Smallville (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Szerintem Lexbõl ez maradt és Darkseid fogja meggyógyítani..
Ez a tippem...Ez nagyon odab.szott!
Kiváncsian várom ahogy a Luthor család egyesül..durva lesz sztem, bár sokáig nem lesz együtt a család, Lex biztos gondoskodik róla!😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vannak benne új jelenetek. Az egyik betûben...Lex és Clark..Legjobb..
A Kent c. új rész nekem nagyon bejött. Jó rész volt! 4 rész maradt!
De az elsõ véáltozat a valószínûbb! 😊
véleményem: Látszik, hogy a bolygó el van árasztva a sötétséggel, gondolom ez Darkseid nagy terve, tökre ugy néz ki a Föld mint az Apokalipszis, aztán jön Superman, hogy megállitsa. Ebbõl arra következtetek, hogy Darkseiddal már Superman ruhában küzd meg...
Fanmade S10 promo
http://www.youtube.com/watch?v=M_ZrHLII0A8&feature=player_embedded#at=515
Jonathan a Kent c. részben is szerepelni fog. A fináléban valszeg a Lazarusban látott WTF Jonathan lesz!
* A tervek szerint jövõhéten kezdik el forgatni a duplarészes finálé elsõ felét (Michael Rosenbaum nélkül, mert õ már korábban felvette jeleneteit).
* Al Septien elárulta, hogy a Scion-ban (10x16) elõször Tess és Lionel utolsó jelenetét vették fel valamint Lois utolsó mondatát/mondatait Erica Durance találta ki és annyira megtetszett nekik, hogy végül bekerült az epizódba.
* Lucas Grabeel valószínûleg ebben az epizódban szerepelt utoljára. A színész még azt is elmondta, hogy nagyszerû volt együtt dolgozni Erica-val, mert igazi profi a színésznõ.
S hogy Stargatelost örüljön:
Al Septien és Turi Meyer (9x22 Salvation, 10x06 Harvest, 10x16 Scion) csatlakozott a Vámpírnaplók (The Vampire Diaries) írógárdájához és még a 2. évad végén kapnak egy forgatókönyvet. Septien többször is írta, hogy a Scion-on kívül még egy epizódot õk írnak a Smallville befejezése elõtt.
Egyszerû mivel az igazi Lionel volt börtönben van ujjlenyomata. Alter Lionelé nem ugyanaz mint Lionelé...A Dns hiába egyezik.. Jó pénnzel meg a Dns tesztet is meg lehet hamisítani..
Amúgy a képregényben 2 féle Superboy létezik:
1. Az idõrablós verzió. Ez hosszú történet ebbe nem mennék bele.
2. A Lex-Clark klón akit azért hozott létre Lex hogy végezzen Supermannel.
Itt kb. ugyanaz történt mint Smallville-ben. Jó volt ezt viszontlátni mert szinte egy az egyben a képregénybõl vették át!
Nyilván aki ismeri a képregényt jobban tudja követni a történetet,és értékelni mert a sztori nagy része onnan van átvéve hálisten..
Nagyon jó hogy ilyenre gondoltak a készítõk és lehet sokak szerint unalmas lehet nemtetszõ annak aki azt szeretni viszont látni ami a képregényben van egy modern formában annak tökéletes legalábbis közel áll hozzá! Lehet ezzelv itázni, de ez az igazság.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Ja még az eszembe jutott, hogy Lionel-t azért kapták el, mert az ujjlenyomata a tükörképe volt? Hát öööö wtf ez is, talán tükörországból jött? Egyszerûen röhej sajnos...
szoval ne keress benne nagyon sok raciot meg realisztikus dolgokat:d btw kolok hogy menni akart.. tokertheto szuperero meg minden hos akar lenni ois. 😄
abban viszont igazadvan hogy enis rosszul vagyok attol aki mindenreszre odairja hogy istenkiraly. 😄 hanyinger😄 ha vegigertaz evad kiderul hogy vki midnen reszre aztirta hogy uberfasza 😄 mostakkor sose volt szar resz?😄 meg aztan ugyis meggondoljak magukat. jon majd egy telleg epik resz es akkor meg azlesz a fav. elotte meg most nekiall vitatkozniazon hogy ez akkoris a legkiraly volt. fassag. nade midnegy. 😄 csak bekesen a szarozassal es sztem nincs gond 😄
http://loal.atw.hu
#2506: ense ismerem a kepregenyt es leis szarom😄 szeritnem nem gond.. szuperbojrol meg ugytudtam .. hat konkretan volt egy ilyen sori is. superboy 😄 de azse lex volt erted? valszeg ezert nem tudjuk mia hekk van. 😄 amugy ovlastam enis a hszt meg elotted.. de.. nemis reagaltam ra semmit mert mint montam.. HAGY MONGYA.. neki nem tetszett. midnigis lesz oylan akinek ne mfog tetszeni es szerintem SZABADON beirhatja ide hogy szerinte szarvolt. 1. nekialsz vele vitazol 2. hagyod a faszba.
ha nekialsz vitazni es eszervekkel felsolsz neki par dolgot miert nincs igaza netan meggondolja magat es megis aszondja jovolt hameg nem akkor ezvan. szerintem nem csunyan fejezte ki magat szoval.. amig ilyen teren nincs gond vele sose torolnem.. sot akkorse ha csuynan fejezte volna ki magat mert eloszoris megkernem hogy maskor ne igy.. na midnegy. ezmar a torles-re vonatkozott megint csak narxis hszere 😄
namindegy.. ense voltam elajulva a resztol btw 😄 tenyleg ucso perc jovolt meg voltak benne jelenetek trukkok.. de szeritnem szarul nezett ki lex mikor holatott 😄 olyan nemtudom szarul neztek ki a szemei 😄 de midnegy. ettol fuggetlenul jo a smallville, szeretem,(y)
http://loal.atw.hu
Egyébként meg ez egy fórum nem? Tudtommal azért írogat ide be az ember, hogy véleményezze a sorozatot. Ki írja azt elõ, hogy csak ömlengeni lehet a sorozatról mégis? Rosszat nem is lehet mondani? Én még érvekkel is jövök, nem csak beírom hogy szar volt.
Jön egy negatív véleményezõ, és egybõl jössz az idilli smallville hungary-vel, ahol aztán mindenki odáig van a smallville királyságától, az egekben járnak minden epizód után, hogy milyen überfasza volt. Jajjdejó. Smallville hungary fórum királyságában meg aztán tilos negatív kritikát írni, mert jön a bünti! Hát én is csak gratulálni tudok...
Még jó hogy többségben vannak azok, akiknek bejön, mert aki szerint szar, az már rég abbahagyta, nem egy ismerõsõm van ilyen. Én is csak megszokásból maradtam.
Nevethetsz itt a vampire diaries-en, de értsd már meg, hogy ha lecsupaszítjuk a sorozatot, mindent kiveszünk belõle, és csak a forgatókönyvet nézzük, akkor ott leledzik a gond. Nevetséges történetvezetés, kiszámíthatóság, karakterek sokszor idegenek önmagukhoz képest, egyszerûen nem jó az írás. Lehet akármilyen új szereplõ, részvégi csavar, effekt, fight, ha a többi nem stimmel, ami a vázát adja az egésznek. ÉS itt van az alapvetõ különbség a V.D.vel meg a többi sorozattal, és ezért jobbak azok.
Az enyém is csak egy vélemény a sok közül...