Smallville (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MAXIMA!😊

Flamer
03:14-nél az ki. a vörös csaj 😄

http://loal.atw.hu

Narxis
Ez jó kis összefoglaló!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

A videó összefoglalóban egyébként láthatsz részleteket a 8-ik évadról és a kilencedikrõl is.

Smallville összefoglaló a 9 évadról +tizedik évad beharangozó
Nagyon állat vidi sztem az eddigi legjobb youtubon fellelhetõ darab.<#eljen>

Lesz javulás az esküvõs részben, a Légiós részben, és a Lexes részben. Meg az Injustice se rossz. Az évadfinálé jó lett volna több harccal, viszont így el lett cseszerintve. Aztán a 9-ik évadban folyamatos javulás várható, egy szó mint száz a 9-es évad úgy volt jó ahogy volt.😊

Kövesdi A
Én most a 8 évad 7-8adik részénél tartok , idáig csak az eleje volt Nagyából jó , az utolsó pár részt kin szenvedés volt végig nézni !
Nyugtassatok meg hogy várható javulás ?
Nem lenne jó 14*kb40 percet kínok közt tölteni !

Narxis
Nem volt pénzük. 😄

fixon
Az ideg megvág, amikor a 8.-ik évadra gondolok. Idõpocsékolásnak tûnik, mert elqrták a végével az egészet. FFFFFFFUUUUUUUUU

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

Nekem meg ez lett a kedvenc évadom a harmadik évad után.😊

Narxis
Talán, bár nekem a leggyengébb a 8. évad volt, aztán belehúztak a készítõk mert a 9. már szerintem elég jó lett.

7. se volt rossz szvsz. Rosenbaum nagyon kellene a sorozatba.

Klemice
Azért a 6. évad óta elég gyenge lett a sorozat valljuk be...

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Amúgy a rajongók már a 2012-es Superman filmbe szeretnék látni Tom Wellinget és Erica Durance-t. Ahhoz a filmhez Christopher Nolannak is van köze(Batman Begins, Memento, The Dark Knight Inception) Õ a producer. Megvallom én is szeretném ha Tom és Erica lennének a mozifilmben is Sõt átvehetnének másokat is. No de majd kiderül.

Narxis
<#sir>

hiányozni fog ez a sorozat.

Tom Welling a színpadon hivatalosan is bejelentette, hogy a 10. lesz az utolsó évad. Amit az elõbbi interjújában mondott a 11.-rõl, azt csak viccnek szánta. Meg a CW fejes is azt mondta a tizedik az utolsó.
Szóval szépen le lehet zárni mindent. Utolsó részekben meg remélem már mint Superman fogja nyomni.😊)

Sztem is de sztem jobb ha most lezárják a dolgokat normálisan.😊
Amúgy ez az "évad végén veszem fel a ruhát vagy a zárójelenetben", hát majd meglátjuk. Sztem az utolsó pár részben már ebben fog repkedni nemcsak a zárójelenetben. Nekem ez a tippem. Elõször a repülésre mennek rá, aztán a ruhára és a névre..

Narxis
Durva lenne ha lenne 11. évad.

Végül pedig:

- Dawn Ostroff (CW fejese) elmondta, hogy a 10. évadot a sorozat utolsó évadaként fogják promótálni, a költségvetése pedig ugyanannyi, mint a 9. évadé volt.

Az interjú magyarul:

PopWrap Interjú Tom Welling-gel

PopWrap: A csatorna bejelentette, hogy a 10. lesz a Smallville utolsó évada...

Tom Welling: Ez nagyon vicces. Nagyon izgatott vagyok, hogy megkaptuk a 10. évadot, de nem akarok rögtön a szomorúságba ugrani azzal, hogy ez lesz az utolsó. Igazából nem tudjuk. A rajongók miatt húztuk eddig, ki tudja, ha idén is elég ember nézni... a tizenegy is nagyon jól hangzik!

PW: És Allison Mack vissza fog térni, igaz?

Tom: Allison visszatér! Csak kisebb kapacitással. Nyugalom, Chloe része lesz a 10. évadnak.

PW: A mûsor a 'nincs repülés, nincs harisnya' szabállyal indult az akkori készítõkkel, és az elmúlt években ezt ügyesen meg is oldottátok. Mit gondolsz arról, hogy Clark belebújik a piros-kék ruhába?

