2757
  • spike0007
    Így van, plussz a tanítvány című részig nem is voltak a tornyok sehol így Clark csak ezután kezdett foglalkozni a dologgal meg ugye ki akarta ismerni Zodot és rájött hogy nem azt az utat követi amit Ő.
    Lexhez annyit hogy ha lesz tízedik évad, Rosenbaum tíz részre visszatérhet.
  • fixon
    Apropó lex. már alig várom hogy visszatérjen. remélem visszatér :)
  • Narxis
    Há mer azt hitte, hogy be tudnak majd illeszkedni és jófiúk lesznek. Ez a baj ezzel a Clark gyerekkel, még Lex-ben is a jót látta sokáig. :D
  • MagyaR
    Emberek! Én csak azt nem értem, hogy amit clarky boy a mostani rész végén megcselekedett, azt mérnem cselekedte meg korábban? Mér csak most jutott eszébe? :DDD.
  • Narxis
    Neeeeeeee.... ha ilyen jó részeket csinálnak akkor lehetne 10. évad is! :D
  • Narxis
    Jaja, durván szadomazozott Tesz Mürszörrel. :D
  • Flamer
    hát befejezhetik a 9.évaddla immár. (y)
  • spike0007
    Jó volt az előző rész is de ez nagyon ütött. Főleg a vége! Anyááám!:D Clark kezd Supermanként gondolkodni végre. Megismertük kicsit milyen a sötét oldala és hogy milyen veszélyes is tud lenni egy kryptoni, akkor milyen lenne több? Sztem az évad végén olyat kell tennie a világ megmentése érdekében ami áldozattal jár, de így születik meg a Legenda, s ha lesz nagy csata nem lesz egyedül a hős barátai (az egész JL) mellette lesznek!
  • Narxis
    Aszittem szar rész lesz, de a vége ütött.
  • Flamer
    torrent? eztv.it
  • Danny1987
    Honnét lehet leszedni az s09e13-at mert eddig csak becsomagva meg oroszul találtam meg.
  • spike0007
    Hahahaha!!:D:D Nagyon nagyon töltelékrész lesz. Nem baj kell egy kis humor is a sorozatba.:P
  • Narxis
    Nekem semmi bajom vele, csak remélem tényleg sok pénzt kapnak érte. :D
  • Klemice
    kell a pénzügyi támogatás nekik, ha ezen múlik, hogy vannak effektek akkor legyen :)
  • Flamer
    ennyit arról hogy anyu varja meg :D
  • Narxis
    Ez mekkora ratyi rész lesz, lol...
  • Narxis
    Nem volt valami nagy rész, pedig jól indult. :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jobb lett volna valami komolyabb harc, am. az jó ötlet volt, hogy a srác adta oda Clarknak Superman jelmeztervét. :D Chloe meg a zöldnyilas csávó összejönnek, looool. Varázslócsaj jól néz ki, nekem jobban tetszik mint Louis. :D Clarkot csak varázslattal lehet elcsábítani, de lol már... :D Microsoft pénzeli rendesen a sorozatot, Chloe teloján Win 7 Mobile rendszer futott, Xbox natal a mozgásérzékelős cucc mikor ott játszottak... Remélem jó sok pénzt fizetnek ezért a sorozat készítőinek. :D
  • Flamer
    csesszetek még fel..

s09e14 tréler: http://www.youtube.com/watch?v=Zm5IN9JztIs

szarabb mint a warrior :| pedig.. :|
  • Klemice
    fú bakker ma már szombat van O:
  • Flamer
    mekkora fail rész volt. :d egyedül kloé fejét volt érdemes nézni. :D napersze loisét is. de :D bazzeg ez a magic komik buukkk :D
    amugy lois idegesit.. ez a végén ez a "megmutatom mijen bazzeg" fail megin.. mértnem baszott le neki egy nagy pofont a picsába.. :| ehejett ijen fossal yött elő..
    vége pwn :D
  • mosoporr
    már mindenki megnézte csak én nem...
  • Flamer
    a metált olvastam. hawkot nem. de tegnap aszonta :| de ezekszerint akkor a metál felfedezésére gondolt valszeg :D vagy én értettem félre. yó hát elég késő volt :D
    nem bántásból irtam mellesleg ..
  • Klemice
    http://en.wikipedia.org/wiki/Nth_Metal

http://en.wikipedia.org/wiki/Hawkman

kicsit olvass már utána
  • Flamer
    nos kezgyük azzal hogy a hawkman elvileg tud repülni. :w ha yól értettem a részbe őmár több mint 1000éves és már rég megtanult repülni.. a szárny csak a maszk része. :d mellesleg gecyszarul mozgott :d ugy az egész csávó repült? sztem csak mintha lekurták volna mikor leszállt :D mikor olivérrel beszélget a teőtn és fellszáll meg le kicist odébb. fos :D

