2757
-
#1477 akkor meg mit szmájlizol meg minden. :D -
RAMyMamy #1476 :DDDD -
spike0007 #1475 Jövő héten Metallo bucira veri Clarkot! -
spike0007 #1474 nemvagyokcsajvazze! -
#1473 igenhtx. csjavagy?:O -
spike0007 #1472 Flamner helyet pedig Flamert akartam írni. Flamer téged nem lehet leutánozni írásban. Egyedi a stílusod!;) -
spike0007 #1471 Csak77 ha nem tetszenek Lois mellei ne nézd a sorit!:))) Amúgy jó mellei vannak és jó csaj szóval nem tudom mi bajod vele.
-
spike0007 #1470 Erre a válaszom amolyan Flamner-ösen: ZOD még nem tábornok csak őrnagy és sztem jól hozza a szerepet. Nemcsak Klárk, hanem Loisz, Tessz Mörszi és íjász barátunk, valamint Kloé miatt is érdemes nézni. Brájen Ausztin meg a köv részben fog nagyot alakítani most nem volt sok szerepe. -
#1469 zod fos igyvan. :D welkom in the klubb -
Csak77 #1468 Sok szar színész volt már a sorozatban, de a mostani ZOD tábornokot alakító színész egyszerűen katasztrófa. Lois meg akkora mellett csináltatott a jövőben mint egy ajtó. Áhh, Tom Welling meg Brian Austin miatt érdemes már csak nézni, amúgy egy kalap szar. -
#1467 Én is most nézegettem, de még nagyon kevés van, meg a nagyrésze eléggé gagyi fajta, meg olyan semmilyen. Remélem majd lesznek nagyfelbontású promóképek, azokból jó bannert összelehet hozni.
hy -
#1466 oh good. zorallság (y)
haleszmajd. (y) -
#1465 Ha tudtok majd jóminőségű 9.évados fotókat (nem csoportképeket), akkor
linkeljet képet vagy oldalt, és akkor azokat majd tudom használni az új
bannerba.
köszi -
spike0007 #1464 Kicseszés volt péntekre tenni de ahhoz képest hogy a halálnapra került a 2,5 millió néző cw-s viszonyban jó! Talán lesz ez még több is!:) Bár szerintem ez lesz az utolsó évad. Aztán lesz egy duplarészes sorozatzáró vagy egy film lezárásnak szerintem. Persze ez még odébb van. -
spike0007 #1463 Van egy akcentusa a Zodot játszó Callum Blue-nak, de jó választás volt szerintem! Lesz akkora arc mint Davis volt..sőt!:))
Clark meg végre kezd a későbbi acélemberre hasonlítani!:) -
#1462 bocs. kvest :D aszindja kveSt :D -
#1461 :DDDDDDDD de komojan. én nekem is feltünt.. nem tud bezsélni az már biztos.
kveszt :DDDD -
#1460 Jah, Zod az nagyon furcsa volt, mint valami dél-amerikai diktátor, hangja/beszéd stílusa meg mint egy fogyatékosé. :S -
#1459 Ja, így már emlékszem. Úgy látszik nem hagyott mély benyomást bennem, pedig tényleg minden epizódot megnéztem. :(
Szerintem ez unalmas volt, vagy már belefáradtam ebbe a sorozatba. Az kétségtelen, hogy végre pörögnek az események, megy előre a történet, látszik, hogy megyünk A-ból B-be és látszik, hogy menni fogunk C-be, a másik ami tetszett, hogy Clark végre nem 2 másodpercig harcolt, egy pofás harcjelenetet hoztak össze. Azt vártam volna, hogy több mindenre fény derül, igaz akkor nem marad puskapor a többi részre. -
#1458 ya. uj banner kéne. (y) -
#1457 ali a nindzsa csaj? mer akkor neki nem volt viszonya clarkal :D mármint a kis álomból nem derült ki.
amugy zod nevetséges ahangjával :DDD -
spike0007 #1456 Minden volt csak unalmas nem. Nagyon jó rész volt! Végre!!! Az előző évadok premierjei sokkal unalmasabbak voltak itt rengeteg dolog történt. Robot csávó az erődben? Kimaradt úgy kb a 8-as évad fele akkor nálad Narxis. Chloéba került Brainiac de a Légió kiszedte belőle és elvitték a jövőbe. Plussz Doomsday halálával Zod és a Kandoriak kiszabadultak. Nyilván vannak kérdések de az évad során megkapjuk rá a választ. Mindenesetre az is kiderült hogy Lois a nem túl távoli jövőben volt. Alia aki pedig Clarkra támadt nos Zod egyik embere volt, de valszeg valami viszonya volt Clarkkal ahogy Loisnak is viszonya volt vele míg odavolt. Csak épp nem emlékszik a dolgokra. Illetve lassan elkezd emlékezni. Superman pedig elkezdi kibontani szárnyait. Viszont valami költségnövelés tuti volt, mert ez a rész önmagában majdhogynem lenyomta az elmúlt évadot effektügyileg. -
#1455 angol felirat apuskán-. -
#1454 Nekem nem tetszett, szvsz összecsapott volt és unalmas. Legutóbb még nem az volt, hogy a robot csávó beépült az erődbe? Azzal mi lett? Vagy kimaradt valami nekem? :D -
spike0007 #1453 Hát ez a rész eszeveszett jó bevezető volt darkos superman hangulattal s jópár érdekes dologgal! -
spike0007 #1452 Metallo -
spike0007 #1451 Kanadai promó -
#1450 Akkor az on-my.tv csal. :S Mentalist-ot is holnapra jelzi, holott már kinntvan. Segáz. :D -
#1449 mindigmásnap reggel. :| nem változott az idő szeirntem tavaj óta :D -
#1448 Amcsiban 25-e este. Nálunk 26-a hajnal 2-3. Nem? :) Várós amúgy. ;) -
#1447 Jaja, zsír lesz, jön a Megmentő című epizód. :D -
#1446 holnap:) -
#1445 2009-Sep-25 Smallville 09x01 Savior
2009-Oct-02 Smallville 09x02 Metallo
2009-Oct-09 Smallville 09x03 Rabid
2009-Oct-16 Smallville 09x04 Echo
2009-Oct-23 Smallville 09x05 Roulette
2009-Oct-30 Smallville 09x06 Crossfire
2009-Nov-06 Smallville 09x07 Kandor
2009-Nov-13 Smallville 09x08 Idol
2009-Nov-20 Smallville 09x09 Pandora
Unknown Smallville 09x10 Disciple -
predike #1444 Stargate S08E07 -
RAMyMamy #1443 én még csak a 7. évadnál tartok... -
#1442 Nem, de ha leírnád melyik részben, az nagyban megkönnyítené mindenkinek a dolgát... :)
Ahhh... de messze van még 26-a. :( -
predike #1441 Most láttam Erica Durance.-ot a Csillagkapuban tök meglepő volt ti hallottatok már róla??? -
#1440 ahah biztosan felkerült rá a S yel. és ráadásul nyáron megnézhette a mátrixot mert aszithiszi őitt a neo. márcsak repülnije kéne :D -
#1439 Tán nem kéne... még a végén begurulok.
Ha nincs építő jellegű hozzászólásod ne pazarold a posztokat. -
#1438 Ülj le egyes!!