2757
-
Suffering #1957 Darkseid: Superman egyik legnagyobb ellenfele, magának az Igazság Ligájának a főellensége az Apokolips nevű bolygó ura. Superman és Darkseid már többször is összecsaptak. Darkseid szeretne az Univerzum ura lenni ezért a Föld sem kivétel, amerre ő jár mindenüt apokalipszis van. Hasonló szupererő-vel rendelkezik mint Superman de ő inkább a seregét szereti bevetni ami általában Paradémonok-ból áll, akik általában nagy csoportokban mennek. Paradémonok támadtak rá Oliverre.
Granny Goodness (ő a nagyi): Ő Darkseid egyik leghűségesebb embere. Általában Darkseid jobbkezének szokták hívni őt. Ő egy öregasszony ugyanarról a bolygóról mint Darkseid.
és persze Lex is benne lesz az évadban, az epozod elején elég nagy célzás volt rá.
Darkseid: http://www.youtube.com/watch?v=iTECNKpZAM4
Granny Goodness: http://www.youtube.com/watch?v=Fi1SQVX-aDo
Paradémonok: http://www.youtube.com/watch?v=r3Fb8IlyF74
-
Suffering #1956 látom nem igen esik le nektek h ki a nagyi :D -
#1955 persze.. aszittem az én nagyim volt. -
#1954 Szerintem Clark muterja lehetett és megmenti Tess-t, de ez csak tipp. -
zsotesz #1953 hopsz, a spoiler lemaradt -
zsotesz #1952 Azért arra is kíváncsi vagyok vajon ki volt a kötögetős mammer a kórházban, és mi lesz Tess-el. -
#1951 OMGOMGOMG ez yo rész volt, de azé jó lett volna ha összecsap a 2 csapat végre, de így is tetszett.
Tök durva volt Hawkment egyiptomi díszlet előtt látni, tiszta Daniel Jackson a'la Stargate feeling volt, lolomg. xD -
#1950 :D ya. najsz.,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ruha, lois megtudta.. de most wtf. :Dmegmenti egyik kripli és ennyi. :D lois mostantól tudni fogja :D vagymajd bemgyarázzák hogy most egy darabig clark a kék szar hatása alatt lesz és ember lesz megin egy darabig :D -
#1949 áááá! csak felbasztak a végével. de jó volt :) -
#1948 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!he. ugyis megmentik :D ott a többi herofreak és elkapják :D -
#1947 ÁáÁ
mit kaptunk anyutól? : D -
#1946 lastrész.! yeay. -
spike0007 #1945 Persze lehet hogy ez csak hangulatfokozás de lehet hogy már a jól ismert piros-kék ruhában fog repkedni Clark az utolsó percekben,mondjuk azt már tudjuk hogy látni fogja a gúnyáját! Az első 78-as Reeve-es mozifilmben bement az erődbe és repülve Superman ruhában jött ki.Nem az anyja varrta neki a ruhát mint a képregényben. Hát lehet hogy itt is hasonló lesz, csak épp még normális nevet kell kapnia és nekem az a tippem hogy Darkseidet a sötétség urát hozzák be főgonosznak az utolsó évadra. Vagy Lexet??? Szó-szó! Meglátjuk. Mindenesetre kiváncsi vagyok így vagy úgy repül-e már majd?:) -
#1944 LOL, ez odaver. -
spike0007 #1943 Ez meg egy hangulatos promo:
Kanadai promo
Csak sz.r a minősége de különben odaver!:) -
#1942 Azért abban a szemben végre a szines Superman jel, nemkicsit ver oda :) -
#1941 eheh:D
http://www.youtube.com/watch?v=lhE6LnvN8mU
old and now -
spike0007 #1940 "mostmitmár?:D kedvenc sorim :D (nayó nem, de szeretem :D)"
Ez jó volt!:)