"clark simán elolvaszthatta volna" nos a sisakot nem hiszem.. max a csókát :D de a sisak nem hiszem hogy megolvadt volna akárhogyis baszkurál clark aszemével :D
    persze felesleges volt a sok ember nade na. sorozat meg ez egy ilyne rész :D

arról hogy most a jsa legyőzött mutánsait gyűjti a sakmatt miez a hüjeség? ti már nem emlékeztek az előző évadra ahol a kis tess gyűjtögette a kis szar mutánsokat? a gyujtogato kiskurvát pl.. nem a jsa álltal legyőzötteket gyüjtik hanem mindet szerintem.

stargirl igencsak csicska :D bot nélkül kettőt lebaszol neki és kidöglik. :D tehát ojan mint olivér.. :d de persze a jsaba is ottvannak a tagok mint clarkfélék meg az ujjak közül és pl a halenbeer meg a flash (y)

martin meg zorallság :D csak kár hogy nem fog szereppelni mostantól a részekbe majd .. :D
    amúgy fate is gizda volt :D kurvayóvolt ahogy megvilágitották aszemét. faján nézett ki.
  • Narxis
    Jaja, Clark egymaga elintézte volna, eltaposta volna mint egy csikket.
  • DONGUBA
    Ott volt ez a resz a szeren.Bar nem ertem minek kellett egy egesz csapat ehez a jeges buzihoz.Clark siman elolvaszthatta volna:D
  • Suffering
    Van már felirat. http://www.freeweb.hu/worldofsuperman/kilenc.11_12.html

Ezen az oldalon szinte már aznap kijön a felirat mint amikor kijön az epizod. Nagyon ígényes a fordítás is.
  • spike0007
    Ahha , akkor a szárnyakat csak vitorlázásra használja tényleg. Cool!:)
  • Klemice
    Shanks kigyúrta magát a csillagkapu végére
  • MrSpock
    Ez tényleg nagyon jó rész volt!Minden a helyén volt,effektek meg úgy a hangulat is! A múzeumos rész ahogy Clark ott állt és szép sorjában leplezte le a tárgyakat.A zene is igazi hősös volt!
    Jah Michael Shanks,csillagkapuban alacsonyabbnak nézett ki,vagy már nem emlékszem jól:-) A szerkók is jók voltak!:-)
  • DONGUBA
    Sziasztok nem tudni mikor lesz felirat?
  • Klemice
    antigravitációs fém
  • spike0007
    Sztem igen!
    Egyébként Hawkman repülésével kapcsolatban, először zavart hogy a szárnyai ritkán mozogtak, de mivel ez egy szerkezet így bonyolultabb annál mint ahogy kinéz. Sztem a szárnyakat csak vitorlázásra használja. Gondolom ezért maradt a levegőben a wachtowernél álló szárnyakkal.
  • Suffering
    ezt a checkmate-s szállt nem nagyon értettem. Most ez a nő összehoz egy csapatot az igazság szövetsége által legyözötekböl?
  • Narxis
    Ja, az durva volt!
  • spike0007
    Majd elfelejtettem!
    Fate említette Lexet is.
    Clark Lexszel lesz még bajod!:D:D
  • kill3r21
    Hát mostmár télleg repülhetne Clarki , ilyen effektekre van pénz mint ebbe ami volt, akkor a repülés is menne!
  • spike0007
    Ja meg kedvenc marsbéli vadászunk újra ereje teljében.

Csak Clark tanulna meg mán repülni.:D Persze ez is eljön hamarosan..reméljük..
  • spike0007
    Nagyon ott volt ez a rész! Pakoltak bele pénzt is az látszott. A vége csata überállat de jó volt az egész!:) A nyomozástól kezdve a csapatok összerázódásáig és még sorolhatnám. A múzeumos jelent nagyon filinges volt.
    De az mekkora volt mikor

Fate látta Clark jövőjét, piros köpeny...ááááá. Meg mesélt Loisnak.
  • Klemice
    Szerintem ennek a résznek akkora költségvetése volt, mint az előző évadnak