2757
  • Narxis
    Talán, bár nekem a leggyengébb a 8. évad volt, aztán belehúztak a készítők mert a 9. már szerintem elég jó lett.

7. se volt rossz szvsz. Rosenbaum nagyon kellene a sorozatba.
  • Klemice
    Azért a 6. évad óta elég gyenge lett a sorozat valljuk be...
  • spike0007
    Amúgy a rajongók már a 2012-es Superman filmbe szeretnék látni Tom Wellinget és Erica Durance-t. Ahhoz a filmhez Christopher Nolannak is van köze(Batman Begins, Memento, The Dark Knight Inception) Ő a producer. Megvallom én is szeretném ha Tom és Erica lennének a mozifilmben is Sőt átvehetnének másokat is. No de majd kiderül.
  • Narxis

hiányozni fog ez a sorozat.
  • spike0007
    Tom Welling a színpadon hivatalosan is bejelentette, hogy a 10. lesz az utolsó évad. Amit az előbbi interjújában mondott a 11.-ről, azt csak viccnek szánta. Meg a CW fejes is azt mondta a tizedik az utolsó.
    Szóval szépen le lehet zárni mindent. Utolsó részekben meg remélem már mint Superman fogja nyomni.:))
  • spike0007
    Sztem is de sztem jobb ha most lezárják a dolgokat normálisan.:)
    Amúgy ez az "évad végén veszem fel a ruhát vagy a zárójelenetben", hát majd meglátjuk. Sztem az utolsó pár részben már ebben fog repkedni nemcsak a zárójelenetben. Nekem ez a tippem. Először a repülésre mennek rá, aztán a ruhára és a névre..
  • Narxis
    Durva lenne ha lenne 11. évad.
  • spike0007
    Végül pedig:

- Dawn Ostroff (CW fejese) elmondta, hogy a 10. évadot a sorozat utolsó évadaként fogják promótálni, a költségvetése pedig ugyanannyi, mint a 9. évadé volt.
  • spike0007
    Az interjú magyarul:

PopWrap Interjú Tom Welling-gel

PopWrap: A csatorna bejelentette, hogy a 10. lesz a Smallville utolsó évada...

Tom Welling: Ez nagyon vicces. Nagyon izgatott vagyok, hogy megkaptuk a 10. évadot, de nem akarok rögtön a szomorúságba ugrani azzal, hogy ez lesz az utolsó. Igazából nem tudjuk. A rajongók miatt húztuk eddig, ki tudja, ha idén is elég ember nézni... a tizenegy is nagyon jól hangzik!

PW: És Allison Mack vissza fog térni, igaz?

Tom: Allison visszatér! Csak kisebb kapacitással. Nyugalom, Chloe része lesz a 10. évadnak.

PW: A műsor a 'nincs repülés, nincs harisnya' szabállyal indult az akkori készítőkkel, és az elmúlt években ezt ügyesen meg is oldottátok. Mit gondolsz arról, hogy Clark belebújik a piros-kék ruhába?

Tom: Úgy gondolom, mindig megvan a lehetőség. Számomra a legfőbb oka annak, hogy ilyen nagyszerűnek érzem ezt a műsort, hogy nyomonköveti Clark útját a Superman-né váláshoz. Tehát ha megtörténik, akkor is az évad vége felé - vagy talán az utolsó dolog, amit láthattok a Smallville-ban.
    PW: Mit szeretnél látni a következő évadban?

Tom: Szeretném látni, hogy keveredik ki abból, amibe került a mostani évad végén. (Nevet) De legfőbb Lex-szel szeretném újra együttlátni, szeretném, ha Michael (Rosenbaum) visszajönne. Nagyszerű lenne Lana-t és Lois-t is egy légtérben látni, az biztos érdekes lenne Clark-nak. Aztán a Justice League-etés még sok más. A tizedik évad hatalmas lesz!

