Smallville (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
OMFG ez kurva jó! Alig várom, hogy láthassam. Superman Lex Luthor nélkül olyan mint a pizza sajt nélkül vagy a leves só nélkül vagy a torta hab nélkül stb. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

mi az a 33.1?

33.1!! LEX! Ez nagyon komoly! 😄 8)
Szerintem Lexbõl ez maradt és Darkseid fogja meggyógyítani..
Ez a tippem...Ez nagyon odab.szott!

Új odabaszos Finálé trailer:

Biztos hogy forral valamit...
Kiváncsian várom ahogy a Luthor család egyesül..durva lesz sztem, bár sokáig nem lesz együtt a család, Lex biztos gondoskodik róla!😊

Narxis
Nagyon zsír rész volt, jó volt újra látni Jonathan-t, Tess pedig abban a lila ruhában bombasztikus csaj volt. 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Am. szerintem Tess forral valamit az arany kriptonittal kapcsolatban.

Az alter univerzum megint bejött...Clark L. meg rulezzz. Mondjuk eleve ilyesmit képzeltem el hogy C.K. megtéríti! Jonathan for president!!!😊

Az is tök jó a promóban, hogy minden egyes betû egy évadot jelképez, bár nem sorrendben vannak az évadok meg a képkockák...😊

Finálé CW PROMO

Vannak benne új jelenetek. Az egyik betûben...Lex és Clark..Legjobb..

A Kent c. új rész nekem nagyon bejött. Jó rész volt! 4 rész maradt!

Flamer
igen epikusi csatalesz

http://loal.atw.hu

Narxis
Jaja, õk jöhetnek. Am. remélem igazi epikus csatát láthatunk majd. 😄

Narxis: ebbe bízom én is! Mondjuk Lois meg Chloé jöhet meztelenül! XDD

Mivel teaser azaz az elõzetes elõzetese így egyenlõre ez van.

Narxis
😄DDD ja, én is remélem, hogy nem fog meztelenül harcolni xD

én leszarom, hogy supermannek hivják e vagy sem, csak legyen rajta a ruha amikor megküzd vele 😄

Flamer
szerintem sux 😄 repulhetne ois bele a kepernyobe. 😄 nem egy szaros szimbol 😄

Amúgy jó ez a teaser!<#eljen>

Egy határozott talán erre a véleményem. Lehet hogy Supermanként küzd meg vele, de lehet hogy csak ezután lesz Superman.
De az elsõ véáltozat a valószínûbb! 😊

A finálé hivatalos teasere:

véleményem: Látszik, hogy a bolygó el van árasztva a sötétséggel, gondolom ez Darkseid nagy terve, tökre ugy néz ki a Föld mint az Apokalipszis, aztán jön Superman, hogy megállitsa. Ebbõl arra következtetek, hogy Darkseiddal már Superman ruhában küzd meg...

Fanmade promo az utolsó etaphoz(ütõs zenével):
Fanmade S10 promo

vixo
Smallivlle: Legends The Oliver Queen Chronicles:
http://www.youtube.com/watch?v=M_ZrHLII0A8&feature=player_embedded#at=515

Narxis
Ja, elképzelhetõ.

Az jutott eszemben hogy az évad nyitásakor mikor Clark élet halál között volt, látta Lexet és Darkseidet (ugye hollók vagy varjak formájában). Mielõtt Lois kihozta volna ebbõl az állapotból, Lex és közte középen voltak a varjak. Lehet hogy már ekkor erre utalhattak hogy Darkseid hozza vissza Lexet?

Jonathan Kent és Chloe Sullivan is finalista lesz!
Jonathan a Kent c. részben is szerepelni fog. A fináléban valszeg a Lazarusban látott WTF Jonathan lesz!

Conner nem fog visszatérni már. A Clark vs. Clark Luthor Clark vs Lex és a Clark Vs. Darkseid ezek sztem megvalósulnak majd.. 😊

* A tervek szerint jövõhéten kezdik el forgatni a duplarészes finálé elsõ felét (Michael Rosenbaum nélkül, mert õ már korábban felvette jeleneteit).
* Al Septien elárulta, hogy a Scion-ban (10x16) elõször Tess és Lionel utolsó jelenetét vették fel valamint Lois utolsó mondatát/mondatait Erica Durance találta ki és annyira megtetszett nekik, hogy végül bekerült az epizódba.
* Lucas Grabeel valószínûleg ebben az epizódban szerepelt utoljára. A színész még azt is elmondta, hogy nagyszerû volt együtt dolgozni Erica-val, mert igazi profi a színésznõ.

