2757
-
spike0007 #2077
Van több is!:)
Ezeke a képek a Lazarusból az első részből valók. Állítólag ma vagy pár napon belül lesz új tréler is! -
#2076 új kép :) -
vg #2075 itt az eredeti, ahol több kép is van -
#2074 http://sorozatplanet.web4.hu/cikk/smallville-forgatasi-kepek-a-tizedik-evadbol -
vg #2073 egyik szarabb mint a másik -
#2072 ezek csak a régi képek. :D
btw a manhunter olyan mintha ghost lenne :D -
spike0007 #2071 Meg ez is!
http://www.youtube.com/watch?v=w10dFZKQLI8 -
spike0007 #2070 Tata tata! Tatatatata tata tata....
http://www.youtube.com/watch?v=AARP0T5Oayk&feature=related -
#2069 Jaja, elhívnám randizni azonnal... :D -
#2068 http://www.youtube.com/watch?v=CnGvh1TNgww&feature=player_embedded -
#2067 de mien édesen tartja ak ezét meg vigyorog :D:D
mintegy tini mint amikor álmai pasiját megláttya :D
széátvan feszitve a tenyere. :p -
#2066 Jó suna. -
vg #2065 Egész városban ez az egy utca van, meg az az egy telefonfülke amiben már a második évadban is megjelent a S betű a mellkasán. Meg kellene keresni Google maps-ban hol lehet ez a díszlet. -
#2064 úgyértem:
-
AHAH :D:D:D:D -
#2062 http://sorozatplanet.web4.hu/cikk/smallville-forgatjak-a-tizedik-evadot -
#2061 lol -
vg #2060 Michael Rosenbaum lesz Flash(!) hangja a DC Universe Online készülő játékban, de ez még semmi, mert James Marsters aki a sorozatban Brainiac, a játékban Brainiac és Lex Luthor hangja is egyben. Idióták. -
#2059 9.évad DVD:
http://www.youtube.com/watch?v=SsXqXbQ-3c0&feature=player_embedded -
#2058 Akkor én is. -
#2057 Hát ha nem tom kapja meg azt a szerepet, én sikítani fogok... -
spike0007 #2056 Szerintem sem lesz 11. évad, megmondták hogy ez a vége nézettség ide vagy oda. Az meg nem baj ha sokat feccölnek bele legalább méltó lezárást kapunk!:) Valamint 50% sanszot adok hogy Welling lesz az új Superman a mozifilmben! -
#2055 Szerintem, ha ütős lesz a 10. évad, lehet hogy mozifilmet csinálnak a Smallville-ből. Nemhinném hogy lesz 11.évad. -
vg #2054 Az lesz, hogy beleölnek egy vagon pénzt az évadba, jó részek, rekordnézettség, majd a végén; még egy évad lesz! Majd újra jönnek a vacak, töltelék évadok amíg a nézettség újra a béka feneke alatt lesz. -
spike0007 #2053 Még egy visszatérő:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lionel is visszatér!
Egy francia forrás szerint John Glover visszatér a 10. évad során 2 epizódra mint Lionel Luthor. Ez egyelőre még nem lett hivatalosan megerősítve, de hamarosan kiderül, hogy mi igaz belőle.
Nagyon jó kis záró évad lesz ez!:) -
#2052 2010-Sep-24 Smallville 10x01 Lazarus
2010-Oct-01 Smallville 10x02 Shield -
spike0007 #2051 Amúgy meg lassan jöhetne egy új banner! -
spike0007 #2050 Agyaltam egy kicsit és erre jutottam: a trélerekből meg az infókból nekem az jön le hogy az évad elején kapunk egy-pár félresikerült Lex-klónt, némelyik lehet tudja Clark titkát mivel Lex sokszor adhatott vért, az erőd összeomlása előtt is és után is. Trélerben a fa alatt Clarkkal egy félresikerült Lex-klón van. A Cadmus project azonban nem lesz teljes kudarc, mert lesz egy klón amelyik tökéletesre fog sikerülni és Lex Luthor így fog visszatérni az élők közé (ala Michael Rosenbaum) valamikor az évad vége felé. Lex mindig tudta mit kell tenni hogy mentse a seggét!:) De mivel klón ez lesz a magyarázat hogy nem fogja tudni Clark titkát, mert pont az lesz a jó klón amelyik még pár évvel korábbról származó vérből készült.. Valami ilyesmit várok... Aztán lehet rámcáfolnak és kitalalnák valami mást most csak spekulálok. -
#2049 Tessék olvaskodni:D:
Smallville a Comic Con-on – írta lex
Ismét hatalmas siker volt a Comic Con-on a Smallville-panel, amely az utolsó ilyen esemény volt, hiszen 2011 májusában befejeződik a sorozat. Az renezvényen megjelentek a sorozat főszereplői, valamint a két showrunner. Mellettük egy rég nem látott vendég is tiszteletét tette: John Schneider jelent meg az eseményen, aki 100. epizódig Jonathan Kentet alakította.
