Smallville (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemtudok mitmondnai vagyis de.... Sokkot kaptam azthiszem...ahogy Alekosz mondaná Jééézusmáriaaaa ez valami brutális volt.
kill3r21
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Repülés , Superman ruha, jimmy olsen visszatérése, végén superman zene........isten volt
sznus
'zigen. Nem kellett rá sokat várni! 😄 Ess neki! 😉
Én alszok kicsit, majd jövök olvasgatni, hogy ki mit mondd! 😊 'ccakát!

kill3r21
nézem is újra
kill3r21
Smallville S10E21-E22 Finale HDTV XviD-2HD
sznus
Egyetértek kill3r21. Most mondhatnám, hogy gyorsan le lett rendezve Darkseid, meg 1-2 dolog összecsapott volt. De ez... ez... úh... Az utolsó 20-30 perc ütött! A fejemet fogom, és csak pislogok...

kill3r21
Nah vége a finálénak, gyerekek alázatosan mondom le a kalappal, az utolsó 5-10 perc mindenkit megfog ütni....atyaég atyaég atyaég folyamatosan ráz a hideg jesszus....lehet hogy másfél óra langyi volt, meg lesznek amiért csalódottak lesztek, de hogy az utso etap nem gyengén odakur az biztos....ha most lehetne állva tapsolni megtenném 😊
sznus
Legalább 3 percig nem pislogtam. És vagy 6 percig visítoztam! 😄 Szerencsére nem viszik túlzásba a reklámot már. Rájuk szakítom az ajtót! 😄

kill3r21
váááááá félke félek hogy nem mutatják vááááááááááááááááááááá
sznus
Pasiból vagyok, de nem szégyellem kimondani: ezt megkönnyeztem rendesen!😄 Aztaq.... Hát megérte fenntmaradni. Úhhh. mi lesz itt délután!

kill3r21
Ettõl a jelenettõl, még a könnyeim is kijöttek, végre flyyyyying
kill3r21
vááááááááááááááááááááááááááááááááááá
sznus
A hideg is kirázott tõle! Ma már nem alszok! :|

kill3r21
Rosenbaum , mint mindig hatalmasan jól nyomja 😊
sznus
2-3 reklámonként eszek, nem lesz ez így jó! 😄😄😄
Eddig félgõzzel mentek a dolgok, nem leptek nagyon meg. No de még a fele hátravan! 😊 Héééé, ez éledezik! Xd

kill3r21
darkseid darseid 😮 😮
Brutál..
kill3r21
meg a dragonball is, este nem gyenge 😄
sznus
És még mi magyarok sírunk, a sok reklám miatt, erre tessék. Már a fõcímbe is beleraknak reklámot. Meg 15 perc után is reklám van! Xd (Isten az égbe, de elvetemültek ezek a reklámok... Fincsi volt ez a Super 8 elõzetes! Xd)

kill3r21
kill3r21
jeee és megy váááá már most ráz a hideg
sznus
Jóétvágyat
http://justin.tv/ukuconn

sznus
Egy stabil stream-nek én is örülnék! 😄 Ha én találok, természetesen megosztom! 😉

kill3r21
nem tud valaki cw live streamet? és hogy mikor indul a smallville?
kill3r21
Nah ma este finálé, hajnalban kelek....😊
A zene ami a fináléban lesz, sztem sokminden elárul, halgassátok
😊
mosoporr
véleménye mindenkinek van...

ha nemtetszik nebeszélgessé róla...-.-
Ezek után rád is fér egy kis fogmosás! XD

Narxis
Helyes.<#ticking>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

mosoporr
na megyek is fogat mosni 😄

Shiwo
annyi a különbség, hogy akinek tetszik, az nem érzi szar ízûnek, de te annak érzed, mégis eszed...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

mosoporr
kispofám 😊 a szar attól még szar,csak hát te szereted szépen elkenni <#finom>

Promóból sok minden lejön, kiveszem hogy az apokalipszis, Darkseid bolygója közelít a földhöz, és pusztít rendesen, Lex és Tess jeleneténél viszont nem lehet eldönteni hogy elkapja, vagy épp kinyírja-e a hugit? Jonathannél a köpeny, Granny is feltûnik valszeg megküzd Clarkkal, Darkseid is lesz, meg Olivert se lesz könnyû visszahozni. Lesz repülés is, ruha is, s vajon az arany kriptonitot be tudja- e vetni Oliver? Esküvõ is lesz, de hogy a finálé után lesz-e epilógusként Chloé a saját, vagy Clark örökbefogadott gyerkõcével és olvassák a Smallville képregényt no arra is kiváncsi leszek..

Mindenki nézze azt amit szeret és aki tényleg szereti is amit néz na az már elégedett lehet!

Err mondják ízlések és pofonok kispofám!😊A miénk nem egyezik!
Kalap kabát ennyi!
Narxis, Slyar meg én hasonló ízlésûek vagyunk, Te és Stargatelost meg másmilyenek!

mosoporr
az egész 10.évad SZÁNALOM volt csupa nagy betûvel 😊,azt hiszem mondhatom h minden rész 1 csalódás volt.
a finálé meg hát bízunk benne h ennél rosszabb már nem lehet
dupla nulla kalap kabát na ennyi

Narxis
De pont ezaz, Jor_El döntései megkérdõjelezhetetlenek. Amit õ csinál az mindig jó.

