2757
-
#1397 Gondolom amennyi a képregényben volt, de 10.évad már tuti nem lesz szóval olyan sok főellen se marad. :D -
predike #1396 nah ezt nem vágom akkor még mennyi főellenség lessz??
eddig lex volt a legnagyobb erre elvileg "meghalt!
majd jött ugyebár doomsday amiből csináltak rajzfilmet is ha ezt nézzük vagy 1.5 órán át küzdöttek jó filmben ez drága de akkor is összesűríteni azt mikortól rájöttek ki is ő + a harc egy röpke 10 percben lefojt az egész ez szerintem röhej!!!
majd most jön metalló nah erre kíváncsi leszek!!!!!! -
spike0007 #1395 http://smallville.hu/inda.html
Vagyis valószínűleg lemegy a 9 évad és ez az utolsó évad utána viszont csinálnak egy tévéfilmet metropolis címmel amivel lezárnák a saga-t.Fly Superman!!! -
#1394 pfejj már, akkor metallo-t akarják főellenségnek a 10. évadra? meddig húzzák már? a csúcson kellett volna abbahagyni :S -
#1393 good (y) -
#1392 http://www.sg.hu/cikkek/68203/uj_fogonosz_erkezik_a_smallville_be -
#1391 Egy Wing Man című vígjátékot forgatja most nyáron, aminek állítólag ő lesz a főszereplője. -
#1390 de rmeélem igaz. már rég vége lehetne. -
#1389 hát csak nem veszik be az én kicsi pónim bandát... -
Csak77 #1388 Mivel Rosenbaum egy csőd minden másban amióta kilépett a sorozatból, és mivel kelleni fog neki a zsé, ezért elöbb utóbb vissza fog térni. Viszont szerintem boritékolható smallville bukta jövö évadban! Még kevesebb költségvetés, még szarabb új szinészek, még szarabb történet. -
#1387 Pedig több mint valószínű. Már a 8. évad is "minimálbéren" ment. Egy utcadíszlet, két beltéri helyszín. Mondjuk ehhez képest ügyesen megoldották. -
#1386 "Több sajtóorgánum is megállapítja, hogy ez vélhetően azt jelenti, a kilencedik szezon lesz a Smallville utolsó évada. " remélem ez nem igaz :)
http://www.smallville.hu/inda.html -
#1385 Megnéztem... érdekes egy harc volt... de lényegében tetszett várom a S0901-et :)) -
#1384 Helyes -
Kiado #1383 Megnéztem én is a finálét -
#1382 At his funeral, his full name is revealed to be Henry James Olsen, not James Bartholomew Olsen. His camera is given to his younger brother. His name is not mentioned but the boy is wearing a bowtie[14] leading to the possibility this is the Jimmy Olsen that will befriend Superman. -
#1381 Olvier nem Lexről vette le a gyűrűt halála után? -
#1380 Külföldi fórumokon is csak találgatnak hogy mi történt Lex-el, de egy biztos. Rosenbaum kiszállt a sorozatból. Most ha Lex nem halt meg, akkor vagy folytatják ezt az árnyékszerepet, amit a 8. évadban csináltak, hogy nem mutatják meg nyíltan az arcát, vagy pedig kap egy új színészt a sorozat Lex személyében. Utóbbi már csak azért is kockázatos, mert ennyi év után nem valószínű, hogy a rajongók elfogadnának egy új arcot és könnyen lekváros bukta lehet belőle.
A Smallville amúgy is kissé alternatív Szupermen sztori, mert az eredetiben soha nem volt még csak említés sem téve arról, hogy Clark és Lex valaha is barátok lettek volna, egyedül Zod szerepel az eredeti filmekben, de ilyenek, hogy Zor-El, meg Marsi fejvadász, meg Kara, Clark unokatesója... Lana szupererővel való felruházása meg csak hab a tortán.
Bár nem túl valószínű,hogy a franchise nagy alakját egy frappáns nyisszantással kivágják a sorozatból, de eddig is voltak már meglepetések itt.
