Smallville (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én alszok kicsit, majd jövök olvasgatni, hogy ki mit mondd! 😊 'ccakát!
A zene ami a fináléban lesz, sztem sokminden elárul, halgassátok
😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Kalap kabát ennyi!
Narxis, Slyar meg én hasonló ízlésûek vagyunk, Te és Stargatelost meg másmilyenek!
a finálé meg hát bízunk benne h ennél rosszabb már nem lehet
dupla nulla kalap kabát na ennyi
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Hmm... a három említett sorozatból is látszik, hogy gyökeresen különbözik az ízlésünk (szerintem a legjobb sorozatok között vannak). De attól még véleményezhetek úgy gondolom, és ha csalódott vagyok, mert régen jó volt, most pedig szar, akkor annak hangot adok....
Persze, abba lehet hagyni, de én nehezen kaszálok, fõleg egy olyat, amit sok-sok éve nézek, és gyerekkorom és junkieságom egyik meghatározója volt (Stargate mellett).
Ok neked nem tetszik már úgy! De ettõl még sokaknak tetszhet! Csak mindig ugyanazt taglalod hónapok óta. Ha egy sorozat nekem nem tetszik, lásd Stargate Universe..LOST..SUPNAT..ezeket mind elkezdtem, de kaszáltam és nem nézem. Ennyi! Szóval nem tetszik ne nézd.. Megkíméled magadat és minket is..
Visszakerestem egy másik fórumba írt hozzászólásaimat, és a hatodik évadfinálétól még el voltam ájulva (ugyanúgy ömlengtem róla, ahogy te teszed most), de onnantól jöttek a tré részek. Hetedik évadtól csak néhány epizód tetszett, és egyre több szánalmas rész jött.
Ennek oka a szereplõk távozása, a költségvetés csökkentése (elképesztõen unalmas már az a néhány díszlet...meg egyáltalán hogy díszletben forgatnak... nagyon meglátszik rajta....), meg talán showrunner váltás is volt, ha jól emlékszem.
Ezekért lett számomra egy jó sorozatból ultragagyi szar hígfos, amit sokszor csak szenvedve tudok végignézni... de végignézem, mert régen ugyanúgy tetszett....
Fuck yeah!
Sztem nem volt olyan rossz ez a rész, fõleg az utóbbi évek utolsó elõtti részeihez képes ez egy kellemes darab volt. Nem volt vészes. Az hogy neked nem jött be...így tudtál járni ismét...Én már csak röhögni tudok rajtad ahogy kikelsz magadból. XDD Javaslom nézz mást! XDD
Én várom a finálét és tuti jól fogok szórakozni!! Meg sokan mások is!
"És ilyen sorozat éri meg a 10 évadot istenem!!!!!! RÖHEJ!!!" =>Bizony megéri, mert jó sori. Nem olyan szar mint bizonyos nemrég kezdõdött sorozatok!