Ulead Video Studio

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Már megoldódott.Csak annyit szeretnék kérdezni,hogy lehet menteni az elkészült videót?
Máté94
Valaki segítsen már!Nem tudom a megvágott videókat az idõsorra rakni?😞
Egyszerûen amint rákattintok azonnal átvált clip-re😞<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>
Máté94
OK.Akkor nekem csak egy problémám van,hogy a megvágott videókat nem tudom ráhelyezni az idõsort.😞
Fülüke
Ehhez nincsen magyarosítás, csak magyar leírás.

De k*rvajó géped van istenem....

Máté94
Sziasztok!
Ehez a programhoz nincs magyarosítás?😊
Fülüke
Köszi köszi 😊 Már megoldódott a probléma a Directx újra telepítésével, de azért köszi 😊 ÜDV.

Én is jól elküszködtem az "Unspecified error 5.0.0" hibamóddal. Mivel ez a hiba egyáltalán nem ritka, sokan találkozhattok vele. Sajnos ha ez a hiba elõfordul, akkor nagy valószínûséggel a create dvd során a "preview" sem fog mûködni. Ekkor hiáb apróbálod elõre megnézni a projektedet, csak a fekete képet látod majd!
Ezeken a hibákon könnyen túl lehet lépni 😊))!
Ez a program csak friss szoftverekkel akar helyesen mûködni, így telepíteni kell a Windows ServicePack 3-at, ha ez megvan akkor a DirectX 9.0c legújabb update-jét is, és még a legújabb Nvidia drivert is! Máris minden hibátlanul mûködik majd 😊)!
Fülüke
Úgy, hogy odafönn a jobb felsõ sarokban van egy olyan fül hogy SHARE. ott pedig az alatta levõ panelon hogy Create video file. És ott a legfelsõ, same as project settings. vagy amit akarsz. Ja és kettõvel ez az üzenet alatt írtam a tömörítés beállítást is, ha azzal is gondod adódna. ÜDV!

hy!

én azt szeretném kérdezni(lehet hogy hülye kérdés, vagy még a hülye is tudja...) hogy hogyan lehet azt megcsinálni az Ulead Video Studio 11-el, hogy ne VPS-ben :S vagy miben mentsen, hanem inkább aviba, divx-be, wma-b, wmv-ba, vagy valami hasonlóba!
köszönöm elõre is!
Fülüke
úgy hogy beállítod a tömörítést. Divx, xvid,
Fájl------->Project properties---->ott átállítod középen a panelon AVI-ra, aztán jobb alsó sarok EDIT----->ott fen a 3. fül AVI---->és ott a Compressiont beállítod, pl Xvid, Divx. és kész a tömörítés beállítás.

hello. ulead videostudio 11-em van, és hogy tudom megcsinálni hogy egy 3 perces videó ne 100giga legyen, hanem mondjuk 50mb?

Fülüke
Na most nekem kéne egy kis segítség!
Az a problémám, hogy mikor elszeretném menteni a videót DVD formátumba, már menti másfél órája, és hirtelen kiírja ezt: <5:0:0> (Unspecified error). (Kép mellékelve) Igen tudom, beazonosítatlan hiba, de mégis ilyet mikor szokott csinálni?

Aki tud az segítsen legyenszives! üdv!

Fülüke
Igen. Ha a 9-10-11-et használod akkor betöltöd a videót, rákattintasz, és ott a video paneljén bekell pipálni egy kis négyzetet, aminek a neve. REVERSE VIDEO.(a képen pirossal bekarikázva).

KaszaN
Helló!
megtudná valaki mondani hogy meglehet e csinálni valahogy azt, hogy a videót visszafelé lejátszani?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Fülüke
Angol kézikönyvet(pdf) tudok küldeni a ulead video studio 8-9-10-11-hez.

Hello!
Valaki tudan nekem linkelni egy kézikönyvet vagy valami leírást a használatáról, ha igen azt megköszönném. 😄
gyerekek letöltöttem az ulead video studio 9 eredeti 2cd-s változatát igaz kér install kódot de azt megoldottam a kezelõfelületbe nincs nagy külömbség de az egyebek a 2-es cdn nagyon sok felhasználható anyag van aki teheti töltse le Torrentel sikerült sokáig tartott de megérte
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni.
A következõre van szükségem. Melyik program képes arra, hogy kamerázok és real-time PC-n rögzíti az videot, de ugyanakkor a kamera start/stop megnyomását is lereagálja? Azaz ugyanakkor megáll és elindul a rögzítés?
Pókmalac
hi all

mindig is nagy rajongoja voltam a ulead video studionak...de az uj gépemet valahogy nem szereti...a betölött zene torz lesz...a betöltött kép meg negativ...és a windows reinstall nem oldja meg...ha nincs kodek a gépen akkor is ez van,ja és ulead video studi 7-8-9-10 nél is ugyan ez a hiba...

