2757
-
#1517 Apu azt mondta nekem szabad,meghát mi kellene még hozzá? meg Te... -
#1516 te most mire fel lököd itt a rizsát?:D -
#1515 De ha addig valki jobbat csinál arra is lehet szavazni,bár ahogy pörög a topik lehet 3-4szavazat elég lesz a többséghez :) -
#1514 Szavazzuk be azt a bannert egyszerű többséggel.
24órán át lehet szavazni azt holnap ilyenkor szólunk 1 op-nak.
OK? -
#1513 Nagyon kevés sorozat él meg 10évadot csak a legjobbak...(ez köztük van)
De a kis Smallville már rég férfivá érett most már tényleg superman jön és ehez meg kell tenni azt a lépést... -
#1512 hát smallville.hu/forum van pár fent de nem mind természetesen -
#1511 Mert lefejeznék vele a sorozatot szvsz. Nagyrészt az emberi kapcsolatokra épít amin keresztül kimutatja Clark vívódását. Mindig lesznek szerettei vagy "sidekickjei". :) + a rosszfiúk.
Vagy meg lehet már valahol nézni az epizódleírásokat évad végéig? -
#1510 nemhát. ezt kloé is elmonta..meg asszem őis gondolkotott rajta ha yólemlékszem. hogy harcol értük de ha elfelejti hogykell élni, ha elfelejti miért harcol akkor mi értelme? -
spike0007 #1509 Van egy olyan érzésem hogy itt Lois előbb meg fogja tudni hogy Clark a blör! Aztán a Superman nevet már Ő adja neki. Szóval ennyi eltérés lesz a film /képregény és a sori között hogy itt már előbb összejönnek. Chloe el fog tűnni és Tess is kinyiffan sztem ezzel egyetértek én is. A végén pedig bejön Perry White még az uccsó részekre. -
#1508 honnan tudod? beszéltél velük :)
Szerintem Chloe meg Tesz halálra van ítélve semmi közük az igazi történethez és már lassan ott tartunk. -
#1507 De nem fog megszabadulni a szeretteitől. -
#1506 Kellene rá Lois, Chloe, Tesz(nem tom hogy kell írni :D), Zod -
#1505 Szerintem hibátlan,nem kell rá más mert ez az éved pont arról szól h meg kell szabadulnia szeretteitől.Lois meg mint tudjuk csak azután lesz a szerelme miután már superman lesz.
Ennek az évadnak meg csak róla kéne szólnia.
Szép munka -
#1504 lehetne több szereplőt rá?:o pl loist pl :D -
#1503 Itt az új banner a régim helyett! Valaki rakja be, ha van kedvetek. banner
köszi
üdv -
#1502 jön majd a banner, már a moderátorokhoz belinkeltem. Ideiglenesre csináltam, aztán majd ha lesznek jó fotók akkor még lehet majd újítani.
üdv -
#1501 attólfélekénis. -
#1500 höh majd lesz, vigyázzaszádra! :D -
#1499 ésha lett volna kis ágyjelenet? máris yobblett vona. mitugaccmár megin. gyenge a fantáziád :D -
#1498 Szerintem jó volt. :D -
#1497 hát.. lehetett volna yobbis:D -
spike0007 #1496 ÁÁÁÁÁ ez megint egy jó rész volt.:) -
#1495 jáj xD -
#1494 teinkább kussojal mar estig :D csak mostkeltem fel és most keztme szedni temeg már láttad. kussojjal:! :D -
#1493 Ez OMG a négyzeten rész volt. Egyből a I am Legend film ugrott be meg a Left 4 Dead játék. :p -
#1492 AHAH. tesegghüje:D -
#1491 Áh, így már értem. Mondjuk nem tetszik ez az egész, de majd meglátjuk. -
spike0007 #1490 Mint ahogy Zod sem egyezik a sorozatban már feltűnt fantom zónai Lexet megszálló idősebb Zoddal, aki Lexben volt ez egy fiatalabb kiadás! Ezért is gondolom hogy klónok. De majd választ kapunk a dolgokra az évad során. -
spike0007 #1489 Jor-el
Julian Sands fogja játszani a forrás a Smallvelle Hungaryről... Néha nem árt oda felmenni arra az oldalra!;) -
spike0007 #1488 Michael Ausiello just revealed exclusively that we will see Jor-El in the upcoming season. He will appear in episode 'Kandor'.
Julian Sands who is known from TV series '24' will portray a young Jor-El who arrived with Zod and the other Kandorians. At the moment he is booked for one episode so far.
Szóval a hetedik epizódban fog feltűnni és bizony mondom hogy egyfajta klónok Ők hiszen fiatal Jor-elről van szó.. -
#1487 Szerintem nem klónok. A kristály pedig börtön volt nekik. Előtte ők is normális Kripton lakók voltak. Jor-el meg nem tudom mi a frászt keresne a földön, miután meghalt a Kripton pusztulása során. -
spike0007 #1486 Valszeg egy Jor-el klón. Mert sztem az összes kandori egy klón. Mivel Zod és barátai egy kristályból jöttek elő. -
Suffering #1485 Ki volt az akit a legvégén mutattak? Aki ott fekszik Superman jelben -
spike0007 #1484 Majd az évad során kibontják a szálakat és választ adnak a kérdésekre.
Ha nem tetszik ne nézd Flamer. Ilyen egyszerű és tanulj meg írni!:D:D -
#1483 lofaszt.
állandoan cska a kérdések vannak :D semmy választ nem adnak soha :| -
spike0007 #1482 Három szóban kifejezve:
Nagyon király volt!!!:D -
#1481 Na ez nagyon OMGWTFROFLCOOPTER rész volt. Ez már tetszett. -
#1480 :DD -
#1479 rádbaszok kettőt:D! :D kussoijalinkakbb:D -
spike0007 #1478 Bakker mer megtehetem.