2757
  • Flamer
    szerintem meg ez a granny kicsit szanalmas.. en nem tudom miert mondjatokhogy uberkiraly.. sztem lofasz :D
    "Ez a Granny Godson nagyon durva arc." mitol? :o

btw ez a resz nekem se tetszett.. lutressa?:D wtf:D:D: vagymiis volt.. megnezem. lutessa. :D wtf mar :D uberfassagok netovabbja :D
    egyedul az a resz tetszett amikor ottvoltak a sarkon es megjelent a fater meg a muter :D
    mostmeg lois szarsagai is idiotasagok voltak. marmint.. mindig azok de ez most nagyon.. kek galmb meg videok .. meg hirtelen milyen okos lett.. ossza az eszt.. pff. :D
  • spike0007
    Nézettség: Szép számok így tíz év után is.

Az előzetes adatok alapján a tegnapi epizódot átlagosan 2,89 millióan nézték, a 18-49-es demo-ban pedig 2. helyet ért el a 8 órás sávban.

20:00 --> 2,77 millió (demo: 1,2)
    20:30 --> 3,01 millió (demo: 1,3)

Ami érdekes, hogy utána a Supernatural-t csak 2,1 millió ember nézte (0,9-es demo). Még nem láttam az epizódot, de ekkora különbség nem szokott a két sorozat között lenni (legalábbis mióta újra egy napon vannak ebben a szezonban). Viszont az előző 8 hétben mindig a Smallville volt a nézettebb kettejük között, tehát ez továbbra is változatlan. Valamint a tavalyi évad legnézettebb része 2,8 milla körül mozgott míg idén kb ez az átlag, vagyis nézettség sokkal jobb mint tavaly sőt a 8-ik évad fináléját is kevesebben nézték.
    Most olvasom hogy Perry White is vissza fog még térni!
    Valamint Darkseid:

http://smallville-hun.gportal.hu/gindex.php?pg=29356491&postid=510633
  • spike0007
    VG ha nem tetszik ne nézd! Azt is nézni kell hogy mire mennyi pénzük van. Ehhez képest ez egyáltalán nem látszik. Ja és ne sértegess az nem ide való...Véleményem mondtam el csupán, de ezzel nem vagyok egyedül és a nézettség emelkedés és más rajongók véleménye is ezt támasztja alá. Az hogy neked a több akció jön be...hát lesz akció is...de a Smallville nem csak ebből állt. Mostani részben meg nem is volt Michael Ironside, el vagy tévedve barátom az a múlt heti rész volt... Ajánlom figyelmedbe a mostani részt +azt hogy kik szerepeltek benne, ja és a történetnek is nézz utána mert nem árt.
    Narxis a 8-ik évadnál naná hogy jobb az volt a mélypont, sőt eddig azt mondom a tavalyi 9-ik évadnál is jobb persze majd a sorozatzárásnál kiderül. Már csak a szereplők miatt is. Egyébként tavaly is ilyen tájban pörgött fel a sorozat. Hírek szerint valami brutál pankrátor lehet Darkseid!!
  • Narxis
    Hááááááát azért szvsz nem ennyire rossz a helyzet. Nem azt mondom, hogy tökéletes de pl. a 8. évadnál sokkal jobb. Ott voltak olyan részek számomra amit alig bírtam végignézni...

Jó mondjuk spike tényleg sokat dicséri a sorozatot, én ilyeneket, hogy "jobb kamerakezelés" nem veszek észre a laikus szememmel... :D
  • vg
    Komolyan mondom, egyszerűen döbbenetesek a hozzászólásaid. A sorozat még most is részről részre egyre szarabb, már már nézhetetlen az egész. A részekben 85%-ban közeli képek vannak(engem kurvára nem érdekel Clark 10 centiről), ami nagyrészt 4-5 állandó díszlet között játszódik. Erre rámondani, hogy zseniális, hát, elég merész. Ok, megértem, hogy rajongó vagy, de, hogy neked minden rész egyre jobb... igénytelen vagy. Ráadásul a mostani részben SEMMI, semmi érdekes nem volt, talán Michael Ironside miatt érdemes megnézni.
  • spike0007
    Majd k9iderül hogy lesz-e a végső harcban.
  • Narxis
    Jaja, rá. Végső harcban se lesz? :( Pedig jó lenne... jófej azzal a mexikói dumájával... :D
  • spike0007
    Villámra/Flash-re gondolsz?:)
    Egyenlőre az Ő neve nincs képben.
  • Narxis
    OMGWFT rész volt...mik derültek már ki, te jó ég!!!!

Ez a Granny Godson nagyon durva arc.