Jól van Hétvégén meglátjuk mit hoz a kedvenc sorid... illetve a sori amit szeretsz...:D -
spike0007 #1939 :D -
#1938 mostmitmár?:D kedvenc sorim :D (nayó nem, de szeretem :D)
de ha egyszer überszarok ezek a lopások?:D -
spike0007 #1937 Checkmate, Kandor, Pandora, Rabid, Metallo, Savior, Upgrade, Absolu Justice, ezüst kísértetet, zöld íjászos rész, szinte minden második részben volt valami új helyszín. -
spike0007 #1936 Előzetes magyar felirattal -
spike0007 #1935 Mondjuk az írásmódod annyira egyedi hogy a Smallville Hungary fórumán is felismertem.. boyscout!:P -
spike0007 #1934 Flamer nálad nagyobb f***t is ritkán látni. Ha nem tetszik valami ne nézd! na meg tanulj már meg írni, mert látom ez azóta se megy neked! Utána beszélhetünk! -
#1933 hátén már megöltem volna mind előtte :D cska clark egy noob fasz :D
btw: igne vannak még más hejek. pl a csillagkapus wacstower :D hát ez überlol volt. :D -
spike0007 #1932 Ehun e:
Képregény és Smallville
Ezek mellett a sorozat ezen évadát 6 díjra is jelölték:
Díjak -
spike0007 #1931 Ja meg ugye utánuk se tudnál menni tegyük hozzá.
Majd ha az igazság ligája besegít (ahogy az amerikában most megjelenő képregényben is ahol szintén Zod az ellenség és az új Kryptoniakkal kell felvennie Supermannek a küzdelmet és a Liga segít neki) akkor már Clark is határozottabb lesz,egyedül esélye se lenne...de mikor elég lesz Zodra figyelnie akkor szét fogja rúgni a seggét ne aggódj..
-
spike0007 #1930 Van több külső díszlet is a soriban ebben az évadban,sőt sokkal több mint a 8-ik évadban, de amúgy meg tökmindegy a történet szempontjából hogy a kávézó környékén voltak a koordináták...
Őszintén Te mit tennél ha legalább húsz Kryptoni felszállna hirtelen és akkor jönnél rá hogy ugyanolyan erősek mint Te és esélyed se lenne ellenük....simán magad alá csinálnál... -
#1929 hát.. :D meg yófej a redquuen hogy felmegy a tetőre :D szerintem is fail volt :D -
#1928 Ejnye, nagyon lehúzod ezt a remek sorozatot. :P -
#1927 jajj de rossz....
csak nem az egyetlen nyamvadt külső díszletükhöz adta meg a koordinátákat a red queen? csak nem??? übergáz...
de amin kiadkadtam, az martha a red qeen. mi a fasz? ez komoly? ez annyira szánalom überszar, hogy már én sem hiszem el...
létra-letörés meg gigalooool!!!!
ui: még előző részben amikor a végén a kandoriak kirepültek az erődből, clark meg csak nézett utánuk, mint egy gyépés hát ott leszakadtam a székről nevettemben lol -
spike0007 #1926 fél=fér -
spike0007 #1925 De remélem Clark jól szétrúgja Zod seggét a Justice tagok meg a Kandoriakat. Rájuk fél. Ott van Vala esete. Megmentetet az életét és le se szarja Clarkot inkább Zodnak hisz...hülye liba.. -
spike0007 #1924 Hát szegény igen!:P -
#1923 :DD -
Suffering #1922 két arc lesz tessből -
#1921 OMGOMGOMG mindjárt elájulok. Tiszta jó ez a zene hozzá!
SUPERMAN -
spike0007 #1920 A mostani részben Perryn és Marthan kívül tetszett az is hogy Chloe és Clark most lettek újra jóban igazán. -
#1919 szétégett szegej feje? ya. pooor :D -
spike0007 #1918 Jó látom hogy Rao könyve az erőd kristályok közepén helyezkedik el? Meg hogy Tess....:(