Smallville (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stargatelost
Végignéztem. Egy abszolút nulla volt az epizód. Már leírtam miért.

Meg eszembe jutott, hogy ezt már nem egyszer eljátszották, hogy Clarknak nem lesz ereje, más meg megkapja. Azt hiszem az elsõ évadban volt, egy villámcsapás miatt. Hajh, régi szép idõk, amikor még kisvárosi sorozat volt, és nem ilyen szánalom.

Lois rész végi kijelentését pedig grebber már lejjebb ecsetelte, egyet értek vele.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

stargatelost
Most komolyan, itt van Darkseid, meg Clark végzete meg minden, és akkor Jor-El ilyenekkel szórakozik, hogy átadja az erejét másnak, ezzel teljesen kitéve a sérüléseknek? ÁÁÁÁÁÁ elképesztõ, egy vicc az egész!!!!!!

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

stargatelost
akarom mondani 10x20

stargatelost
9x20. Az elsõ öt percnél járok (fõcím elõtt), de annyira elképesztõen felkúrta az agyamat, hogy az hihetetlen. Nem tudom mi lesz az epizódban, lehet nem ezt viszik végig, de ez a Loisnak lesz most ereje dolog annyira gagyi szar fos, hogy szavak sincsenek rá. Itt vagyunk a finálé elõtt, komolyan ennyire nagy baromsággal kell jönniük? SZÁNALOM csupa nagy betûkkel. És ilyen sorozat éri meg a 10 évadot istenem!!!!!! RÖHEJ!!!

Ha évad elején járnánk, most biztos lepihentetném a sorozatot darára, de mivel már csak egy rész van hátra, végigszenvedem ezt.... majd visszanézek ha megnéztem a részt....

grebber
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez a Lois-os nem megyek hozzád dolog nagyon szánalmas húzás volt szerintem. Eddig az egész arról szólt amit Clark bán is nagyon tökmindegy Loissal van-e vagy sem mindenkit úgysem tud megmenteni.Ez meg benyögi a végén

Next PC upgrade: 2022

Narxis
Nagyon jó kis rész volt, bár a vége eléggé meglepett. Kicsit wtf érzésem van, Granny meg eltakarodhatna már, annyira idegesítõ. 😄 Szegény Oliver. 😞

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Egészen jó kis rész volt. Nem volt hibátlan nem a legjobb amit láttam de jó ráhangoló volt a fináléra:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Clark lekapcsolta a fatert az pont azért volt mert mostantól egyedül kell boldogulnia..Meghozta ezt a döntést és pont hogy ez viszi elõre. A 8.-ik részben megmondta neki az apja hogy Õ lesz a föld megmentõje szóval nehéz döntéseket ideje magától meghoznia! Ha ez következménnyel jár akkor pedig abból tanulnia! Nyilván vissza fogja kapcsolni és tanácsot is fog kérni még Tõle.. De ezen a ponton azt hiszem nem kell már hogy Jor-el beleszóljon.! Smallville-ben kicsit másképp alakulnak a dolgok és ez nekem tetszik..
Barlang jelenet Supergirlel végig jó volt Kara elment megmondom õszintén ez meglepett de szükségszerû volt. Toyman nem zavart sztem nagy figura, a kerekasztal sötét lovagjai😊 meg jók voltak tetszet hogy ki kinek az ellenfele. Aranykriptonit és Granny megjelenése WTF! Egyedüli csalódás Darkseid hiánya. De van egy tippem, lehet hogy Oliver... nem folytatom. Szóval Clarknak/Supermannek mélyrõl kell visszahoznia a barátját. De majd kiderül.
Engem is ráhangolt a fináléra!!
Látvány zene mind jó volt. Látvánnyal nem spóroltak.
Jöhet a finálé! 😄 8)

Narxis
KNEEL BEFORE THE REAL ZOD!

Nekem is ez lett a kedvenc mondatom. 😄 Zod nagyon badass lett, szegény Oliver õrlõdik rendesen. Jó rész volt.

Narxis
Uhh ez nagyon jónak ígérkezik!

Máskor használhatnád a spoiler taget. Köszi. 😄

A tükrös jelenethez annyit hogy még a felállás is olyan volt mint a Superman 1-2-ben!
Imádom ezt a showt ahogy kapcsolódik a filmekhez és a képregényekhez és mégis más!!😊

KNEEL BEFORE THE REAL ZOD!
Végre egyesült a 2 Zod és megkaptuk azt a Zodot akit vártunk..
A végén ahogy a tükör sodródik az ûrben..epic!!!!Egybõl eszembe jutott a Superman 2!!!
A harcok véresek voltak goods of the arena fielinggel de nagyon bejöttek!!! A rész próbára tette Clark és Oliver barátságát, de még koránt sincs vége! Kiváncsi leszek mennyire lesz hatásos Orion nyila!(Itt megjegyzem hogy képregényben Orion Darkseid fia volt, de a jó oldalon álló új genezis istenség volt..) A párbeszédek nagyon jók voltak és a sztori is elõrehaladt!
Nagyon jó rész volt!😊 Szépen összekapcsolódnak a dolgok.. A köv. rész elõzetesét látva pedig az utolsó 2 rész nagyon komolynak ígérkezik!
Superman megszületik hamarosan, de addig még sokminden történik! 😊
10/10

fixon
Toyman fakjeee!

