2757
-
spike0007 #1917 Salvation promo lassítva
OMFG! Durva!!! -
#1916 hhee É:D
a nagymama hazajött, a csillagkapu kinyilt :D
pff. redquueen.. aHHH pff :D epik. :D yószar. öregmama sokat tud :D
oh yíea. remélem eltünnek a genyóba :D -
#1915 OMG nagyon durvának igérkezik, remélem jó hosszú harc lesz és nem egy pár perces valami mint Doomsday-nél! :D -
spike0007 #1914 Naaa azér magától gyütt rá hogy ki a Red Queen!
Amúgy jó kis rész vólt jöhet a finálé!!!!! Áááá a trailer alapján akkora epic lesz durvább az absolute justice-nál meg mindennél maga a Superruha a szuperjellel Clark szemében már mindent visz és akkor Clark vs. Zod nembeszélve a Jusctice tagok vs. Kndoriak. ÁÁÁÁÁ! Nem bírom kivárni!:) -
#1913 OMG-OMG ez mekkora rész volt...hát igen, sejthettünk pár dolgot...de Clark milyen nehéz felfogású...:D végén el kellett mondani neki, hogy mi a stájsz. -
#1912 Ősszel , jön csak a 10 évad ?
Akkor nekem jól be kel osztanom , a hátra lévő még 1,5 évadnyi lemaradásom -
Norberto91 #1911 Le merem fogadni, hogy a rész legutolsó jelenete ez lesz, hogy a szemébe láthatjuk a jelet és várhatunk egészen szeptember-októberig, hogy mi is lesz a folytatás... -
spike0007 #1910 Lehet hogy már a köv évadban a jól ismert ruha lesz rajta? ÁÁÁ mindenesetre ez az előzetes a legjobb ami az utóbbi években kijött!!! -
spike0007 #1909 Fú B***meg: Aztakúrva már Clark azaz Superman jele kosztüme a végén Clark szemében. Jor-el megmutatja neki a jövőt? Állat ez a promo! Ez K.O!
Salvation promo -
#1908 Salvation promo :D -
spike0007 #1907 Ezen az oldalon vannak fenn képek a fináléról.
Spoileresek megtekintés csak saját felelősségre:
http://smallville-hun.gportal.hu/gindex.php?pg=29356491&postid=325665 -
spike0007 #1906 Finálé:
-
spike0007 #1905 Valamint a szuperruha is fel fog tűnni a sorozatban, persze valószínűleg csak a tizedik évadban a finálé felé. -
spike0007 #1904 Te Csak77! Ezt a baromságot honnan szedted? Papírról olvasod a hülyeségeid vagy valaki segít?
A készítők ezerszer elmondták hogy fel fogja venni a ruhát és Superman lesz a neve. Ha néznéd a sorozatot látnád hogy a Justice League csaknem összes tagja megjelent már a sorozatban, mind DC karakter akárcsak Superman és mind az eredeti nevén szerepelt! Azért nem mondják ki hogy Superman mert még Clark nem tart ott hogy Superman legyen. Pont az évad végén történnek dolgok ami ahhoz vezet hogy Superman lesz. Következő évadban Loistól meg fogja kapni a Superman nevet.
Jó nagy baromságot mondtál megint Szvsz!
-
#1903 A jogokat meg lehet venni ,gondolom a Superman-es S betű is pl a barnerban clarkon is erősen Jogvédett volt
De pl ott a Lois és Clack sorozat is, abban is benne van superman
Szóval ha nagyon akarják , akkor a útcsó évad, útolsó részeiben nyugodtan feltűnhet -
Csak77 #1902 Nem fogja felvenni, mert azok a speckó jogok nincsenek a tv sorozat gyártónál. Azért sem nem mondhatják ki, hogy "Superman"... -
#1901 Értem
Annak serinte(tek)d van esélye , hogy feltűnik a Justice Leque ban , batman alias bruce wayne
Hisz a Justice Leque , mese verziójában szerepel ! -
spike0007 #1900 Aztán hogy a ruha dizájn teljesen olyan lesz, mint amit megszoktunk, vagy kicsit más azt nem tudni. Én nem bánnák egy kis újítást. De majd kiderül!:) -
spike0007 #1899 Az még a régi producerek idejében volt. Fel fogja venni a Superman kosztümot csak még nem tudni mikor. De erre a legnagyobb sansz a tizedik évad vége. Bár ki tudja lehet hogy a tizedik évadot már Superman ruhában kezdi meg, de sztem majd csak az új évad végén lesz Superman. Az hogy az események kissé másképp alakultak nem baj, mert így is ugyanoda jutunk el a végén. Képregény szerint egyébként előbb találkozott Lois Supermannel mint Clarkkal. Clark egy normál utcai ruhában mentette meg Loist ürhajóval együtt. De senki se tudta ki Ő. Lois adta neki a Superman nevet. Később jött a ruha..stb..stb.. Filmek szerint meg előbb ismerte Clarkot aztán Supermant. -
#1898 Azt olvastam , hogy Clark nem fogja superman kosztümét felvenni a sorozatban
Mivel onnantól már a film kezdődik ,de ha így nézzük akkor az egész smallville átírta a film forgató könyvét
Mivel addig míg Clark metropolisba jött , még csak hírből sem ismerte a lois-t
Szóval így nézve , nyugodtan lehetne Clark már a 10 évadban superman nem ?