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

na tudjátok a szervert használni müködnek a kódok??????????????????????
azftp szerveren a kód vátozott ezt az uj kód és ez már marad is
20070708
az alábbiftp szerveren van fönn pár ulead crack
a video studio 9-11 törése is fenn van
ftp: ftp.extra.hu
felh:ulead
jelszó:ulead
skacok akiknek nem küldtem cracket az uleadhoz azoknak irok kérlek benneteket hogy ne küldjetek több kérõ emait mert már nem foglalkozom ezzel az üggyel továbbá mindenkit megkérek hogy a mecsekrali@freemailt ne használja mert már egyátalán nem nézem meg akinek kellenek a törések azoknak fel fogom rakni egy ftp szerverre és onnan le lehet majd töltögetni a jelszot és a kodot holnap ide be fogom irni mindenki a saját felelõsségére használja a szervert egyébként kis kereséssel az astalavista.com ról le lehet tölteni az összes ulead progihoz a töréseket üdv cucu
az igazsághoz hozzátartozik hogy a fiam születése ota nem nagyon foglakozom a számítógépemmel.
mégegyszer ne haragudjatok ezért holnap akkor jönnek a kódok
jo estét mindenkinek és elnézést akinek nem küldtem mailt
üdv cucu
cassoneitaly
Pinnacle Studio 9 -el készített videóm
Azóta már 10.5 Titaniumom van, de kijött a 11!! <#nevetes1>
Én nagyon szeretem, jó vele szerkeszteni<#nevetes2>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Ulead Video Studio 11-em van. De a 11,10,9-nek ugyanaz a kezelõfelülete naggyából.<#gun><#gun>
Fülüke
A studio 11? 10? 9? melyik van meg?

Vagy ha hosszadalmas és képet is lehetne csatolni hozzá akkor nem muszály ide hanem e-mail-ban is jó lesz címem:[email protected]
Köszönöm mégegyszer.
Sziasztok !
Az lenne a kérdésem ,hogy még régebben volt egy ilyen üzi ,hogy :"Az embert egy kék, zöld vagy piros háttér esetleg fehér háttér mögé állítsd ami naggyából megvan világítva, és akkor kitudod szedni a hátteret"
Nah nekem ez megvolt. És melyik menüpont alatt lehet ezt megcsinálni ?? hogy kiszedjem a hátteret ??? Mert én most jelen esetben egy hold-os képet akarok berakni mögé de nem tom ,hogy ,hogy kell . Valaki tudna segíteni ??? Ha nagyon hosszadalmas a dolog akkor esetleg képet is tudna úgy beszúrni hogy be vannak karikázva a dolgok ??? Nagyon megköszönném
<#integet2>
Fülüke
Formázás, töredezettség mentesítés, vagy lehet hogy feltettél egy olyan progit ami miatt nehezen menne neki a lemez készítés.

Sziasztok!

Lenne egy problémám. Az Unlead Video Studio 11 Create Disk funkciójánál eljutok addig, hogy megcsinálom a menüt de se a menü preview-nél nem játssza le a menüt, se a Lemez készítéshez nem enged továbblépni.
Korábban mûködött, most napok óta szenvedek vele. Már újra is telepítettem a progit. HELP! Nagyon fontos lenne. Elõre is köszi.
Van valakinek ötlete hogy ha dvd-s kamerát bekapcsolom és onnan szeretnék felrakni valamit a gépre akár az ulead 9 vagy 11-nél is ahogy bekapcsolom a kamerát összeomli a ,gép és kikapcsol kék halállal??? a gépen vista van xp alatt nem próbáltam
itt a linkje a ulead videostudio 10 - nek:
http://www.tucows.com/preview/195027

uí.: azért köszönd meg 😊😊
Hy
Nekem is kéne creck a Unlead Video Studio 11 hez... Akinek van írjon ide: [email protected]