PW: A sorozatzáró lehetőségével, egyesek szeretnék, ha mindenki újra visszajönne.

Tom: Remélem is. Remélem, mindenki így érez. Szeretném látni Annette-et [O' Toole - Martha Kent] többször, Michael McKean-t [Perry White], John Schneider-t [Jonathan Kent] – mindenkit! Ők a család része!
  • spike0007
    http://smallville.hu/inda.html
    Chloe vendégszereplő lesz a tizedik évadban.
    és:
    Tom Welling interjú
  • spike0007
    Még jó hogy az SG-1 és SGA pörgősebbek mint a Smallville!:)(SGU nagyon nem, de azért az se rossz.)
    De a Smallville is jó pörgős!:)
  • Kövesdi A
    Jah és special , számomra a sg1-ben nem voltak unalmas részek , mint sajnos a smallville
    Egyes részeiben pl 8 évad elején , 5-6 rész kb halálra untam magam rajta !
    És a 7 ik évadig a sg1 is 22részesek voltak , a 8dik évadtól lettek 20 részesek a évadok
    De a smallville meg a Stargate nem igazán egy kategória , kár lenne össze hasonlítani őket , a maga nevében mind a 2 nagyon jó
    Stargate azért valjuk be , egy kicsit akció dúsabb , pörgősebb mint a smallville
  • spike0007
    Ja csak SG1-nél 20 részes volt az évad. Smallville-nél 22.:)
  • Flamer
    #1982: nameg south park meg még többi. :D
  • Kövesdi A
    Az Sg1 is 10 évados volt + Sga 5 évad
    Várom szeretettel a 10edik évadot
  • spike0007
    Így is a Smallville lesz a leghosszabb sorozat,átveszi ezt a stafétabotot az SG-1-től, nem számítva a Doctor Who-t persze!
  • spike0007
    http://www.supermanhomepage.com/news.php?readmore=7994

Ez lesz az Utolsó szezon.
    Welling és a CW is bejelentette.
    Picit szomorú vagyok, de inkább örülök mert így egy egész évados kerek történetet hozhatnak létre amelyben folyamatosan haladunk Superman felé.
    Ez a 10 évad róla fog szólni. A repülés a ruha a Superman név.
    Az évad nyitóban kiváncsi leszek Clark fog-e repülni vagy ezt a 200-ik epizódra hagyják? Vagy netán a ruhát veszi fel akkor?
    Tagad-e Lois előtt? Bár mindegy hiszen Lois tudja és sztem nem fogja tagadni. Darkseid hogy lesz megvalósítva és hogy hozzák be? Lext is visszavárom az évad vége felé.
  • spike0007
    A férfi Legendává vált!
    A legenda beteljesíti végzetét!:)
  • Narxis
    jeeeeeeeeeeeee

"A fiú férfivá érett."
  • spike0007
    Tizedik évad ráhangoló
  • Flamer
    #1974: szerintem cska belekarcoltak a fejébe:D mer ojan fémes:D de mekkéne kérdezni hovayár gyurni. D:

#1975: ezé irtam hogy #1971..

#1976: ya. #1971
  • fixon
    És a felirat, hogy Welcome to the DarkSeid of the moon?
  • vixo
    gondolom ez egy régebbi koncepció XD
    Am nem tudom,nekem nincs bajom vele, Doomsday sem nézett ki különbül :D
  • Narxis
    Használhatna valami bőrkenőcsöt, száraz a bőre... XD
  • Flamer
    1. season 9? 10-re kéne már ilyen plakát
    2. hogynézki a figura :D biztosnem igy fog :D
  • Narxis
  • Flamer
    szar_D
  • vixo

:)
  • Flamer
    #1962: őse ölte meg :D végig élt.