Tom: Úgy gondolom, mindig megvan a lehetõség. Számomra a legfõbb oka annak, hogy ilyen nagyszerûnek érzem ezt a mûsort, hogy nyomonköveti Clark útját a Superman-né váláshoz. Tehát ha megtörténik, akkor is az évad vége felé - vagy talán az utolsó dolog, amit láthattok a Smallville-ban.
PW: Mit szeretnél látni a következõ évadban?

Tom: Szeretném látni, hogy keveredik ki abból, amibe került a mostani évad végén. (Nevet) De legfõbb Lex-szel szeretném újra együttlátni, szeretném, ha Michael (Rosenbaum) visszajönne. Nagyszerû lenne Lana-t és Lois-t is egy légtérben látni, az biztos érdekes lenne Clark-nak. Aztán a Justice League-etés még sok más. A tizedik évad hatalmas lesz!

PW: A sorozatzáró lehetõségével, egyesek szeretnék, ha mindenki újra visszajönne.

Tom: Remélem is. Remélem, mindenki így érez. Szeretném látni Annette-et többször, Michael McKean-t , John Schneider-t – mindenkit! Õk a család része!

http://smallville.hu/inda.html
Chloe vendégszereplõ lesz a tizedik évadban.
és:
Tom Welling interjú

Még jó hogy az SG-1 és SGA pörgõsebbek mint a Smallville!😊(SGU nagyon nem, de azért az se rossz.)
De a Smallville is jó pörgõs!😊

Kövesdi A
Jah és special , számomra a sg1-ben nem voltak unalmas részek , mint sajnos a smallville
Egyes részeiben pl 8 évad elején , 5-6 rész kb halálra untam magam rajta !
És a 7 ik évadig a sg1 is 22részesek voltak , a 8dik évadtól lettek 20 részesek a évadok
De a smallville meg a Stargate nem igazán egy kategória , kár lenne össze hasonlítani õket , a maga nevében mind a 2 nagyon jó
Stargate azért valjuk be , egy kicsit akció dúsabb , pörgõsebb mint a smallville <#eplus2>

Ja csak SG1-nél 20 részes volt az évad. Smallville-nél 22.😊

Flamer
#1982: nameg south park meg még többi. 😄

Kövesdi A
Az Sg1 is 10 évados volt + Sga 5 évad
Várom szeretettel a 10edik évadot

Így is a Smallville lesz a leghosszabb sorozat<#hawaii><#nyes>,átveszi ezt a stafétabotot az SG-1-tõl, nem számítva a Doctor Who-t persze!

http://www.supermanhomepage.com/news.php?readmore=7994

Ez lesz az Utolsó szezon.
Welling és a CW is bejelentette.
Picit szomorú vagyok, de inkább örülök mert így egy egész évados kerek történetet hozhatnak létre amelyben folyamatosan haladunk Superman felé.
Ez a 10 évad róla fog szólni. A repülés a ruha a Superman név.
Az évad nyitóban kiváncsi leszek Clark fog-e repülni vagy ezt a 200-ik epizódra hagyják? Vagy netán a ruhát veszi fel akkor?
Tagad-e Lois elõtt? Bár mindegy hiszen Lois tudja és sztem nem fogja tagadni. Darkseid hogy lesz megvalósítva és hogy hozzák be? Lext is visszavárom az évad vége felé.

A férfi Legendává vált!
A legenda beteljesíti végzetét!😊

Narxis
jeeeeeeeeeeeee

"A fiú férfivá érett."

Tizedik évad ráhangoló
<#hawaii><#eljen>

Flamer
#1974: szerintem cska belekarcoltak a fejébe😄 mer ojan fémes😄 de mekkéne kérdezni hovayár gyurni. D:

#1975: ezé irtam hogy #1971..

#1976: ya. #1971

fixon
És a felirat, hogy Welcome to the DarkSeid of the moon<#gonosz1>?