Következõ a problémám WinXp régi rendszerem összeomlott, nem csoda volt rajta minden, amit el lehet képzelni még Ulead video studio 11 is. (szépen mûködött) A gépet csak Én használom most digitalizálásra és DVD szerkesztésre. Szerkesztek, vágok, mindent, mint eddig csak a Share/Create disc menüpont nem úgy mûködik mint ahogy kellene! Rövidre fogva nem tudok DVD menüt szerkeszteni. A kérdésem miért?
WinXp Sp2 netrõl frissítések letöltve,
Semmi extra nincs a gépen.
köszi fülüke
Fülüke
Az animációt felhúzod oda a könyvtár részbe, és aztán lehúzod a hang sávba. És így ott van egy videó sáv meg egy hang sáv, amiben fut a videód. És így betudod lassítani a videót, úgy hogy az audio normál sebességû maradjon, de elõbb a videóról vedd le a hangot mielõtt begyorsítod.

ja és kéne eg ykis segítség hogy lehet az ulead video studio 9-be lassítani ugy az animot hogy a zene maradjon normál sebességû
ulead video studio 8-11-ig crack amivel ki lehet szedni a 30 napot akinek kell azok irjanak a [email protected]
udv mindenkinek cucu
csak arra levelekre válaszolok aminek ulead a címe
remélem segíthettem
Az Ulead programok közül valamelyik, akármelyik version-nak van magyarítása?
Sziasztok!
Tavaly decemberben megvettem a Videó Studió 10-et, s egy jó ideig vígan használtam is. Leginkább arra, hogy a VHS kazettákat DVDre tettem. Ám egy ideje nem tudom használni, a következõ hibaüzenettel jön:

1.Capture Module initialization failed

2.Cannot start the preview graph.

TUdna nekem valaki (63 éves vagyok::😊) segíteni??? Beállítási hiba lehet??? Vagy mi???

Köszönöm elõre is!!!!

benguzde
Hello, vs 9-ben van olyan gondom hogy a DV-bõl konvertált videot a program elnyújtva jeleníti meg, és tömörítéskor is elnyújtja.

Régebben meg tudtam csinálni h ne nyújtsa el (asszem virtual dubbal betömörítettem szerkesztés elõtt).

A kérdésem az lenne hogy meg lehet e oldani hogy csak vs-t használok erre a célra?
A media player normálisan le tudja játszani, tehát nem az alapanyaggal van gond.

Köszi a segítséget, (és ha van idõtök egy kis magyarázatnak is örülnék, szeretem érteni amit csinálok<#vigyor2>.

Sziasztok
Lenne nekem egy kisebb problémám ha szoval megszerkesztetem a dvd menüt nagyon jól sikerül át is konvertálta beteszem az asztali dvd-be el is indul csaka filmnek nincsen hangja mi a probléma megcsiáltam már párszor de mindig ez a hiba hogy nincsen hang😞😞😞😞 ha valaki tudna segiteni eöre is megköszönöm erre a cimre irjatok köszike [email protected]
szaiaszok
Sziasztok!
Gabnay Máté vagyok zöld háttér rajongó. <#wink> Képzeljétek, most töltöm le a 30 napos verzióját az Ulead video Studio tízet. Megtaláltam a linket, ha valkinek kell csak pár mezõt kell kitölteni, magyarul regisztrálni kell. De nem kell aktiválni semmit.
A link: http://www.corel.com/servlet/Satellite?pagename=us-Ulead/UleadProcessLayout&lc=en&ppg=CorelCorp/Trials/DownloadContainer
mivan veletek?
Fülüke
A 10-el biztosan meg lehet mert én azt használom, de a 7-ben..hát ott sztem nem lehet olyat csinálni.

idézet
"Az embert egy kék, zöld vagy piros háttér esetleg fehér háttér mögé állítsd ami naggyából megvan világítva, és akkor kitudod szedni a hátteret Az ulead video studio-val. 😊"

Melyik Ulead VideoStudioval lehet ezt megcsinálni? Nekem a 7.0ás van meg, azzal hogyan lehet?<#confused><#confused><#confused>
motyodlee
megoldottam vhogy 😄 köszi

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Fülüke
Vagy telepítsd újra vagy formázd le az egészet vagy vegyé bele + memóriát.

motyodlee
Sziasztok!
nem egészen ide illõ, de megkérdem:
Nem tudom elindítani a VideoStudio 10plust, és a GifAnyimator 5-öt, mert a betöltés közben kijön eg hibaüzenet, hogy a windows hibát észlelt, ezért leállt.
ha valaki tud segiteni azt megköszönöm

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Ulead VideoStudio 10-t hol lehet letölteni