2757
-
#2157 nem. ez telleg uberjovolt :D -
vg #2156 Te mindig ezt mondod... -
spike0007 #2155 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Anyám ez az évad odavág eddig!Holly s.... a végén a végén a végén.. ráadásul az egész rész Super volt. Nem hiszem el évek óta nem láttam ilyen jó részt. -
#2154 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Király rész volt, összefoglalta tömören a 9 évadot, király, láthatjuk a jövöbeli clarkot , meg repül is végre, nagy adta 10/10 :) -
spike0007 #2153 Nekem se tetszett a táblás rész! A repüléses rész az bejött. Erős volt az első rész, jó volt a második, ez a harmadik átlagos volt.
Na de most jön a 200-ik rész és azt mondom eddig nagyon jó az évad!:) -
#2152 #2151: akinek megvan biztos nem adja oda :D talan lekene masolnia nem ?:D akkor meg mar nem mindegy hogy hol van dvdn vagy vinyon vagy vmi? -
MCFC92 #2151 Ha valakinek megvan esetleg DVD-re kiirva az összes évad azt irjon privit légyszives és a továbbiakat megbesz... :)
Szép Estét Mindenkinek! -
#2150 #2149: nice kepregeny
nekem meg az nem tetszett amikor kara elkapta a tablat :D:d hat az meg a szelfogosnal is gagyibb volt :D -
vg #2149 Basszus, amikor azon a szélfogón álltak olyan érzésem volt mintha valami 15 éve készült, filléres PC-s FMV játék videóját látnám(pl. phantasmagoria). Iszonyat gagyi volt. Mellesleg máig emlékszem a képregényre, hogy a kutyájával játszva tanult meg repülni mikor megcsúszott egy meredek dombon és még a kutya ugatott utána. -
#2148 WAAAA epic.,! necsessz. mostani reszbe kara. :D repked. :DD AHHAH :D lolz! -
#2147 Jó magasra tud pattogni akkor -
Bullitt #2146 Akkor csak pattogott, mint a bolha. Bár sztem most is. :D -
#2145 Lehet én vagyok az értelmi fogyatékos ,de ez a repüléses dolog szerintem elég gáz.
Amikor zuhant le a planet logo az épületről akkor nem repült? Dehogynem!
Hát akkor most mit szenved? -
#2144 huhúúúú jó rész lesz, Brainiac mint jófej jön vissza, videónál ezt a kommentet mintha én írtam volna:
OMGGGG!!!!!!!!!!!!!!
I CANTTT WIATTT!!!!
THEYY FINALLYYY SAYYY I LOVEE YOUUU!!!
omggg im gonnaaa cryyy att all theee fl;ashbackssss!!!!!!
andd im guessing that's braniac 5 since he's good now??
OMGG I CANTTT HANDLEE THISSS!!!!!
:DDD -
Bullitt #2143 Az effektek nagyon gagyik voltak. Ha ennyire nincs pénz, inkább ne is csináljanak CGI-t... :D -
spike0007 #2142 Jaja nem volt rossz! Jövő héten 200-ik epizód!
Homecoming -
#2141 áááááááá mekkora rész volt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!REPÜLT CAL-EL!!!! Darkseide milyen forma volt már, nagyon durva. Kara pedig szexi mint mindig... :D -
#2140 újabb kiváló rész -
#2139 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!már majdnem mááááááááááááár majdnem repült FUCK :D:D:D:D -
vg #2138 Passz, egy öreg fazont képzelj el valami fekete bőr ruhában, nagy pofával. Deadpool koppintás. -
#2137 Egy képet nem tudtok linkelni? Kíváncsi vagyok milyen lett Deadstroke jelmeze. -
#2136 akkut hasmenés -
vg #2135 Azt nem bírtam végignézni, nagyon béna lett. -
xido #2134 Azért arra kiváncsi lennék,hogy Superman vagy Pókember hogy magyarázzák ki a melóhelyen,ha eltűnnek napokra?:) -
#2133 Nemtudom gyerekek, én most néztem meg ezt--->>
Superman.Batman.Apocalypse.2010.DVDRip.XviD-RUBY
Ha a Smallvilleben a Darkseid elleni harc csak negyed annyi lesz mint ebben, már akkor atom harc elé nézünk....:O :D -
#2132 ÁÁÁÁááá,ez komoly??? Lesz Deathstroke a Smallvilleben??? FUCK YEAH!!!! :D
Tényleg oda teszik most ezt a 10.évadot! Deadshot után Deathstroke egy újabb Suicide Squad tag tűnik fel,nagyon zsír!!!De azért remélem Deathstroke jobban fog mutatni,mert Deadshot nekem vhogy nem volt az igazi,bár még biztos fel fog tűnni és majd remélhetőleg alakul a kinézete.
De ez nagyon jó hír!!! :) -
vg #2131 Hát, elég hülye egy színész, hogy bevállalja ezt így.
Michael Hogan (Saul Tigh - BSG) a Smallville-ben alakítja majd Deathstroke-ot, akiről nem tudjuk, hogy ki, meg annyira nem is érdekel minket, de a DC Comics rajongói a hír hallatán összepisilték magukat a gyönyörtől, szóval valami fasza arc lehet. comment:com -
xido #2130 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Betojok,hogy szegény Michael Shanks nem tud megszabadulni az egyiptomi kötelékeitől:)))...meg az a mese..Shayera....kicsit se hasonlít Sa'auri-ra:))..vártam mikor mondja,hogy Daniel Jackson vagyok:) -
#2129 jó rész volt, vége ütött :D -
#2128 #2127: yep. that's it :D <3 -
#2127 http://www.jessicaparkerkennedy.com/ -
spike0007 #2126 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó rész volt! Mekkora már az új ruha. Piros dzseki a Superman Logóval alatta meg a kék ruha. A haj is kissé hátranyalva, Clark sztem a világ elé fog állni hamarosan. Ja és ki lett mondva hogy Superman. Egyébként az utolsó részekig biztos ebben a cuccban fogja nyomni. -
#2125 #2124
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!motoros bordzseki?:D szerintem fail :D
viszont a plasztik muff <3 -
#2124 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon komoly az új ruci gyerekek :O -
#2123 ment pm -
spike0007 #2122 Nem hitte volna el akárki, de nem volt az elkúrt, tipikus Lois jelenet volt megszokhattad volna már hogy Lois ilyen!:) -
MCFC92 #2121 *Rapidshare meg ilyen oldalakon látom hogy fennt van de mire letölteném onnan bele őszülnék mert az i.p-m nem változó. -
MCFC92 #2120 Sziasztok!
NAgyon megkedveltem a sorozatot az elmúlt hónapban.
MEgnéztem az első 2 évadod de a 3-4. évadot nem tudom letölteni sehonnan.
Ha valakinek esetleg meglenne az összes évad egyben akár angolul akár felirattal az nagyon jó lenne.A többit meg megbeszélnénk priviben.Előre is kösz a segítséget ÜDv! -
#2119 #2117: dude! :D az tokegyertelmu volt hogy lois miert csinalta.. nade mennymar anyadba ha szerinted ezt akarki is elhitte volna :DD ennyiren em lehetsz ostoba :D
annyira de annyira egy elkurt jelenet volt hogy csak na :D -
#2118 vagy jorel vagy brainac lehetett jonathan :)