2757
-
#1997 Talán, bár nekem a leggyengébb a 8. évad volt, aztán belehúztak a készítők mert a 9. már szerintem elég jó lett.
7. se volt rossz szvsz. Rosenbaum nagyon kellene a sorozatba. -
#1996 Azért a 6. évad óta elég gyenge lett a sorozat valljuk be... -
spike0007 #1995 Amúgy a rajongók már a 2012-es Superman filmbe szeretnék látni Tom Wellinget és Erica Durance-t. Ahhoz a filmhez Christopher Nolannak is van köze(Batman Begins, Memento, The Dark Knight Inception) Ő a producer. Megvallom én is szeretném ha Tom és Erica lennének a mozifilmben is Sőt átvehetnének másokat is. No de majd kiderül. -
hiányozni fog ez a sorozat. -
spike0007 #1993 Tom Welling a színpadon hivatalosan is bejelentette, hogy a 10. lesz az utolsó évad. Amit az előbbi interjújában mondott a 11.-ről, azt csak viccnek szánta. Meg a CW fejes is azt mondta a tizedik az utolsó.
Szóval szépen le lehet zárni mindent. Utolsó részekben meg remélem már mint Superman fogja nyomni.:)) -
spike0007 #1992 Sztem is de sztem jobb ha most lezárják a dolgokat normálisan.:)
Amúgy ez az "évad végén veszem fel a ruhát vagy a zárójelenetben", hát majd meglátjuk. Sztem az utolsó pár részben már ebben fog repkedni nemcsak a zárójelenetben. Nekem ez a tippem. Először a repülésre mennek rá, aztán a ruhára és a névre.. -
#1991 Durva lenne ha lenne 11. évad. -
spike0007 #1990 Végül pedig:
- Dawn Ostroff (CW fejese) elmondta, hogy a 10. évadot a sorozat utolsó évadaként fogják promótálni, a költségvetése pedig ugyanannyi, mint a 9. évadé volt. -
spike0007 #1989 Az interjú magyarul:
PopWrap Interjú Tom Welling-gel
PopWrap: A csatorna bejelentette, hogy a 10. lesz a Smallville utolsó évada...
Tom Welling: Ez nagyon vicces. Nagyon izgatott vagyok, hogy megkaptuk a 10. évadot, de nem akarok rögtön a szomorúságba ugrani azzal, hogy ez lesz az utolsó. Igazából nem tudjuk. A rajongók miatt húztuk eddig, ki tudja, ha idén is elég ember nézni... a tizenegy is nagyon jól hangzik!
PW: És Allison Mack vissza fog térni, igaz?
Tom: Allison visszatér! Csak kisebb kapacitással. Nyugalom, Chloe része lesz a 10. évadnak.
PW: A műsor a 'nincs repülés, nincs harisnya' szabállyal indult az akkori készítőkkel, és az elmúlt években ezt ügyesen meg is oldottátok. Mit gondolsz arról, hogy Clark belebújik a piros-kék ruhába?
Tom: Úgy gondolom, mindig megvan a lehetőség. Számomra a legfőbb oka annak, hogy ilyen nagyszerűnek érzem ezt a műsort, hogy nyomonköveti Clark útját a Superman-né váláshoz. Tehát ha megtörténik, akkor is az évad vége felé - vagy talán az utolsó dolog, amit láthattok a Smallville-ban.
PW: Mit szeretnél látni a következő évadban?
Tom: Szeretném látni, hogy keveredik ki abból, amibe került a mostani évad végén. (Nevet) De legfőbb Lex-szel szeretném újra együttlátni, szeretném, ha Michael (Rosenbaum) visszajönne. Nagyszerű lenne Lana-t és Lois-t is egy légtérben látni, az biztos érdekes lenne Clark-nak. Aztán a Justice League-etés még sok más. A tizedik évad hatalmas lesz!
PW: A sorozatzáró lehetőségével, egyesek szeretnék, ha mindenki újra visszajönne.
Tom: Remélem is. Remélem, mindenki így érez. Szeretném látni Annette-et [O' Toole - Martha Kent] többször, Michael McKean-t [Perry White], John Schneider-t [Jonathan Kent] – mindenkit! Ők a család része! -
spike0007 #1988 http://smallville.hu/inda.html
Chloe vendégszereplő lesz a tizedik évadban.
és:
Tom Welling interjú -
spike0007 #1987 Még jó hogy az SG-1 és SGA pörgősebbek mint a Smallville!:)(SGU nagyon nem, de azért az se rossz.)
De a Smallville is jó pörgős!:) -
#1986 Jah és special , számomra a sg1-ben nem voltak unalmas részek , mint sajnos a smallville
Egyes részeiben pl 8 évad elején , 5-6 rész kb halálra untam magam rajta !
És a 7 ik évadig a sg1 is 22részesek voltak , a 8dik évadtól lettek 20 részesek a évadok
De a smallville meg a Stargate nem igazán egy kategória , kár lenne össze hasonlítani őket , a maga nevében mind a 2 nagyon jó
Stargate azért valjuk be , egy kicsit akció dúsabb , pörgősebb mint a smallville -
spike0007 #1985 Ja csak SG1-nél 20 részes volt az évad. Smallville-nél 22.:) -
#1984 #1982: nameg south park meg még többi. :D -
#1983 Az Sg1 is 10 évados volt + Sga 5 évad
Várom szeretettel a 10edik évadot -
spike0007 #1982 Így is a Smallville lesz a leghosszabb sorozat,átveszi ezt a stafétabotot az SG-1-től, nem számítva a Doctor Who-t persze! -
spike0007 #1981 http://www.supermanhomepage.com/news.php?readmore=7994
Ez lesz az Utolsó szezon.