#1963: sokkal yobb kép amikor épp elforditja a repülőt. a visszatükröződésbe látszik az egész alakja ruhástul :D
  • spike0007
    Vót az 2 perc is és epic win volt nekem jobban bejött ez a bunyó mintha superbunyó lett volna. Ugyanez lett volna csak épületek is le lettek volna rombolva!:)Majd Darkseid ellen ha valóban Ő lesz a főgonosz oda Szuperbunyó kell kétórás lezárórésszel. Lex is visszatér pár részre rem. Mégha nem is Rosenbaum lesz.
  • spike0007
    Suffering! Azért ez az esőben élethelálharc verekedés lassítva ezerszer jobban nézett ki és jobb volt mint a Clark Vs. Doomsday és így kellett megoldani mert sose lett volna vége a harcnak! A Doomsday jellegtelen semmilyen harc volt de ez ez nagyon jó volt ahogy az egész évad.

• spike0007
    Mondjuk Darkseiddel kemény fába vágták a fejszét!
    Legalább ennyi vagy még több lóvé kell az uccsó évadhoz. De ha ilyet tudnak mint a mostani rész volt meg az egész évad, akkor egy kis plussz lóvéval még kihozhatnak legalább ilyen jót vagy jobbat!
    De eddig ez a finálé sztem mindent visz! Csak dögöjjenek meg hogy ennyit kell várni a folyt.-ra!:D:)
  • Suffering
    "A nagy Zod vs Clark harc EPIC AWESOME!!!!"

ebben mi volt az epic awesome??? egy szimpla 1 perces közel harci bunyo volt semmi több. a többség normális harcot, amiben mind2-en hazsnálják a képességeiket. de ez igy kb egyenértékü volt clark vs doomsday harcal
  • spike0007
    Ja és ennyit arról kedves csak77 hogy se a ruha se más nem fog megjelenni a soriban.
  • spike0007
    Az elején az álom dr. Fate révén:
    Plussz hozzá a kép:
    http://i40.tinypic.com/69lw07.png
    A ruha!!!!
    Tess vs. Zod
    A JSL jelenléte. Clark a főnök: Epic!
    Oliver elrablása...
    Sztem Darkseid emberei a paradémonok rabolták el.
    A nagyi megjelenése. A Kryptoniak tombolása.
    Lois és Clark.
    Clark bepancsolás Zodnak!!!!Epic!
    Lois megtudja végre. Awesome!
    Kryptoniak Új Kryptonra!
    A nagy Zod vs Clark harc EPIC AWESOME!!!!
    A végén Superman áldozata...mert ez már közelít Supermanhez.
    Kiváncsi leszek vajon úgy kezdődik-e a rész hogy Clark kihúzza a tőrt és felszáll?:)
    Vagy valahogy másképp ússza meg?:) Martian netán Hawkman?:)
    Mercy innetől a nagyi é lesz... kár érte de ez van.
    A jövő év Superman megszületéséről fog szólni, megkapja a nevet Loistól és talán felveszi már az évad elején a ruhát!:)Amit a mama vart neki mégis!:)
    Jöhet jöhet jöhet! 10/10! Király Superman rész volt végig! Alíg bírok várni a folytatásra.
  • vixo
    Wááááh,ez a szezonfinálé nagyon ott volt,kicsit téptem is a hajam,hogy így hagyják abba:S:D úristööön 4hónapot nem bírok várni! :S vi fagyasszon le és olvasszatok ki,ha kezdődik a 10.évad! :D :D

Azért 1vkinek sikerült megölnie Superman-t,még ha csak rövid időre is :D
  • Flamer
    #1959: szintugy.

de.. mint tundjuk darkseid sose öli meg supermant :D szóval fail.
  • fixon
    Én most kattantam rá. :)
  • Narxis
    Hát én abszolút nem ismertem a képregényt meg a háttértörténetet szal nekem ez teljesen új. xD
  • fixon
    Az a lényeg, hogy ez nem csak lezárás volt, hanem inkább előkészítés a következő szezonra. Mindenesetre nekem bejött.