2757
-
spike0007 #2117 Nyilván Lois látta hogy Clark keres valamit ezért játszogatott egy kicsit vele. Ennyi...Nem kell ezen fennakadni.
vg: nem furcsa a szellemmel való beszélgetés és négy teóriám is van Jonathan-re:
1. Látomás ilyen volt már, mikor Clark Jonathan halála után találkozott az apjával.
2. Darkseid szórakozik Clarkkal (erre kicsi az esély)
3.Jor-el okítja Clarkot(erre annyiban van esély hogy Jor-el keze van ebben a szellemes dologban és úgy érzi mivel Ő elbukott mint apa Jonathant hívta segítségül.. és ugye Ő bizik Clarkban mindezek ellenére, hisz a ruha nem véletlenül lett félretéve az erődben.)
4.Brianiac5 vette fel Jonathan alakját.. Ő ugye jófiúként tér vissza ezúttal..
-
#2116 #2115: hatigen. azse volt semmi :D de mondom milyen voltmar a tollas jelenet.. "ups leesett a kedvenc tollam" .. -
vg #2115 10/10? Ugyan már. Amúgy, csak nekem furcsa, hogy hullákkal(szellemekkel) cseverészik a mezőn? Azért ez elég morbid volt, Superman ide, vagy oda. -
spike0007 #2114 Előzetes nézettség
Jobb mint a Supernatural és az utóbbi 2 évben a legjobb pénteki napot hozta a Smallville.
2,9 millás nézettség úgy hogy a tavalyi nyitás 2,5 millió volt. Verte a Supnatot is. A Cw legjobb sorozata ismét!
Ahogy néztem idén sokkal okosabban fogják beosztani a pénzt.Látszott az effekteken a külső felvételeken és az erőd is szebb pompájában villogott mint tavaly. Idénynyitások közül a tíz év alatt ez az egyik legjobb minden téren ez nem vitás.
Jor-el pedig csak próbára teszi a fiát, valahol igaza van. -
#2113 Szerintem újra egekben lesz a nézettség! -
#2112 #2111: #2104 / 4.
.. -
#2111 egyértelműen jor-el szerintem jófej volt! nagyon átjött....ugye jor-el eltette a ruhát, tehát ezek ellenére bizik fiában és sikereiben....próbálta elvenni clark "kedvét" a dolgoktól, ezáltal segitett neki abban hogy csökkentse a büszkeségét és a hiúságát, szal aki aztmondja jor-el pöcs volt az gondoljon bele, totál segit neki ezzel!
ez a rész fenomenális volt, én a smallvillet a 9. évad feléig egyben néztem meg....kb 2-3 hét alatt, volt hogy egy évadot egyhuzamban alvás nélkül(tudom....beteg xD) de ekkora kezdés még sosem volt! :) -
spike0007 #2110 Oliver nem adott hozzá sokat a részhez, Chloé felvette Fate sisakját és látta a jövőt az tetszett amit mondott! Névadás kell még Loistól,(aki nem tom mit keres afrikában.) repülés abban Kara segíthet , ruha fel és lecsapni Darkseidot és felkészülni Lexre! -
spike0007 #2109 Best of évadnyitó eddig szerintem!Opening is jó vegyítve vannak a jelenetek.
Arra nem számítottam hogy már az elején megmutatják Darkseid igazi kinézetét. Kemény. Lex klónok..WTF-ok tömkelege..Nagyon ottvan. Kicsi Alexander és Tess... Kicsi Alexander lesz Lex valszeg..ala Rosenbaum.(Némelyikük gyorsabban nő..hát sztem Ő lesz az)
Az elején élet és halál között kemény volt ahogy Clark sírja megjelent. Lois látta hogy regenerálódik, a Planetben meg játszadozott Clarkkal mekkora már. Öreg Lex..Figyeltétek mennyire hasonlóan nyomta mint Rosenbaum. A gesztusai a mimikája kurvajó. Korona az Í-re a szuperfutás...Lois mentés és majdnem repüléssel Planet göm visszatétele. Szép effektek voltak. No és Jonathan szelleme legnagyob wtf de kellett hogy lökjön egyet Clarkon. No és külső forgatás újra a farmon forgattak. Ruha is mekkora volt már, már fel akarta venni, de Jor-el közbeszólt..sztem egyébként csak Teszteli Clarkot, ezért is van a Ruha az erődben. Ha Clark bebizonyítja hogy méltó arra hogy Superman legyen akkor hajrá..Kicsit a Richard Donner féle Chris Reeves Supermanre emlékezte a dolog. A ruhát az erődben vette fel a Superman 1-ben. Hát majd kiderül mikor veheti fel. Valszeg az évad vége felé.
szvsz 10/10-es a nyitórész!
-
#2108 OMGWTFROFLCOOPTER mekkora rész volt, best of best. Jor-El egy seggarc, de tök jó volt Jonathan-t látni a végén újra együtt Clark-al.
Ez a főgonosz pedig egy igazi, vérbeli badass főgonosz lesz, érzem... :D -
#2107 http://www.youtube.com/watch?v=FEo0FH01Amk&feature=player_embedded -
#2106 Kicsit csalódtam,h mégsem Darkseid minionjai vették körbe Olivert.