Welling és a CW is bejelentette.
Picit szomorú vagyok, de inkább örülök mert így egy egész évados kerek történetet hozhatnak létre amelyben folyamatosan haladunk Superman felé.
Ez a 10 évad róla fog szólni. A repülés a ruha a Superman név.
Az évad nyitóban kiváncsi leszek Clark fog-e repülni vagy ezt a 200-ik epizódra hagyják? Vagy netán a ruhát veszi fel akkor?
Tagad-e Lois előtt? Bár mindegy hiszen Lois tudja és sztem nem fogja tagadni. Darkseid hogy lesz megvalósítva és hogy hozzák be? Lext is visszavárom az évad vége felé. -
spike0007 #1980 A férfi Legendává vált!
A legenda beteljesíti végzetét!:) -
#1979 jeeeeeeeeeeeee
"A fiú férfivá érett." -
spike0007 #1978 Tizedik évad ráhangoló
-
#1977 #1974: szerintem cska belekarcoltak a fejébe:D mer ojan fémes:D de mekkéne kérdezni hovayár gyurni. D:
#1975: ezé irtam hogy #1971..
#1976: ya. #1971 -
#1976 És a felirat, hogy Welcome to the DarkSeid of the moon? -
#1975 gondolom ez egy régebbi koncepció XD
Am nem tudom,nekem nincs bajom vele, Doomsday sem nézett ki különbül :D -
#1974 Használhatna valami bőrkenőcsöt, száraz a bőre... XD -
#1973 1. season 9? 10-re kéne már ilyen plakát
2. hogynézki a figura :D biztosnem igy fog :D -
#1972 -
#1971 szar_D -
:) -
#1969 #1962: őse ölte meg :D végig élt.
#1963: sokkal yobb kép amikor épp elforditja a repülőt. a visszatükröződésbe látszik az egész alakja ruhástul :D
-
spike0007 #1968 Vót az 2 perc is és epic win volt nekem jobban bejött ez a bunyó mintha superbunyó lett volna. Ugyanez lett volna csak épületek is le lettek volna rombolva!:)Majd Darkseid ellen ha valóban Ő lesz a főgonosz oda Szuperbunyó kell kétórás lezárórésszel. Lex is visszatér pár részre rem. Mégha nem is Rosenbaum lesz. -
spike0007 #1967 Suffering! Azért ez az esőben élethelálharc verekedés lassítva ezerszer jobban nézett ki és jobb volt mint a Clark Vs. Doomsday és így kellett megoldani mert sose lett volna vége a harcnak! A Doomsday jellegtelen semmilyen harc volt de ez ez nagyon jó volt ahogy az egész évad.
-
spike0007 #1966 Mondjuk Darkseiddel kemény fába vágták a fejszét!
Legalább ennyi vagy még több lóvé kell az uccsó évadhoz. De ha ilyet tudnak mint a mostani rész volt meg az egész évad, akkor egy kis plussz lóvéval még kihozhatnak legalább ilyen jót vagy jobbat!
De eddig ez a finálé sztem mindent visz! Csak dögöjjenek meg hogy ennyit kell várni a folyt.-ra!:D:) -
Suffering #1965 "A nagy Zod vs Clark harc EPIC AWESOME!!!!"
ebben mi volt az epic awesome??? egy szimpla 1 perces közel harci bunyo volt semmi több. a többség normális harcot, amiben mind2-en hazsnálják a képességeiket. de ez igy kb egyenértékü volt clark vs doomsday harcal -
spike0007 #1964 Ja és ennyit arról kedves csak77 hogy se a ruha se más nem fog megjelenni a soriban. -
spike0007 #1963 Az elején az álom dr. Fate révén:
Plussz hozzá a kép:
http://i40.tinypic.com/69lw07.png
A ruha!!!!
Tess vs. Zod
A JSL jelenléte. Clark a főnök: Epic!
Oliver elrablása...
Sztem Darkseid emberei a paradémonok rabolták el.
A nagyi megjelenése. A Kryptoniak tombolása.
Lois és Clark.
Clark bepancsolás Zodnak!!!!Epic!
Lois megtudja végre. Awesome!
Kryptoniak Új Kryptonra!
A nagy Zod vs Clark harc EPIC AWESOME!!!!
A végén Superman áldozata...mert ez már közelít Supermanhez.
Kiváncsi leszek vajon úgy kezdődik-e a rész hogy Clark kihúzza a tőrt és felszáll?:)
Vagy valahogy másképp ússza meg?:) Martian netán Hawkman?:)
Mercy innetől a nagyi é lesz... kár érte de ez van.
A jövő év Superman megszületéséről fog szólni, megkapja a nevet Loistól és talán felveszi már az évad elején a ruhát!:)Amit a mama vart neki mégis!:)
Jöhet jöhet jöhet! 10/10! Király Superman rész volt végig! Alíg bírok várni a folytatásra.
-
#1962 Wááááh,ez a szezonfinálé nagyon ott volt,kicsit téptem is a hajam,hogy így hagyják abba:S:D úristööön 4hónapot nem bírok várni! :S vi fagyasszon le és olvasszatok ki,ha kezdődik a 10.évad! :D :D
Azért 1vkinek sikerült megölnie Superman-t,még ha csak rövid időre is :D -
#1961 #1959: szintugy.
de.. mint tundjuk darkseid sose öli meg supermant :D szóval fail. -
#1960 Én most kattantam rá. :) -
#1959 Hát én abszolút nem ismertem a képregényt meg a háttértörténetet szal nekem ez teljesen új. xD -
#1958 Az a lényeg, hogy ez nem csak lezárás volt, hanem inkább előkészítés a következő szezonra. Mindenesetre nekem bejött.