2757
-
#1677 loool -
#1676 Leszedtem 11mp valaki a bicepszét lötyogteti benne :) -
Nisba #1675 Már 2009-ben nem lesz új epizód, a múltheti s09e09 volt az utolsó, január végén tér vissza a sorozat egy dupla epizóddal!
FAKE!!! -
spike0007 #1674 A kiscsaj kicsit Amerika kapitányos!;) De nekem nagyon bejön. -
Suffering #1673 fenn van az uj rész torrenten: http://www.mightynova.com/tor/3087987/Smallville%20S09E10%20HDTV%20XviD-FQM%20avi.html -
spike0007 #1672 De én örülök hogy felbukkannak ezek a hősök ugyanis Sólyomasszony és Sólyomember nagy cimborái Supermannak a képregényben. Sólyomembertől sokat fog tanulni sztem. -
spike0007 #1671 Mire kijön a rész úgyis farsang lesz kb.!:D:D
Amúgy sztem más megvilágítással a filmben jobban fognak mutatni. Az új előzetesben pl. Dr.Fate se ennyire virító!:) -
#1670 :DD -
#1669 elérkeztünk a farsanghoz :D -
#1668 Stargirl (Britt Irvin) jól néz ki. :D
Am. ez kurva jó lesz!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1667 'Smallville' sneak peek: Doctor Fate, Stargirl, Hawkman, and more!
akko pókember is jönni fog:) -
spike0007 #1666 Kemény, tiszta képregény movienak néz ki. -
spike0007 #1665 Ez viszont új!:)
Friss képek -
spike0007 #1664 Tudom hogy régebbi hír, de viszont faja!:P -
#1663 ahan :| -
#1662 most akkor már nem lesz rész csak jövőre? :\ -
#1661 old.cskamég ittnem volt :D (y) -
#1660 OMFG -
spike0007 #1659 Azt hiszem februárban lesz majd a dupla rész!
Clark szárnyalhat, lesz kitől tanulnia!:)))))))) -
spike0007 #1658 S ha ez még nem lenne elég!!!!
Most jön az igazi OMGOMGOMGOMG két órás rész tv movie többek között Michael Shanks-el:
Hivatalosan is összevonták a Society-t és a Legends-t : Az új cím Smallville: Absolute Justice -
#1657 OMG OMG OMG OMG -
spike0007 #1656 Két nagyon szuper spoileres cikk! Mik lesznek itt még! Klikkelés és megtekintés csak saját felelősségre!
http://ausiellofiles.ew.com/2009/11/20/smallville-brian-austin-green-returns-metallo/#more-4273
http://www.tvguidemagazine.com/smallville/smallville-producer-talks-society-and-season-10-3312.html -
spike0007 #1655 Q Is Clark Kent finally going to become Superman this season? —Lauren, Palm Beach, Fla.
A Sounds like we’re close! Smallville exec producer Brian Peterson tells me that the black blur suit Clark has been wearing this season was designed to be only a temporary bridge to the long-overdue Superman unveiling they are now plotting. “Given the Clark Kent everyone knows from our show, it would come out of nowhere to have him automatically start wearing the [Superman] suit,” Peterson says.
But once Clark comes to embrace his human side this season (with a little guidance from costumed Justice Society guest heroes Hawkman, Dr. Fate and Stargirl in a January episode), Peterson says Clark can start wearing his classic red-and-blue. The season may even conclude with Clark building a new costume with a bit more color, much as Tobey Maguire’s Peter Parker did in the first “Spider-Man.”
We can also look forward to Lois Lane and Clark hooking up, just like Lois dreamed at the start of this season. Peterson vows, “What we teased in the premiere, we have all intentions of paying off for the fans this season.”
Forrás: http://tvguidemagazine.com/kecks-exclus ... -3048.html
Szóval alakulni fognak a dolgok a ruha is!
A kérdés csak az hogy ez lesz -e az utolsó évad mert ez az évad az egyik ha nem a legjobb, ha így haladnak akkor lesz tizedik évad is. -
spike0007 #1654 A Warner és a Dc Comics! A CW a Warner kistestvére. Ez az évad hemzseg és hemzsegni fog a Dc karakterektől. Ha egy kicsit másképp is fog kinézni biztos hogy előkerül a piros kék ruha a sori végén, vagy akár előbb. -
Csak77 #1653 Kizárt, mivel a Superman (név, ruha) jogokat egy film stúdió birtokolja. -
#1652 a kecske vegye be apóca :D
amúgy énis van amikor cska másnap tudom megnézni meg ijenek.. énis dolgozom hétvégente is ha kell.. de attól még karattyolok fasságokat.. nayóde :D de nem ijet :DD -
jozef1976 #1651 Furcsa lenne...
Tény,hogy úgy mondtam véleményt,hogy még nem láttam az új részt,a tököm sem gondolta volna,h pont erről lesz benne szó. Van,aki sajna hétvégén is gályázik.
Végül is jogos volt Flamer-től...
De azért beveheti! -
#1650 Ezt a leoltós megmondós szöveget teeeee.
asszem Józsi most írt ide utoljára :) -
#1649 :| amilofasz addig maign em yönnek össze azokse:D uncsy. :D -
#1648 Neeeem vonom vissza! 10. évad lehetne olyan mint a régi luisz és klárk sorozat volt. :D -
#1647 vondvissza.!
hova huzzák már bazmeg:D -
#1646 Az is zsír, de remélem lesz 10. évad! :D -
spike0007 #1645 Ha esetleg nem lesz tizedik évad akkor a kilencedik évad végén valószínű hogy láthatjuk Supermant teljes valójában!:)) -
#1644 Reméljük lesz 10. évad és akkor ott láthatjuk SUPERMAN-t teljes valójában! :D -
#1643 Terdre Kal-El elott:DDDDDDDDDD
EZ MEKKORA -
#1642 temiről beszélsz bazzeg :D nézmeg az ucsó kijött részt oszt addig meg ne dumájj. vagy ha nem értetted a részt nzédmeg megin. :D addig csöndben kussoj :D -
jozef1976 #1641 A bérgyilkos csajszi miért is vesztette volna el az erejét? Ő a jövőből tért vissza Lois-szal. A jelenben lévő Zod és csapata pedig teljesen más módon került ide,mint azt láthattuk anno Jor-El machinált valamit a kristályokkal a kísérletnél... -
#1640 :DDD de bazzeg:D -
#1639 Jóvan, nem tudtam teeeeeee :D -
#1638 wtf :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kripton a bojgó és Kandor meg egy nagváros / főváros :D
tehát ha aztmondod félik kriptoni félig kandori akkor omfg:D
ez ojan hogy teis félig magyar meg félig budapesti vagy mondjuk :D najsz (y)