Smallville (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez szép, jo banner
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Szép munka.grat.
Azt kíváncsi leszek ki lesz az elsõ aki kidõl.
<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Azt kíváncsi leszek ki lesz az elsõ aki kidõl.
<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Én is tudom hogy lehet utólag élesíteni, de ami életlen az éles nem lesz.
A kontúrokat egy kicsit kiemeli és csak élesebbnek tûnik. Ha ettõl jobb lesz akkor megcsinálom. Engem annyira nagyon nem zavar. Holnapara meglesz és akkor belinkelem! Ok?
köszi
A kontúrokat egy kicsit kiemeli és csak élesebbnek tûnik. Ha ettõl jobb lesz akkor megcsinálom. Engem annyira nagyon nem zavar. Holnapara meglesz és akkor belinkelem! Ok?
köszi
tegyük be eztmost. aztánmajd lesznek good képek.
karácsonykor mindig van vmi buli ahol fényképezik ezeket 😄
karácsonykor mindig van vmi buli ahol fényképezik ezeket 😄
http://loal.atw.hu
nem azért, de mennyire értesz a photoshophoz?😊 kb. 3 kattintással tudsz rajtuk élesíteni
Pedig a Clarkot meg Loist is kicseréltem, jó minöségü képre, de ennél jobb szerintem nem lesz. Az a baj hogy mindegyik kép más minöségü. A régi bannerba is voltak ilyenek sajnos. Van vmi ötleted?
még mindig életlenek a szereplõk 😞
Nagyon jó lett az új banner!<#vigyor>#vigyor><#worship>#worship>
Mehet is így ahogy van a régi helyére!
Mehet is így ahogy van a régi helyére!
nekem bejövõs. )y)
kicsit nagyobb alakok? vagy azmár ne memnt a alapanyagokbol?😮 :| de teccik (y) yó darkos (y)
kicsit nagyobb alakok? vagy azmár ne memnt a alapanyagokbol?😮 :| de teccik (y) yó darkos (y)
banner mod.2
Ilyen lett a kért változtatások után a banner.
Ilyen lett a kért változtatások után a banner.
photoshop cs3
a képekbõl a nagyobb felbontásúakat választottam ki és abból csináltam,
észrevettem én is, hogy kicsit életlenebb 1-2. Megpróbálom kicserélni és újra berakni. A hátteret élesebbre hagyom, de teljesen élesre nem, mert az nekem nem tetszik, ha a szereplõk meg a háttér is ugyanolyan éles, a háttér életlenebb az szebb, mert leválnak róla a szereplõk, de akkor élesebbre hagyom, és halványabbra. A feliratnál akkor a motion blurt megnézem, hogy milyen, de csak magában iszonyat ronda szerintem.
a képekbõl a nagyobb felbontásúakat választottam ki és abból csináltam,
észrevettem én is, hogy kicsit életlenebb 1-2. Megpróbálom kicserélni és újra berakni. A hátteret élesebbre hagyom, de teljesen élesre nem, mert az nekem nem tetszik, ha a szereplõk meg a háttér is ugyanolyan éles, a háttér életlenebb az szebb, mert leválnak róla a szereplõk, de akkor élesebbre hagyom, és halványabbra. A feliratnál akkor a motion blurt megnézem, hogy milyen, de csak magában iszonyat ronda szerintem.
milyen programmal dolgozol?
ronda a felirat (nem kell rá az a fos árnyék😊)
a szereplõk képei életlenek
a háttérben lévõ képeket szerintem elég, ha halványabbra csinálod, felesleges elmosni
a szereplõk képei életlenek
a háttérben lévõ képeket szerintem elég, ha halványabbra csinálod, felesleges elmosni
Egészen jó, nekem tetszik!<#eljen>#eljen>
banner
A motion blur-ös cuccot a feliraton majd megnézem, hogy azzal milyen, de
jelenleg ebben az állapotban van a banner.
A motion blur-ös cuccot a feliraton majd megnézem, hogy azzal milyen, de
jelenleg ebben az állapotban van a banner.
Jaja, ezt hívom én Smallville epizódnak, kár, hogy a végén az történt ami történt, legalább pár részig maradhatott volna.
De összességében rég nem láttam ilyen jó részt.