Köv. rész úgy néz ki jó lesz, már vártam, hogy visszatérjenek ezek az arcok, jöhetne már a gyorsfutó csávó is, nem jut eszembe a neve...
  • spike0007
    Ennyi WTF-ot egy részben régen nem láttam és mind nagyon jó volt. Új csapat csinálja a fényképezést és kamerázást ebben az évadban,nagy dicséret nekik mert az erődbeli fényképezés zseniálisan szép volt.
  • spike0007
    Az elmúlt esztendők legjobb része volt a mai sztem.
    Hatalmas pirospont a készítőknek!:)
    Jövő hét:
    Patriot
  • hiper KOCKA
    Supermanként fog megküzdeni vele? Az jól hangzik... viszont ha csak fele olyan látványos lesz az a küzdelem, mint itt a rajzfilmben, akkor azt mondom már megérte megcsinálni a 10. évadot.

• spike0007
    Tegnapi epizód= Tegnapelőtti
  • spike0007
    A tegnapi új epizódot 2,61 millióan nézték, a 18-49-es demo-ban (1,1) ismét 3. helyet ért el a 8 órás sávban.
  • Flamer
    #2222: igen. en neztem. (y)

btw.. ja. hat. ja. ok resz volt na.
  • nyirog
    Nézettséget tudja vki?
  • Narxis
    Na ez már jobb, nem olyan kapkodós. Zsír rész lesz szerintem is, érzem... :)
  • spike0007
    Szereplőket látva ez a rész Fucking AWESOME lesz!
  • spike0007
    Na és ebből? TESS múltja Jor-el+Lara az erődben Loissal és Clarkkal!
    Abandoned 2
  • Narxis
    Jaja, jó rész volt, nem OMGWTFROFLCOOPTER, de jó rész volt.

Ebből a trailerből meg nem sok derül ki. :S
  • spike0007
    Na az új részről csak három szót mondanék:
    Nagyon jó volt!:)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Talontól búcsút vettünk, Clark az új cuccában akciózott haladt a főszál is és jövő héten jönnek Darkseid csatlósai valamint Lois az erődben meg egyéb finomságok.

ABANDONED
  • spike0007
    Sőt Darkseid mellett ne feledkezzünk meg az öngyilkos osztagról és Lexről sem. Ő a másik gonosz az évadban. Sztem elővették ezt a klón dolgot és a végén kiderül hogy az igazi Lex figyel, él és virul és a kölyök csak a gyógyítás miatt kell neki. Kiváncsian várom a fejleményeket!:)
  • Suffering
    Ne aggodj, Darkseiddal meg fog küzdeni az évad utolso részében Supermanként. Darkseid nem hallt meg, pl jövö héten vissza fog térni szerintem, mert az a rész Granny Goodnessről fog szólni, Darkseid alatvalojárol.
  • ikegami2
    térkép

Itt van jó sok Smallville helyszín. A Talon is benne van (igazi nevén Clova Cinema). Nem minden esetben teljesen pontosak a jelőlések, pl a Talonnál is kicsit visszább kell a StreetView-ban keresni.
    Jó nézelődést!
  • Narxis
    Majd foglalkoznak vele...
  • hiper KOCKA
    én nem értem a rendezőt... de komolyan... Behozzák Darkseid-ot a képbe, és úgy van beharangozva, hogy milyen kemény ellenfél, meg mekkora fenyegetést fog jelenteni és alig bontakozik ki abban a részben, már el is tüntetik... jönnek az ilyen baromságok, hogy Loist megszállja Ízisz szelleme, és egy múzeumban bohóckodva próbálja visszatorpedózni szeretett kutyafejű urát az életbe... atyaég...!! szánalom...Utána meg elszigetelt, kék-kriptonit energiaitalon nevelkedett falusi buznyákok akarják jó kazánfűtő módjára elhamvasztani egy köznépi tarlóégetés keretében... mégis mi ez?? Mi folyik itt...? Gyerekek: utolsó évad!!! Nincs idő ilyen hülye mellékrészekre, amik egyáltalán nem tartoznak a történet fővonalához!
    Miért nem foglalkoznak azzal ami fontos... Azt még megbocsátottam nekik hogy anno majdnem az egész negyedik évadot elba**ták azzal hogy Lanát megszállta valami varázslónő szelleme... t*köm tele volt vele... hány részen keresztül ment az a hülyeség is!
    Elvárható lenne - ha már ilyen fajsúlyos fickókat hoznak be a történetbe, mint Darkseid - hogy kidolgozzák rendesen a karakterét és VELE foglalkozznak, ne pedig ilyen baromságokkal, mint ami az 5-dik és a 6-ik részben volt.

