2757
  • spike0007
    Nyilván Lois látta hogy Clark keres valamit ezért játszogatott egy kicsit vele. Ennyi...Nem kell ezen fennakadni.
    vg: nem furcsa a szellemmel való beszélgetés és négy teóriám is van Jonathan-re:
    1. Látomás ilyen volt már, mikor Clark Jonathan halála után találkozott az apjával.
    2. Darkseid szórakozik Clarkkal (erre kicsi az esély)
    3.Jor-el okítja Clarkot(erre annyiban van esély hogy Jor-el keze van ebben a szellemes dologban és úgy érzi mivel Ő elbukott mint apa Jonathant hívta segítségül.. és ugye Ő bizik Clarkban mindezek ellenére, hisz a ruha nem véletlenül lett félretéve az erődben.)
    4.Brianiac5 vette fel Jonathan alakját.. Ő ugye jófiúként tér vissza ezúttal..
  • Flamer
    #2115: hatigen. azse volt semmi :D de mondom milyen voltmar a tollas jelenet.. "ups leesett a kedvenc tollam" ..
  • vg
    10/10? Ugyan már. Amúgy, csak nekem furcsa, hogy hullákkal(szellemekkel) cseverészik a mezőn? Azért ez elég morbid volt, Superman ide, vagy oda.
  • spike0007
    Előzetes nézettség
    Jobb mint a Supernatural és az utóbbi 2 évben a legjobb pénteki napot hozta a Smallville.
    2,9 millás nézettség úgy hogy a tavalyi nyitás 2,5 millió volt. Verte a Supnatot is. A Cw legjobb sorozata ismét!
    Ahogy néztem idén sokkal okosabban fogják beosztani a pénzt.Látszott az effekteken a külső felvételeken és az erőd is szebb pompájában villogott mint tavaly. Idénynyitások közül a tíz év alatt ez az egyik legjobb minden téren ez nem vitás.
    Jor-el pedig csak próbára teszi a fiát, valahol igaza van.
  • Narxis
    Szerintem újra egekben lesz a nézettség!
  • Flamer
    #2111: #2104 / 4.
    ..
  • kill3r21
    egyértelműen jor-el szerintem jófej volt! nagyon átjött....ugye jor-el eltette a ruhát, tehát ezek ellenére bizik fiában és sikereiben....próbálta elvenni clark "kedvét" a dolgoktól, ezáltal segitett neki abban hogy csökkentse a büszkeségét és a hiúságát, szal aki aztmondja jor-el pöcs volt az gondoljon bele, totál segit neki ezzel!
    ez a rész fenomenális volt, én a smallvillet a 9. évad feléig egyben néztem meg....kb 2-3 hét alatt, volt hogy egy évadot egyhuzamban alvás nélkül(tudom....beteg xD) de ekkora kezdés még sosem volt! :)
  • spike0007
    Oliver nem adott hozzá sokat a részhez, Chloé felvette Fate sisakját és látta a jövőt az tetszett amit mondott! Névadás kell még Loistól,(aki nem tom mit keres afrikában.) repülés abban Kara segíthet , ruha fel és lecsapni Darkseidot és felkészülni Lexre!
  • spike0007
    Best of évadnyitó eddig szerintem!Opening is jó vegyítve vannak a jelenetek.
    Arra nem számítottam hogy már az elején megmutatják Darkseid igazi kinézetét. Kemény. Lex klónok..WTF-ok tömkelege..Nagyon ottvan. Kicsi Alexander és Tess... Kicsi Alexander lesz Lex valszeg..ala Rosenbaum.(Némelyikük gyorsabban nő..hát sztem Ő lesz az)
    Az elején élet és halál között kemény volt ahogy Clark sírja megjelent. Lois látta hogy regenerálódik, a Planetben meg játszadozott Clarkkal mekkora már. Öreg Lex..Figyeltétek mennyire hasonlóan nyomta mint Rosenbaum. A gesztusai a mimikája kurvajó. Korona az Í-re a szuperfutás...Lois mentés és majdnem repüléssel Planet göm visszatétele. Szép effektek voltak. No és Jonathan szelleme legnagyob wtf de kellett hogy lökjön egyet Clarkon. No és külső forgatás újra a farmon forgattak. Ruha is mekkora volt már, már fel akarta venni, de Jor-el közbeszólt..sztem egyébként csak Teszteli Clarkot, ezért is van a Ruha az erődben. Ha Clark bebizonyítja hogy méltó arra hogy Superman legyen akkor hajrá..Kicsit a Richard Donner féle Chris Reeves Supermanre emlékezte a dolog. A ruhát az erődben vette fel a Superman 1-ben. Hát majd kiderül mikor veheti fel. Valszeg az évad vége felé.
    szvsz 10/10-es a nyitórész!
  • Narxis
    OMGWTFROFLCOOPTER mekkora rész volt, best of best. Jor-El egy seggarc, de tök jó volt Jonathan-t látni a végén újra együtt Clark-al.