A beszélgetésen levetítették a 10. évadot promótáló trailert is, melynek a következő képkockája váltotta ki a legnagyobb sikítást/üvöltést/éljenzést a teremben:
Visszatérő szereplők:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tehát először is Jonathan vissza fog térni a záró évadban, a legújabb információk szerint három epizódban lesz jelen. Az egész évad a régi ismerősök, régi helyszínek jegyében fog telni. Jonathan mellett ismét láthatjuk Supergirl-t (Laura Vandervoort), Brainiac-ot (James Marsters), Plastique-ot (Jessica Parker Kennedy), a Sólyomembert (Michael Shanks), dr. Hamiltont (Alessandro Juliani) valamint a Smallville gimit és a Kent-farmot. Rajtuk kívül az alkotók igyekeznek meggyőzni a Lionelt játszó John Glovert és a Lex-et alakító Michael Rosenbaumot is a visszatérésre. Utóbbival kapcsolatban Tom Welling (Clark Kent) azt mondta: “Michael vissza akar térni, de még néhány dolgot el kell simítani. Tudja, hogy Lex Luthor nélkül nem érhet véget a sorozat.” A showrunnerek pedig egyértelműen leszögezték, semmi sem tenné boldogabbá őket Rosey visszatérésénél. Az ajtó tárva-nyitva áll.
További spoilerek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
* John Schneider (Jonathan) először a szezon premierben tűnik majd fel, a Kent-farmon. Jonathan visszatérésének körülményei nem tisztázottak, de az biztos: figyelmezteti Clarkot a közelgő ellenségre, Darkseidra.
* Michael Shanks az évad 2. részében lesz látható, ahol egy sivatagban tűnik majd fel és Lois-szal lesznek jelenetei
* Laura Vandervoort (Kara/Supergirl) az évad 3. részében lesz látható, mely epizódban kiderül, Clarkot mi akadályozza a repülésben. Kara megkapja a méltó búcsúztatást ebben az epizódban.
* James Marsters a 200. részben tér vissza, ami az évad 4. epizódja. Brainiac 5-öt fogja alakítani, amely egy újraprogramozott verziója a korábbi énjének. Nagy csavar, hogy Brainiac 5 a jó oldalon áll.
* Darkseid lesz az évad főgonosza, aki másként jelenik majd meg, mint az eddigi feldolgozásokban
* Darkseid nem hagyományos, az egész évad során látható főgonosz lesz, csak a záró harmadban jut szerephez, addig a hozzá köthető “alattvalók” okoznak fejtörést Clarknak
* Clark végre repülni fog ebben az évadban, de még nem tudni, mikor
* látható lesz a teljes Superman-kosztüm, amit Clark még nem fog viselni. A kosztüm a Superman Returns-ben látott ruha.
* Lois kimondja a szót: “Superman“
* Lois rájön Clark titkára
* Ebben a szezonban bemutatkozik Smallville-ben Blue Beetle és Booster Gold,
* a szezon során sok vizet zavar a Suicide Squad és Darkseid alattvalói
* Erica Durance 22 epizódban lesz
* Justin Hartley 17 epizódban lesz és egy részt rendez is
* Tom Welling is rendez egy epizódot
* Clark lecseréli a teljesen fekete kosztümjét, állítólag “némi színt visz bele”
* vélhetően Lex klónjait láthatjuk az évadnyitó epizódban
* Chloe vélhetően felveszi Dr. Fate sisakját
* Lionel is visszatérhet a záró évadban valamilyen módon
* lehet, hogy Tess átveszi a “Watchtower” szerepet
* Cat Grant feltűnik az évadnyitó epizódban, Keri Lynn Pratt alakításában
* Clark Kent a szezon- és sorozatzáró 22. epizódban válik teljesen Supermanné. Vélhetően ebben az epizódban ölti magára a legendás kosztümöt is.
-
spike0007 #2048 Mondjuk az kemény hogy most Clark megkapta Darkseidet! -
spike0007 #2047 A 9-ik évadban volt először Clarknak méltó ellenfele ZOD. Mert Lex Luthor még nem az a Lex Luthor akit mi ismerünk. De eljön az Ő ideje is! -
spike0007 #2046 A 7-ik évaddal semmi baj nem volt egy jó kis fight is volt benne bizzaróval a vége nem sikerült jól. A 8-ik évad összességében egynek elment de z voltb a mélypont. A 9-ik évad kifejezetten jó volt elejétől végéig egyik kedvenc évadom az első három évad mellett. Szóval a 9-es évad k*rvajó volt. A 10-ES MEG KICK/ASS lesz! -
vg #2045 Szerintem az utolsó hét-három évad brutálisan gyenge, vagyis miután kiszállt Lex-et alakító színész(biztos tudott valamit már). Hol vannak már azok a részek, amikor véletlen elhajít egy traktort meg ilyenek... na azok voltak a jó részek! -
zsotesz #2044 szerintem onnan ahonnan befejezted, nekem a 7. évad kivételével eddig mind tetszett. -
#2043 Onnan ahol eredetileg abba hagytad a sorozatot
Miért ugornál át olyan részeket amiket nem láttál még ,még ha rossz is végig kell szenvedni őket , max egyszer !
Én pl , most a 8adik évadban , már vagy 1,5-2 hónapja hallgatom hogy meg nézem e , mert olyan rosszak és unalmasak
Az ott lévő részek, hogy nincs kedvem nézni
Pedig jónak tűnik a 9edik évad , a 10edik meg úgy tűnik maga lesz a szentgrál -
Balin #2042 hello!
az lenne a kérdésem hogy hol kezd igazán beindulni a sorozat? mert néztem régen első,második évados részeket, de ahogy most figyelem a bemutatókat végre igazi supermanes a hangulat aztán gondoltam újra elkezdem nézni csak nemtudom honnan lenne érdemes:) -
#2041 OMFG de rohadt jó lesz!!! Kezdődjön már!!!! -
vg #2040 Már el is kezdték forgatni? Oké, látom ott van Brainac, Luthorok, halott apuka viszont nem érdekel. Érdekes. -
#2039 hittem azért jobb minőség :D -
#2038 Jó minőségű ComicCon trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=KOYj42SOLg4&feature=player_embedded