2757
  • Narxis
    lol
  • ikegami
    Csinálok majd új bannert, amikor már tuti lesz, hogy kik vannak az új évadban, és lesznek jó képek is...
  • mosoporr
    Inkább verd ki
  • Pipör
  • mosoporr
    Vagy majd éved nyitó után h legyen rálátásunk Zodra :)
  • mosoporr
    Nem kéne valmi frissebb kép felülre?
    Ezen a képen van három halott meg két eltűnt...
    Vagy ez valmi nosztalgia kép? Mert akkor jöhetnének Clark szülei is.
  • Kicsikiraly
    na látom te is figyeltél a sorozatra...
    lana egy részen keresztül volt ilyen boszorkány, ha jól emlékszem vmi régi varázslatot bontottak fel vagy ilyesmi.
  • spike0007
    Lana már nem is lesz és nem boszorkányféleség hanem már olyan erővel bír mint Clark. Szuperhős lett a 8-ik évadban. Lex újfajta páncéljának köszönhetően aki elvileg ugye halott. Lana a kryptonit energiáját magába tudja szívni amitől még erősebb lesz, így Clarkot is csak pár méterre tudja megközelíteni! Tárgyalnak Lexszel vagyis Michael Rosenbaummal is a készítők a visszatérésről. Ami kell is hiszen Lexnek élnie kell.
  • zoliii
    Ez a 9. évad sem tűnik rossznak :D
    Szerintem, ha ezt így folytatják, hogy sokan nézik, simán lesz egy 10. évad is, legalábbis remélem :D Amúgy Lana nem sokat van a sorozatban, pedig ő egy boszorkány féleség. http://www.youtube.com/watch?v=zjcU3gKqJIQ&feature=related
  • spike0007
    http://spoilertv.blogspot.com/2009/09/smallville-episode-901-savior.html
    Nálam megjelenítit őket. De itt van a link itt megnézhetitek a képeket.
  • Pipör
    mi nme látjuk ezért inkább linkben rakd be őket ezeket a hsz eket meg töröltesd :)
  • spike0007

Térdre Zod előtt!

Amit eddig látok az nagyon tetszik!
  • RAMyMamy
    nem tudsz arról az oldalról képet beszúrni, inkább linkben rakd be szvsz
  • spike0007
    Bocsánat először elrontottam a beszúrást!

• spike0007

• spike0007
    Nem a jövőben fogja hordani! A hivatalos tartalom szerint is így van meg a trailerben is van egy jelent hogy Clarkot metallo elhajítja és a fekete cuccban van. Meg otthon a pajtában is az a cucc van rajta. Mostantól ez lesz a dizájnja egy darabig sztem és ezután variálja át majd piros kékre. De odáig még pár dolgot meg kell tanulnia, főleg repülni.
    Képek az első részekből:
    http://www.kepfeltolto.net/files/as1gyo3q0829okey6s2k.jpg

http://i.iimmgg.com/images/gr/934bcbdc56133dc3d5a6f5fc7277715c.jpg
  • Just B
    Smallville 9.évad trailer

Ez már tuti minőség, de 1 perccel rövidebb, mint a ComicCon-on leadott
  • predike
    Valamiért az az érzésem h ez az egész Clark feketében dolog a jövőben fog játszódni!!!
  • RAMyMamy
    Köszi szépen! :)
  • zsotesz
    ha jól emlékszem akkor a 6.évad utolsó része.
  • RAMyMamy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hali.
    Meg tudná nekem valaki mondani, hogy melyik az a rész, mikor Lana beszáll a kocsiba és felrobban? Fogalmam sincs melyik évad, annyira emlékszem, hogy kb. egy éve volt tv-ben, és onnastól nem láttam egy részt sem. :( Köszi a választ előre is!
  • Csak77
    Az egész Smallville-t újra kellene inditani... elég már ebből a gagyiból.
  • Flamer
    szerintem meg ott kurnak a yövőbe és kamu azegész amit ott lenyomnak :D
    visszatérve elfejt mindent és majd netán azlesz amit a yövöbe csinátlak ECCER :D
  • xido
    Én mindig azt tapasztalom,hogy csinálnak egy ütős hype-os évadelőzetest,aztán pár részben felbukkan az elővetített koncepció,majd megy a szokásos időhúzás..de ne legyen igazam és ez a "batman begins óta darkos stílus" itt is mozdítson valamit...

bár Lois még valahol a jövőben kavarog vagy mi..a gyűrű által,lehet látta már a végzetét Clarkkal,meg a titkát is megtudja,aztán visszakerülvén a jelenben esetleg ő segít megalkotni a szuperhős imidzset?:)
  • spike0007
    ÓMÁJGÁD ómájgád!:D De valóban ütős előzetes jó kis évad vár ránk. Clarkon S logo sötét cuccban. Húha! Kemény lesz.Metallo is nagyon komoly és Zod is, Lois és Clark meg!
  • Just B
    Hát ez van gyerekek :D Hátha a kedves CW leadja majd és akkor lesz tuti minőségben :)
  • Flamer
    én szinte csak azthallom :C
  • Narxis
    Nem rossz, de a sok hülye picsa vinnyogása nem kéne..
  • Just B
    Smallville 9.évad promo Comic Con
  • Csak77
    Jah, úgyis a legutcsó rész, leutcsó pár másodpercében lesz látható így, ilyen szerkóban!
  • spike0007
    De már a sorozat vége felé járunk. Bár nem zárható ki hogy lesz még egy tizes évad is. Repülés kell bele ahogy a kosztüm is. Ideje hogy felvegyék a fonalat és a helyes útra lépjenek.
  • Kicsikiraly
    ruha smallvilleben? valahol olvastam már hogy a sorozat elején megegyeztek hogy "no-flight-no-thighs", szal se repülés se jelmez nem lesz benne. kár lenne ha ezt a szabályt most szegnék meg.
  • spike0007
    Az évad vége felé már lesz köpeny is valszeg. De nekem így is tetszik ez az új dizájn. Nem olyan egysíkú mint a sima piros kék ruha. A köpenyt meg rá lehet tenni ha Clárki úgy gondolja majd! A sorozat szerint egyenlőre nem rajong a köpenyért, de majd ugyis felteszi. Először hősködjön csak így kapja meg a Superman nevet és tanuljon meg repülni végre!:)))
  • Narxis
    Nekem ez a ruha nem tetszik. :S Köpeny, nélkül nem az igazi. :p Olyan mint a villámgyorsan futó csávó ruhája a képregényekben.
  • spike0007
    A bejelentés valszeg a ruha lesz és Tom Welling valszeg abban fog megjelenni, de még ki tudja mi várható. Nekem tetszik ez az elő-ruha.
  • spike0007
    A TV Guide szerint fontos bejelentés várható a Smallville kapcsán a Comic Conon vasárnap.
    TOM WELLING BIZTOSAN MEGJELENIK A COMIC CON-ON!http://ausiellofiles.ew.com/2009/07/tom-welling-makes-comiccon-debut.html
    Valamint ilyesmi lesz Superman első ruhája:

http://www.comicbookmovie.com/images/pictures/1104L.jpg
    A képet egy rajongó rajzolta az előzetes infók alapján. Vasárnap illetve hétfőn már többet fogunk tudni!:)
  • Pipör
    Smallville Savior (09x01) Sep/25/2009 66 days
  • Flamer
  • Flamer
    ahahha :DDD kellerman él.
  • Csak77
    Dehogy halt meg.