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

vixo
gondolom ez egy régebbi koncepció XD
Am nem tudom,nekem nincs bajom vele, Doomsday sem nézett ki különbül 😄

Narxis
Használhatna valami bõrkenõcsöt, száraz a bõre... XD

Flamer
1. season 9? 10-re kéne már ilyen plakát
2. hogynézki a figura 😄 biztosnem igy fog 😄

Narxis
<#ejnye1>

Flamer
szar_D

vixo

😊

Flamer
#1962: õse ölte meg 😄 végig élt.

#1963: sokkal yobb kép amikor épp elforditja a repülõt. a visszatükrözõdésbe látszik az egész alakja ruhástul 😄

Vót az 2 perc is és epic win volt nekem jobban bejött ez a bunyó mintha superbunyó lett volna. Ugyanez lett volna csak épületek is le lettek volna rombolva!😊Majd Darkseid ellen ha valóban Õ lesz a fõgonosz oda Szuperbunyó kell kétórás lezárórésszel. Lex is visszatér pár részre rem. Mégha nem is Rosenbaum lesz.

Suffering! Azért ez az esõben élethelálharc verekedés lassítva ezerszer jobban nézett ki és jobb volt mint a Clark Vs. Doomsday és így kellett megoldani mert sose lett volna vége a harcnak! A Doomsday jellegtelen semmilyen harc volt de ez ez nagyon jó volt ahogy az egész évad.

Mondjuk Darkseiddel kemény fába vágták a fejszét!
Legalább ennyi vagy még több lóvé kell az uccsó évadhoz. De ha ilyet tudnak mint a mostani rész volt meg az egész évad, akkor egy kis plussz lóvéval még kihozhatnak legalább ilyen jót vagy jobbat!
De eddig ez a finálé sztem mindent visz! Csak dögöjjenek meg hogy ennyit kell várni a folyt.-ra!😄😊

"A nagy Zod vs Clark harc EPIC AWESOME!!!!"

ebben mi volt az epic awesome??? egy szimpla 1 perces közel harci bunyo volt semmi több. a többség normális harcot, amiben mind2-en hazsnálják a képességeiket. de ez igy kb egyenértékü volt clark vs doomsday harcal

Ja és ennyit arról kedves csak77 hogy se a ruha se más nem fog megjelenni a soriban.<#vigyor3>

Az elején az álom dr. Fate révén:
Plussz hozzá a kép:
http://i40.tinypic.com/69lw07.png
A ruha!!!!
Tess vs. Zod
A JSL jelenléte. Clark a fõnök: Epic!
Oliver elrablása...
Sztem Darkseid emberei a paradémonok rabolták el.
A nagyi megjelenése. A Kryptoniak tombolása.
Lois és Clark.
Clark bepancsolás Zodnak!!!!Epic!
Lois megtudja végre. Awesome!
Kryptoniak Új Kryptonra!
A nagy Zod vs Clark harc EPIC AWESOME!!!!
A végén Superman áldozata...mert ez már közelít Supermanhez.
Kiváncsi leszek vajon úgy kezdõdik-e a rész hogy Clark kihúzza a tõrt és felszáll?😊
Vagy valahogy másképp ússza meg?😊 Martian netán Hawkman?😊
Mercy innetõl a nagyi é lesz... kár érte de ez van.
A jövõ év Superman megszületésérõl fog szólni, megkapja a nevet Loistól és talán felveszi már az évad elején a ruhát!😊Amit a mama vart neki mégis!😊
Jöhet jöhet jöhet! 10/10! Király Superman rész volt végig! Alíg bírok várni a folytatásra.

vixo
Wááááh,ez a szezonfinálé nagyon ott volt,kicsit téptem is a hajam,hogy így hagyják abba:S😄 úristööön 4hónapot nem bírok várni! :S vi fagyasszon le és olvasszatok ki,ha kezdõdik a 10.évad! 😄 😄

Azért 1vkinek sikerült megölnie Superman-t,még ha csak rövid idõre is 😄

Flamer
#1959: szintugy.

de.. mint tundjuk darkseid sose öli meg supermant 😄 szóval fail.

fixon
Én most kattantam rá. 😊

Narxis
Hát én abszolút nem ismertem a képregényt meg a háttértörténetet szal nekem ez teljesen új. xD

fixon
Az a lényeg, hogy ez nem csak lezárás volt, hanem inkább elõkészítés a következõ szezonra. Mindenesetre nekem bejött.