Az sokkal jobb lett volna :D -
Suffering #2105 [Spoiler] Darkseid is megér egy wtf-et! végre nem esnek abba a hibába a készítők, hogy emberi alakba hozzák el az évad főgonoszát. -
#2104 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
wtf ?:D
1. jorel wtf? - EHH?
2. lois wtf? - mermegy el? (jo tudom de omfg)
3. lex wtf? - EH?
4. lois lehajol a toll utan clark meg wtf? - lolz.. senkisehisziel ugye hogy most igy clark aztgondolja hogy lois nem tudja :D wtf.. :D
5. csakugy wtf..
-
#2103 jabocs:w -
#2102 Hát most minek repdessen,ha ugorva is elkapja?:D -
#2101 karhogy megincsak ugrik :D -
#2100 O-M-F-G -
#2099 Új jelenet a holnap esti epizódból! :) -
spike0007 #2098 Igen ám de Ő a klónt fogja játszani. Meg gondolom a látomásokban lesz benne.
Az igazi Lex is vissza fog térni az évad végén. -
#2097 #2096: lol
#2095: omfglol :D -
#2096 Hát , aki az első 7 évadban játszotta , szerintem jobb volt -
Suffering #2095 Mackenzie Gray fogja alakitani Lex Luthort az évad során.
-
spike0007 #2094 Teri Hatcher lesz Lois Lane anyja. A 8-ik részben fog feltűnni.http://ausiellofiles.ew.com/2010/09/22/smallville-teri-hatcher-lois-mom/ -
#2093 [URL=http://www.sorozatguru.info/?p=45435]"Kara" aka Supergirl válaszol pár kérdésre! :)[/URL] -
#2092 újabb promo
-
spike0007 #2091 Lazarus promo -
#2090 új promo:
http://www.youtube.com/watch?v=Ujvfr5sl7CE&feature=player_embedded
Igazából semmi xtra,előző évadokból összevagdosott jelenetek,de nem rossz :) -
#2089 2010-Sep-24 Smallville 10x01 Lazarus
2010-Oct-01 Smallville 10x02 Shield
2010-Oct-08 Smallville 10x03 Supergirl
2010-Oct-15 Smallville 10x04 Homecoming
2010-Oct-22 Smallville 10x05 Isis
2010-Oct-29 Smallville 10x06 Harvest
2010-Nov-05 Smallville 10x07 Ambush
2010-Nov-12 Smallville 10x08 Abandoned
2010-Nov-19 Smallville 10x09 Patriot -
#2088 OFF
Nem rossz a lány , bár mást majmolni mindig könnyebb , mint valamit létre hozni ,jah és csak tehetséggel, nem jut sehova
Sok sok évig kéne még tanulnia , és fejlesztenie a hangját !
Amúgy meg atoll , hogy Magyarországon sokan sztárnak tartják magukat ,tök gáz , pedig nem többek híres embereknél !
Várom a 10edik évadot(bár még mindig a 8 évad 7edik részével szenvedek ) ,ha más a új stargate kuka ,legalább a smallville jó lesz -
#2087 Pedig sztem a válogatásokon is rengeteget lehet szakadni a röhögéstől,én ezért nézem :D
Klemice, nem mondom,h ne fikázd meg hasonlók,mindenkinek szíve joga kinyilvánítani a véleményét,sztem nem énekelt rosszul :)
Am meg előkerülnek igazi tehetségek is azért:
http://www.youtube.com/watch?v=RqYGLbczlIM
Azért nála elég rendesen libabőrös lettem :)
De ne csak off legyen, forgatási képek a 10.évadból:
http://www.sorozatguru.info/?p=44877
és "Smallville: Aquaman is visszatér!" -
#2086 Én ezeket a műsorokat ,mint pl Megasztár xfaktor stb , utálom !!!
Csak elveszik a műsor időt , a normális műsoroktól
Ezektől még a gy győzike show is jobb, mert legalább azon a hülyén szakadni lehet a röhögéstől !) -
#2085 lecsekkoltam, néztem tegnap, de nem esett le, hogy ő az..
szinkronhangnak remek, énekléséről nem mondanám, most lehet jönni olyanokkal, hogy fú akkor fikázd ha te tudsz jobbat, leszarom -
#2084 hánytam el magam a telefonos reklámban alkalmazott számától -
#2083 egy kis érdekesség:
Tegnapi xfaktorban énekelt Chloe magyar hangja :)és nem is rosszul hiszen 4igennel távozott! ^^
http://img84.imageshack.us/img84/9971/shot0004q.png -
spike0007 #2082 Mini promók:
Ruha
A remény szimbólumaChloé és a sisak
Lois a kereszten és a KlónLX6
Remélem hamarosan jön egy hosszú előzetes is! -
#2081 1005 - isis :o wtf :o -
vg #2080 Next episode airs in:
26d 10h 12m 23s
tvcountdown.com -
#2079 Mikor lesz a S10xE01. rész?
A Viasat3-on elég gagyi lett a szinkron! :( -
spike0007 #2078 Nincs új tréler még sajnos nem tudni mikor lesz.
Helyette a régi comic-conos egy jól ismert zenével sztem nagyon jó lett ügyes volt a készítő:
Lazarus