• vg
    A múlt heti Stargate részben a Talon, vagyis az a díszlet, és a teljes utcát jó pár percig mutatták, sok jelenet zajlott ott. Érdekes volt. Meg kellene keresni google mapson.
  • Narxis
    rajság:D
  • Flamer
    kiralysag:D
  • Synchronous
    Az időrabló eddig csak képregényekben tűnt fel, halványan rémlik hogy valamikor a jövőben csinál egy időbeli vasfüggönyt amivel elválasztja az idősíkokat és az összes szuperhőst egy alternatív jelenbe helyezi át ahol csak egyedül lesznek míg az eredeti jelenben ő uralkodik.
    Ezt akarják megakadályozni superman-ék, és ezért akarják leverni őt. Csak van egy aprócska bibi vele: halhatatlan.
    Nem is ember amúgy valami különös lény, de sokat nem tud róla senki mert direkt ilyen misztikus karaktert szántak neki a készítők.
  • Flamer
    #2204: idorablos tema nice . hogyvanaz?:d
  • Suffering
    Előbb utobb meg fog jelenni Darkseid rendes alakjában is. erre láthattál is célzást a Lazarus legvégén, ott mutatták, hogy fog majd kinézni. évad második felében többet fogjuk látni Darkseidot. Minden évadban igy van, hogy a második felében foglalkoznak az évadfőgonoszával. 8. részben szerintem benne lesz Darkseid, mivel Granny Goodnessről fog szolni az a rész. Kiváncsi vagyok, hogy a paradémonok benne lesznek e majd az évadban.
  • Narxis
    Neeeeem, elég rég mondtam egy részre, hogy roflcoopter, de ez jó volt.
  • Bokafix2
    Aki nemrég feltűnt a sorozatban, vagyis Darkseid miért ilyen energia szerű füstös árnyként jelenik meg...? Úgy tudom, ez nem más mint a Sötétség Ura, aki az Apokalipszisről származik és Barda meg Granny a parancsnokai.
    Az egyik 90-es évek elején kiadott képregényben ami megvan nekem, Darkseid elrabolja Superman-t a Földről és az Apokalipszisra viszi, de civilként futnak bele az omega sugarak így Darkseid nem ismeri fel hogy ő Superman és azt hiszi tévedés történt, így Armagettó lakói közé dobja, ahol meg kell küzdenie a fúriákkal....

Jó kis rész volt, ezt is adoptálhatták volna a történetbe, de a képregényben Darkseid nagyon is szilárd halmazállapotú, masszív lény volt, nem ilyen füst alakú izé, aki emberi testeket száll meg és elülteti bennük a kétség magját, meg kihasználja a bennük levő rossz tulajdonságokat.
    Az a tulajdonsága tényleg megvan, hogy manipulálja az elmét, mert Bardát is úgy vette rá, hogy az ő szolgálatába álljon.

Még nem láttam a további részeket, csak azt amelyikben először feltűnt, szóval nem tudom hogyan fogják formálni Darkseid karakterét de remélem nem cseszik el nagyon :D
    Ha meg már Darkseid benne van Bardát is beletehetnék a folytatásba mert sztem a legdögösebb csajszi a szupercsajok között.

Persze gondolom itt még nem lesz benne, mert ez a sorozat csak az előzményeket dolgozza fel, még mielőtt Superman "szolgálatba" lépett.
    De abban tévedtek hogy Lex lesz Superman legnagyobb ellenfele, mert az eredeti képregényekből kiderül, hogy a mindenkori legnagyobb ellensége az Időrabló, aki majd csak a 30. század második felében tűnik fel és Superman elmegy a jövőbe a gyűrűvel, hogy segítsen, mert az egész Szuperlégió együttesen sem bír vele... És akkor is csak úgy tudják megállítani hogy Superboy feláldozza magát. De asszem nagyon előre mentem.
  • Flamer
    neked minden roflolcopter..
  • Narxis
    OMGWTFROFLCOOPTER rész volt!

végre Lex színrelépett, jeeeeeeeeee, jöhet vissza Rosenbaum. Clark és Lois szex is kellett már
  • Flamer

-amikor bennvoltak a hazba.. kb ugyanannyira volt tole a tomeg mint amikor a vegen eltavolodtak tole.. miertn em volt ereje a hazba ?:D
    -az egesz kurva volgyet vagy mit.. teruletet kek fos boritja de pont ahova temettek ot, ott nem volt egy darab se :D nyilvan :D
  • Flamer
    hat.. vannak meg kristalyok. csak nehogy valaki ellenfordicsa :D

mindenki igyon kekvizet!

#3000 ?(y)
  • spike0007
    Ja és amellett hogy nosztalgikus ez az évad a szinvonal néhol az első 4-5 évadhoz közelít ami nagy szó!
  • spike0007
    OMGWTF!:))))))) Voltak események..

Lex klón=Lex szinte biztos voltam benne hogy így hozzák vissza MR-t. A kölyköt aki játssza utoljára a 7-8-ik évadban láttuk, jól megnőtt! Clois minden jelenet fasza volt, sok külsős jelenet volt Clark jól megégett aztán.. hehe.. Tetszett hogy sokmindent elmondott Loisnak a végén meg Clois sex végre!

Jövő héten oda lehet csapni ezek után!

Ambush