2757
-
spike0007 #1877 utolós=utolsó -
spike0007 #1876 Azért Pery White-nak szépen előkészítették a terepet. Meg az egész rész az utolós részek felvezetése volt kis töltelékrész.
Valamint Chloé azon mondata hogy készülünk mikor mondta Tessnek nemcsak saját magára és Oliverre gondolt.
Az évadzáróban egyébként John Johnes azaz MM is visszatér nemrég jelent meg a hír.
Jövő heti részben már durvulás lesz:
http://www.youtube.com/watch?v=hUBQ9uPmWog
Vörös királynő? Vagy Tess, vagy Martha, de sztem inkább Martha!!!!
-
#1875 Nekem ez rém unalmas rész volt, 40. perctől lett egy kis izgalom, de ez se segített ezen a részen, sőt sejtem is, hogy ki a vörös királynő. :( -
spike0007 #1874 Jó rész volt, de Clark felfedhette volna magát Lois előtt. Bár az a Superman saga szerint még korai lenne.
De ami késik nem múlik! Felbukkant a vörös királynő! Egyre inkább közeledik a finálé. Még 3 rész!:) Már nagyon várom a végkifejletet!:)
-
spike0007 #1873 A készítők bejelentették hogy Lana nem tér vissza!!!
Az igazság ligája és az igazság szövetsége ott lesz Clark oldalán meg esetleg 1-2 kryptoni. -
#1872 Igen. Lana a finálé felé tuti visszatér és szerintem John is segít Clarknak plusz az Igazság ligája -
#1871 uncsyovlt. már megin vörösfos :|
de .. :| mostm indenki kap power :| HOLVAN LANA?:D -
spike0007 #1870 Clark be fog pipulni asszem lesz Zoddal egy kis fightja már a a következő részek valamelyikében is..
Ami az évadfináléban fog kicsúcsosodni! Come on Clark fly!! -
#1869 uhh ez még durvább lesz! -
spike0007 #1868 A-A mostmár az Upgrade a legjobb rész ebben az évadban. METALLO!!!
Végre a képregényekkel ellentében megkapta a lehetőséget az esélyt...
Aki látta tudja miről beszélek. Clark meg..parádé odavág mikor vörös kryptonit éri!:)
Csúcs volt ez a rész! A következő két rész pedig emeli a tétet:
Charade+Sacrifice -
#1867 Mai rész is durva volt, áhh, Chloe... :D -
#1866 Szerintem ezt eszméletlenül megcsinálták.
Ez a rész volt eddig a legjobb véleményem szerint ebben az évadban. -
spike0007 #1865 A fiú felnő az apához, az apa felnő a fiához -
spike0007 #1864 Talán ősszel leadják! -
#1863 ? -
#1862 Nem tudja valaki h az új részeket(úgyértem 8. évadot) mikor adja itthon a tv2, -
spike0007 #1861 Clark mentőakciója is odab.sz.s!:D -
#1860 komoly volt az elsö két perc (most nézem) Ezek a lassitások ejj, smallvillehez képest odacucc :D -
#1859 Piros kriptonit hatása alatt van. :D -
spike0007 #1858 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hacsak Clark nem valamilyen hatás alatt bánik így Cloval...:) -
spike0007 #1857 Kloénak ez így x.r lesz, Clark nem fog benne bízni soha többé így...ahogy Tessben sem... Oliverrel megoldják ők ezt még ha időbe is telik,,de most ki tudja lehet hogy Clark fogja összehívni a hősöket az évadzáróban és Oliver köztük lesz-e vajon így? -
spike0007 #1856 Jövő hét:
Upgrade
kloét helyreteszi Clark!:D:D -
spike0007 #1855 Ha annyit belefeccölnek mint a mostani részbe meg az Absolute Justice-be akkor simán! Mostanában forgatnak amúgy... -
#1854 Ajaj, akkor iszonyat nagy csata lesz! -
spike0007 #1853 Chekmeta=Checkmate
bevezetőnek=felvezetőnek -
