2757
-
#2037 Az utolsó éved TV Spotja:
http://www.youtube.com/watch?v=SihOeq9mPII&feature=player_embedded
Igazából semmi új nincs benne,de attól még jó! :) -
#2036 Akkor kezdödik a Viasat 3-on a 8 évad 1 része szinkronosan ! -
#2035 ? -
#2034 2010. július 31. szombat 16:20 - 17:10
Smallville
Az ifjú superman kalandjai
Amerikai kalandfilm (2008) (VIII. évad 1. rész) (50')
Szinkronosan a Viasat3-on!!! :D
Itt! -
spike0007 #2033 ki hány évadban szerepel=ki hány részben -
spike0007 #2032 Azért nem raktam spoilerbe mert a tréler megtekintése után nem spoileres információk és az hogy ki hány évadban szerepel meg ki a főgönosz stb ezeket meg tudjuk sejtettük!:) -
spike0007 #2031 Lezajlott a nagy esemény, melyre annyian vártunk, a Comic Con Smallville panelje. A tovább mögött olvashatjátok a bejelentéseket, spoilereket.
Geoff Johns ismét ír egy epizódot a 10. évadban, melyben Booster Gold és barátja, Blue Bettle fog szerepelni. Blue Bettle Jamie Reyes inkarnációjában látható majd, valamint Skeets is, Booster kis robotja. Korábban több helyen is szerepelt, hogy Geoff Johns valamilyen Kék Bogárral kapcsolatos dolgon dolgozik, ezek szerint erre a Smallville-ban kerül sor. A DC készítette egy átalakulás prezentációt is, ezt itt láthatjátok, talán ilyen lesz majd a sorozatban is, vagy hasonló.
Darkseid lesz a főgonosz a 10. évadban, de nem abban a formájában fog megjelenni, ahogy azt a képregényekből megszoktuk, hogy ez mit jelent, egyelőre nem tudni.
Lionel Luthor is visszatér, vagyis John Glover ismét szerepel a sorozatban.
Green Arrow-nak klassz, új kosztümje lesz az új évadban.
A Cadmus Projekt szintén visszatér az évadban.
Tom Welling és Justin Hartley is rendez egy-egy epizódot az évadban.
Tom Welling még nem látta és nem viselte a kosztümöt, de az biztos, hogy a feketéből lesz egy színesebb változata a ruhájának.
Az évad végén bizonyos speciális jeleneteket láthatunk majd.
Erica Durance mind a 22 részben szerepelni fog, Justin Hartley pedig 17-ben. Allison Mack epizódjainak számáról egyelőre nincs információ.
Az, hogy Tom Welling tényleg repül-e, a producerek egyelőre nem nyilatkoztak (A trailerben akár ugorhatott is.)
Lex Luthor visszatér-e? Az ajtó nyitva áll a lehetőség előtt, csakis Michael Rosenbaum-on múlik minden.
Tom Welling-et megkérdezték a Superman film főszerepéről, miszerint felajánlották-e neki a szerepet, és bár reakciójából úgy tűnt igen, nem válaszolt konkrétan.
Bruce Wayne és Wonder Woman felbukkanására továbbra sincs esély, de olyan DC karakterek és csoportok, mint az Öngyilkos Osztag, Aqualad és a New Gods igen.
Jó hírek!
Superman film főszerepét meg remélem megkapja és el is fogadja!
Legalább 1-2 film erejéig!:) -
spike0007 #2030 Smallville season 10 jobb minőségű trailer
Ez még kamerás változat de ahhoz képest már egész jól látszik minden!:)
Durva lesz az új évad!:) -
Suffering #2029 se Darkseidot se a nagyit nem mutatják a trailerben :( -
spike0007 #2028 A durva az hogy ez az első pár részből lett összevágva ahogy tavaly is. Ha már az elején ennyi minden lesz húhúúú nagyon fasza évadunk lesz!
A ruha a trélerből:
-
spike0007 #2027 Ja és Csak77-nek üzenem hogy ennyit arról hogy a sorozatban nem hangzik el a Superman szó és nem így fogják hívni. Ezt csúnyán bebuktad barátom!:) -
spike0007 #2026 Meg ugye végig ordíbálják az egészet de ahogy elkapja a gömböt az ütős. Mindenesetre várom a normális trailert amin jó a kép és a hang. -
spike0007 #2025 A WB fel fogja majd tölteni a netre a trailer-t, szal lesz hamarosan normális verzió. -
spike0007 #2024 Comic conról:
- Darkseid lesz az évad főgonosza, aki másként jelenik majd meg, mint az eddigi feldolgozásokban
- Clark végre repülni fog ebben az évadban, de még nem tudni, mikor
- látható lesz a teljes Superman-kosztüm (a trailerben egy dobozban volt látható, amit Martha adott Clarknak még a Salvation-ben)
- Lois kimondja a szót, hogy "Superman"
- Lois rájön Clark titkára
- Ebben a szezonban bemutatkozik Smallville-ben Blue Beetle és Booster Gold, valamint a Suicide Squad és Darkseid alattvalói
- Erica Durance 22 epizódban lesz
- Justin 17 epizódban lesz
- Clark lecseréli a teljesen fekete kosztümjét
- lesz célzás arra, hogy Lex nem halt meg
És a tréler: Amiben sok apróság kiderül csak sz.r se látszik még belőle mert kamerás változtat de azért egy két momentumot el lehet csípni.
