2757
  • Csak77
    Ugyan. Amikor a ZOD-ot alakító színész beszél olyan mintha egy hörcsög éppen kajálna. Nevetséges. Amikor elkezd "idegesen" beszélni, miközben gesztikulál a szájával, az engem azonnal arra kényszerít, hogy abbahagyjam a nézést. Nameg, az állandóan mesterségesen brutálisan felnyomott színek is marhára zavaróak már. Arról az egy darab utca díszletről ne is beszéljünk, ahol minden külső jelenet játszódik...
  • Narxis
  • spike0007
    Mondhat bárki bármit de ez az évad nagyon jó, az egyik legjobb. A harmadik évad volt a csúcs, aztán utána ez a kilences évad jön szerintem, bár ha még felpörög kicsit akkor lehet azt is felülmulja, egyébként olyan szinten felülmúlja az összeset hogy rengeteg a Superman momentum.. Esetleg az utolsó tízes évad múlhatja felül a mostanit.
  • stargatelost
    hmmm riszpekt ember, hogy meg bírtad tenni, én még az első évadok tiszteletére kínzom magam a mostanival :)
  • Narxis
    nám :D
  • Narxis
    Nekem a 8.
  • Flamer
    mivan nem birtok aludni?
  • zsotesz
    Pedig szerintem egész jó. Mondjuk nálam a sorozat mélypontja a 7. évad volt (talán 3-4 jó rész volt).
  • Csak77
    Én már képtelen vagyok nézni a sorozatot, pedig vagy háromszor próbáltam újra kezdeni. Valahol a 9es évad elején kiszálltam.
  • Flamer
    10.évad :| :cCC
  • spike0007
    Van pénz mert a különböző reklámok amik el vannak hintve a soriban azokból is jön lóvé, meg látszik hogy a CW is több pénzt öl a sorozatba! Pl. ez Daniel Jackson szerepléséből is lejön. Sztem a duplája költségvetés a tavalyinak. Plussz a Tizes évadis lesz szóval... Az hogy mennyi harc lesz az évadzáróban majd kiderül. Két Absolute Justice hosszúságú fight elég is lenne jól megcsinálva...és meg is tudják csinálni sztem.
  • Narxis
    Jah, az kicsit béna volt mondjuk...
  • stargatelost
    hova lehet fokozni a nevetségességet, gagyiságot és szenvedést? nem tudom, de az íróknak biztos sikerül még lejjebb süllyeszteni a sorozatot.

mielőtt még valaki elkezdene vitatkozni, csak ennyit mondok: Lois ugrál esküvői ruhában = your argument is invalid.
  • Flamer
    felejcsdel. nincspénz.
  • Narxis
    ááááááááááááááááááááááááááááá az király lenne! összecsapnának, nagy harc, király effektek!!! :D
  • spike0007
    Ja a checkmate-es csapatot kihagytam ugyebár Amanda Waller ügynökkel aki az apokalipszisről beszélt... Hmmm jó kis évadzáró elé nézünk ha ez igaz.
    Jó ez az évad, egyike a legjobbaknak, kiváncsi vagyok hova lehet ezt még fokozni?:) Mondjuk a Tizes záróévadban pl.!:)
  • spike0007
    Geoff Johns a Smallville-ról
    (2010/03/14 10:56)

A Mega Con-on, a floridai képregény-találkozón Geoff Johns elmondta, hogy a JSA tagjai az Absolute Justice után az évad végén még visszatérnek!

Gyerekek akkor valami nagy balhé lesz az évad végén! Gondolom Zod és csapata vs Clark és JSA+Ligatagok közül páran. Akkor durva évadzárónk lesz valszeg nagy bunyóval. ÁÁÁÁÁ!:)
    Utána meg a tizes évad ááááá!:)) Kiváncsi vagyok mennyire fognak felgyorsulni az események és hogy Chloét elveszítjük-e az évad végén?
  • Narxis
    lol, milyen arcokat vág Clark. xD
  • spike0007
    Small Talk!
  • Flamer
    hát ya. nehogymár. mivcan ha épp zöldő van a földbe ahova leesik.. a végén még kitöri a nyakát :|
  • Narxis
    OMG-OMG-OMG jeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • spike0007
    SMALLVILLE PICKED UP FOR ANOTHER SEASON!

