2757
-
spike0007 #1637 Aha ez az én tippem is bár a jövőben Chloét szépen elintézte.
Viszont az jutott eszembe:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mi van akkor ha Aliának már a jelenben is, azaz jelenleg is van szuperereje, csak titkolja? Más mint a többiek, szerintem rá ezért hat a sárga és a vörös nap is.
2,5 milliós nézettséget továbbra is tartja, sőt van amikor a hárommmillió közelében van jól van. -
#1636 Idol :: a végső számok alapján 2,684 millió.
Pandora :: az előzetes számok alapján 2,45 millió.
-
#1635 Nagyon zsír évad! :D
btw. nézettségi adatokat nem tud valaki linkelni? -
#1634 Naná mi az hogy ! Az eddigi legjobb évad szerintem ! :D -
#1633 8. évad elég lehangolt engem smallville ügyben és nem is nagyon volt kedvem nézni a 9.-et. le van töltve viszont mivel a családból más nézi, és most beleolvasgattam spoilerekbe is.
tényleg ennyire jó lett a 9. évad? :D -
#1632 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem ő félig kriptoni/kandori tököm tudja mi. :D És nem olyan gonosz és lojális mint a többi katona. szvsz ő pozitív szereplő lesz előbb vagy utóbb, bár ez csak az én agmenésem, nem olvastam erről semmit. -
Lirion #1631 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jah, besétált volna a szexi kriptoni testecskéjével és döglöttek volna utána a kandori pasik, de még a csajok is. :D
Szerintem is állati jó rész volt, a vége nagyon ütött, csak a készítőket jól tökön szúrnám, hogy csak január végén adják a köv részt.. -
spike0007 #1630 B...meg ez OMGWTFROFLCOOPTER a milliomodikon rész volt!:D Azt a k..va.XD
Csak egy kérdésem lenne már.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy Aliának a ninja Assassin kiscsajnak aki visszajött Loissal hogyhogy megmaradt az ereje? Remélem erre választ fognak még adni!
Csúcs ez az évad!:) -
#1629 télleg :D
hát .. ez sajnos kiamaratt tőlük. gas :D -
#1628 Ez a szokásos OMGWTFROFLCOOPTER rész volt. :D Vége atomdurva volt. :D Ez eddig egy király évad!!!!!!!!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hol volt Lana? Elvileg ő elintézhette volna az egész Zod bagázst. :D -
#1627 fu az ujrész nagyon állatvolt:D -
#1626 még nem láttam sajnos de lehet nyalnám :D -
#1625 nem vok az a kussolós fajta,te meg nyald a seggeket fényesre. -
#1624 te istenbarma. inkább kussoltál volna most az eccer:| -
zsotesz #1623 meg kell tanulni angolul, és akkor nem kell várni a magyar feliratot, angol felirat egyből szokott lenni -
RAMyMamy #1622 szerintem meg mivel hobbiból és ingyen csinálja, örülni kéne, h egyáltalán lesz, az egy dolog, h megígéri vki, de akármikor közbejöhet vmi mindenkinek -
#1621 emélxem még mikor cicmax feliratát nem adták ki 2hétig mert valki beszólt neki...
én azok közé tartozom akik úgy gondolják ha valaki valamit elválal az csinálja is meg...
a legjobb példa erre a dr house felirata és még azóta se rendeződött a dolog mert cic óta bevett szokás h a fordítoknak semmit se lehet mondani,persze Nanny esteében erről szó sics.
a lényeg h nem kell rögtön fikázni ha valaki szereti a megszokott dolgokat. -
#1620 és pénteken már jelezte h vasárnapra lesz (nem is baj mindig akkor készül el,szeretem a vasárnap estéket smallvillel tölteni) azt vasárnap este irta h mégse,pedig 10percenkét néztem hátha kész már,elhiheted jól felspanoltam magam. -
#1619 egyél sünt.
-
jozef1976 #1618 Ebben a történetben a "pöcsfej-casting"-ot toronymagasan te nyerted,kispajtás... -
#1617 pöcsfej,ez nem a hosszupuska topikja.Én legalább nem nézem meg felirat nélkül. -
jozef1976 #1616 Egyetértek. Inkább örülne neki,h időt és energiát fektet bele. És nem utolsósorban a minőségnek,amit produkál. -
#1615 szádbalépek. nannyt ne sziggyad. htx. -
#1614 Nekem is úgy tűnik.
Nany beadta az unalmast,elkúrta a vasárnap estémet,pedig tök vártam. -
spike0007 #1613 Feltehetjük a kérdést. A legjobb évad eddig?
Szerintem igen! A jövő heti rész kegyetlenül ütősnek ígérkezik! -
#1612 omg Zod nem szarozik :D -
#1611 de, next azméggodabaszosabb. tréler -
#1610 ahah. azért kloé nem gyenge bige. :D feltöréni a sgs szarom és teliszpelemne mindent :DD AGAHAHH
amugyya. yórész volt. lois egy idiota:D de nem gyengén azse. azis csak ijen dugnivalo kurva:D -
#1609 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez mekkora atomkirály rész volt. OMGWTFROFLCOOPTER a köbön. Tökéletes, húúú a vége meg... pedig az elején azt hittem jól átverték a nézőket.... :D -
#1608 Jó a banner!
Kiváncsi lennék, hogy Zod szerepét miért egy erős british angolt beszélő színészt választottak O.0 Nekem valahogy fura.
Bár ez az egész évad fura kissé...egyre több a kavarás benne, nagyon kezd elmenni az egész az eddigi "ezt történt Clark Kent-el, mielőtt Superman lett" dologtól.
Chloe 3 gombot megnyomok és feltörtem a rendszert típusú aranyosságoktól elkezdve a szerencsére éppen be volt kamerázva a házad, de te úgysem haragszol...és még sorolhatnám.
Engem valahogy egyre több dolog idegesít benne :( -
#1607 Hát én is kíváncsi leszek, hogy hogyan fog változni a csapat.
thx -
Retsu #1606 ez szép, jo banner -
#1605 Szép munka.grat.
Azt kíváncsi leszek ki lesz az első aki kidől.
-
#1604 Én is tudom hogy lehet utólag élesíteni, de ami életlen az éles nem lesz.
A kontúrokat egy kicsit kiemeli és csak élesebbnek tűnik. Ha ettől jobb lesz akkor megcsinálom. Engem annyira nagyon nem zavar. Holnapara meglesz és akkor belinkelem! Ok?
köszi -
#1603 tegyük be eztmost. aztánmajd lesznek good képek.
karácsonykor mindig van vmi buli ahol fényképezik ezeket :D -
RAMyMamy #1602 nem azért, de mennyire értesz a photoshophoz?:) kb. 3 kattintással tudsz rajtuk élesíteni -
#1601 Pedig a Clarkot meg Loist is kicseréltem, jó minöségü képre, de ennél jobb szerintem nem lesz. Az a baj hogy mindegyik kép más minöségü. A régi bannerba is voltak ilyenek sajnos. Van vmi ötleted? -
RAMyMamy #1600 még mindig életlenek a szereplők :( -
spike0007 #1599 Nagyon jó lett az új banner!
Mehet is így ahogy van a régi helyére! -
#1598 nekem bejövős. )y)
kicsit nagyobb alakok? vagy azmár ne memnt a alapanyagokbol?:O :| de teccik (y) yó darkos (y)