Smallville s10
A vidit 5:35-től érdemes nézni!:) -
#2023 úúúúúúúú ez lesz az ULTIMATE évad, tök jó, hogy ennyien visszatérnek. -
spike0007 #2022 Kelly Souders és Brian Peterson nemrég írta meg, hogy a Comic-Con-ra szánt előzetes már bemutatásra készen áll és alig várják, hogy mi is láthassuk vasárnap, a Smallville panelen. Azt is hozzátették, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!visszatérése mellett még rengeteg bejelentés lesz az eseményen.Spoiler James Marsters/Brainiac
+SmallvilleHunról:
Tévésztárt akarnak Superman mozifilm főszerepére.....bár ez pletyka szintű nekem... Nőnek az esélyek de nem kiabálunk el semmit, Tom jó választás lenne. Már rutinból hozá a dolgokat. -
#2021 nice. -
spike0007 #2020 Nos jönnek a hírek az új évadból elolvasás csak saját felelősségre:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Úgy néz ki Darkseid lesz a főgonosz és valóban az ördögi nagyi volt Tessnél az uccsó részben. Olivert pedig a paradémonok támadták meg.Az első részben a Kent farmon forgatnak külsős jelenetet amire talán a 7-ik évad óta nem volt példa. Lois előfordulhat hogy Perryvel lesz valahol így az Ő visszatérése is lehetséges.
Nagy visszatérők ami biztos:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jonathan visszatér valszeg az első vagy második részben, az első rész címeme Lazarus lesz. Hogy miképp tér Jonathan vissza az kiderül.A 3.-ik rész címe Supergirl lesz úgy néz ki és visszajön KARA. De azóta olyasmit is hallani hogy a 200-ik részben is benne lesz ahol Brainiac tér vissza. Hawkman és Hawkgirl is fel fog tűnni az évad elején valamint Hamilton is. Lesz Chloé csak kevesebbet. Aki még nem biztos: az egyvalaki akit várok de sztem mindenki, méghozzá Lexet. Amire sztem 80% esély van hogy jönni fog az évad folyamán.
Egyéb hírek: Comic conon hétvégén ott lesz a Smallville csapata is.
Lesz ízelítő tréler az új évadból valószínűleg és a Superman mozifilm kapcsán is lesz bejelentés ami felett ugye Christopher Nolan is atyáskodik. Nos 30% esély van rá hogy Tom lesz Superman. Al Septien a Smallville egyik fejese még nem tudja, de szerinte nincs kizárva és ha Tom lenne a befutó a Smallville és a Film nem zavarnák egymást.
Röviden ennyi!
-
#2019 Azt elfogadnám egy jó kis meglepinek :) -
spike0007 #2018 Persze Batman nem lesz jelen bár ki tudja!:)) -
spike0007 #2017 Ez kurva jó!
A srác ügyesen összehozta. A poén hogy a videóban látott visszatérő szereplők mindegyike jelen lesz a tizedik évadban és a főszál is hasonló lesz.
Smallville season 10 Darkseid -
#2016 hah-:D fos.
miez a zene. nem passzol hozzá. komolyan :D sry -
spike0007 #2015 Smallville tizedig évad rajongói opening credit
Nagyon jól sikerült lett, bár KK nem hiányzik bele!
Nemsokára Comic con juliusban és lesz tizedik évados ízelítő tréler is ahogy tavaly! -
#2014 #2012: cska belenéztem de mikor megláttam hogy Jor-L bezártam :D -
#2013 #2010: hátezegy fos:D -
#2012 Láttátok azt a Supermanes képregényt, hogy Vörös Nap?
Nagyon érdekes és frappáns. Főleg a vége.
link -
#2011 nagyon jó, Lexet várom vissza, ő Superman igazi nemezise -
spike0007 #2010 Rajongói beharangozó!! -
#2009 Nem is tudtam,hogy Sam Witwer(Doomsday)-ről mintázták Starkiller karakterét a Force Unleashed gammában. Pedig télleg hasonlít :)
Sam
Starkiller -
#2008 ó télleg. ahah :D <3 -
spike0007 #2007 MAXIMA!:) -
#2006 03:14-nél az ki. a vörös csaj :D -
#2005 Ez jó kis összefoglaló! -
spike0007 #2004 A videó összefoglalóban egyébként láthatsz részleteket a 8-ik évadról és a kilencedikről is. -
spike0007 #2003 Smallville összefoglaló a 9 évadról +tizedik évad beharangozó
Nagyon állat vidi sztem az eddigi legjobb youtubon fellelhető darab. -
spike0007 #2002 Lesz javulás az esküvős részben, a Légiós részben, és a Lexes részben. Meg az Injustice se rossz. Az évadfinálé jó lett volna több harccal, viszont így el lett cseszerintve. Aztán a 9-ik évadban folyamatos javulás várható, egy szó mint száz a 9-es évad úgy volt jó ahogy volt.:) -
#2001 Én most a 8 évad 7-8adik részénél tartok , idáig csak az eleje volt Nagyából jó , az utolsó pár részt kin szenvedés volt végig nézni !
Nyugtassatok meg hogy várható javulás ?
Nem lenne jó 14*kb40 percet kínok közt tölteni ! -
#2000 Nem volt pénzük. :D -
#1999 Az ideg megvág, amikor a 8.-ik évadra gondolok. Időpocsékolásnak tűnik, mert elqrták a végével az egészet. FFFFFFFUUUUUUUUU -
spike0007 #1998 Nekem meg ez lett a kedvenc évadom a harmadik évad után.:)