Smallville (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DFTBA ಠ_ಠ
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
TOM WELLING BIZTOSAN MEGJELENIK A COMIC CON-ON!http://ausiellofiles.ew.com/2009/07/tom-welling-makes-comiccon-debut.html
Valamint ilyesmi lesz Superman elsõ ruhája:
http://www.comicbookmovie.com/images/pictures/1104L.jpg
A képet egy rajongó rajzolta az elõzetes infók alapján. Vasárnap illetve hétfõn már többet fogunk tudni!😊
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
eddig lex volt a legnagyobb erre elvileg "meghalt!
majd jött ugyebár doomsday amibõl csináltak rajzfilmet is ha ezt nézzük vagy 1.5 órán át küzdöttek jó filmben ez drága de akkor is összesûríteni azt mikortól rájöttek ki is õ + a harc egy röpke 10 percben lefojt az egész ez szerintem röhej!!!
majd most jön metalló nah erre kíváncsi leszek!!!!!!
Vagyis valószínûleg lemegy a 9 évad és ez az utolsó évad utána viszont csinálnak egy tévéfilmet metropolis címmel amivel lezárnák a saga-t.Fly Superman!!!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
[merlinw.org]
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
[merlinw.org]
http://www.smallville.hu/inda.html
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
A Smallville amúgy is kissé alternatív Szupermen sztori, mert az eredetiben soha nem volt még csak említés sem téve arról, hogy Clark és Lex valaha is barátok lettek volna, egyedül Zod szerepel az eredeti filmekben, de ilyenek, hogy Zor-El, meg Marsi fejvadász, meg Kara, Clark unokatesója... Lana szupererõvel való felruházása meg csak hab a tortán.
Bár nem túl valószínû,hogy a franchise nagy alakját egy frappáns nyisszantással kivágják a sorozatból, de eddig is voltak már meglepetések itt.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
DFTBA ಠ_ಠ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Értem én, csak leszarom. :) :O D:
Egyrészt miért törölnék a sorit? 9.évad végig fog menni.
Másrészt Wellinget tartom anyira tehetségesnek hogy nem aggódnék, le fogják szerzõdtetni új sorira vagy filmre.