Smallville (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezen az oldalon vannak fenn képek a fináléról.
Spoileresek megtekintés csak saját felelõsségre:
http://smallville-hun.gportal.hu/gindex.php?pg=29356491&postid=325665

Finálé:

Valamint a szuperruha is fel fog tûnni a sorozatban, persze valószínûleg csak a tizedik évadban a finálé felé.

Te Csak77! Ezt a baromságot honnan szedted? Papírról olvasod a hülyeségeid vagy valaki segít?
A készítõk ezerszer elmondták hogy fel fogja venni a ruhát és Superman lesz a neve. Ha néznéd a sorozatot látnád hogy a Justice League csaknem összes tagja megjelent már a sorozatban, mind DC karakter akárcsak Superman és mind az eredeti nevén szerepelt! Azért nem mondják ki hogy Superman mert még Clark nem tart ott hogy Superman legyen. Pont az évad végén történnek dolgok ami ahhoz vezet hogy Superman lesz. Következõ évadban Loistól meg fogja kapni a Superman nevet.
Jó nagy baromságot mondtál megint Szvsz!

Kövesdi A
A jogokat meg lehet venni ,gondolom a Superman-es S betû is pl a barnerban clarkon is erõsen Jogvédett volt
De pl ott a Lois és Clack sorozat is, abban is benne van superman
Szóval ha nagyon akarják , akkor a útcsó évad, útolsó részeiben nyugodtan feltûnhet

Nem fogja felvenni, mert azok a speckó jogok nincsenek a tv sorozat gyártónál. Azért sem nem mondhatják ki, hogy "Superman"...

Kövesdi A
Értem
Annak serinte(tek)d van esélye , hogy feltûnik a Justice Leque ban , batman alias bruce wayne
Hisz a Justice Leque , mese verziójában szerepel !

Aztán hogy a ruha dizájn teljesen olyan lesz, mint amit megszoktunk, vagy kicsit más azt nem tudni. Én nem bánnák egy kis újítást. De majd kiderül!😊

Az még a régi producerek idejében volt. Fel fogja venni a Superman kosztümot csak még nem tudni mikor. De erre a legnagyobb sansz a tizedik évad vége. Bár ki tudja lehet hogy a tizedik évadot már Superman ruhában kezdi meg, de sztem majd csak az új évad végén lesz Superman. Az hogy az események kissé másképp alakultak nem baj, mert így is ugyanoda jutunk el a végén. Képregény szerint egyébként elõbb találkozott Lois Supermannel mint Clarkkal. Clark egy normál utcai ruhában mentette meg Loist ürhajóval együtt. De senki se tudta ki Õ. Lois adta neki a Superman nevet. Késõbb jött a ruha..stb..stb.. Filmek szerint meg elõbb ismerte Clarkot aztán Supermant.

Kövesdi A
Azt olvastam , hogy Clark nem fogja superman kosztümét felvenni a sorozatban
Mivel onnantól már a film kezdõdik ,de ha így nézzük akkor az egész smallville átírta a film forgató könyvét
Mivel addig míg Clark metropolisba jött , még csak hírbõl sem ismerte a lois-t
Szóval így nézve , nyugodtan lehetne Clark már a 10 évadban superman nem ?
Vagy a képregényben másképp történet az események mint a filmekben ?

Kövesdi A
Akkor gondolom ara sem lehet számítani hogy , batman feltûnik a smallvilleben ?!

Úgy hogy Clark akkor tûnt fel a Planetban az eredeti sztori szerint amikor Superman megjelent. De mivel szûrke alak volt senki se figyelt rá.
Ironman sose fog harcolni Supermannel mivel az egyik Marvel, a másik DC karakter. Ahogy a Justice Leque az DC csapat míg a Bosszú angyalai a Marvel csapatát erõsítik.

mosoporr
Fuuu,végre 1 jó rész... Nem az a csöpögõs Luisos szarság kell ide hanem akció 😄

Narxis
loool

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

grebber
Huh nincs mese össze kell fogni Clarkot immúnissá kell tenni a zöd ellen azt kriptonit karddal szétnidzsázni az össze tirpák Kandori parasztot!Egyszerûen más megoldást nem látok<#taps>

Next PC upgrade: 2022

Narxis
Na ez már döfi rész volt!

Kövesdi A
Ez nézõ pont kérdése , ironman vég eredményben a technológiára támaszkodik
Míg superman nem , Harcban superman haza vágná ironman-t
Feltéve , hogy nem tud a gyengéjérõl

Én csak azt nem értem , hogy egy szemüveg hogy a fenébe volt elég ahóz , hogy el rejtse klark kentet , hogy valójában ö superman 😊

Flamer
ironman sokkal yobb mint szuperman 😄

http://loal.atw.hu

4 évadban Jor-El irányításával repült...
Elvileg hamarosan már repülni fog. Lehet már az évad végén..😊

fixon
rájöhettél volna. 😊
amúgy ahhoz képest elég jól megcsinálták azt a videót.

