Smallville (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és mégegyszer kössz ..... THX
és 45 sec a várakozás
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
http://loal.atw.hu
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
hanem akkor: http://www.mxyzptlk.atw.hu/
deezmeg lassu:|
http://loal.atw.hu
lene egy oj kézdésem h honnan lehetne leszedni az öszes évadot mer nemrég formáznom kellet a gépet azt sajna elveszett a cim azt most nagy szükségem lene egy link-re
anyit tok az oldalrol h a cime valami öszeviszaság volt egy kupac betü véletlenszerüen és magyar oldal volt nuku reg-el (ingyenes)
Elõre is KÖSSZ
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Isteni jelenet. Lex nagyon hiányzik a sorozatból.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Nem tudja vki ki az elõadója annak a számnak ami a 6.-ik évad 9.-edik részében a végén megy?? Kiss me eyes and lay me to sleep vmi ilyesmi..
Mikor és ki mondta meg neki megint?
Next PC upgrade: 2022
akkor a filmbõl is kiírják v mi ??
Lex megszerezte a kulcsot, hogy irányíthassa Clark-ot, 7. évad utolsó része, akkor jön rá, hogy Clark a földönkívüli szupercsávó, aktiválja az erõdben a kulcsot és aztán az erõd maga alá temeti Clarkkal együtt. Nekem nem tiszta, hogy kik segítettek neki onnan kikerülni, de azért vannak csövek rajta mert szinte a halál torkából hozták vissza, súlyos sérülései vannak stb. Indított Prométheusz néven egy kutatási projektet aminek az a célja, hogy neki is szuperereje legyen mint Clarknak és azért csinálták meg úgy, hogy elnyelje a kriptonitot mert így Clark nem árthat neki, csak ugye Lana keresztbe tett, mert rábukkant erre a projektre, beszélt a kutatás vezetõjével és meggyõzte, hogy Lexnek nem szabad ezt a szupererõt adni mert õ nem jóra használná.
Next PC upgrade: 2022
A csaj az elején a Luthorcorp-nál a Csillagkapu sorozatban a doki csaj. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
pedig én abban hit ben voltam h mindketten elköszöntek a sorozattól
tavaly meg super Cloé volt
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lex kísérleteket folytatott, hogy szuperereje legyen, egy nanoruha szerû valami, a lényeg, hogy Lana kiderítette és meggyõzte a kutatás vezetõjét, hogy rajta teszteljék. Persze ha jól értettem korábban is volt szuperereje de azt nem tudta kezelni ezért elõször elment egy keménycsávóhoz megedzeni a személiségét. Dióhéjban ennyi.