Shiwo
úgy mondjátok a felelõtlenségét, mintha komolyabb megerõltetést jelentene neki feltámasztani Clarkot...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

stargatelost
Ez is más helyzet, mert nem ugyanarról a sorozatról van szó (csak a franchize-ról), hanem háromról, amelyeket más megközelítésbõl készítettek. Ez a Smallville egy és ugyanaz a sorozat, ami már 10 éve megy, és szerintem valahol a hatodik évad után kezdett hanyatlani.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

stargatelost
Persze, mindent meg lehet magyarázni. Lehet Jor-el akkor épp nem figyelt a jövõre, amikor Clarkot erõ nélkül elüti egy kocsi, majd meghal a kórházi ágyon. Megtörténhetett volna. Ezért volt teljesen abszurd, értelmetlen, felelõtlen amit csinált.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

stargatelost
Heroest is elcseszték, maradjunk ennyiben.
Hmm... a három említett sorozatból is látszik, hogy gyökeresen különbözik az ízlésünk (szerintem a legjobb sorozatok között vannak). De attól még véleményezhetek úgy gondolom, és ha csalódott vagyok, mert régen jó volt, most pedig szar, akkor annak hangot adok....
Persze, abba lehet hagyni, de én nehezen kaszálok, fõleg egy olyat, amit sok-sok éve nézek, és gyerekkorom és junkieságom egyik meghatározója volt (Stargate mellett).

Narxis
Jaja, Lexet már nagyon várom, meg a többi rosszarcú szuperembereket, csatát is meg mindent. 😄

Narxis
Teljesen egyetértek, bár a Stargate Universe kapcsán átérzem milyen az amikor korábbi epizódok(SG-1 és Atlantis) tetszettek, a jelenlegi viszont ótvar, de néztem az SG: U-t mert SG fan vagyok. 😄 Viszont nem írtam le minden résznél, hogy egy okádék szar. Csendben néztem amíg vége nem lett.

Narxis
Azért Jor-El már tud valamit a jövõrõl, vagy mindig is tudott. Õ a deus ex machina a történetben, már amikor bekerül, tévedhetetlen, megkérdõjelezhetetlen döntései vannak, de zúdíthat mindent Clarkra egyszerre, ezért tanítgatta és irányította, de most már nem kell mert Clark felnõtt.

Mindezzel együtt (költségcsökkentés, új irány, kevesebb effekt) kenterbe ver rengeteg sorozatot. Ezzel én megbarátkoztam és nem pocskondiázok, mert kevés pénzbõl is sikerült minõségi sorozatot összehozniuk. Néhol nekem is volt kisebb hiányérzetem, de úgy szeretem a sorozatot amilyen..Sokszor látványból is többet hoztak ki kevesebb pénzbõl mint pl. a Heroesnál. Heroest kenterbe is verte a Smallville, hiába volt ott sok pénz. Hiszen a képregényes szuperhõsös sorozatok közül egyedül ez maradt állva, máig etalon. A sorozat készítõit maximális dícséret illeti. Van még egy-két hasonló sorozat próbálkozás de azok rendre behalnak. A finálé látványos és jó lesz..A sorozat nem Supermanrõl szól hanem a fiatalkori C.K.-rõl így biztos vagyok benne hogy úgy ér véget hogy C.K. Sup. lesz.
Ok neked nem tetszik már úgy! De ettõl még sokaknak tetszhet! Csak mindig ugyanazt taglalod hónapok óta. Ha egy sorozat nekem nem tetszik, lásd Stargate Universe..LOST..SUPNAT..ezeket mind elkezdtem, de kaszáltam és nem nézem. Ennyi! Szóval nem tetszik ne nézd.. Megkíméled magadat és minket is..

stargatelost
Ha hiszed, ha nem, régen én is ugyanúgy rajongtam a Smallvillért, amennyire te.
Visszakerestem egy másik fórumba írt hozzászólásaimat, és a hatodik évadfinálétól még el voltam ájulva (ugyanúgy ömlengtem róla, ahogy te teszed most), de onnantól jöttek a tré részek. Hetedik évadtól csak néhány epizód tetszett, és egyre több szánalmas rész jött.
Ennek oka a szereplõk távozása, a költségvetés csökkentése (elképesztõen unalmas már az a néhány díszlet...meg egyáltalán hogy díszletben forgatnak... nagyon meglátszik rajta....), meg talán showrunner váltás is volt, ha jól emlékszem.
Ezekért lett számomra egy jó sorozatból ultragagyi szar hígfos, amit sokszor csak szenvedve tudok végignézni... de végignézem, mert régen ugyanúgy tetszett....

Tetszik a finálé prómó sztem durva dolgok lesznek itt!
Fuck yeah!

Valószínûleg még lesz egy pár promó péntekig!

Finálé promó

Sztem nem volt olyan rossz ez a rész, fõleg az utóbbi évek utolsó elõtti részeihez képes ez egy kellemes darab volt. Nem volt vészes. Az hogy neked nem jött be...így tudtál járni ismét...Én már csak röhögni tudok rajtad ahogy kikelsz magadból. XDD Javaslom nézz mást! XDD
Én várom a finálét és tuti jól fogok szórakozni!! Meg sokan mások is!

"És ilyen sorozat éri meg a 10 évadot istenem!!!!!! RÖHEJ!!!" =>Bizony megéri, mert jó sori. Nem olyan szar mint bizonyos nemrég kezdõdött sorozatok!