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

Kara, Orion nyila, Legion of DOOM aminek elvileg Granny mellett Lex is tagja lesz! Toyman, Lois power, Jor-el!😊

Shiwo
khm... #2585

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
az is lehet, hogy ölre ment a windóz meg az android, hogy melyik legyen, és kompromisszumként lett egy androidos teló windóz oppal 😊

vixo
Smallville 1-10Évad DVD
Öööö,no comment...egyszerûen NEED! 😊

vixo
Hát nem tudom,én pl már megszoktam,h tudatosan reklámoznak dolgokat sorozatokban(akarva-akaratlanul is feltûnik az embereknek,hisz pont ez a céljuk ezekkel) és figyelnek a részletekre,pl Dexternél nokia n8,Vámpírnaplóknál iphone4 és wp7 mobil,de nem kell messzire menni,mivel Smallvilleben sem új keretû ez a dolog,hiszen az elõzõ évadban az xbox 360 kinect-jét promozták,amikor Chloe bowlingozott a hirtelen szuper képességre szert tett kölyökkel(vagyis inkább a srác játszott 😄 ) Nikitában meg tavaly az idei MK9 demóját nyomatták ps3-al,usw...szóval vicces kis dolgok ezek 😄 de ez a mostani itt eléggé fail volt XD nem nagyon lehet hova rakni a dolgot,androidos teló,wp7 launcherrel és és utólag bevágva digitálisan Lois képpel 😄 (szóval én maradok a szûkös költségvetéses alternatívánál XD)

Ennyi...😄😄

Shiwo
közbe csak lehet a következõ történt

Rendezõ: Hé Joe! Hozzál egy mobiltelefont!
Joe, a kellékes: Itt a sajátom! De windóz téma van rajta, pedig htc, nem gond ?
Rendezõ: Le van sz@rva, a kutya se fog arra figyelni...

Ki tudja miért így csinálták, de megoldották!!!😊 Ennyi!😄

vixo
http://www.sorozatjunkie.hu/2011/04/25/nagy-hackerek-vannak-a-smallville-ben/
Normál wp7 telóra,már nem futotta a készítõknek? Már az a kevéske cgi is ennyi pénzt emészt fel? 😄

Shiwo

Lehet!😊

De maximálisan egyetértek vele!

Eme írás Darkseidrõl Lex barátunk irománya a Smallville Hungaryról utólag feltüntetem, mert ez lemaradt, mielõtt még meglincsel valaki, meg így korrekt:
"Ami Darkseidot illeti: Engem nem zavar a ritka feltûnés és a sejtelmesség, mert az õ esetében ez nem a véletlen mûve, vagy írói töketlenkedés, hanem teljesen világos koncepció. Szerintem az eddigi gonoszok közül az õ figuráját sikerült a leginkább félelmetessé formálni. Mindez pedig a ritka feltûnéseknek, valamint a karaktert körülvevõ sejtelmességnek köszönhetõ. Gyakorlatilag semmi mást nem tudunk róla, csak azt ,hogy õ az "eredendõ gonosz". Mítikussága, ismeretlensége, fizikai konkretizálásának hiánya teszi olyanná, akár egy isten. A sötétség istene, akinek csak "prófétáit" (Desaad megfogalmazása) látjuk. Mindez elveszne, ha egy teljes rész foglalkozna az õ háttértörténetével. "Túl valósságá", túl evilágivá tenné." by LEX

Shiwo
elárulja Darkseid-ot, mert egyedül akarja legyõzni Clarkot (:

Remélem a Luthorcorp át lesz nevezve Lexcorpra!!😊
Meg a Kent c. részben mikor Tess le akarta romboltatni a kastélyt az jutott eszembe hogy a jómunkásemberek nemnagyon akarták ezt megcsinálni.. Hohó mondom ezek tuti Lex emberei...Fináléban még megvannak a romok szvsz sztem felépítteti Lex a kastélyt újra!
Szerintem amnézia se lesz, hanem a képregénytõl eltérõen továbbra is tudni fogja Clark titkát, de nem fogja a világ elé tárni mert egyedül akarja legyõzni..Jó jeleneteik lesznek Clarkkal.. Igazából legnagyobb ellenségek, mégsem tudják megölni egymást. Arra leszek kiváncsi még hogy Lex szerepe hogy teljesedik ki a Darkseid elleni harcban?

Narxis
Jeeeee, végre. Gyakorlatilag kaphatna ez a kép egy olyan címet, hogy A jó és a gonosz. 😄

Végre végre!!!😊 Jó együtt látni õket!

Tádá!!

+ de kell az álca...

