2757
-
#1597 banner mod.2
Ilyen lett a kért változtatások után a banner. -
#1596 clarkot középre! -
#1595 photoshop cs3
a képekből a nagyobb felbontásúakat választottam ki és abból csináltam,
észrevettem én is, hogy kicsit életlenebb 1-2. Megpróbálom kicserélni és újra berakni. A hátteret élesebbre hagyom, de teljesen élesre nem, mert az nekem nem tetszik, ha a szereplők meg a háttér is ugyanolyan éles, a háttér életlenebb az szebb, mert leválnak róla a szereplők, de akkor élesebbre hagyom, és halványabbra. A feliratnál akkor a motion blurt megnézem, hogy milyen, de csak magában iszonyat ronda szerintem. -
RAMyMamy #1594 milyen programmal dolgozol? -
#1593 Háttér tényleg lehetne élesebb,pl lehetne ott az erőd. -
RAMyMamy #1592 ronda a felirat (nem kell rá az a fos árnyék:))
a szereplők képei életlenek
a háttérben lévő képeket szerintem elég, ha halványabbra csinálod, felesleges elmosni -
spike0007 #1591 Egészen jó, nekem tetszik! -
#1590 banner
A motion blur-ös cuccot a feliraton majd megnézem, hogy azzal milyen, de
jelenleg ebben az állapotban van a banner. -
#1589 Jaja, ezt hívom én Smallville epizódnak, kár, hogy a végén az történt ami történt, legalább pár részig maradhatott volna.
De összességében rég nem láttam ilyen jó részt. -
#1588 végre egy normálisabb rész -
RAMyMamy #1587 logo -
RAMyMamy #1586 akkor meg tegyél mögé motion blurt vagy vmi mást, de árnyékot ne, plzplzplz
ha a mostani smallville felirat megvan még, akkor csak színezd át -
#1585 -
#1584 ok, akkor a domboros helyett keresek olyat amin sima, de az árnyék az jó, mert legalább térben leválik a banner képről, nekem ezért is tetszik. Ha vki ránéz akkor nem csak odavan téve egy betű, hanem kiemelkedik az egész.
De majd meglátom a másikhoz, mi hogy megy.. -
RAMyMamy #1583 -
RAMyMamy #1582 nem a felirat ronda, hanem ami rajta van, domborítás meg árnyék. nem kell az rá:) -
#1581 innen van -
#1580 Ööö ez az eredeti smallville felirat, mindenhol az összes képen és reklámon ezt használják már az eleje óta, én onnan vágtam ki.
pl:kép1 kép2. -
Retsu #1579 Hoppá, a dolgok így a 9. évadra, főleg ami a párocskát illeti, végre megkapjuk amire már évek ota vártunk:) Eddig amúgy túl sok effekt nem volt ezalatt a 6 rész alatt, de reménykedjunk összesporoltak azért annyit, hogy a csalodást okozo évadzáro után ebben az idényben már azért többre fussa. Tudom hogy ennek a sorinak nem a látvány a lényege, de azért mostanában nagyon gyér volt ezen a téren. -
RAMyMamy #1578 #1576
ami engem nagyon zavar, a smallville feliraton ez a gagyi rétegstílus, szvsz nem kell az oda
jó munkát:D -
#1577 Most nem lesz blur a szereplőkön, ezen a mostanin is azért van mert ezek még akkor amikor csináltam ilyen "kétséges" szereplők voltak, hogy mi van velük, meg nem is fértek volna rá ilyen sokan. De a mostaniban nem lesz. -
#1576 good. (y)
csak ne legyen sok blur mint a fentibe most. (y) -
#1575 Igen. Szombaton ha minden jól összeilleszkedik, akkor kész lesz. Még szedtem le háttereket pl az erődről, meg a Dail Planetről, mert valaki mondta, hogy a Luthor Corp az nem aktuális (?) bár majdnem minden részben benne van kétszer az épületről az a szokásos jelenet, meg Tess odakötődik, szóval mindegy. A Daily+Erőd lenne a háttér, és a szereplők Clark,Lois,Chloe,Tess,Zod meg Ollie. Remélem ráférnek majd. És marad a Smallville felirat, csak szürkébben,és ilyen darkos hangulatú lesz az egész. -
#1574 Haladunk? -
#1573 Szedtem pár képet ha adsz elérhetőséget át küldöm. -
El Protector #1572 Ahh, ezt nem tudtam, akkor ezért a hasonlóság :) Köszi a felvilágosítást :) -
#1571 igen még továbbrais erre várunk amúgy :D -
#1570 Még mindig kellenének jó felbontású képek a főbb szereplőkről a mostani évadból, amit lehet használni, mert nemrég néztem, de nem voltak valami jók. Ha tudtok linkeljetek, és akkor tudom a bannerbe használni.
thx -
#1569 nekem nem rémlett. de csak azért mert a star wars nem követett cucc nálam :D -
Suffering #1568 Davis Bloomrol mintázták, volt is vele egy interju erről anno. -
#1567 hát amit apád mondott abban van igazság. :o -
El Protector #1566 nem, erre a doomsday-gyerekre :):) -
#1565 Clarkra?:D -
El Protector #1564 Az megvan, hogy kire hasonlít az új star wars játékban a "főszereplő"? :) -
#1563 de baszod nem igazán erőlteted a dolgot...gondoltam benyalok hátha eredményhez vezet :)
de már a link se elérhető amit ikegami csinált tehát megint ott vagyunk nullán.
engem apám úgy nevelt ha akarok valamit intézd magad és látod h igaza van. -
#1562 mivel még mindignem dőlt el melyik kéne :D
ésés miaz hogy a legöregebb?:D AHAHAH enynire öreg lennék wtf?:D -
#1561 akkor most nem lesz banner csere?
csak mert gondoltam te mint a legöregebb ebbe a topikba járó elintézed...
de nem igazán halad a dolog.tán most már megérted... :) -
#1560 kész a felirat. -
#1559 :DD narxx?:D -
Csak77 #1558 nincs már más szó rá, gagyi