Smallville (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
bevezetõnek=felvezetõnek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vége meg.. én hallottam a különbséget a torzitott blur meg a torzitott zod hangján.. lois egy balfasz. vagy nem tudom 😄 fail. huzzák megin a madzagot hogy legyen 10. évad.. fasság..
http://loal.atw.hu
Végülis Clarkot tekinthetjük már Supermannek leszámítva a kosztümöt a repülést és a nevet. De majd eljutunk oda is. Lassan Darkseidet leszámítva már minden fõbb ellenfelével megküzd Clark!
Alig várom a következõ részt!😊)
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Amúgy úgy néz ki az évad végén Martha és Perry mellet Michael Shanks/sólyomember is visszatér valamint metallo is pár rész múlva jön.😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
mielõtt még valaki elkezdene vitatkozni, csak ennyit mondok: Lois ugrál esküvõi ruhában = your argument is invalid.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Jó ez az évad, egyike a legjobbaknak, kiváncsi vagyok hova lehet ezt még fokozni?😊 Mondjuk a Tizes záróévadban pl.!😊
(2010/03/14 10:56)
A Mega Con-on, a floridai képregény-találkozón Geoff Johns elmondta, hogy a JSA tagjai az Absolute Justice után az évad végén még visszatérnek!
Gyerekek akkor valami nagy balhé lesz az évad végén! Gondolom Zod és csapata vs Clark és JSA+Ligatagok közül páran. Akkor durva évadzárónk lesz valszeg nagy bunyóval. ÁÁÁÁÁ!😊
Utána meg a tizes évad ááááá!😊) Kiváncsi vagyok mennyire fognak felgyorsulni az események és hogy Chloét elveszítjük-e az évad végén?
http://loal.atw.hu
The CW Network has announced that its hit series “Smallville” will return in the fall of 2010 for a momentous tenth season.
“Smallville,” a modern retelling of the Superman legend, stars Tom Welling as Clark Kent. The series moved to Friday nights this season, where it currently ranks as network television’s #1 show in its time period among men 18-34 and men 18-49. Additionally, “Smallville” has dramatically improved The CW’s ratings performance in its Friday 8:00-9:00p.m.time period by 67% among adults 18-34 (1.5/6), 200% in men 18-34 (1.8/7), 75% in adults 18-49 (1.4/5), 183% in men 18-49 (1.7/6) and 74% in total viewers (3.12million).
“Smallville” joins the five previously announced series – “The Vampire Diaries,” “Gossip Girl,” “90210,” “Supernatural” and “America’s Next Top Model” – which will all return for another season on The CW.
“Smallville” was developed for television by Alfred Gough & Miles Millar (“Shanghai Noon,” “The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor”😉, based on the DC Comics characters. Kelly Souders & Brian Peterson serve as executive producers, along with James Marshall, Mike Tollin, Brian Robbins and Joe Davola. The series is produced by Tollin/Robbins Productions, Millar/Gough Ink and Warner Bros. Television. SUPERMAN was created by Jerry Siegel and Joe Shuster.
A nap híre!!!!!! Az egyik legjobb sorozat! Jöhet a méltó lezárás! Már alig várom!😊Rosenbaum is jöhet! YEEEEESSS!
nem bírok várni : D
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
Az évad elején Jor -el azt mondta a repüléshez ki kell tisztítania a gondolatait semmi másra nem koncentrálhat, (se Lois se egyéb emberkék) csak a repülésre vagy valami ilyesmit. Vagyis kryptoniként kell a repülést megtennie és nem emberként. De ha egyszer sikerülni fog neki onnantól már nem lesz megállás.