Ez a főgonosz pedig egy igazi, vérbeli badass főgonosz lesz, érzem... :D
  • vixo
    http://www.youtube.com/watch?v=FEo0FH01Amk&feature=player_embedded
  • vixo
    Kicsit csalódtam,h mégsem Darkseid minionjai vették körbe Olivert.
    Az sokkal jobb lett volna :D
  • Suffering
    [Spoiler] Darkseid is megér egy wtf-et! végre nem esnek abba a hibába a készítők, hogy emberi alakba hozzák el az évad főgonoszát.
  • Flamer
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

wtf ?:D
    1. jorel wtf? - EHH?
    2. lois wtf? - mermegy el? (jo tudom de omfg)
    3. lex wtf? - EH?
    4. lois lehajol a toll utan clark meg wtf? - lolz.. senkisehisziel ugye hogy most igy clark aztgondolja hogy lois nem tudja :D wtf.. :D
    5. csakugy wtf..
  • Flamer
    jabocs:w
  • vixo
    Hát most minek repdessen,ha ugorva is elkapja?:D
  • Flamer
    karhogy megincsak ugrik :D
  • Narxis
    O-M-F-G
  • vixo
    Új jelenet a holnap esti epizódból! :)
  • spike0007
    Igen ám de Ő a klónt fogja játszani. Meg gondolom a látomásokban lesz benne.
    Az igazi Lex is vissza fog térni az évad végén.
  • Flamer
    #2096: lol

#2095: omfglol :D
  • Kövesdi A
    Hát , aki az első 7 évadban játszotta , szerintem jobb volt
  • Suffering
    Mackenzie Gray fogja alakitani Lex Luthort az évad során.

• spike0007
    Teri Hatcher lesz Lois Lane anyja. A 8-ik részben fog feltűnni.http://ausiellofiles.ew.com/2010/09/22/smallville-teri-hatcher-lois-mom/
  • vixo
    [URL=http://www.sorozatguru.info/?p=45435]"Kara" aka Supergirl válaszol pár kérdésre! :)[/URL]
  • vixo
    újabb promo
  • spike0007
    Lazarus promo
  • vixo
    új promo:
    http://www.youtube.com/watch?v=Ujvfr5sl7CE&feature=player_embedded
    Igazából semmi xtra,előző évadokból összevagdosott jelenetek,de nem rossz :)
  • MerlinW
    2010-Sep-24 Smallville 10x01 Lazarus
    2010-Oct-01 Smallville 10x02 Shield
    2010-Oct-08 Smallville 10x03 Supergirl
    2010-Oct-15 Smallville 10x04 Homecoming
    2010-Oct-22 Smallville 10x05 Isis
    2010-Oct-29 Smallville 10x06 Harvest
    2010-Nov-05 Smallville 10x07 Ambush
    2010-Nov-12 Smallville 10x08 Abandoned
    2010-Nov-19 Smallville 10x09 Patriot
  • Kövesdi A
    OFF
    Nem rossz a lány , bár mást majmolni mindig könnyebb , mint valamit létre hozni ,jah és csak tehetséggel, nem jut sehova
    Sok sok évig kéne még tanulnia , és fejlesztenie a hangját !
    Amúgy meg atoll , hogy Magyarországon sokan sztárnak tartják magukat ,tök gáz , pedig nem többek híres embereknél !

Várom a 10edik évadot(bár még mindig a 8 évad 7edik részével szenvedek ) ,ha más a új stargate kuka ,legalább a smallville jó lesz
  • vixo
    Pedig sztem a válogatásokon is rengeteget lehet szakadni a röhögéstől,én ezért nézem :D
    Klemice, nem mondom,h ne fikázd meg hasonlók,mindenkinek szíve joga kinyilvánítani a véleményét,sztem nem énekelt rosszul :)
    Am meg előkerülnek igazi tehetségek is azért:
    http://www.youtube.com/watch?v=RqYGLbczlIM
    Azért nála elég rendesen libabőrös lettem :)

De ne csak off legyen, forgatási képek a 10.évadból:
    http://www.sorozatguru.info/?p=44877
    és "Smallville: Aquaman is visszatér!"
  • Kövesdi A
    Én ezeket a műsorokat ,mint pl Megasztár xfaktor stb , utálom !!!
    Csak elveszik a műsor időt , a normális műsoroktól

Ezektől még a gy győzike show is jobb, mert legalább azon a hülyén szakadni lehet a röhögéstől !)
  • Klemice
    lecsekkoltam, néztem tegnap, de nem esett le, hogy ő az..
    szinkronhangnak remek, énekléséről nem mondanám, most lehet jönni olyanokkal, hogy fú akkor fikázd ha te tudsz jobbat, leszarom
  • Klemice
    hánytam el magam a telefonos reklámban alkalmazott számától
  • vixo
    egy kis érdekesség:
    Tegnapi xfaktorban énekelt Chloe magyar hangja :)és nem is rosszul hiszen 4igennel távozott! ^^
    http://img84.imageshack.us/img84/9971/shot0004q.png
  • spike0007
    Mini promók:
    Ruha
    A remény szimbólumaChloé és a sisak
    Lois a kereszten és a KlónLX6
    Remélem hamarosan jön egy hosszú előzetes is!
  • Flamer
    1005 - isis :o wtf :o
  • vg
    Next episode airs in:
    26d 10h 12m 23s

tvcountdown.com
  • zoliii
    Mikor lesz a S10xE01. rész?
    A Viasat3-on elég gagyi lett a szinkron! :(
  • spike0007
    Nincs új tréler még sajnos nem tudni mikor lesz.
    Helyette a régi comic-conos egy jól ismert zenével sztem nagyon jó lett ügyes volt a készítő:
    Lazarus