2757
-
#1557 kicsit elszálltak a készízők...nekem is a zombis résszel volt leginkább bajom... akkora blődségekkel oldanak meg helyzeteket, hogy az már fáj -
#1556 Na ez már döfi! -
spike0007 #1555 Kandor
Na ez akkor OMGOMGWTFROFLCOOPTER a 16-ikon lesz!
Igéretesnek tűnik a következő rész! Tele Superman utalásokkal. -
#1554 OMGOMGWTFROFLCOOPTER a négyzeten rész volt, de csak a vége miatt, amúgy szvsz ratyi rész volt. :D Az a cyberflörtölés amit Chloe meg a srác csinált viccnek is rossz. -
spike0007 #1553 A zombis rész óta már volt nagyon jó két rész. Bár nekem a zombis résszel se volt bajom speciel. Szerintem ez az egyik legjobb évad eddig.
Talán a 3 évad volt ennyire jó utoljára. -
Csak77 #1552 Ez után a zombis rész után én kiszálltam a sorozatból. Botrány mit művelnek a készítők. -
spike0007 #1551 Jó rész volt nekem eddig tetszik ez az évad nagyon!
Ami jövő héten várható:
Crossfire
Crossfire 2
-
#1550 ya. (y) -
#1549 Ez OMGWTFROFLCOOPTER rész volt. Nekem tetszett. :D -
#1548 hát mindenképp.
új képesség sux :DS cskaugy a semmiből yön majd mulik. nameg tessz. szánalom :D -
#1547 Ez ratyi rész volt. :/ -
#1546 puskán angolsub 04hez -
Lirion #1545 Hy
Csak néhány apró megjegyzés arról a bannerről. :)
Rendezetlen és kaotikus, a felirat jobbra van elcsúszva, a főszereplő balra.
TW nyaktól lefele úgy néz ki, mint egy 20ad rangú 3d grafikával készített műanyagbábú.
A luthorcorpnak nem sok értelmét látom a képen, mostanra már eléggé kevés köze van a sztorihoz, a DP bolygója meg túlságosan el van mosva.
Az S betűs szimbolum vagy csak TW ruháján szerepeljen vagy a háta mögött nagy méretben, hogy a banner szélességét kitöltse, így a főhős mellett nagyon gagyi hatást kelt.
Persze ez csak az én véleményem, felőlem kirakhatjátok. :) -
#1544 -
RAMyMamy #1543 tedd föl ftp-re, és onnan legyen berakva, aztán ha vmit módosítasz, akkor frissíted, asztcső (remélem ezt nem tiltják...). -
#1542 Igen, mindenképpen!
Ha esetleg többen így gondoljátok, és valaki be tudná tenni, az nagyon jó lenne. thx -
spike0007 #1541 Jöhet az új banner szerintem, aztán majd rápakolod késöbb a többi arcot is! -
#1540 Sziasztok!
Amint mondtam, az új banner egy ideiglenes banner lenne, a mostani helyett, mert ami most van nem megy az 9.évadhoz. Mindig nagyfelbontású képekkel csinálom, de a 9.évadhoz nincsenek még a többi szereplőröl igazán jó képek, arra még várni kell egy kicsit. A darkos banner ideiglenes, arra is majd több arcot szeretnék tenni, de nem a régi évados képekből. Ha jó a mostani akkor, maradhat nyugodtan. De mégegyszer a darkos amit linkeltem ideiglenes, hogy kicsit igazodjunk a 9.évadhoz.
üdv -
#1539 Ez leszel ha bevisznek és ez még a jobbik eset.nekem is ennyi. -
#1538 csicska. na ennyi. -
#1537 Pont ezt kéne kibeszélni csak valahol félre siklott a javaslatom...
-
#1536 mondtam h ne olcsá tovább!!!!
neked az a bajod h hülye vagy,azzal h véleményt mondasz szavazol is a kettő szinte ugyan az.