The CW Network has announced that its hit series “Smallville” will return in the fall of 2010 for a momentous tenth season.

“Smallville,” a modern retelling of the Superman legend, stars Tom Welling as Clark Kent. The series moved to Friday nights this season, where it currently ranks as network television’s #1 show in its time period among men 18-34 and men 18-49. Additionally, “Smallville” has dramatically improved The CW’s ratings performance in its Friday 8:00-9:00p.m.time period by 67% among adults 18-34 (1.5/6), 200% in men 18-34 (1.8/7), 75% in adults 18-49 (1.4/5), 183% in men 18-49 (1.7/6) and 74% in total viewers (3.12million).

“Smallville” joins the five previously announced series – “The Vampire Diaries,” “Gossip Girl,” “90210,” “Supernatural” and “America’s Next Top Model” – which will all return for another season on The CW.

“Smallville” was developed for television by Alfred Gough & Miles Millar (“Shanghai Noon,” “The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor”), based on the DC Comics characters. Kelly Souders & Brian Peterson serve as executive producers, along with James Marshall, Mike Tollin, Brian Robbins and Joe Davola. The series is produced by Tollin/Robbins Productions, Millar/Gough Ink and Warner Bros. Television. SUPERMAN was created by Jerry Siegel and Joe Shuster.

A nap híre!!!!!! Az egyik legjobb sorozat! Jöhet a méltó lezárás! Már alig várom!:)Rosenbaum is jöhet! YEEEEESSS!
  • fixon
    nembírok a véremmel.
    nem bírok várni : D
  • Narxis
    Szerintem annyi változott, hogy 8. évadban meg se próbálta a repülést, egyáltalán nem akarta. Most viszont már hajlandó lenne megtanulni.
  • Suffering
    évad elején meg azért sirt Jor-elnek hogy mikor tnaul meg végre repülni :D nem értem
  • Narxis
    Jaja, remélem addigra kész lesz a ruhája is.
  • spike0007
    Sztem valami tragédia okán fog Clark először felszállni. Valaki nagy bajban lesz (valamelyik állandó szereplő) nem ér oda és a harag erőt ad a neki az évad végén. Mert az a tippem hogy az évad végén már repülni fog. Szvsz a tizes évadban ha lesz már végig.
    Az évad elején Jor -el azt mondta a repüléshez ki kell tisztítania a gondolatait semmi másra nem koncentrálhat, (se Lois se egyéb emberkék) csak a repülésre vagy valami ilyesmit. Vagyis kryptoniként kell a repülést megtennie és nem emberként. De ha egyszer sikerülni fog neki onnantól már nem lesz megállás.
  • Narxis
    Hát de tényleg, azt mondta jobb szeret a földön maradni. :D
  • mosoporr
    Hihető :D biztos attól fél h lezuhaz és összetöri magát :D
  • Narxis
    Clark is tud csak nem mer, ha jól emlékszem azt mondta, hogy tériszonya van. :D Még tavalyi évadban asszem, mikor a jövőből jöttek szuperhősök, nekik mondta.
  • Suffering
    Ha ZOD most már tud repülni akkor Clark miért nem tud?
  • Flamer
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    pwn. zod has all the powa! clark még mindig egy kurvanagy DIKK. sose esik le neki ha átkruják.:w
  • Narxis
    Ez jó résznek ígérkezik!!
  • Narxis
    Jaja, Clark eléggé FALLOSZaorusz volt, én minden rosszfiút agyoncsapnék a szupererőmmel aztán rend lenne!
  • spike0007
    Escape
  • spike0007
    Ő csak az apja kívánságát teljesítette. Próbálja jó utra téríteni Zodot. Azt nem tudta ez mivel járhat, a köv. trailerből viszont kiderül.
  • kill3r21
    Ez a Clark mekkora egy balfék, hogy lehet ilyen hülye, jóvolt a rész, komoly de kiszámitható WTFel a végén :)
    Most 1 hónap pihi, messze van még április 2 , fuck :(
  • fixon
    Yattaaaa.
    : D
  • Narxis
    Zsír lenne! Lex visszatérne főgonoszként és küzdene Clarkkal aki már repül.. superman ruhában.
  • spike0007
    Szerintem egyébként lesz tizedik évad.