Smallville (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kloénak ez így x.r lesz, Clark nem fog benne bízni soha többé így...ahogy Tessben sem... Oliverrel megoldják õk ezt még ha idõbe is telik,,de most ki tudja lehet hogy Clark fogja összehívni a hõsöket az évadzáróban és Oliver köztük lesz-e vajon így?

Jövõ hét:
Upgrade
kloét helyreteszi Clark!😄😄

Ha annyit belefeccölnek mint a mostani részbe meg az Absolute Justice-be akkor simán! Mostanában forgatnak amúgy...

Narxis
Ajaj, akkor iszonyat nagy csata lesz!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Chekmeta=Checkmate
bevezetõnek=felvezetõnek

Ez az volt 3.évados látvánnyal. Lenyomta az Absolute Justice-t is látványban. Évad végén jönnek amúgy a következõ emberkék:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fekete Kanári, Cyborg, Hawkman és Stargirl. Ez biztos. Szerintem még Dr. Fate, Martian Manhunter és Flash felbukkanása is lehetséges. Szóval Zod&Kandor vs. Clark&Justice megvalósulni látszik.
A részhez annyit hogy a Chekmeta sztori szintén fontos része a Superman mitológiának, tízedik évadra ez a rész jó volt bevezetõnek...

Narxis
Ez OMGWTFROFLCOOPTER rész volt, nem semmi sztori volt, bonyolódnak az események. Ez a kamerakezelés pedig király volt, olyan képregény hangulatot adott, nagyon nagy ötlet volt.

Flamer
hát fostaliga kis pöcshuszár. sztem uncsi már komojan. mármitn nkm ez a véleményem ezis uncsy rész volt. semmi haladás clark szintjén.. kloé jelent najsz volt. azért érdemes volt nézni 😄
vége meg.. én hallottam a különbséget a torzitott blur meg a torzitott zod hangján.. lois egy balfasz. vagy nem tudom 😄 fail. huzzák megin a madzagot hogy legyen 10. évad.. fasság..

http://loal.atw.hu

Bár a kosztümnek igazából csak egy kis szín kellene, no meg a köpeny😊 egy jó szabó ahogy Oliver mondaná,bár már megszoktam ezt a darkos cuccot.. meg a repülés kéne már...de sztem ezt a 200-ik részre tartogatják, vagy esetleg az évadfináléban fog Clark elõször repülni.

Tetszett ez a rész!😊 Ezüst kísértetet is behozták. Kinézetre is stimmelt! Emlékszem a képregényben Clark már Superman volt mikor elõször találkoztak és marha erõs volt, Clarkal is elbírt. Az egyik képregényben pont így a hõlátással próbált Clark közel férkõzni hozzá, nagyon komoly hogy ugyanezt eljátszották a soriban is. Sztem a kísértet fel fog még tûnni, késõbbiekben elõvehetik még.
Végülis Clarkot tekinthetjük már Supermannek leszámítva a kosztümöt a repülést és a nevet. De majd eljutunk oda is. Lassan Darkseidet leszámítva már minden fõbb ellenfelével megküzd Clark!
Alig várom a következõ részt!😊)

Narxis
Nem volt rossz rész, de kicsit vontatott volt, tök egyszerû megoldással a végén. Sajnos az OMGWTFROFLCOOPTER jelzõt nem adhatom meg. 😄

Narxis
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

holnap jön az új rész

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Narxis
ááááááááá, alig bírok várni, jöhetne már köv. epizód is.

Ahogy mondod Narxis! Szót sem érdemel.... Csak nem szeretem a fikagépeket!
Amúgy úgy néz ki az évad végén Martha és Perry mellet Michael Shanks/sólyomember is visszatér valamint metallo is pár rész múlva jön.😊

Narxis
ejnye gyerekek 😄

Júj, micsoda hiszti! Azért a kezed vedd ki a bilibõl néha!

