Smallville (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KG21
az mi, és melyik adó adja?

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Solya
Nézd az earthsee-t...azt hiyzem ugyanaz a csaj játszik benne

KG21
közben megnéztem a 4. évad elsõ részét, elég jó volt. Gyakorlatilag egy az egyben az volt benne, ami a #44 ben van, viszont ahogy Clark repül, azt marha jól csinálták meg. Hol van már a '70-es évek hát mögé vetített tájas megoldása 😊 Lois elég jól néz ki, de nálam még mindig Lana az etalon. Az a jelenet amikor csak egy lepedõ van rajta, nagyon beindított 😊

ez a harmadik évad. folytatás is lesz januárban. most amerikábana negyedik évad megy. akit persze angolul érdekel, az nézheti felirattal is, hiszen mindegyik részhez (a nálunk még nem vetített 3-4. évadbeli részekhez is van magyar felirat)
Solya
nem a harmadik?
Mert mintha 4 évadból állna

Bucser
szerintem a 2.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

KG21
nézi rajtam kívül ezt valaki? Érdekelne, hogy amit most adnak, az hanyadik széria, mert úgy nézem hétfõtõl nincs folytatás, de én tovább akarom követni torrentrõl

ezek csak a 3. szezon befejeztével következtek be. a rúmör pletykát jelent.
Camie
winnie:nem jönnek össze! ja és ez nem egy tinisoap hanem ez egy scifi sorozat igaz kicsit ifjúsági elemekkel, DE akkor is tudjuk hogy egy "legenda" születését meséli el!
Nah akkor neked külön:

SPOILEREK

KISZIVÁRGOTT INFORMÁCIÓK:
- az epizód három hónappal a Covenant-ban elbeszéltek után fog játszódni
- a nyitó képsorok Egyiptomban fognak játszódni, ahol valaki talál egy Ré-szobrot
- Clarknak minden bizonnyal amnéziája lesz
- Lex a repülõjén elkülönítve utazik, hogy felépüljön a fertõzésébõl
- Lex repülõjének a pilótája lát valamit a gép mellett…”Egy madár? Egy repülõ?” (A monológ folytatását minden Superman-rajongó ismeri)
- Lex Egyiptomba repül, mert valamiért nagyon érdekli az ott talált lelet
- Több jel is arra utal, hogy bár Chloe-t eltemetik, ennek ellenére életben van
- Clark és Lois elõször a temetõben találkozik. Ez a jelenet emlékeztet minket a Meteoresõre, Lana és Clark elsõ beszélgetésére

————————————————————————————

KISZIVÁRGOTT INFORMÁCIÓ A FORGATÓKÖNYV-TERVEZETBÕL:
-Lois Lane ellátogat a temetõbe Chloe sírkövéhez, ahol elhelyez néhány mûvirágot
-Lois a sírkõhöz beszélve közli: ha az életébe is kerül, ki akarja deríteni ki tette ezt unokatestvérével.
-Ekkor bukkan fel a háttérben Clark, s közli: "Nem vagy egyedül..."
-Lois maga akarja intézni az ügyet, ám Clark határozottan közli: Chloe volt a legjobb barátja, segíteni akar.
-Clark felajánlja a Kent-farm vendégszobáját, amíg Lois a városban van

————————————————————————————

EGY ALKOTÓ MEGERÕSÍTETTE: Új karakter érkezik! Jason Teague-gel találkozhatunk a Smallville következõ évadjában. Jason egy vállas, jóképû, életvidám amerikai egyetemista, aki éppúgy Franciaországban tölti a nyarát, ahogy Lana. Párizsban találkoznak, s egy felejthetetlen közös vakációt töltenek Európában.

EGY ALKOTÓ MEGERÕSÍTETTE: Lex meglátogatja Lanát Párizsban, ahol egy teljesen másik lányt talál, mint akitõl elbúcsúzott a Smallville Airporton.

$Men will hunt us, Gods will corse us, but until they burn my body i will love you!$

Narancs
Mi van?
Ez lesz az utcsó részben?
Amúgy mi a rák az a rúmör?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

ja, és nem nagy rúmör, ha valakivel nem hosszabbít szerzõdést a tévécsatorna (ld. a luke-ot játszó chris carmack a narancsvidékben), akkor lehet tudni, hogy nem lesz benne a köv. évadban. a sztoriról a legjólértesültebbek is csak annyit tudnak, ami a leforgatott dolgokból kiszivárgott.

end of story, get a life, és elõször érts ahhoz amivel vitatkozol😊))
meg aztán, aki nem rúmöröket hallgat az csak annyit tud, hogy ugye az utolsó részben, hogy
- chloe meghalt
- lexet megmérgezték
- lionel luthor börtönben ül gyilkosság miatt
- clark pedig visszatért a kriptoni apjához a kozmoszba és újjászületésre vár😊
- pete elköltözött (mikor volt õ fõszereplõ?)
- lana elhúzta a csíkot párizsba
- jonathan pedig félholtan hever a barlangban
ez annyira lealacsonyító. mármint így vitatkozni. rúmörök, persze... én meg 'biztos forrásból' tudom, hogy összejönnek. erre mit mondasz? ez egy tinisoap, ahol idõvel mindenki mindenkivel össze fog jönni. nyilván hosszabb idõre senki sem lesz senkivel, mert akkor oda a lényeg.
traXion
Mért fontos az, hogy összejön Hose Armando Esmeraldaval vagy sem? 😄

Camie
Nézd, pl. még javában a közepén járt a harmadik season és már tudni lehetett hogy egy fõszereplõ kifog szállni, azért ruomorok nagyon gyakran jönnek! Mindegy a lényegen nem változtat, sajnso nem fognak összejönni!