-
#1379 merlámavagy. -
#1378 Fogadásod alacsony összege arra az egyértelmű tényre enged következtetni, hogy ezt te sem gondolod komolyan. -
hiper KOCKA #1377 Kreatív szülők.. mindkét fiuk Jimmy. Tökmindegy. Ez egy elcsesszet finálé volt. -
#1376 miért csak nekem egyértelmű hogy lex nem volt abban a kocsiban amikor az felrobbant? és hogy Jimmynek az a kistestvére (aki mellesleg szintén Jimmy) lesz a superman történet beli Jimmy Olsen. Tök logikus. A robbanás meg nem megölte, hanem bezárta őt egy mély gödörbe ahonnan nem tud kijutni, de ezt mondták is. -
#1375 Végítélet :DDDD -
hiper KOCKA #1374 Szezon finálé:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Milyen évadzáró volt ez kéremszépen?!? :S Végítélet vs zuperman... basszus mekkora harc volt. Tán még 1 percig se tartott. Clark - egy füles nem sok, annyit sem adott neki. Tök egyenlőtlen volt a küzdelem, mivel sokkal gyengébbnek mutatták be Clarkot Végítélethez képest. Pedig mindegyik kriptoni, szal nagyjából egy szinten kéne legyenek. PFFFF Két ütés és már vérzik ezerrel. A Superman Doomsday című rajzfilmet ajánlom annak, aki még nem nézte volna meg. Mekkora zúzást csinálnak ott. Ez egy semmi volt ahhoz képest. Myilván ott is elkezd vérezni Superman, de nem két ütés után... Mekkora blődség már ez. A másik illogikus dolog, hogy felkapja Clark Végítéletet és elrepül vele ahhoz a Földhőüzemhez ahol a becsapódásukkor egy tök átlagos robbanás történik. De ez kinyírja Végítéletet ugye? Semmi nincs rá hatással még a kriptonit sem, tök elpusztíthatatlan, mindentől csak erősebb lesz, de egy kis pukkanás az kinyírja... ez már igen. Vagy akkor nem halt meg? Mert komolyan nem tom h most mi van. Az egész 8. évad legfontosabb küzdelmét ráadásul szezonzáró harcát, kb. 1 percben elintézni a pofátlanság csúcsa. A másik: minden fontos - a Superman érában létező karaktert eltüntetnek. Ződ nyíl kinyírta Lexet, Davis megölte Jimmy Olsen-t, de olyanok, mint Chloe vagy Tess, akik egyáltalán nincsenek benne az eredeti Superman filmekben, ők megmaradnak. Hejj, de meredek ez. -
Csak77 #1373 Én 100 forintban fogadok veled, hogy nem fog végig menni! -
#1372 kérdés, hogy elér-e a sorozat újabb mélypontokat a következő évadban.. mert el fog az biztos.. -
#1371 Az tuti, évad közben nem lőnek le sorozatot, nagyon ritkán, de itt is egyszerre elkészítik az összes epizódot aztán ha nem lesz sikeres max. nem lesz 10, de le fogják adni a teljes 9. évadot. -
spike0007 #1370 Már megint nagy okosságot szóltál!:)
Egyrészt miért törölnék a sorit? 9.évad végig fog menni.
Másrészt Wellinget tartom anyira tehetségesnek hogy nem aggódnék, le fogják szerződtetni új sorira vagy filmre. -
Hedic #1369 mért törölnék? -
#1368 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
Csak77 #1367 Tom Welling-nek asszem vége lesz a karrierje, amikor a 9. évad közepén törlik a sorozatot... -
#1366 jupiiiii -
#1365 már vége az évadnak? ja most nézem, hogy csak az évadzárót hagytam ki... -
#1364 9. évad berendelve. -
#1363 lol :DDD -
#1362 anyád:DDASDASD -
#1361 Jóhogy a pajta már tele van a szarjaival:D -
#1360 Háát.. az évadzárót is csak a zene tartotta egyben...:) -
Norberto91 #1359 Mert mikor odaadta Clarknak újra a gyűrűt, azzal megint változott a jövő... -
#1358 ahah mert fluxuskondenzátor.