Smallville (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nem fog megszabadulni a szeretteitõl.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Kellene rá Lois, Chloe, Tesz(nem tom hogy kell írni 😄), Zod
Szerintem hibátlan,nem kell rá más mert ez az éved pont arról szól h meg kell szabadulnia szeretteitõl.Lois meg mint tudjuk csak azután lesz a szerelme miután már superman lesz.
Ennek az évadnak meg csak róla kéne szólnia.
Szép munka <#eljen>#eljen>
Ennek az évadnak meg csak róla kéne szólnia.
Szép munka <#eljen>#eljen>
jön majd a banner, már a moderátorokhoz belinkeltem. Ideiglenesre csináltam, aztán majd ha lesznek jó fotók akkor még lehet majd újítani.
üdv
üdv
ésha lett volna kis ágyjelenet? máris yobblett vona. mitugaccmár megin. gyenge a fantáziád 😄
http://loal.atw.hu
ÁÁÁÁÁ ez megint egy jó rész volt.😊
teinkább kussojal mar estig 😄 csak mostkeltem fel és most keztme szedni temeg már láttad. kussojjal:! 😄
Ez OMG a négyzeten rész volt. Egybõl a I am Legend film ugrott be meg a Left 4 Dead játék. :p
Mint ahogy Zod sem egyezik a sorozatban már feltûnt fantom zónai Lexet megszálló idõsebb Zoddal, aki Lexben volt ez egy fiatalabb kiadás! Ezért is gondolom hogy klónok. De majd választ kapunk a dolgokra az évad során.
Jor-el
Julian Sands fogja játszani a forrás a Smallvelle Hungaryrõl... Néha nem árt oda felmenni arra az oldalra!😉
Julian Sands fogja játszani a forrás a Smallvelle Hungaryrõl... Néha nem árt oda felmenni arra az oldalra!😉
Michael Ausiello just revealed exclusively that we will see Jor-El in the upcoming season. He will appear in episode 'Kandor'.
Julian Sands who is known from TV series '24' will portray a young Jor-El who arrived with Zod and the other Kandorians. At the moment he is booked for one episode so far.
Szóval a hetedik epizódban fog feltûnni és bizony mondom hogy egyfajta klónok Õk hiszen fiatal Jor-elrõl van szó..
Julian Sands who is known from TV series '24' will portray a young Jor-El who arrived with Zod and the other Kandorians. At the moment he is booked for one episode so far.
Szóval a hetedik epizódban fog feltûnni és bizony mondom hogy egyfajta klónok Õk hiszen fiatal Jor-elrõl van szó..
Szerintem nem klónok. A kristály pedig börtön volt nekik. Elõtte õk is normális Kripton lakók voltak. Jor-el meg nem tudom mi a frászt keresne a földön, miután meghalt a Kripton pusztulása során.
[merlinw.org]
Valszeg egy Jor-el klón. Mert sztem az összes kandori egy klón. Mivel Zod és barátai egy kristályból jöttek elõ.
Ki volt az akit a legvégén mutattak? Aki ott fekszik Superman jelben
Majd az évad során kibontják a szálakat és választ adnak a kérdésekre.
Ha nem tetszik ne nézd Flamer. Ilyen egyszerû és tanulj meg írni!😄😄
Ha nem tetszik ne nézd Flamer. Ilyen egyszerû és tanulj meg írni!😄😄
Három szóban kifejezve:
Nagyon király volt!!!😄
Nagyon király volt!!!😄
Na ez nagyon OMGWTFROFLCOOPTER rész volt. Ez már tetszett.
Bakker mer megtehetem.
😄DDD
Jövõ héten Metallo bucira veri Clarkot!<#vigyor>#vigyor>
nemvagyokcsajvazze!<#wilting>#wilting>
Flamner helyet pedig Flamert akartam írni. Flamer téged nem lehet leutánozni írásban. Egyedi a stílusod!😉
Csak77 ha nem tetszenek Lois mellei ne nézd a sorit!😊)) Amúgy jó mellei vannak és jó csaj szóval nem tudom mi bajod vele.
Erre a válaszom amolyan Flamner-ösen: ZOD még nem tábornok csak õrnagy és sztem jól hozza a szerepet. Nemcsak Klárk, hanem Loisz, Tessz Mörszi és íjász barátunk, valamint Kloé miatt is érdemes nézni. Brájen Ausztin meg a köv részben fog nagyot alakítani most nem volt sok szerepe.
Sok szar színész volt már a sorozatban, de a mostani ZOD tábornokot alakító színész egyszerûen katasztrófa. Lois meg akkora mellett csináltatott a jövõben mint egy ajtó. Áhh, Tom Welling meg Brian Austin miatt érdemes már csak nézni, amúgy egy kalap szar.
Én is most nézegettem, de még nagyon kevés van, meg a nagyrésze eléggé gagyi fajta, meg olyan semmilyen. Remélem majd lesznek nagyfelbontású promóképek, azokból jó bannert összelehet hozni.
hy
hy
Ha tudtok majd jóminõségû 9.évados fotókat (nem csoportképeket), akkor
linkeljet képet vagy oldalt, és akkor azokat majd tudom használni az új
bannerba.
köszi
linkeljet képet vagy oldalt, és akkor azokat majd tudom használni az új
bannerba.
köszi
Kicseszés volt péntekre tenni de ahhoz képest hogy a halálnapra került a 2,5 millió nézõ cw-s viszonyban jó! Talán lesz ez még több is!😊 Bár szerintem ez lesz az utolsó évad. Aztán lesz egy duplarészes sorozatzáró vagy egy film lezárásnak szerintem. Persze ez még odébb van.
Van egy akcentusa a Zodot játszó Callum Blue-nak, de jó választás volt szerintem!<#vigyor3>#vigyor3> Lesz akkora arc mint Davis volt..sõt!😊)
Clark meg végre kezd a késõbbi acélemberre hasonlítani!😊
Clark meg végre kezd a késõbbi acélemberre hasonlítani!😊
😄DDDDDDD de komojan. én nekem is feltünt.. nem tud bezsélni az már biztos.
kveszt 😄DDD
kveszt 😄DDD
Jah, Zod az nagyon furcsa volt, mint valami dél-amerikai diktátor, hangja/beszéd stílusa meg mint egy fogyatékosé. :S
Ja, így már emlékszem. Úgy látszik nem hagyott mély benyomást bennem, pedig tényleg minden epizódot megnéztem. 😞
Szerintem ez unalmas volt, vagy már belefáradtam ebbe a sorozatba. Az kétségtelen, hogy végre pörögnek az események, megy elõre a történet, látszik, hogy megyünk A-ból B-be és látszik, hogy menni fogunk C-be, a másik ami tetszett, hogy Clark végre nem 2 másodpercig harcolt, egy pofás harcjelenetet hoztak össze. Azt vártam volna, hogy több mindenre fény derül, igaz akkor nem marad puskapor a többi részre.
Szerintem ez unalmas volt, vagy már belefáradtam ebbe a sorozatba. Az kétségtelen, hogy végre pörögnek az események, megy elõre a történet, látszik, hogy megyünk A-ból B-be és látszik, hogy menni fogunk C-be, a másik ami tetszett, hogy Clark végre nem 2 másodpercig harcolt, egy pofás harcjelenetet hoztak össze. Azt vártam volna, hogy több mindenre fény derül, igaz akkor nem marad puskapor a többi részre.