De összességében rég nem láttam ilyen jó részt.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
végre egy normálisabb rész
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
akkor meg tegyél mögé motion blurt vagy vmi mást, de árnyékot ne, plzplzplz<#idiota>#idiota>
ha a mostani smallville felirat megvan még, akkor csak színezd át
ha a mostani smallville felirat megvan még, akkor csak színezd át
ok, akkor a domboros helyett keresek olyat amin sima, de az árnyék az jó, mert legalább térben leválik a banner képrõl, nekem ezért is tetszik. Ha vki ránéz akkor nem csak odavan téve egy betû, hanem kiemelkedik az egész.
De majd meglátom a másikhoz, mi hogy megy..
De majd meglátom a másikhoz, mi hogy megy..
<#rinya>#rinya>
nem a felirat ronda, hanem ami rajta van, domborítás meg árnyék. nem kell az rá😊
Hoppá, a dolgok így a 9. évadra, fõleg ami a párocskát illeti, végre megkapjuk amire már évek ota vártunk😊 Eddig amúgy túl sok effekt nem volt ezalatt a 6 rész alatt, de reménykedjunk összesporoltak azért annyit, hogy a csalodást okozo évadzáro után ebben az idényben már azért többre fussa. Tudom hogy ennek a sorinak nem a látvány a lényege, de azért mostanában nagyon gyér volt ezen a téren.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
ami engem nagyon zavar, a smallville feliraton ez a gagyi rétegstílus, szvsz nem kell az oda
jó munkát😄
ami engem nagyon zavar, a smallville feliraton ez a gagyi rétegstílus, szvsz nem kell az oda
jó munkát😄
Most nem lesz blur a szereplõkön, ezen a mostanin is azért van mert ezek még akkor amikor csináltam ilyen "kétséges" szereplõk voltak, hogy mi van velük, meg nem is fértek volna rá ilyen sokan. De a mostaniban nem lesz.<#vigyor0>#vigyor0>
Igen. Szombaton ha minden jól összeilleszkedik, akkor kész lesz. Még szedtem le háttereket pl az erõdrõl, meg a Dail Planetrõl, mert valaki mondta, hogy a Luthor Corp az nem aktuális (?) bár majdnem minden részben benne van kétszer az épületrõl az a szokásos jelenet, meg Tess odakötõdik, szóval mindegy. A Daily+Erõd lenne a háttér, és a szereplõk Clark,Lois,Chloe,Tess,Zod meg Ollie. Remélem ráférnek majd. És marad a Smallville felirat, csak szürkébben,és ilyen darkos hangulatú lesz az egész.
Ahh, ezt nem tudtam, akkor ezért a hasonlóság 😊 Köszi a felvilágosítást 😊
Még mindig kellenének jó felbontású képek a fõbb szereplõkrõl a mostani évadból, amit lehet használni, mert nemrég néztem, de nem voltak valami jók. Ha tudtok linkeljetek, és akkor tudom a bannerbe használni.
thx
thx
Davis Bloomrol mintázták, volt is vele egy interju errõl anno.
nem, erre a doomsday-gyerekre 😊😊
Az megvan, hogy kire hasonlít az új star wars játékban a "fõszereplõ"? 😊
de baszod nem igazán erõlteted a dolgot...gondoltam benyalok hátha eredményhez vezet 😊
de már a link se elérhetõ amit ikegami csinált tehát megint ott vagyunk nullán.
engem apám úgy nevelt ha akarok valamit intézd magad és látod h igaza van.
de már a link se elérhetõ amit ikegami csinált tehát megint ott vagyunk nullán.
engem apám úgy nevelt ha akarok valamit intézd magad és látod h igaza van.
mivel még mindignem dõlt el melyik kéne 😄
ésés miaz hogy a legöregebb?😄 AHAHAH enynire öreg lennék wtf?😄
ésés miaz hogy a legöregebb?😄 AHAHAH enynire öreg lennék wtf?😄
akkor most nem lesz banner csere?
csak mert gondoltam te mint a legöregebb ebbe a topikba járó elintézed...
de nem igazán halad a dolog.tán most már megérted... 😊
csak mert gondoltam te mint a legöregebb ebbe a topikba járó elintézed...
de nem igazán halad a dolog.tán most már megérted... 😊
nincs már más szó rá, gagyi