208
Ulead Video szerkesztő
  • Nusmus
    Halihó!
    Légyszi, ha tudtok segítsetek!
    Képekből szeretnék készíteni egy kis összeállítást zenével meg minden... és az a bajom, hogy a kép minősége nagyon leromlik a progiban :S mit tudok tenni vele? Fontos lenne nagyon hogy elfogadható minőségben megtudjam csinálni! Kérlek segítsetek!
    Köszi
  • nyegez
    Bocs a mail lemaradt. --> [email protected]
  • nyegez
    Zsofi ki tudsz segíteni egy ulead 11 számmal?
  • Zsofi089
    Meg tudtam szerencsére magam is oldani!! :D
    ha valakinek esetleg kell az ulead videostudiohoz serial szám, annak szivesen elküldöm!! ;)
  • Zsofi089
    Söcce, én szépen kérlek, hogy lécci dobj meg vele, mert nagyon jól jönne.. mert lejárt a 30nap.. és jó lenne ha volna!! :D
    előre is köszi!!

e-mail címem: [email protected]
  • Fülüke
    SEGÍTSÉG!!!

Az ulead 11-ben, amikor tölteném be a dvd formátumot, akkor leáll, és kiírja ezt a hibaüzenetet, hogy valami ezzel a fájlal van baj:

h264vdechpdll.dll

Mit lehet tenni, tudja valaki?
  • Fülüke
    Van bizony, de van aki az uleadra esküszik, vagy csak nem akar bonyolultabbat használni.
  • Söcce
    Szia!Ha szépen kértek esetleg megdobhatlak benneteket vele.De van annál sokkal jobb videoszerkesztő is. Tapasztalat ez is.
  • Fülüke
    ÓÓ igen? Megtudnál vele akkor minket dobni? :P
  • Söcce
    Sziasztok. Rosszul gondoljátok,mivel van már a 11-es verzióhoz is crak,ami tökéletesen működik 30 nap után is.Ez tapasztalat:))
  • PK Jimbo
    Kár :S Namind1, leszedek egy régebbi verziót, amihez már van serial, biztos nem nagy a különbség :)
  • Fülüke
    Szerintem még nincsen serial kód az ulead studio 11 PLUS-os verziójához, találtam olyat ami azon a néven volt, philipsnek ajánlottam is, de ő azt mondta, hogy nem működik. Bár ettől még lehet, hogy van.
  • Fülüke
    Lehet menüt szerkeszteni az uleaddal is. Share--create dvd--menü bekapcs---stb. stb...
  • terencehIII
    hello
    Lenne egy kérdésem
    Van 4 db avi filmem amit kiszeretnék írni dvd re de ugy legyen egy menüje,de ugy hogy ne konvertálja át dvd re
    TMPGEnc-el probáltam -sikerült is megcsinálni a menüt amilyenre akartam de a végén a 4.3 Gb ból valami 6 ot csinált ----tud ebbe valaki segíteni vagy valami programot ajánlani amivel csak menüt lehet készíteni dvd
  • PK Jimbo
    Fülüke nekemis ugyanaz a problémám, mint philips68-nak, kerestem már serial kódokat, ugyanehhez a verzióhoz, de nem fogadja el, nem tudsz egy tuti kódot, vagy valamit? :S e-mail: [email protected]
  • Fülüke
    Olvasd vissza a 145-ös és a 147-es üzenetemet itt ebben a topikban, ott leírtam már egyszer. Amúgy ha kiváló minőségben akarod elmenteni akkor ajnlanám a dvd formátumon. (create DVD).
  • SkylineGTR
    na, megcsináltam a videót, de baszki annyifélébe el lehet menteni. én ott a dvd,vcd,svcd nél akarom, ott is van ami érdekel
    ntsc (4:3)
    ntsc vcd
    ntsc svcd
    ntsc mpeg2 (720*480), ha én lemezre akarom kiírni, akkor melyik az legjobb, vagy ezek között mennyi a különbség?
  • PHILIPS68
    Fülüke!

ismét a segítségedet kérném. a mailedre írtam, hogy mi a problémám. sajnos tényleg nagyon amatőr vagyok, de nem boldogulok a 30 napos próbaverzió utáni feltöréssel.

