Ulead Video Studio
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyszerûen amint rákattintok azonnal átvált clip-re😞<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
De k*rvajó géped van istenem....
Ezeken a hibákon könnyen túl lehet lépni 😊))!
Ez a program csak friss szoftverekkel akar helyesen mûködni, így telepíteni kell a Windows ServicePack 3-at, ha ez megvan akkor a DirectX 9.0c legújabb update-jét is, és még a legújabb Nvidia drivert is! Máris minden hibátlanul mûködik majd 😊)!
én azt szeretném kérdezni(lehet hogy hülye kérdés, vagy még a hülye is tudja...) hogy hogyan lehet azt megcsinálni az Ulead Video Studio 11-el, hogy ne VPS-ben :S vagy miben mentsen, hanem inkább aviba, divx-be, wma-b, wmv-ba, vagy valami hasonlóba!
köszönöm elõre is!
Fájl------->Project properties---->ott átállítod középen a panelon AVI-ra, aztán jobb alsó sarok EDIT----->ott fen a 3. fül AVI---->és ott a Compressiont beállítod, pl Xvid, Divx. és kész a tömörítés beállítás.
Az a problémám, hogy mikor elszeretném menteni a videót DVD formátumba, már menti másfél órája, és hirtelen kiírja ezt: <5:0:0>5:0:0> (Unspecified error). (Kép mellékelve) Igen tudom, beazonosítatlan hiba, de mégis ilyet mikor szokott csinálni?
Aki tud az segítsen legyenszives! üdv!
megtudná valaki mondani hogy meglehet e csinálni valahogy azt, hogy a videót visszafelé lejátszani?
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Valaki tudan nekem linkelni egy kézikönyvet vagy valami leírást a használatáról, ha igen azt megköszönném. 😄
Tanácsot szeretnék kérni.
A következõre van szükségem. Melyik program képes arra, hogy kamerázok és real-time PC-n rögzíti az videot, de ugyanakkor a kamera start/stop megnyomását is lereagálja? Azaz ugyanakkor megáll és elindul a rögzítés?
mindig is nagy rajongoja voltam a ulead video studionak...de az uj gépemet valahogy nem szereti...a betölött zene torz lesz...a betöltött kép meg negativ...és a windows reinstall nem oldja meg...ha nincs kodek a gépen akkor is ez van,ja és ulead video studi 7-8-9-10 nél is ugyan ez a hiba...
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
20070708
a video studio 9-11 törése is fenn van
ftp: ftp.extra.hu
felh:ulead
jelszó:ulead
az igazsághoz hozzátartozik hogy a fiam születése ota nem nagyon foglakozom a számítógépemmel.
mégegyszer ne haragudjatok ezért holnap akkor jönnek a kódok
jo estét mindenkinek és elnézést akinek nem küldtem mailt
üdv cucu
Azóta már 10.5 Titaniumom van, de kijött a 11!! <#nevetes1>#nevetes1>
Én nagyon szeretem, jó vele szerkeszteni<#nevetes2>#nevetes2>
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Köszönöm mégegyszer.
Az lenne a kérdésem ,hogy még régebben volt egy ilyen üzi ,hogy :"Az embert egy kék, zöld vagy piros háttér esetleg fehér háttér mögé állítsd ami naggyából megvan világítva, és akkor kitudod szedni a hátteret"
Nah nekem ez megvolt. És melyik menüpont alatt lehet ezt megcsinálni ?? hogy kiszedjem a hátteret ??? Mert én most jelen esetben egy hold-os képet akarok berakni mögé de nem tom ,hogy ,hogy kell . Valaki tudna segíteni ??? Ha nagyon hosszadalmas a dolog akkor esetleg képet is tudna úgy beszúrni hogy be vannak karikázva a dolgok ??? Nagyon megköszönném
<#integet2>#integet2>
Lenne egy problémám. Az Unlead Video Studio 11 Create Disk funkciójánál eljutok addig, hogy megcsinálom a menüt de se a menü preview-nél nem játssza le a menüt, se a Lemez készítéshez nem enged továbblépni.
Korábban mûködött, most napok óta szenvedek vele. Már újra is telepítettem a progit. HELP! Nagyon fontos lenne. Elõre is köszi.
http://www.tucows.com/preview/195027
uí.: azért köszönd meg 😊😊
Nekem is kéne creck a Unlead Video Studio 11 hez... Akinek van írjon ide: [email protected]
WinXp Sp2 netrõl frissítések letöltve,
Semmi extra nincs a gépen.
udv mindenkinek cucu
csak arra levelekre válaszolok aminek ulead a címe
remélem segíthettem
Tavaly decemberben megvettem a Videó Studió 10-et, s egy jó ideig vígan használtam is. Leginkább arra, hogy a VHS kazettákat DVDre tettem. Ám egy ideje nem tudom használni, a következõ hibaüzenettel jön:
1.Capture Module initialization failed
2.Cannot start the preview graph.
TUdna nekem valaki (63 éves vagyok::😊) segíteni??? Beállítási hiba lehet??? Vagy mi???
Köszönöm elõre is!!!!
benguzde
Régebben meg tudtam csinálni h ne nyújtsa el (asszem virtual dubbal betömörítettem szerkesztés elõtt).
A kérdésem az lenne hogy meg lehet e oldani hogy csak vs-t használok erre a célra?
A media player normálisan le tudja játszani, tehát nem az alapanyaggal van gond.
Köszi a segítséget, (és ha van idõtök egy kis magyarázatnak is örülnék, szeretem érteni amit csinálok<#vigyor2>#vigyor2>.
Lenne nekem egy kisebb problémám ha szoval megszerkesztetem a dvd menüt nagyon jól sikerül át is konvertálta beteszem az asztali dvd-be el is indul csaka filmnek nincsen hangja mi a probléma megcsiáltam már párszor de mindig ez a hiba hogy nincsen hang😞😞😞😞 ha valaki tudna segiteni eöre is megköszönöm erre a cimre irjatok köszike [email protected]
szaiaszok
Gabnay Máté vagyok zöld háttér rajongó. <#wink>#wink> Képzeljétek, most töltöm le a 30 napos verzióját az Ulead video Studio tízet. Megtaláltam a linket, ha valkinek kell csak pár mezõt kell kitölteni, magyarul regisztrálni kell. De nem kell aktiválni semmit.
A link: http://www.corel.com/servlet/Satellite?pagename=us-Ulead/UleadProcessLayout&lc=en&ppg=CorelCorp/Trials/DownloadContainer
"Az embert egy kék, zöld vagy piros háttér esetleg fehér háttér mögé állítsd ami naggyából megvan világítva, és akkor kitudod szedni a hátteret Az ulead video studio-val. 😊"
Melyik Ulead VideoStudioval lehet ezt megcsinálni? Nekem a 7.0ás van meg, azzal hogyan lehet?<#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused>
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
nem egészen ide illõ, de megkérdem:
Nem tudom elindítani a VideoStudio 10plust, és a GifAnyimator 5-öt, mert a betöltés közben kijön eg hibaüzenet, hogy a windows hibát észlelt, ezért leállt.
ha valaki tud segiteni azt megköszönöm
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene