Smallville (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fixon
Hát ha nem tom kapja meg azt a szerepet, én sikítani fogok...

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

Szerintem sem lesz 11. évad, megmondták hogy ez a vége nézettség ide vagy oda. Az meg nem baj ha sokat feccölnek bele legalább méltó lezárást kapunk!😊 Valamint 50% sanszot adok hogy Welling lesz az új Superman a mozifilmben!

zoliii
Szerintem, ha ütõs lesz a 10. évad, lehet hogy mozifilmet csinálnak a Smallville-bõl. Nemhinném hogy lesz 11.évad.

Az lesz, hogy beleölnek egy vagon pénzt az évadba, jó részek, rekordnézettség, majd a végén; még egy évad lesz! Majd újra jönnek a vacak, töltelék évadok amíg a nézettség újra a béka feneke alatt lesz.
Még egy visszatérõ:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lionel is visszatér!

Egy francia forrás szerint John Glover visszatér a 10. évad során 2 epizódra mint Lionel Luthor. Ez egyelõre még nem lett hivatalosan megerõsítve, de hamarosan kiderül, hogy mi igaz belõle.

Nagyon jó kis záró évad lesz ez!😊

MerlinW
2010-Sep-24 Smallville 10x01 Lazarus
2010-Oct-01 Smallville 10x02 Shield

[merlinw.org]

Amúgy meg lassan jöhetne egy új banner!<#smile>

Agyaltam egy kicsit és erre jutottam: a trélerekbõl meg az infókból nekem az jön le hogy az évad elején kapunk egy-pár félresikerült Lex-klónt, némelyik lehet tudja Clark titkát mivel Lex sokszor adhatott vért, az erõd összeomlása elõtt is és után is. Trélerben a fa alatt Clarkkal egy félresikerült Lex-klón van. A Cadmus project azonban nem lesz teljes kudarc, mert lesz egy klón amelyik tökéletesre fog sikerülni és Lex Luthor így fog visszatérni az élõk közé (ala Michael Rosenbaum) valamikor az évad vége felé. Lex mindig tudta mit kell tenni hogy mentse a seggét!😊 De mivel klón ez lesz a magyarázat hogy nem fogja tudni Clark titkát, mert pont az lesz a jó klón amelyik még pár évvel korábbról származó vérbõl készült.. Valami ilyesmit várok... Aztán lehet rámcáfolnak és kitalalnák valami mást most csak spekulálok.<#smile>

vixo
Tessék olvaskodni😄:
Smallville a Comic Con-on – írta lex
Ismét hatalmas siker volt a Comic Con-on a Smallville-panel, amely az utolsó ilyen esemény volt, hiszen 2011 májusában befejezõdik a sorozat. Az renezvényen megjelentek a sorozat fõszereplõi, valamint a két showrunner. Mellettük egy rég nem látott vendég is tiszteletét tette: John Schneider jelent meg az eseményen, aki 100. epizódig Jonathan Kentet alakította.

A beszélgetésen levetítették a 10. évadot promótáló trailert is, melynek a következõ képkockája váltotta ki a legnagyobb sikítást/üvöltést/éljenzést a teremben:

Visszatérõ szereplõk:
Tehát elõször is Jonathan vissza fog térni a záró évadban, a legújabb információk szerint három epizódban lesz jelen. Az egész évad a régi ismerõsök, régi helyszínek jegyében fog telni. Jonathan mellett ismét láthatjuk Supergirl-t (Laura Vandervoort), Brainiac-ot (James Marsters), Plastique-ot (Jessica Parker Kennedy), a Sólyomembert (Michael Shanks), dr. Hamiltont (Alessandro Juliani) valamint a Smallville gimit és a Kent-farmot. Rajtuk kívül az alkotók igyekeznek meggyõzni a Lionelt játszó John Glovert és a Lex-et alakító Michael Rosenbaumot is a visszatérésre. Utóbbival kapcsolatban Tom Welling (Clark Kent) azt mondta: “Michael vissza akar térni, de még néhány dolgot el kell simítani. Tudja, hogy Lex Luthor nélkül nem érhet véget a sorozat.” A showrunnerek pedig egyértelmûen leszögezték, semmi sem tenné boldogabbá õket Rosey visszatérésénél. Az ajtó tárva-nyitva áll.

További spoilerek:

* John Schneider (Jonathan) elõször a szezon premierben tûnik majd fel, a Kent-farmon. Jonathan visszatérésének körülményei nem tisztázottak, de az biztos: figyelmezteti Clarkot a közelgõ ellenségre, Darkseidra.
* Michael Shanks az évad 2. részében lesz látható, ahol egy sivatagban tûnik majd fel és Lois-szal lesznek jelenetei
* Laura Vandervoort (Kara/Supergirl) az évad 3. részében lesz látható, mely epizódban kiderül, Clarkot mi akadályozza a repülésben. Kara megkapja a méltó búcsúztatást ebben az epizódban.
* James Marsters a 200. részben tér vissza, ami az évad 4. epizódja. Brainiac 5-öt fogja alakítani, amely egy újraprogramozott verziója a korábbi énjének. Nagy csavar, hogy Brainiac 5 a jó oldalon áll.
* Darkseid lesz az évad fõgonosza, aki másként jelenik majd meg, mint az eddigi feldolgozásokban
* Darkseid nem hagyományos, az egész évad során látható fõgonosz lesz, csak a záró harmadban jut szerephez, addig a hozzá köthetõ “alattvalók” okoznak fejtörést Clarknak
* Clark végre repülni fog ebben az évadban, de még nem tudni, mikor
* látható lesz a teljes Superman-kosztüm, amit Clark még nem fog viselni. A kosztüm a Superman Returns-ben látott ruha.
* Lois kimondja a szót: “Superman“
* Lois rájön Clark titkára
* Ebben a szezonban bemutatkozik Smallville-ben Blue Beetle és Booster Gold,
* a szezon során sok vizet zavar a Suicide Squad és Darkseid alattvalói
* Erica Durance 22 epizódban lesz
* Justin Hartley 17 epizódban lesz és egy részt rendez is
* Tom Welling is rendez egy epizódot
* Clark lecseréli a teljesen fekete kosztümjét, állítólag “némi színt visz bele”
* vélhetõen Lex klónjait láthatjuk az évadnyitó epizódban
* Chloe vélhetõen felveszi Dr. Fate sisakját
* Lionel is visszatérhet a záró évadban valamilyen módon
* lehet, hogy Tess átveszi a “Watchtower” szerepet
* Cat Grant feltûnik az évadnyitó epizódban, Keri Lynn Pratt alakításában
* Clark Kent a szezon- és sorozatzáró 22. epizódban válik teljesen Supermanné. Vélhetõen ebben az epizódban ölti magára a legendás kosztümöt is.

Mondjuk az kemény hogy most Clark megkapta Darkseidet!<#gun>

A 9-ik évadban volt elõször Clarknak méltó ellenfele ZOD. Mert Lex Luthor még nem az a Lex Luthor akit mi ismerünk. De eljön az Õ ideje is!

A 7-ik évaddal semmi baj nem volt egy jó kis fight is volt benne bizzaróval a vége nem sikerült jól. A 8-ik évad összességében egynek elment de z voltb a mélypont. A 9-ik évad kifejezetten jó volt elejétõl végéig egyik kedvenc évadom az elsõ három évad mellett. Szóval a 9-es évad k*rvajó volt. A 10-ES MEG KICK/ASS lesz!<#vigyor>

Szerintem az utolsó hét-három évad brutálisan gyenge, vagyis miután kiszállt Lex-et alakító színész(biztos tudott valamit már). Hol vannak már azok a részek, amikor véletlen elhajít egy traktort meg ilyenek... na azok voltak a jó részek!
szerintem onnan ahonnan befejezted, nekem a 7. évad kivételével eddig mind tetszett.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Kövesdi A
Onnan ahol eredetileg abba hagytad a sorozatot <#idiota>
Miért ugornál át olyan részeket amiket nem láttál még ,még ha rossz is végig kell szenvedni õket , max egyszer !
Én pl , most a 8adik évadban , már vagy 1,5-2 hónapja hallgatom hogy meg nézem e , mert olyan rosszak és unalmasak
Az ott lévõ részek, hogy nincs kedvem nézni

Pedig jónak tûnik a 9edik évad , a 10edik meg úgy tûnik maga lesz a szentgrál

hello!
az lenne a kérdésem hogy hol kezd igazán beindulni a sorozat? mert néztem régen elsõ,második évados részeket, de ahogy most figyelem a bemutatókat végre igazi supermanes a hangulat aztán gondoltam újra elkezdem nézni csak nemtudom honnan lenne érdemes😊
Narxis
OMFG de rohadt jó lesz!!! Kezdõdjön már!!!!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Már el is kezdték forgatni? Oké, látom ott van Brainac, Luthorok, halott apuka viszont nem érdekel. Érdekes.
Flamer
hittem azért jobb minõség 😄

http://loal.atw.hu

vixo
Jó minõségû ComicCon trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=KOYj42SOLg4&feature=player_embedded

vixo
Az utolsó éved TV Spotja:
http://www.youtube.com/watch?v=SihOeq9mPII&feature=player_embedded
Igazából semmi új nincs benne,de attól még jó! 😊

wesker24
Akkor kezdödik a Viasat 3-on a 8 évad 1 része szinkronosan !
Klemice
?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

zoliii
2010. július 31. szombat 16:20 - 17:10

Smallville

Az ifjú superman kalandjai
Amerikai kalandfilm (2008) (VIII. évad 1. rész) (50')

Szinkronosan a Viasat3-on!!! 😄

Itt!

ki hány évadban szerepel=ki hány részben

Azért nem raktam spoilerbe mert a tréler megtekintése után nem spoileres információk és az hogy ki hány évadban szerepel meg ki a fõgönosz stb ezeket meg tudjuk sejtettük!😊

Lezajlott a nagy esemény, melyre annyian vártunk, a Comic Con Smallville panelje. A tovább mögött olvashatjátok a bejelentéseket, spoilereket.

Geoff Johns ismét ír egy epizódot a 10. évadban, melyben Booster Gold és barátja, Blue Bettle fog szerepelni. Blue Bettle Jamie Reyes inkarnációjában látható majd, valamint Skeets is, Booster kis robotja. Korábban több helyen is szerepelt, hogy Geoff Johns valamilyen Kék Bogárral kapcsolatos dolgon dolgozik, ezek szerint erre a Smallville-ban kerül sor. A DC készítette egy átalakulás prezentációt is, ezt itt láthatjátok, talán ilyen lesz majd a sorozatban is, vagy hasonló.

Darkseid lesz a fõgonosz a 10. évadban, de nem abban a formájában fog megjelenni, ahogy azt a képregényekbõl megszoktuk, hogy ez mit jelent, egyelõre nem tudni.

Lionel Luthor is visszatér, vagyis John Glover ismét szerepel a sorozatban.

Green Arrow-nak klassz, új kosztümje lesz az új évadban.

A Cadmus Projekt szintén visszatér az évadban.

Tom Welling és Justin Hartley is rendez egy-egy epizódot az évadban.

Tom Welling még nem látta és nem viselte a kosztümöt, de az biztos, hogy a feketébõl lesz egy színesebb változata a ruhájának.

Az évad végén bizonyos speciális jeleneteket láthatunk majd.

Erica Durance mind a 22 részben szerepelni fog, Justin Hartley pedig 17-ben. Allison Mack epizódjainak számáról egyelõre nincs információ.

Az, hogy Tom Welling tényleg repül-e, a producerek egyelõre nem nyilatkoztak (A trailerben akár ugorhatott is.)

Lex Luthor visszatér-e? Az ajtó nyitva áll a lehetõség elõtt, csakis Michael Rosenbaum-on múlik minden.

Tom Welling-et megkérdezték a Superman film fõszerepérõl, miszerint felajánlották-e neki a szerepet, és bár reakciójából úgy tûnt igen, nem válaszolt konkrétan.

Bruce Wayne és Wonder Woman felbukkanására továbbra sincs esély, de olyan DC karakterek és csoportok, mint az Öngyilkos Osztag, Aqualad és a New Gods igen.

Jó hírek!
Superman film fõszerepét meg remélem megkapja és el is fogadja!
Legalább 1-2 film erejéig!😊

Smallville season 10 jobb minõségû trailer
Ez még kamerás változat de ahhoz képest már egész jól látszik minden!😊
Durva lesz az új évad!😊

se Darkseidot se a nagyit nem mutatják a trailerben 😞

A durva az hogy ez az elsõ pár részbõl lett összevágva ahogy tavaly is. Ha már az elején ennyi minden lesz húhúúú nagyon fasza évadunk lesz!
A ruha a trélerbõl:

Ja és Csak77-nek üzenem hogy ennyit arról hogy a sorozatban nem hangzik el a Superman szó és nem így fogják hívni. Ezt csúnyán bebuktad barátom!😊

Meg ugye végig ordíbálják az egészet de ahogy elkapja a gömböt az ütõs. Mindenesetre várom a normális trailert amin jó a kép és a hang.

A WB fel fogja majd tölteni a netre a trailer-t, szal lesz hamarosan normális verzió.

Comic conról:
- Darkseid lesz az évad fõgonosza, aki másként jelenik majd meg, mint az eddigi feldolgozásokban
- Clark végre repülni fog ebben az évadban, de még nem tudni, mikor
- látható lesz a teljes Superman-kosztüm (a trailerben egy dobozban volt látható, amit Martha adott Clarknak még a Salvation-ben)
- Lois kimondja a szót, hogy "Superman"
- Lois rájön Clark titkára
- Ebben a szezonban bemutatkozik Smallville-ben Blue Beetle és Booster Gold, valamint a Suicide Squad és Darkseid alattvalói
- Erica Durance 22 epizódban lesz
- Justin 17 epizódban lesz
- Clark lecseréli a teljesen fekete kosztümjét
- lesz célzás arra, hogy Lex nem halt meg

És a tréler: Amiben sok apróság kiderül csak sz.r se látszik még belõle mert kamerás változtat de azért egy két momentumot el lehet csípni.

Smallville s10
A vidit 5:35-tõl érdemes nézni!😊

Narxis
úúúúúúúú ez lesz az ULTIMATE évad, tök jó, hogy ennyien visszatérnek.

Kelly Souders és Brian Peterson nemrég írta meg, hogy a Comic-Con-ra szánt elõzetes már bemutatásra készen áll és alig várják, hogy mi is láthassuk vasárnap, a Smallville panelen. Azt is hozzátették, hogy
Spoiler James Marsters/Brainiac
visszatérése mellett még rengeteg bejelentés lesz az eseményen.

+SmallvilleHunról:
Tévésztárt akarnak Superman mozifilm fõszerepére.....bár ez pletyka szintû nekem... Nõnek az esélyek de nem kiabálunk el semmit, Tom jó választás lenne. Már rutinból hozá a dolgokat.

Flamer
nice.

Nos jönnek a hírek az új évadból elolvasás csak saját felelõsségre:
Úgy néz ki Darkseid lesz a fõgonosz és valóban az ördögi nagyi volt Tessnél az uccsó részben. Olivert pedig a paradémonok támadták meg.Az elsõ részben a Kent farmon forgatnak külsõs jelenetet amire talán a 7-ik évad óta nem volt példa. Lois elõfordulhat hogy Perryvel lesz valahol így az Õ visszatérése is lehetséges.

Nagy visszatérõk ami biztos:
Jonathan visszatér valszeg az elsõ vagy második részben, az elsõ rész címeme Lazarus lesz. Hogy miképp tér Jonathan vissza az kiderül.A 3.-ik rész címe Supergirl lesz úgy néz ki és visszajön KARA. De azóta olyasmit is hallani hogy a 200-ik részben is benne lesz ahol Brainiac tér vissza. Hawkman és Hawkgirl is fel fog tûnni az évad elején valamint Hamilton is. Lesz Chloé csak kevesebbet. Aki még nem biztos: az egyvalaki akit várok de sztem mindenki, méghozzá Lexet. Amire sztem 80% esély van hogy jönni fog az évad folyamán.

Egyéb hírek: Comic conon hétvégén ott lesz a Smallville csapata is.
Lesz ízelítõ tréler az új évadból valószínûleg és a Superman mozifilm kapcsán is lesz bejelentés ami felett ugye Christopher Nolan is atyáskodik. Nos 30% esély van rá hogy Tom lesz Superman. Al Septien a Smallville egyik fejese még nem tudja, de szerinte nincs kizárva és ha Tom lenne a befutó a Smallville és a Film nem zavarnák egymást.
Röviden ennyi!
<#vigyor>

fixon
Azt elfogadnám egy jó kis meglepinek 😊

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

Persze Batman nem lesz jelen bár ki tudja!😊)

Ez kurva jó!
A srác ügyesen összehozta. A poén hogy a videóban látott visszatérõ szereplõk mindegyike jelen lesz a tizedik évadban és a fõszál is hasonló lesz.
Smallville season 10 Darkseid

Flamer
hah-😄 fos.
miez a zene. nem passzol hozzá. komolyan 😄 sry

Smallville tizedig évad rajongói opening credit
Nagyon jól sikerült lett, bár KK nem hiányzik bele!
<#gun><#hawaii>
Nemsokára Comic con juliusban és lesz tizedik évados ízelítõ tréler is ahogy tavaly!<#vigyor>

Flamer
#2012: cska belenéztem de mikor megláttam hogy Jor-L bezártam 😄

Flamer
#2010: hátezegy fos😄

fixon
Láttátok azt a Supermanes képregényt, hogy Vörös Nap?
Nagyon érdekes és frappáns. Fõleg a vége.
link

Narxis
nagyon jó, Lexet várom vissza, õ Superman igazi nemezise

vixo
Nem is tudtam,hogy Sam Witwer(Doomsday)-rõl mintázták Starkiller karakterét a Force Unleashed gammában. Pedig télleg hasonlít 😊
Sam
Starkiller

Flamer
ó télleg. ahah 😄 <3