+minden részben van ellenfél vagy pedig valami problémát kell megoldani ami elõre viszi Clarkot!
BOOSTER-ben tiszta Supermanes volt! Telefonfülkés jelenet nagy kedvencem, ahogy Cat mentése is! Ügyefogyott Clark az meg sírva röhögõs!😊

Ami Darkseidot illeti: Engem nem zavar a ritka feltûnés és a sejtelmesség, mert az õ esetében ez nem a véletlen mûve, vagy írói töketlenkedés, hanem teljesen világos koncepció. Szerintem az eddigi gonoszok közül az õ figuráját sikerült a leginkább félelmetessé formálni. Mindez pedig a ritka feltûnéseknek, valamint a karaktert körülvevõ sejtelmességnek köszönhetõ. Gyakorlatilag semmi mást nem tudunk róla, csak azt ,hogy õ az "eredendõ gonosz". Mítikussága, ismeretlensége, fizikai konkretizálásának hiánya teszi olyanná, akár egy isten. A sötétség istene, akinek csak "prófétáit" (Desaad megfogalmazása) látjuk. Mindez elveszne, ha egy teljes rész foglalkozna az õ háttértörténetével. "Túl valósságá", túl evilágivá tenné.

A másik hogy a Smallville elsõ 7 évada epizódikus volt és személy szerint örülök hogy ez az évad is olyan! Bizarro, Brianiac,Fantom-zónás Zod, Zor-el mind 1-2 részben szerepeltek..Így lesz igazán ütõs a finálé hiszen Lex itt tér vissza és Darkseid is itt tûnik majd fel! Fel van vezetve minden! Kövi részben sztem Zod mellett Darkseidrõl is fog szó esni! Fõleg Oliver és Zod révén sztem..
KNEEL BEFORE ZOD!!!

Narxis
Zod 4ever!

vixo
köv. részben egy régi ismerõs köszön vissza,aki most úgy is szóba került,nem lövöm le a poént nézzétek meg a videót: kneel before zod...upsz

vixo
<#eljen><#eljen>

Már megint totál hülye indokot tol arra akinek nem tetszett...😄
Narxis
Nem tudom mi bajotok vele. Nekem szar az amibe bele kell tekernem 5 perc után vagy végig se tudom nézni. Egyetlen hibája talán, hogy ez sem Darkseid-al foglalkozik.

engem meg tudjátok mi zavar leginkább? 😄 Már csak 3 epizod van hátra, de Darkseidot összesen 2 db jelenetben láttuk pár másodpercben az egész évadban... Én lennék a legboldogabb ha annyi figyelmet kapott volna õ is mint amennyit Zod vagy Doomsday, pedig Darkseidra kurva jo történetet lehetet volna épiteni. Amig Zod-nál meg Doomsdaynél rááldoztak 1 részt a multjukra itt semmit... 1 emlités se volt eddig arról, hogy Darkseid az Apokolipszis ura, mi lett azzal a bolygóval, mi a faszért jött ide... de nem baj... az a lényeg, hogy Boostert meg Blue Beetlet megismerhettük

stargatelost
Persze, hogy szar volt, mi más lett volna? 😄 (Pedig az elõzõ rész még úgy ahogy elment)

Narxis
Dehogy volt szar, szerintem tök jó volt. Booster Gold menõ volt, az a skarabeusz meg klassz, nekem is kellene olyan szupererõ. :😄

Flamer
na megneztme. mitol kene foldohozvagni magam? a vegen lois es clakr jelenettetol ? pf. szanalom 😄DD😄: bar enis dugnam 😄
de.. szova.. mi a gyikvolt ez megint. skarabeusz? wtf?😄 mar meint a legio? egy kis csira ellopja a gyurut? wtf? 😄 eheh.. az egesz sanditott. toltelekepizod es egyaltalan nem nyugozott le.
persze most momdhatjatok hogy huha hat "super" elotagot jalanlottak meg telefonfulke, meg hogy torta S betu a szinekkel.. de akkoris. 😄 tokjo utalasok, meg tudjuk ohgy ezlesz nade ez a tortenet.. bazge. 😄 szarvolt. valljukmar be..

http://loal.atw.hu

Flamer
jjaam volt ujresz? dolgoztam :\ nem voltam idom leszedni. na minnyar,.

33.1 Lex fõ kisérletezése...
Csak most Õ az alany...😊

Kent meg inkább érzelmesebb rész volt...😊

Boostert láttad már? Van benne jópár omg pillanat...Booster meg lol, Beetle jól mutatott Clark akciózása meg epic!😊

Narxis
XD szerintem is jó volt

Flamer
#2558: ja. meg kiserletezett veluk.

btw ez a kent ez.. omg resz volt. de gontoltam hogy feljovok ide es aztlatom hogy ez "uber lol epic fav" resz volt..
szerintem inkabb csak lol volt 😄

Narxis
Asszem Lex ebben tartotta a kriptonit fertõzötteket, vagyis ez volt a részleg neve. De lehet rosszul tudom, majd spike kijavít. 😄