S hogy Stargatelost örüljön:
Al Septien és Turi Meyer (9x22 Salvation, 10x06 Harvest, 10x16 Scion) csatlakozott a Vámpírnaplók (The Vampire Diaries) írógárdájához és még a 2. évad végén kapnak egy forgatókönyvet. Septien többször is írta, hogy a Scion-on kívül még egy epizódot õk írnak a Smallville befejezése elõtt.

Lioneles témára.
Egyszerû mivel az igazi Lionel volt börtönben van ujjlenyomata. Alter Lionelé nem ugyanaz mint Lionelé...A Dns hiába egyezik.. Jó pénnzel meg a Dns tesztet is meg lehet hamisítani..

kill3r21
Én most kb olyan helyzetet képzelek el hogy nem is connerbõl lesz végén a rendes lex, hanem darkseid okoskodik ki vmit, és akkor lehetne clark & conner vs lex.....érdekes lesz a móka, várjuk 😊
Én is ennek örülök...csak az a baj sokan nemértik, hogy azért vannak kötötségek egy ilyen sorozatnál aminek már megvan az alapja...nagyon gáz tud lenni ha egy eredeti sztorit nagyon átírnak meg komplikálnak.
-ra!😊

Láttam visszatértél a Smallville Hungary-ta!<#eljen>

<#eljen>SlayR igazad van, de sztem ne foglalkozzunk velük mert tényleg nem érdemes! Tény nem jöhet be mindenkinek..csak akkor ne írjon butaságokat..mindegy..
Amúgy a képregényben 2 féle Superboy létezik:
1. Az idõrablós verzió. Ez hosszú történet ebbe nem mennék bele.
2. A Lex-Clark klón akit azért hozott létre Lex hogy végezzen Supermannel.
Itt kb. ugyanaz történt mint Smallville-ben. Jó volt ezt viszontlátni mert szinte egy az egyben a képregénybõl vették át!
Nyilván aki ismeri a képregényt jobban tudja követni a történetet,és értékelni mert a sztori nagy része onnan van átvéve hálisten..

Flamer
megintcsak tul sokat beszeltek errol 😄

én se kimondottan arra írtam csak mint a Lex/Clark féle klónozási Conner/superboy létrejöttét...
Nagyon jó hogy ilyenre gondoltak a készítõk és lehet sokak szerint unalmas lehet nemtetszõ annak aki azt szeretni viszont látni ami a képregényben van egy modern formában annak tökéletes legalábbis közel áll hozzá! Lehet ezzelv itázni, de ez az igazság.
stargatelost
Nem a klónozást tartottam irreálisnak, hiszen sc-fit nézünk, még jó... de nem írom le újra...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Amúgy meg hamár annyira irreálisnak tartjátok a klónos témát: Superboy
Flamer
#2517: jo koszi a tanacsot😄

Az a bajotok nemtudtok mivel idõt tölteni nincs baj a részekkel nincs baj a sorozattal volt régen szuperboj sorozat de volt régen Batman is amiben kiderült Joker ölte meg Bruce szüleit az újban meg köze sincs hozzá....nemiígy kell nézni nemtetszik nem nézed! ennyi!
stargatelost
<#eljen>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

stargatelost
Nem azt mondom, hogy legyen full realisztikus. Természetes, hogy egy szuperhõsös sorozat nem az. De azért a józan ész határain keretein belül maradva soha nem engedték volna a civilizációba alexandert. Ha már dns nyomozgatás van meg minden, akkor ilyen téren is maradjanak reálisak...

Ja még az eszembe jutott, hogy Lionel-t azért kapták el, mert az ujjlenyomata a tükörképe volt? Hát öööö wtf ez is, talán tükörországból jött? Egyszerûen röhej sajnos...

vixo
Nah,hosszú idõ után végre volt egy jó rész.

Õszintén, nekem se tetszett a rész, sõt, ez az évad eddig nagyon gyenge 1-2 jobb rész kivételével, bár azok is a nosztalgia miatt voltak kiemelkedõek. Akárhogyan is nézem, ez egy elképesztõen szánalmas idõhúzás, semmi több. Egyszerûen már nincs hova vinni a történetet, ez a 20 rész túl sok a készítõknek, felesleges már ez az évad, a 9. lazán lehetett volna az utolsó. A 8. után ez megint csak egy nagyon gyenge szezon, nincs egyszerûen átgondolva eléggé, a részek pedig már Barátok Közt szintû történettel bírnak olykor.