$Men will hunt us, Gods will corse us, but until they burn my body i will love you!$

😄 olyan nincs, hogy tartalom. storyline van ugyan + 8-10 író, aki jönnek majd ötletekkel (amit elfogadnak, azt meg páran megírják, aztán leforgatják a legjobbat) és az egyes részekben minden lehetséges (az viszont biztos, hogy hosszútávú elkötelezettséget nem írnak bele, hiszen annak nem lenne értelme).
nyilván nem lehet sokat elõregondolkozni, hiszen a november sweeps-nél szokott eldõlni, hogy az évad többi részére is megrendeli-e a warner a smallvillet (mondjuk a csatorna egyik vezetõ drama-ja, szóval nem hiszem, hogy lelõnék, pláne nem év közben). lényeg a lényeg nem gondolkoznak, mert nem is gondolkozhatnak nagyon elõre.
Camie
5 rész forgott le....de többnek van megírva a tartalma, és hjidd el voltak annyira következetesek hogy azért iylen infokat elmondanak!

és hidd el tudom, biztos forrásból, sosem jönnek össze!

😊)) még a sorozat írói sem tudják, hogy mi lesz a köv 10. részben, mivel még csak 5 rész forgott le a 4. évadból, úgyhogy ennyit a 'biztos' forrásról😊))
Camie
Hajnalka? nem vagyok hajnalka....és hidd el tudom, biztos forrásból, sosem jönnek össze!

nem tudhatod, hajnalka😊) nincs vége még a sorozatnak
Camie
nem is fognak, tudom😄

mondjuk így, hogy eddig még nem jöttek össze
Camie
Hey all! Még új vagyok!
Imádom a Smallvillet! Amcsiban megnéztem anno a második seasont teljesen, a harmadikat is ismerem! Clark Kent csodás pasi! Chloe meg aranyos, kár hogy nem õk jönnek össze.(

húha, le vagyok maradva. megyek a kollégákhoz konzultációra.
😊))
egyszerû...egy évad 22-23 rész...szorozd fel😄
az a 2x21 és 2x22. a 3. évad vége még érdekesebb lett😊
most megfogtál. nem volt az epizódoknak évad-száma, csak annyi, hogy 43-44. A 44-esben az egyik föci meghal. 😊))))

bias.de.Gec.
nem tudod, hogy csináljátok majd a 3. évadot is?
nem is tudom, mer' én már láttam. 😊)))))))
uncsi volt. ROTFL

bias.
asszem nem. miért?😊
az az epizód már adásba ment, amikor a család háza levegõbe repül?
The Hedgehog
Nincs meg valakinek véletlenük a 3. széria? Nagyon kellene...!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Solya
Próbáld meg akkor azt h ezen az oldalon a search részre beírod "Save me"...ekkor lentebb megjelennek különbözõ mp3ak...köztük amit keresel.

Kösz a link címeket, de sajna egyik sem üzemel, nem lehet sem meghallgatni, sem letölteni azenét!!
Tudsz valami más helyet???
Elõre is köszönöm
KG21
mondja már el nekem valaki, hogy mi történt a tornádós résznél amikor Lanát felkapta a szél. 2 részes volt, és a 2. részt pont nem láttam. Azt gondoltam Clark majd biztos megtanul repülni, de úgy tûnik azóta sem tud.

Solya
De ez jobbnak tûnik...

Solya
Azt hiszem h ez
az...még nem hallgattam bele...

Imádom ezt a sorozatot. Nem tudja valaki, hogy a film bevezetõ zenéjét ki játsza??? No és ha valakinek meglenne, az lenne a csúcs??? Kösz a választ.
KG21
Ezek bizony új részek. Régen csak a tornádósig volt, de most folytatták, ez már a 2. évad.

shaba23
jól megnéztem megint 😊
shaba23
Nemtom ezek új részek-e.
De asszem, hogy nem.
cseri001
Mert régen szerettem, mindig néztem...

Úristen hód, fújd már ki!!!

cseri001
Szoktak mostanában ÚJ RÉSZEK lenni? Vagy azt adják, ami már volt egyszer?

Úristen hód, fújd már ki!!!

Solya
Igenis ez egy jó sorozat...ezerszer jobb mint pl a csöpögös kb50ezer részes brazil sorozatok...

I.C.ram
Sliders sokkal jobb utána.
Tom3
Én néha.
KG21
én is nézni szoktam ezt a xart😊 Lana jó bula benne!

add oda a kulcsot plz! 😊

shaba23
akkor jó 😊 megnyugodtam, belehet zárni a topikot 😊