2757
  • spike0007
    Aha ez az én tippem is bár a jövőben Chloét szépen elintézte.
    Viszont az jutott eszembe:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mi van akkor ha Aliának már a jelenben is, azaz jelenleg is van szuperereje, csak titkolja? Más mint a többiek, szerintem rá ezért hat a sárga és a vörös nap is.

2,5 milliós nézettséget továbbra is tartja, sőt van amikor a hárommmillió közelében van jól van.
  • Flamer
    Idol :: a végső számok alapján 2,684 millió.
    Pandora :: az előzetes számok alapján 2,45 millió.
  • Narxis
    Nagyon zsír évad! :D

btw. nézettségi adatokat nem tud valaki linkelni?
  • wesker24
    Naná mi az hogy ! Az eddigi legjobb évad szerintem ! :D
  • Kicsikiraly
    8. évad elég lehangolt engem smallville ügyben és nem is nagyon volt kedvem nézni a 9.-et. le van töltve viszont mivel a családból más nézi, és most beleolvasgattam spoilerekbe is.

tényleg ennyire jó lett a 9. évad? :D
  • Narxis
    Szerintem ő félig kriptoni/kandori tököm tudja mi. :D És nem olyan gonosz és lojális mint a többi katona. szvsz ő pozitív szereplő lesz előbb vagy utóbb, bár ez csak az én agmenésem, nem olvastam erről semmit.
  • Lirion
    Jah, besétált volna a szexi kriptoni testecskéjével és döglöttek volna utána a kandori pasik, de még a csajok is. :D

Szerintem is állati jó rész volt, a vége nagyon ütött, csak a készítőket jól tökön szúrnám, hogy csak január végén adják a köv részt..
  • spike0007
    B...meg ez OMGWTFROFLCOOPTER a milliomodikon rész volt!:D Azt a k..va.XD
    Csak egy kérdésem lenne már.
    Hogy Aliának a ninja Assassin kiscsajnak aki visszajött Loissal hogyhogy megmaradt az ereje? Remélem erre választ fognak még adni!

Csúcs ez az évad!:)
  • Flamer
    télleg :D
    hát .. ez sajnos kiamaratt tőlük. gas :D
  • Narxis
    Ez a szokásos OMGWTFROFLCOOPTER rész volt. :D Vége atomdurva volt. :D Ez eddig egy király évad!!!!!!!!!!

hol volt Lana? Elvileg ő elintézhette volna az egész Zod bagázst. :D
  • Flamer
    fu az ujrész nagyon állatvolt:D
  • Flamer
    még nem láttam sajnos de lehet nyalnám :D
  • mosoporr
    nem vok az a kussolós fajta,te meg nyald a seggeket fényesre.
  • Flamer
    te istenbarma. inkább kussoltál volna most az eccer:|
  • zsotesz
    meg kell tanulni angolul, és akkor nem kell várni a magyar feliratot, angol felirat egyből szokott lenni
  • RAMyMamy
    szerintem meg mivel hobbiból és ingyen csinálja, örülni kéne, h egyáltalán lesz, az egy dolog, h megígéri vki, de akármikor közbejöhet vmi mindenkinek
  • mosoporr
    emélxem még mikor cicmax feliratát nem adták ki 2hétig mert valki beszólt neki...

én azok közé tartozom akik úgy gondolják ha valaki valamit elválal az csinálja is meg...
    a legjobb példa erre a dr house felirata és még azóta se rendeződött a dolog mert cic óta bevett szokás h a fordítoknak semmit se lehet mondani,persze Nanny esteében erről szó sics.

a lényeg h nem kell rögtön fikázni ha valaki szereti a megszokott dolgokat.
  • mosoporr
    és pénteken már jelezte h vasárnapra lesz (nem is baj mindig akkor készül el,szeretem a vasárnap estéket smallvillel tölteni) azt vasárnap este irta h mégse,pedig 10percenkét néztem hátha kész már,elhiheted jól felspanoltam magam.
  • mosoporr
    egyél sünt.

• jozef1976
    Ebben a történetben a "pöcsfej-casting"-ot toronymagasan te nyerted,kispajtás...
  • mosoporr
    pöcsfej,ez nem a hosszupuska topikja.Én legalább nem nézem meg felirat nélkül.
  • jozef1976
    Egyetértek. Inkább örülne neki,h időt és energiát fektet bele. És nem utolsósorban a minőségnek,amit produkál.
  • Flamer
    szádbalépek. nannyt ne sziggyad. htx.
  • mosoporr
    Nekem is úgy tűnik.
    Nany beadta az unalmast,elkúrta a vasárnap estémet,pedig tök vártam.
  • spike0007
    Feltehetjük a kérdést. A legjobb évad eddig?
    Szerintem igen! A jövő heti rész kegyetlenül ütősnek ígérkezik!
  • Narxis
    omg Zod nem szarozik :D
  • Flamer
    de, next azméggodabaszosabb. tréler
  • Flamer
    ahah. azért kloé nem gyenge bige. :D feltöréni a sgs szarom és teliszpelemne mindent :DD AGAHAHH

amugyya. yórész volt. lois egy idiota:D de nem gyengén azse. azis csak ijen dugnivalo kurva:D
  • Narxis
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez mekkora atomkirály rész volt. OMGWTFROFLCOOPTER a köbön. Tökéletes, húúú a vége meg... pedig az elején azt hittem jól átverték a nézőket.... :D
  • shaba23 #1608
    Jó a banner!
    Kiváncsi lennék, hogy Zod szerepét miért egy erős british angolt beszélő színészt választottak O.0 Nekem valahogy fura.
    Bár ez az egész évad fura kissé...egyre több a kavarás benne, nagyon kezd elmenni az egész az eddigi "ezt történt Clark Kent-el, mielőtt Superman lett" dologtól.
    Chloe 3 gombot megnyomok és feltörtem a rendszert típusú aranyosságoktól elkezdve a szerencsére éppen be volt kamerázva a házad, de te úgysem haragszol...és még sorolhatnám.
    Engem valahogy egyre több dolog idegesít benne :(
  • ikegami
    Hát én is kíváncsi leszek, hogy hogyan fog változni a csapat.
    thx
  • Retsu
    ez szép, jo banner
  • mosoporr
    Szép munka.grat.

Azt kíváncsi leszek ki lesz az első aki kidől.
  • ikegami
    Én is tudom hogy lehet utólag élesíteni, de ami életlen az éles nem lesz.
    A kontúrokat egy kicsit kiemeli és csak élesebbnek tűnik. Ha ettől jobb lesz akkor megcsinálom. Engem annyira nagyon nem zavar. Holnapara meglesz és akkor belinkelem! Ok?
    köszi
  • Flamer
    tegyük be eztmost. aztánmajd lesznek good képek.
    karácsonykor mindig van vmi buli ahol fényképezik ezeket :D
  • RAMyMamy
    nem azért, de mennyire értesz a photoshophoz?:) kb. 3 kattintással tudsz rajtuk élesíteni
  • ikegami
    Pedig a Clarkot meg Loist is kicseréltem, jó minöségü képre, de ennél jobb szerintem nem lesz. Az a baj hogy mindegyik kép más minöségü. A régi bannerba is voltak ilyenek sajnos. Van vmi ötleted?
  • RAMyMamy
    még mindig életlenek a szereplők :(
  • spike0007
    Nagyon jó lett az új banner!
    Mehet is így ahogy van a régi helyére!
  • Flamer
    nekem bejövős. )y)
    kicsit nagyobb alakok? vagy azmár ne memnt a alapanyagokbol?:O :| de teccik (y) yó darkos (y)