Flamer
#2509: haha. ilyen teren erdekes de ezcsak sori 😄 sose lesz teljesne olyan mint az elet.. lol D:
szoval ne keress benne nagyon sok raciot meg realisztikus dolgokat:d btw kolok hogy menni akart.. tokertheto szuperero meg minden hos akar lenni ois. 😄
abban viszont igazadvan hogy enis rosszul vagyok attol aki mindenreszre odairja hogy istenkiraly. 😄 hanyinger😄 ha vegigertaz evad kiderul hogy vki midnen reszre aztirta hogy uberfasza 😄 mostakkor sose volt szar resz?😄 meg aztan ugyis meggondoljak magukat. jon majd egy telleg epik resz es akkor meg azlesz a fav. elotte meg most nekiall vitatkozniazon hogy ez akkoris a legkiraly volt. fassag. nade midnegy. 😄 csak bekesen a szarozassal es sztem nincs gond 😄

Flamer
#2510: gratulalok.. nem kell torolni. nemkell a faszkodas szerintem. hg jolenne de ne mkell olyan aki orrba szajba torol..

#2506: ense ismerem a kepregenyt es leis szarom😄 szeritnem nem gond.. szuperbojrol meg ugytudtam .. hat konkretan volt egy ilyen sori is. superboy 😄 de azse lex volt erted? valszeg ezert nem tudjuk mia hekk van. 😄 amugy ovlastam enis a hszt meg elotted.. de.. nemis reagaltam ra semmit mert mint montam.. HAGY MONGYA.. neki nem tetszett. midnigis lesz oylan akinek ne mfog tetszeni es szerintem SZABADON beirhatja ide hogy szerinte szarvolt. 1. nekialsz vele vitazol 2. hagyod a faszba.
ha nekialsz vitazni es eszervekkel felsolsz neki par dolgot miert nincs igaza netan meggondolja magat es megis aszondja jovolt hameg nem akkor ezvan. szerintem nem csunyan fejezte ki magat szoval.. amig ilyen teren nincs gond vele sose torolnem.. sot akkorse ha csuynan fejezte volna ki magat mert eloszoris megkernem hogy maskor ne igy.. na midnegy. ezmar a torles-re vonatkozott megint csak narxis hszere 😄

namindegy.. ense voltam elajulva a resztol btw 😄 tenyleg ucso perc jovolt meg voltak benne jelenetek trukkok.. de szeritnem szarul nezett ki lex mikor holatott 😄 olyan nemtudom szarul neztek ki a szemei 😄 de midnegy. ettol fuggetlenul jo a smallville, szeretem,(y)

Narxis
Lehetnél házigazda és akkor törölhetnéd ezeknek a trolloknak a hozzászólásait.

stargatelost
Valóban nem ismerem az univerzumot, ezért csak azt tudom véleményezni, amit látok. A srácot a társadalomba kiengedni pedig ezen epizód alapján elképesztõ nagy hülyeség volt. Nem a vörös kriptonitos dolog miatt, hanem ami még elõtte volt. Fiatal, lázadó, nem gondolja át a dolgokat (egybõl ment is volna menteni a Maszattal), ebbõl csak baj lenne... Lehet a képregényben más meg minden, de itt jelen esetben, a Smallville-ben ez így nem volt okés. Ezt értettem ez alatt.

Egyébként meg ez egy fórum nem? Tudtommal azért írogat ide be az ember, hogy véleményezze a sorozatot. Ki írja azt elõ, hogy csak ömlengeni lehet a sorozatról mégis? Rosszat nem is lehet mondani? Én még érvekkel is jövök, nem csak beírom hogy szar volt.
Jön egy negatív véleményezõ, és egybõl jössz az idilli smallville hungary-vel, ahol aztán mindenki odáig van a smallville királyságától, az egekben járnak minden epizód után, hogy milyen überfasza volt. Jajjdejó. Smallville hungary fórum királyságában meg aztán tilos negatív kritikát írni, mert jön a bünti! Hát én is csak gratulálni tudok...

Még jó hogy többségben vannak azok, akiknek bejön, mert aki szerint szar, az már rég abbahagyta, nem egy ismerõsõm van ilyen. Én is csak megszokásból maradtam.

Nevethetsz itt a vampire diaries-en, de értsd már meg, hogy ha lecsupaszítjuk a sorozatot, mindent kiveszünk belõle, és csak a forgatókönyvet nézzük, akkor ott leledzik a gond. Nevetséges történetvezetés, kiszámíthatóság, karakterek sokszor idegenek önmagukhoz képest, egyszerûen nem jó az írás. Lehet akármilyen új szereplõ, részvégi csavar, effekt, fight, ha a többi nem stimmel, ami a vázát adja az egésznek. ÉS itt van az alapvetõ különbség a V.D.vel meg a többi sorozattal, és ezért jobbak azok.

Az enyém is csak egy vélemény a sok közül...

Neked a BK való az nem kiszámítható <#idiota>