2757
-
predike #1357 és akkor felmerül a kérdés h miért nem tudták ezt előre????? -
#1356 igen ottálnnak majd ütésre készen meg megpörkölni a seggét erre beállit a csaj. :D viccezs :D -
#1355 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A légió tagjai Doomsday-re számitanak harcra készen gondolom leesik majd az álluk ha Lois megy Doomsie helyett. -
#1354 A 9 évad összel folytatodik tovább ! -
#1353 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lois elment a jővőbe azt ott majd jól elmondják neki hogy clark ki is valójában.Nagy harcok lesznek még a 9.évadban
Mikor lesz a következő évad?
-
Suffering #1352 neked meg mi bajod? -
#1351 LOál. suttyovagy:D -
Suffering #1350 [spoiler]Végén Davis Bloom van testében van ZOD[spoiler/] -
#1349 ennyi :D -
062020 #1348 Van egy animációs film aminek a címe Superman: Doomsday. Nem olyan régi,1-2 éves és abban
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megtalálják Doomsday-t a föld alatt és kiszabadul
-
predike #1347 hát láttam már ebben az évadban szutyok részeket de ez vitte a prímet!!!!!
jah meg Lois.-nak mi a farancnak kell mindenbe beleütnie az orrát komolyan mondom ő a leg idegesítőbb a sorozatban!!!
a doomsday.-os részt én sem értettem !!! -
Suffering #1346 [Spoiler] Mi lett Doomsdayal? Csak annyit mutattak hogy felrobantak Clarkal de ha ettől meghallt doomsday akkor Clark miért nem hallt meg ettől? Harc is annyira rövid volt. [Spoiler/] -
spike0007 #1345 Jó kis rész volt, tűkön ülve várom a folytatást!:) -
#1344 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
zod bevolt zárva a fantom zonába majd mikor kiengedték azzal hogy a tőrt brainacba kurta a hordozó hejett clark belement lex testébe.. aztán egy a fantom zonából hozott kristájjal clark kiszette lex testéből és valszeg a kristájba volt zárva.. max még azt tudom elképzelni hogy a fantom zonába külte vissza..
igen doomsday apja zod. ugy hivatkozták rá. feora a felesége és zod a férj. magyarul okés hogy teremtmény de akkoris..
hmhm igen. de hova a gyikba megy?:o
-
#1343 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-Zod be van zárva valahova, valamelyik évadban majdnem kiengedték, vagy ki is engedték és Lexbe költözött?
-ezt nem tom, mintha azt mondták volna, hogy Doomsday-t Zod teremtette, de legalábbis mesterséges lény. ezt se tom
- kiábrándult az emberiségből, ugye meg akarta menteni Davis-t, ezért nyilazta le a zöld csávó, mert ők meg akarták ölni mindenáron. -
#1342 ahan. :D most kviteélesen énis láttam mer day off van de. :D ya
yó és fura volt :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-hogykerült zod a gömbbe?
-mércsak akkor yöhet ki ha doomsday halott?
mért vesazéjesebb a gömben lévő "izé" mint doomsday (a csóka mondja a videon)
-clark wtf most?:D
-
#1341 OMGOMGWTFROFLCOOPTER rész volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-béna volt a harcjelenet és rövid is
-Chloe miért nem tudta meggyógyítani Jimmy-t?
- szvsz az a végén Zod volt
- hülye Clark a munkahelyi fiókjába rakja az időutazós gyűrűt?pfff
-
#1340 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak nem zod kapitány tért vissza? -
predike #1339 nézd meg a trailert!!! és megtudod -
#1338 milyen koporsóban??? :O -
predike #1337 ha tényleg így van akkor ez az egész sorozat egy nagy hülyeség -
#1336 őmaga. -
predike #1335 vajon ki lehet a temetésen a koporsóban????? -
#1334 XD -
#1333 ahan. anyád:D -
#1332 pénteken nekem nincs suli :D így reggel mindig lejön valamelyik magyar torrent oldalról fél óra alatt :C -
#1331 de anyádé nézedmeg te ijen gyorsan. mivan te nem goldozol?:O anyád.:C -
#1330 Hát jah. -
#1329 na nem érte meg leszedni hd-ben... -
#1328 Ez a rész is nagyon omgwtf rész volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gyenge rész volt, szerencsétlen Clark olyan galamblelkű... a zöldnyilas csávóból egy Lex-et akarnak csinálni, mármint ami Clark-kal való kapcsolatát illeti.. Tess szerintem nem semmisítette meg a kristályt, meg wtf volt az a gömb a végén? -
#1327 Hát ez a mostani rész nagyon omg rész volt. De már agyamra mennek ezzel a nyálas én megvédelek dumával. -
#1326 21-es hez video:
http://www.youtube.com/watch?v=DvZQDSE8Bzc
00:17 :D enyimé -
#1325 hát jobb volt mint az előző.. :) -
#1324 Hát pontosan. Azért a végén, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mekkora poén volt, mikor Clark tettette, hogy fáj az oldala :D -
#1323 Nem volt egy szuper rész, de azért emészthető. :D -
#1322 csakis utannad ember -
#1321 nekérdezzbaromságokat enber. mindig évente yönnek ki ujab évadok. szarjsünt bazge. -
#1320 ettol megkimelhettel volna na mind1 -
#1319 XD -
#1318 2053 szilveszter körül