Bocs 8-ik évadot akartam írni a külsõ jelenetekre vonatkozóan.. Az meg hogy Zod milyen ahhoz azt tudom mondani hogy ezerszer jobb mint Davis Bloome. Jobb színész mint aki Davist játszotta. Szóval mint mondtam nézni kéne a sorozatot és nem fikázni. De Téged még soha nem láttalak semmit dicsérni vagy egy jó szavad nem volt egy fórumon sem, csak fikázol. "Csak!!!" Talán épp a neved miatt.😊 Ha nem érdekel a sorozat akkor meg ne gyere ide be. Ez egy rajongói fórum. Véleményed lehet, de fikázás helyett inkább kúltúráltan kéne talán..

Mindezek a 7.-ik évadban voltak, már sokkal több külsõ jelenet van talán nézni kéne a sorozatot nem fikázni. Fikagép barátom!😄😄

Ugyan. Amikor a ZOD-ot alakító színész beszél olyan mintha egy hörcsög éppen kajálna. Nevetséges. Amikor elkezd "idegesen" beszélni, miközben gesztikulál a szájával, az engem azonnal arra kényszerít, hogy abbahagyjam a nézést. Nameg, az állandóan mesterségesen brutálisan felnyomott színek is marhára zavaróak már. Arról az egy darab utca díszletrõl ne is beszéljünk, ahol minden külsõ jelenet játszódik...

Narxis
<#eljen><#eljen>

Mondhat bárki bármit de ez az évad nagyon jó, az egyik legjobb. A harmadik évad volt a csúcs, aztán utána ez a kilences évad jön szerintem, bár ha még felpörög kicsit akkor lehet azt is felülmulja, egyébként olyan szinten felülmúlja az összeset hogy rengeteg a Superman momentum.. Esetleg az utolsó tízes évad múlhatja felül a mostanit.

stargatelost
hmmm riszpekt ember, hogy meg bírtad tenni, én még az elsõ évadok tiszteletére kínzom magam a mostanival 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Narxis
nám 😄

Narxis
Nekem a 8.

Flamer
mivan nem birtok aludni?

Pedig szerintem egész jó. Mondjuk nálam a sorozat mélypontja a 7. évad volt (talán 3-4 jó rész volt).

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Én már képtelen vagyok nézni a sorozatot, pedig vagy háromszor próbáltam újra kezdeni. Valahol a 9es évad elején kiszálltam.

Flamer
10.évad :| :cCC

Van pénz mert a különbözõ reklámok amik el vannak hintve a soriban azokból is jön lóvé, meg látszik hogy a CW is több pénzt öl a sorozatba! Pl. ez Daniel Jackson szereplésébõl is lejön. Sztem a duplája költségvetés a tavalyinak. Plussz a Tizes évadis lesz szóval... Az hogy mennyi harc lesz az évadzáróban majd kiderül. Két Absolute Justice hosszúságú fight elég is lenne jól megcsinálva...és meg is tudják csinálni sztem.

Narxis
Jah, az kicsit béna volt mondjuk...

stargatelost
hova lehet fokozni a nevetségességet, gagyiságot és szenvedést? nem tudom, de az íróknak biztos sikerül még lejjebb süllyeszteni a sorozatot.

mielõtt még valaki elkezdene vitatkozni, csak ennyit mondok: Lois ugrál esküvõi ruhában = your argument is invalid.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Flamer
felejcsdel. nincspénz.

Narxis
ááááááááááááááááááááááááááááá az király lenne! összecsapnának, nagy harc, király effektek!!! 😄

Ja a checkmate-es csapatot kihagytam ugyebár Amanda Waller ügynökkel aki az apokalipszisrõl beszélt... Hmmm jó kis évadzáró elé nézünk ha ez igaz.
Jó ez az évad, egyike a legjobbaknak, kiváncsi vagyok hova lehet ezt még fokozni?😊 Mondjuk a Tizes záróévadban pl.!😊

Geoff Johns a Smallville-ról
(2010/03/14 10:56)

A Mega Con-on, a floridai képregény-találkozón Geoff Johns elmondta, hogy a JSA tagjai az Absolute Justice után az évad végén még visszatérnek!