Vagy a képregényben másképp történet az események mint a filmekben ? -
#1897 Akkor gondolom ara sem lehet számítani hogy , batman feltűnik a smallvilleben ?!
-
spike0007 #1896 Úgy hogy Clark akkor tűnt fel a Planetban az eredeti sztori szerint amikor Superman megjelent. De mivel szűrke alak volt senki se figyelt rá.
Ironman sose fog harcolni Supermannel mivel az egyik Marvel, a másik DC karakter. Ahogy a Justice Leque az DC csapat míg a Bosszú angyalai a Marvel csapatát erősítik. -
#1895 Fuuu,végre 1 jó rész... Nem az a csöpögős Luisos szarság kell ide hanem akció :D -
#1894 loool -
#1893 Huh nincs mese össze kell fogni Clarkot immúnissá kell tenni a zöd ellen azt kriptonit karddal szétnidzsázni az össze tirpák Kandori parasztot!Egyszerűen más megoldást nem látok -
#1892 Na ez már döfi rész volt! -
#1891 Ez néző pont kérdése , ironman vég eredményben a technológiára támaszkodik
Míg superman nem , Harcban superman haza vágná ironman-t
Feltéve , hogy nem tud a gyengéjéről
Én csak azt nem értem , hogy egy szemüveg hogy a fenébe volt elég ahóz , hogy el rejtse klark kentet , hogy valójában ö superman :) -
#1890 ironman sokkal yobb mint szuperman :D -
spike0007 #1889 4 évadban Jor-El irányításával repült...
Elvileg hamarosan már repülni fog. Lehet már az évad végén..:) -
#1888 rájöhettél volna. :)
amúgy ahhoz képest elég jól megcsinálták azt a videót. -
#1887 jobban meg nézve , fake a videó
Szépen össze van vágva , jóbban meg kelet néznem hogy leesen - -
#1886 nem értem , hisz a 4 évad elején már repült !
Csak azért mert a videóban a ruhája , amit a youtube-n láttam , elégé supermanes volt !
konkrétan ere a videóra gondoltam , itt azért már elég supemanes a ruhája
http://www.youtube.com/watch?v=8bIMYgl5yp8
pontosabban a videó elején !
Hát szánalmas , hogy még a 9 évadban se tud repülni :( -
spike0007 #1885 Még nem Superman!
Maszat néven tevékenykedik és előkosztümben nyomja.
A 9-ik évad elejétől.
Repülni nem tud de a készítők meglepetéseket ígérnek a szezonfináléra, vagyis olyan dolgok történnek hogy hamarosan Ő lesz a Man of Steel! -
#1884 meik évadban és részben , válik Klárkból superman
Mint a metropolis szuperhőse !
Csak mert láttam pár amv-t , amiben úgy szerepel , de nem tudom meik részben és évadban volt !
-
#1883 seggarc tanuljon már meg repülni mer igy egy csicska noob :D -
#1882 ááááá na ez már durva lesz! -
#1881 Jah, én is rájuk gondoltam. -
spike0007 #1880 De még így is a Kandoriak lesznek túlerőben....szóval érdekes lesz és akkor Waller kavarását a sakk-mattal még bele se vettem. -
spike0007 #1879 Oliver nagyot fog kapni...Az évadfináléra azonban van nekünk egy Kanárink egy Zöld íjászunk egy Cyborgunk egy Hawkmanünk egy Stargirlünk egy Martian Manhunterünk egy Watchtowerünk és egy a hősök útjára lépő Superman-ünk. Remélem a repülés vagy a ruha (a piros-kék) az évad végi részben megvalósul vagy egyik vagy másik,de egy biztos, szuperhősdömping lesz, remélhetőleg jó kis fightokkal. Zodot meg remélem kinyírják!!!!! -
spike0007 #1878 Na linkelem mégegyszer:
Sacrifice