spike0007 #1852 Ez az volt 3.évados látvánnyal. Lenyomta az Absolute Justice-t is látványban. Évad végén jönnek amúgy a következő emberkék:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A részhez annyit hogy a Chekmeta sztori szintén fontos része a Superman mitológiának, tízedik évadra ez a rész jó volt bevezetőnek...Fekete Kanári, Cyborg, Hawkman és Stargirl. Ez biztos. Szerintem még Dr. Fate, Martian Manhunter és Flash felbukkanása is lehetséges. Szóval Zod&Kandor vs. Clark&Justice megvalósulni látszik. -
#1851 Ez OMGWTFROFLCOOPTER rész volt, nem semmi sztori volt, bonyolódnak az események. Ez a kamerakezelés pedig király volt, olyan képregény hangulatot adott, nagyon nagy ötlet volt. -
#1850 hát fostaliga kis pöcshuszár. sztem uncsi már komojan. mármitn nkm ez a véleményem ezis uncsy rész volt. semmi haladás clark szintjén.. kloé jelent najsz volt. azért érdemes volt nézni :D
vége meg.. én hallottam a különbséget a torzitott blur meg a torzitott zod hangján.. lois egy balfasz. vagy nem tudom :D fail. huzzák megin a madzagot hogy legyen 10. évad.. fasság.. -
spike0007 #1849 Bár a kosztümnek igazából csak egy kis szín kellene, no meg a köpeny:) egy jó szabó ahogy Oliver mondaná,bár már megszoktam ezt a darkos cuccot.. meg a repülés kéne már...de sztem ezt a 200-ik részre tartogatják, vagy esetleg az évadfináléban fog Clark először repülni. -
spike0007 #1848 Tetszett ez a rész!:) Ezüst kísértetet is behozták. Kinézetre is stimmelt! Emlékszem a képregényben Clark már Superman volt mikor először találkoztak és marha erős volt, Clarkal is elbírt. Az egyik képregényben pont így a hőlátással próbált Clark közel férkőzni hozzá, nagyon komoly hogy ugyanezt eljátszották a soriban is. Sztem a kísértet fel fog még tűnni, későbbiekben elővehetik még.
Végülis Clarkot tekinthetjük már Supermannek leszámítva a kosztümöt a repülést és a nevet. De majd eljutunk oda is. Lassan Darkseidet leszámítva már minden főbb ellenfelével megküzd Clark!
Alig várom a következő részt!:)) -
#1847 Nem volt rossz rész, de kicsit vontatott volt, tök egyszerű megoldással a végén. Sajnos az OMGWTFROFLCOOPTER jelzőt nem adhatom meg. :D -
#1846 yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
zsotesz #1845 holnap jön az új rész -
#1844 ááááááááá, alig bírok várni, jöhetne már köv. epizód is. -
spike0007 #1843 Smallville season 10 -
spike0007 #1842 Ahogy mondod Narxis! Szót sem érdemel.... Csak nem szeretem a fikagépeket!
Amúgy úgy néz ki az évad végén Martha és Perry mellet Michael Shanks/sólyomember is visszatér valamint metallo is pár rész múlva jön.:) -
#1841 ejnye gyerekek :D -
Csak77 #1840 Júj, micsoda hiszti! Azért a kezed vedd ki a biliből néha! -
spike0007 #1839 Bocs 8-ik évadot akartam írni a külső jelenetekre vonatkozóan.. Az meg hogy Zod milyen ahhoz azt tudom mondani hogy ezerszer jobb mint Davis Bloome. Jobb színész mint aki Davist játszotta. Szóval mint mondtam nézni kéne a sorozatot és nem fikázni. De Téged még soha nem láttalak semmit dicsérni vagy egy jó szavad nem volt egy fórumon sem, csak fikázol. "Csak!!!" Talán épp a neved miatt.:) Ha nem érdekel a sorozat akkor meg ne gyere ide be. Ez egy rajongói fórum. Véleményed lehet, de fikázás helyett inkább kúltúráltan kéne talán.. -
spike0007 #1838 Mindezek a 7.-ik évadban voltak, már sokkal több külső jelenet van talán nézni kéne a sorozatot nem fikázni. Fikagép barátom!:D:D