De ahogy látom te akarsz lenni a nagyfőnök,írj a megfelelő helyre h házgazda akarsz lenni addig meg verdki.
ha tovább csinálod tényleg nem fogom vissza magam és hidd el ebbe gyengébb vagy,tán másba is... -
RAMyMamy #1535 én pl. egy szóval nem írtam, hogy nem tetszik, mert amúgy faja, csak rávilágítottam az apróbb hibákra, de most ezért ne csináljunk a bolhából elefántot.
on. -
#1534 de miafaszt kell szavazni. mindenki beirta volna hogy ne mteccik neki vagy de. mitkell szavazni bazmeg idetolod a fasz pofád és szavazást inditasz. hát omfg.
ésha cska én irtam volna hogy nekem nem teccik? akkor én szavazo kegyedül és ennyi. szarért ugacc bele midnenbe mint valami nagyfőnők. kussolnál már el.
menny csinálj valami szavazást máshol. -
#1533 Csak azokkal beszélek úgy akik megérdemlik vagy máshogy nem lehet. -
#1532 Zárjuk már le, volt 1 demokratikus hozzászólásom bár nem hiszem h tudod mit jelent.
De látod idáig csak nekem tetszik a kép,ezért is akartam szavazni h kinek tetszik vagy épp nem.
Azt már ott tartasz h másokat uszítasz.csak fáradok tőled. -
RAMyMamy #1531 szerintem én normálisan fejeztem ki magam, ha ő esetleg nem normálisan válaszol vissza, az az ő baja, engem nem érdekel. :) -
#1530 de kussoj mer le1sejtüzik téged is :D itt diktatura van. :D de szavazunkmajd ujat. hallod. megmonta az elnök. a kormányzó :D -
RAMyMamy #1529 az túlzás, hogy hibátlan. én csak elmondtam a véleményem/tanácsot adtam. ennyi. -
#1528 Nekem csak az a bajom, hogy nincs rajta többi szereplő, illetve lehetne élesebb a szereplők képe, a háttér szvsz jó, ez a dárkos, superman-es. -
#1527 ha így lenne nem akarnék szavaztatni :)
kár h kiforgatod a szavaimat. -
#1526 Szerintem az a banner hibátlan tényleg jó munka de látod h lázadozás van.
Csinálnál még1et de ilyen Darkosat amin több arc van ,és utána be szavazzuk a jobbat.
Ha ezzel nem súrolom a pofátlanság határát... -
#1525 deugyis azlesz amit a mosopor akar. :| -
RAMyMamy #1524 nem értem, hogy minek vannak elmosva a háttérben a képek, olyan hatása van, mintha kis felbontású képekkel dolgozott volna ikegami; clark képe sem valami éles; a logora pedig nem kéne domborítás, sem ez a gagyi árnyék, inkább valami "robbanás-effekt", vagy nemistudom...
csupán ennyi szúrja a szemem, amúgy jó lenne :) -
#1523 megmontamhogy kell rá még másis. nemyó a blur a háttérbe.. nemteccik. tudnak yobbatis. egyedülami yobenne hogy clark igy széptisztán láccik. -
#1522 Jó.
És akkor most szavazol vagy tartózkodsz? -
#1521 #1519: AHAH :D szarok a regedre. topikba mikor voltál. :D ennyi.
#1520: légybüszke. (y)
off off. -
#1520 és ne olcsá tovább mert a Szóld le az elötted írót! topikon edzettem magam -
#1519 te kis 1sejtű.
a regem mintha régebbi lenne a tiednél, mire vered itt a nyálad???
házigazda vagy tán???vagy csak 1kis sima felhasználó? és még buta is.
ha nem vetted volna észre volt a hozzászólásom végén 1 OK?.ha kicsit több eszed lenne rájönnél h ez 1 kérdés volt mert nem várom meg még a te agyadba is születne valmi hasonló 5let tán jövőre.
és elég régóta olvasom ezt a topikot még ha nem is írok bele oly gyakran,de te aki itt vagy nonstop lehurrogsz 1másikat mert úgy érzed te vagy itt a basszájba.
Valaki belinkelt 1 bannernek valót illik megbeszélni...
Ez 1 javaslat volt ha másoknak se esett volna le. -
#1518 inkább marattál volna anyuba.
de igen döncsdel tem ijen legyen a benner. végülis tevgayitt legrégebbota. legyen ahogy parancsolod uram. MUTASD AZ UTAT.!