz kér install kódot de azt megoldottam a kezelőfelületbe nincs nagy külömbség de az egyebek a 2-es cdn nagyon sok felhasználható anyag van aki teheti töltse le Torrentel sikerült sokáig tartott de megérte -
killergeri #91 Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni.
A következőre van szükségem. Melyik program képes arra, hogy kamerázok és real-time PC-n rögzíti az videot, de ugyanakkor a kamera start/stop megnyomását is lereagálja? Azaz ugyanakkor megáll és elindul a rögzítés? -
#90 hi all
mindig is nagy rajongoja voltam a ulead video studionak...de az uj gépemet valahogy nem szereti...a betölött zene torz lesz...a betöltött kép meg negativ...és a windows reinstall nem oldja meg...ha nincs kodek a gépen akkor is ez van,ja és ulead video studi 7-8-9-10 nél is ugyan ez a hiba... -
turbocucu #89 na tudjátok a szervert használni müködnek a kódok??????????????????????