Gyerekek akkor valami nagy balhé lesz az évad végén! Gondolom Zod és csapata vs Clark és JSA+Ligatagok közül páran. Akkor durva évadzárónk lesz valszeg nagy bunyóval. ÁÁÁÁÁ!😊
Utána meg a tizes évad ááááá!😊) Kiváncsi vagyok mennyire fognak felgyorsulni az események és hogy Chloét elveszítjük-e az évad végén?

Narxis
lol, milyen arcokat vág Clark. xD

Small Talk!<#vigyor><#eljen>

Flamer
hát ya. nehogymár. mivcan ha épp zöldõ van a földbe ahova leesik.. a végén még kitöri a nyakát :|

Narxis
OMG-OMG-OMG jeeeeeeeeeeeeeeeeeee<#wow1><#eljen><#worship>

SMALLVILLE PICKED UP FOR ANOTHER SEASON!

The CW Network has announced that its hit series “Smallville” will return in the fall of 2010 for a momentous tenth season.

“Smallville,” a modern retelling of the Superman legend, stars Tom Welling as Clark Kent. The series moved to Friday nights this season, where it currently ranks as network television’s #1 show in its time period among men 18-34 and men 18-49. Additionally, “Smallville” has dramatically improved The CW’s ratings performance in its Friday 8:00-9:00p.m.time period by 67% among adults 18-34 (1.5/6), 200% in men 18-34 (1.8/7), 75% in adults 18-49 (1.4/5), 183% in men 18-49 (1.7/6) and 74% in total viewers (3.12million).

“Smallville” joins the five previously announced series – “The Vampire Diaries,” “Gossip Girl,” “90210,” “Supernatural” and “America’s Next Top Model” – which will all return for another season on The CW.

“Smallville” was developed for television by Alfred Gough & Miles Millar (“Shanghai Noon,” “The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor”😉, based on the DC Comics characters. Kelly Souders & Brian Peterson serve as executive producers, along with James Marshall, Mike Tollin, Brian Robbins and Joe Davola. The series is produced by Tollin/Robbins Productions, Millar/Gough Ink and Warner Bros. Television. SUPERMAN was created by Jerry Siegel and Joe Shuster.

A nap híre!!!!!! Az egyik legjobb sorozat! Jöhet a méltó lezárás! Már alig várom!😊Rosenbaum is jöhet! YEEEEESSS!

fixon
nembírok a véremmel.
nem bírok várni : D

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

Narxis
Szerintem annyi változott, hogy 8. évadban meg se próbálta a repülést, egyáltalán nem akarta. Most viszont már hajlandó lenne megtanulni.

évad elején meg azért sirt Jor-elnek hogy mikor tnaul meg végre repülni 😄 nem értem

Narxis
Jaja, remélem addigra kész lesz a ruhája is.

Sztem valami tragédia okán fog Clark elõször felszállni. Valaki nagy bajban lesz (valamelyik állandó szereplõ) nem ér oda és a harag erõt ad a neki az évad végén. Mert az a tippem hogy az évad végén már repülni fog. Szvsz a tizes évadban ha lesz már végig.
Az évad elején Jor -el azt mondta a repüléshez ki kell tisztítania a gondolatait semmi másra nem koncentrálhat, (se Lois se egyéb emberkék) csak a repülésre vagy valami ilyesmit. Vagyis kryptoniként kell a repülést megtennie és nem emberként. De ha egyszer sikerülni fog neki onnantól már nem lesz megállás.

Narxis
Hát de tényleg, azt mondta jobb szeret a földön maradni. 😄

mosoporr
Hihetõ 😄 biztos attól fél h lezuhaz és összetöri magát 😄

Narxis
Clark is tud csak nem mer, ha jól emlékszem azt mondta, hogy tériszonya van. 😄 Még tavalyi évadban asszem, mikor a jövõbõl jöttek szuperhõsök, nekik mondta.