köszi. Phil
  • SkylineGTR
    gondoltam movie makerrel csinálok egyet, azt elmentem videóként, és bevágom a film végére.
  • Fülüke
    Nem lehet benne stáblistát készíteni, bár az ulead studio 11 ben a PLUS-osban nem tudom. (de lehet hogy lehet leszedni a progi oldaláról valami patch-ot).
  • SkylineGTR
    hi all. lehet a progival stáblistát csinálni?mert én nem találtam meg benne, de olyan rendeset mint a filmeknél, hogy megy felfelé a szöveg. ha igen pls hol van
  • Fülüke
    Akkor mentsd el dvd formátumba. Azt úgy kell hogy SHARE--és ott a panelon CREATE DVD innentől tudod. :) ÜDV.
  • qtab986
    Nem tudom jól beállítani milyen fájlba mentse el a videót. Windows media video file-al dolgoztam ami 6.5MB. Most a 130MB-os avi az amelyik hasonló minőségben adja vissza a videót. Az MPEG valahogy homályos pedig az is van 130MB.
  • Fülüke
    Ahogy te csinálod, csak magát a projectet mented el, hogy máskor is megtudd nyitni. Ha videóba akarod elmenteni akkor: Odafennt jobb oldalt van olyan fül hogy SHARE és ott a panelon CREATE VIDEO FILE és ha arra rákattintasz akkor SAME AS PROJECT SETTING. Bár ezt átállíthatod aviba is ugyanott, vagy a FILE-- PROJECT PROPERTIES--panel közepén átállítod a formátumot, és ott a panelon jobb alsó sarokban van olyan hogy EDIT. Ott beállíthatod a kodeket,tömörítést.
  • qtab986
    Hogyan mentem el a videót? File Menü > Save As és a projectet elmentettem .VSP dokumentumba. Clip Menü-ben semmit se tudok használni. Minden el van halványítva.
    A videón a hangproblémát megoldottam trimmeltem meg a helyére húztam, és a kis videómon a hang most jó. A hangsáv rövidebb mint a képsáv de ahonnan hiányzik (a vége) az nem zavaró.
  • Fülüke
    Ja a konverter neve: x-video-converter.
  • Fülüke
    Ha eltolással akarod, mint a subtitle workben akkor:

Rákattintasz az AUDIO sávban levő hangra, (mondjuk előtte különítsd el a videót az audiotól úgy hogy betöltöd fentre a könyvtárba méggyeszer a videót, aztán meg lehúzod az audio sávba) na és utána megfogod az audio sávban levő fájlt és elkezded húzni jobbra, úgy hogy passzoljon a videoval, hogy összhangban legyen.

.MKV formátumot meg legjobb ha avi vagy Mpeg formátumba konvertálod át.

Itt leíram, hogy mi hol van:
    Kép
  • Fülüke
    Küldtem.
  • PHILIPS68
    szevasztok!

abszolút kezdő vagyok!!!! volt ulead video studio 11-em, de 30 napos próbaverzio. lejárt az időm, és aktiváló kódót kér tőlem. na az nekem nincs. tudna valaki küldeni? címem: [email protected]

köszi phil

Buék
  • qtab986
    .mkv kiterjesztésű filmet milyen formátumra érdemes konvertálni és milyen programmal, hogy az ulead kezelni tudja?
  • qtab986
    Részletesen ez hogy néz ki? Mire kell kattintani?

És ha nem lassítani akarom hanem eltolni mint amit a Subtitle workshop ról írtam? Mint két vonat egymás mellett egyforma sebességgel robog, egyik a kép másik a hang, és a hangot akarom, hogy kicsit előrébb vagy hátrébb kerüljön, de egyforma sebességgel robogjanak egymás mellett.
  • Fülüke
    De van. Belassítod úgy, hogy egy sebességgel fussson a videóval a hang.
  • qtab986
    Ezt részletesebben is ki tudod fejteni?
    Nincs olyan lehetőség, amivel a hangot késleltetni vagy siettetni tudom? Ahogy a Subtitle workshopban lehet a feliratot egységesen előrébb vagy hátrébb tenni?
  • balcsi70
    Hát nem hiszem hogy attol megjavulna ez a probléma.
  • Fülüke
    Igen van! Felrakod az ulead video studio 11-et! :D
  • balcsi70
    Na letöröltem az Uleadot újból fölraktam de a probléma nem javult meg.Aztán leszedtem a mega codecs pack-ot de még mindig fent áll a probléma. A Windows Xp részre beírtam a #19872-hozzászólást nem tudom mi okozza ezt a galibát.Valami gyógymód csak van rá remélem.
  • balcsi70
    Most már meg van,valahol a macska el van ásva,mert megpróbáltam azt amit leírtam,az asszony gépjén és ott minden rendben,bevette a ts mappákat,és belefért a két film ami egyenként 1,4 gb.-t.,csak nem tudom mi van akkor az enyémén.Na de most letörlöm aztán újból felpakolom.(jól emlékeztem én hogy így csináltam).
  • balcsi70
    Okés megpróbálom a Xilisoft-al. Na leírom régebb hogy csináltam csak nem értem most miért nem megy.Átkonvertáltam a WinAvi Video Converter-rel Dvd-re (Ts mappa-ként be is tette az Ulead, mondjuk 2 fil egyenként 1,4 gb-t.Na ezt a két (Ts) mappát be is másolta az ulead még menüt is készítettem neki faszán,és ráfért a két film egy dvd-re.Most ha berakok egy 1,4gb-os Ts mappát már kiírja hogy majdnem 4 gb-nál tart.Szóval nem értem.Így gondoltam kipróbálom hogy hátha beveszi Avi-ként mert emlékszem hogy így is csináltam valamikor. Na erre váarjál gombot hogy most mi a rákja van hogy miért ír ki egy 1,4 gb-ts mappa berakásánál kb 4-Gb-ot és akkor még sehol nincs a másik.
  • Fülüke
    Hmmm. Konvertáld át a videót mpeg formátumba. (Xilisoft video converter).
  • balcsi70
    Érdekes a Pinnacle az beengedi,de én inkább az Ulead-dal szerettem volna megcsinálni,nem tudom mi az amit nem szeret.