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

Kövesdi A
jobban meg nézve , fake a videó
Szépen össze van vágva , jóbban meg kelet néznem hogy leesen -

Kövesdi A
nem értem , hisz a 4 évad elején már repült !
Csak azért mert a videóban a ruhája , amit a youtube-n láttam , elégé supermanes volt !
konkrétan ere a videóra gondoltam , itt azért már elég supemanes a ruhája
http://www.youtube.com/watch?v=8bIMYgl5yp8
pontosabban a videó elején !

Hát szánalmas , hogy még a 9 évadban se tud repülni 😞

Még nem Superman!
Maszat néven tevékenykedik és elõkosztümben nyomja.
A 9-ik évad elejétõl.
Repülni nem tud de a készítõk meglepetéseket ígérnek a szezonfináléra, vagyis olyan dolgok történnek hogy hamarosan Õ lesz a Man of Steel!

Kövesdi A
meik évadban és részben , válik Klárkból superman
Mint a metropolis szuperhõse !
Csak mert láttam pár amv-t , amiben úgy szerepel , de nem tudom meik részben és évadban volt !

Flamer
seggarc tanuljon már meg repülni mer igy egy csicska noob 😄

Narxis
ááááá na ez már durva lesz!

Narxis
Jah, én is rájuk gondoltam.

De még így is a Kandoriak lesznek túlerõben....szóval érdekes lesz és akkor Waller kavarását a sakk-mattal még bele se vettem.

Oliver nagyot fog kapni...Az évadfináléra azonban van nekünk egy Kanárink egy Zöld íjászunk egy Cyborgunk egy Hawkmanünk egy Stargirlünk egy Martian Manhunterünk egy Watchtowerünk és egy a hõsök útjára lépõ Superman-ünk. Remélem a repülés vagy a ruha (a piros-kék) az évad végi részben megvalósul vagy egyik vagy másik,de egy biztos, szuperhõsdömping lesz, remélhetõleg jó kis fightokkal. Zodot meg remélem kinyírják!!!!!

Na linkelem mégegyszer:
Sacrifice

utolós=utolsó

Azért Pery White-nak szépen elõkészítették a terepet. Meg az egész rész az utolós részek felvezetése volt kis töltelékrész.
Valamint Chloé azon mondata hogy készülünk mikor mondta Tessnek nemcsak saját magára és Oliverre gondolt.
Az évadzáróban egyébként John Johnes azaz MM is visszatér nemrég jelent meg a hír.
Jövõ heti részben már durvulás lesz:
http://www.youtube.com/watch?v=hUBQ9uPmWog

Vörös királynõ? Vagy Tess, vagy Martha, de sztem inkább Martha!!!!
<#hawaii>

Narxis
Nekem ez rém unalmas rész volt, 40. perctõl lett egy kis izgalom, de ez se segített ezen a részen, sõt sejtem is, hogy ki a vörös királynõ. 😞

Jó rész volt, de Clark felfedhette volna magát Lois elõtt. Bár az a Superman saga szerint még korai lenne.
De ami késik nem múlik! Felbukkant a vörös királynõ! Egyre inkább közeledik a finálé. Még 3 rész!😊 Már nagyon várom a végkifejletet!😊

A készítõk bejelentették hogy Lana nem tér vissza!!!
Az igazság ligája és az igazság szövetsége ott lesz Clark oldalán meg esetleg 1-2 kryptoni.

fixon
Igen. Lana a finálé felé tuti visszatér és szerintem John is segít Clarknak plusz az Igazság ligája

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

Flamer
uncsyovlt. már megin vörösfos :|
de .. :| mostm indenki kap power :| HOLVAN LANA?😄

Clark be fog pipulni asszem lesz Zoddal egy kis fightja már a a következõ részek valamelyikében is..
Ami az évadfináléban fog kicsúcsosodni! Come on Clark fly!!<#wink>

Narxis
uhh ez még durvább lesz!

A-A mostmár az Upgrade a legjobb rész ebben az évadban. METALLO!!!
Végre a képregényekkel ellentében megkapta a lehetõséget az esélyt...
Aki látta tudja mirõl beszélek. Clark meg..parádé odavág mikor vörös kryptonit éri!😊
Csúcs volt ez a rész! A következõ két rész pedig emeli a tétet:
Charade+Sacrifice<#gun><#vigyor>

Narxis
Mai rész is durva volt, áhh, Chloe... 😄

fixon
Szerintem ezt eszméletlenül megcsinálták.
Ez a rész volt eddig a legjobb véleményem szerint ebben az évadban.

Talán õsszel leadják!

Jrex
?

Jrex
Nem tudja valaki h az új részeket(úgyértem 8. évadot) mikor adja itthon a tv2,

Clark mentõakciója is odab.sz.s!😄

kill3r21
komoly volt az elsö két perc (most nézem) Ezek a lassitások ejj, smallvillehez képest odacucc 😄
Narxis
Piros kriptonit hatása alatt van. 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hacsak Clark nem valamilyen hatás alatt bánik így Cloval...😊