2757
  • Flamer
    tv2-n a tegnapi részbe a doki: "kisüt!" ?:DDDDDDdddd
  • Klemice
    tudom csak nem győzöm kivárni
  • Flamer
    fog
  • Klemice
    kemény ez az 5. évad bár történhetne valami izgi is :D
  • Flamer
    hát.. ha yó angol akkor tudok linket adni. :D de magyar vagy van 1-2 db vagy nics.
  • Klemice
    tudom nekem viszont kéne vhonnan és lusta vagyok keresni :D
  • Flamer
    csak borítot nem talál hozza.. :D
  • Klemice
    hú nem tudnál egy privit küldeni vagy honnan valósi vagy? mert nem lenne rossz nekem sem :)

hm most akkor a 1-5ig magyar vagy csak az első?
  • zoliii
    Sziasztok!

Végre megszerztem a smallville sorozatot magyarul (1-5.évadig).
    Csak magyar borítót nem találok hozzá, sajnos. Csak az első évad magyar nyelvű.
  • Flamer
    6kor?:D az durva.

amugyénmeg Kara-t :D
  • shaba23 #587
    én meg a pizzafutárt!
  • zsotesz
    én meg már a 7. évadot
  • Flamer
    én meg a 3.-mat:F
  • Klemice
    holnap megint új rész ^^ már várom
  • Flamer
    yaya. asszem azt épp énis láttam. :D
  • Klemice
    ó volt olyan rész is ahol az angol bennemaradt :) lex dumál amikor kínozták kínában vagy hol asszem az a rész az
  • Flamer
    annyira ná. de yólesz ike. :D
    amugy volta asszem fordítási hiba.. mer mintha Clark elmonta volna Cloenak hogy a kriptonról származik.. mármint emlitette a nevet a feliratos verzioba.. és a szinkronba nem volt.. de lehet tévedem :|
  • Klemice
    egész jó évad lesz úgy nézem
  • jozsef22
    Köszi a linket!

A Lost félbemaradt egy másik oldalon, legalább most betudom fejezni.
  • ground24
    Alig várom én is!
    Én eddig INNEN SZEDTEM LE MINDET. aZ 5.-KET IS INNEN FOGOM
  • Klemice
    holnapután 5. évad :)
  • shaba23 #576
  • Flamer
    kicsivel. :P
  • shaba23 #574
    most fejeztem be a 4. évadot...ebben voltak a legidétlenebb részek...tisztára mint a bűbályos boszorkák. remélem az 5. évadnak több köze lesz supermenhez
  • ikegami
    De valakivel beszéltem és teljesen ki volt borulva, hogy nehogymár vége legyen... Amugy én se szeretném, hogy vége legyen, pedig télleg elég lenne, de mégis nagyon jó nézni szerintem. Jó sorozat, főleg aki ilyen fan.. De én is még max 8. évadban reménykedek aztán kész.
  • Flamer
    hát szerintem elég lesz má ez a 7. évad.. nem kell 8.-

már nagyon húzás lenne. "kiképzés" és kész. legyencsak vége.
  • zsotesz
    Sajna egyszer be kell hogy fejezzék. Mondjuk ha tényleg ez az utolsó évad akkor kíváncsi vagyok miként fejezik be.
  • ikegami
    De ez még nem biztos! És ha télleg igy lenne akkor ez jelentheti a Smallville sorozat hetedik évados befejezését is. Az nem lenne jó.
    smallville.hu
  • stargatelost
    Tom Welling lesz Superman a Justice League filmben !!!!!!! :) :D
  • zoliii
    Sziasztok!

Én is az fgab-ról szoktam tölteni a Smallvillet. Csak az a bajom, hogy a régebbi részek nem akarnak lejönni. Ha meg elkezdi tölteni, akkor kb. csak 36%-ig megy. Chello mediumom van. Feltelepítettem, a Megauploadot is. Kinek van valami ötlete? :)
    Tudtok ajánlani, egy smallvilles torrent oldalt?
  • Challanger
    Így van..az 5. évad 12-es részében szól a You're Beautiful című szám.
  • Slash89
    Ha jól emlékszem james nlunt volt az 5. évad 12. részében, de abban nem pont a végén volt, szal lehet h másra gondolsz.
  • 1Emese
    akkor nem mondjátok meg?
  • YakooZa
    Akkor sugározzák felirattal!:)
  • shaba23 #563
    lődd le az informátorod!
  • Dark Messiah
    Hééé emberek nem úgy volt h nem lessz 5.-ik évad? már mint én úgy hirtesültem(de ha tévedek javítsatok ki) h nem elssz 5.-i évad mert nincs még kész hozzá a magyar szinkron és nem fogják vetíteni a TV2-őn
  • YakooZa
    ja lexmas 5ödik évadban van de nagyon jó rész, spoilert nemmondok mer elbaszná..
  • YakooZa
    most meik résznél tart tv2?

hawerral megxeztük dvd n a 4 edik meg 5ödik évadot, s néztük mindállat magyar felirattal, azota vahogy jbban teccik az eredeti hangok a Smallvillben, nem vok szinkronfikázo a legtöbb filmben szeretem a magyar szinkront de ahogy megnéztem 2 évadot eredetibe, s aztán tv2 őn szinkronnal,hát már volt eltérés, annyi h mexoktam az amcsi hangot, Claek nak sokal méjeb ba hangja,de amugy m1 h magyarul v angolul nézed nagyon jo évad az 5 ödik csak szomorú... a 4edik évad megy most tv2 őn?
    voltmár a LexMas rész? nagyon ottvan kedvenc részem, lex ről szól, s ami lehetett volna..
  • 1Emese
    Valaki nem tudja, hogy melyik évad és melyik részben volt a a film végén a james blunt szám amikor búcsúzkodnak? Imádtam azt a rézt a tv-ben és most megszerezném digitálisan is, légyszi help!
  • Norberto91
    jobb volt a 3. évados Johnatan hangja:S