2757
  • Flamer
    a bolygo kapitanya se letezik. terminator sincs.a tininidzsateknocok is csak mese.
  • spike0007
    Az egész Superman dolog ilyen:) de szórakozni kell rajta és élvezni a sztorit stb...
  • Danny1987
    De a gyorsfutó csávónak sem szakad szét a ruhája:)
    Amúgy flash nem sebezhetetlen mégis megmarad a bőr az arcán:)

Még vannak ilyen dolgok ám pl amikor clark elfut loissal és 1 mp alatt felgyorsulol legalább olyan gyorsra mint a puskagolyó és lois nyaka nem törik el a hirtelen 30g-s gyorsulástól:)
  • Flamer
    #2272: hat ezen mar telleg nem kene fennakadni :D
  • SlayR
    mert ő szupermen nem a villám
  • Danny1987
    Azt elmagyaráztak hogy az hogyan lehetséges hogy clark minimum a hangsebesség duplájával fut és a ruhája még csak el sem szakad? :)
  • SlayR
    Nemhiszem túlsok szappanoperába vannak emberfeletti képességű lények....az más hogy romantikusabb alapjai is vannak a sztorinak de az összes superman témájú sorozatból a legjobb akárhogy vesézzük!
    Suffering: Sztem egyfajta hatásfokozás volt azonfajta megjelenése a Darkseid karakterének nemhiszem nagyon vesézni kéne.
  • Ability
    Ne vedd sértésnek, de a Smallville hosszú ideig egy szappanopera szintjén állt, tehát érdekes idekeverni az Esmeraldát. Egyetértek abban, hogy az idei évad messze jobb mint a többi, már-már izgalommal tölt el az új rész várása, de úgy globálisan nézve ez a sorozat tinipicsáknak készült. Pont. Én is nézem a kezdetek óta, így a végére egész megszerettem, de mindig is a "limonádés" kategóriát erősítette.
  • mosoporr

Én imádom a sorit,vannak hullámvölgyek de hol nem...
    és jól írtad ez valami zseniális hogy tényleg 4-5 díszletből ennyit kitudnak hozni.
  • Suffering
    Akkor azt magyarázzák meg, hogy Darkseid miért füstfelhőként van jelen. miért nem teljes alakban?
  • spike0007

Így van, bár hozzáteszem, nem lehet panasza senkinek ilyen szempontból, hiszen a Smallville készítői mindig elmagyarázták a dolgokat eddig és ez ezután is így lesz.
  • SlayR
    Ti miről írtok vazze? Nehogy már egy olyan sztoriba aminek egy képregény a háttere nekelljen már minimum ismeri a szereplőket...ha az lenne akkor meg az lenne a rinya oka hogy nemkövetik a képregényt a néző meg ne csak nézzen lásson is!
  • spike0007
    Talán az Icarus c. részben fog repülni, amikor Hawkman is visszatér.
    A jövő heti epizódban a BSG egyik főszepelője lesz az egyik központi figura!
  • spike0007
    Köszi! Hát igen 4 főszereplő van, de ugye felbukkan majd Chloe meg ezer másik mellékszereplő. Engem nem zavar annyira. Úgyis Clark és Lois a központi figurák. :)
    Darkseidről én is olvastam hogy a 20 részben bukkan fel ,de már felbukkant, úgyhogy ezt úgy kell érteni sztem hogy a 20.-ik részben fog megtestesülni eredeti alakban talán. Szóval számíthatunk sztem egy fight-ra a végén. Egyedül viszont Clark nem győzhet, kell a JL is. Szóval nagyszabású duplarészes zárást várok. e sztem mivel ez az utolsó évad valószínűleg így is lesz. Meg amit baromira várok már az a repülés.
  • Suffering
    nagyon jó írás lett. Amit nem tetszik nekem az évadban: összesen 4 főszereplő :O Mindegyik évadban 6-7 volt. Granny Goodnessből nyugodtan csinálhattak volna főszereplőt. + ahogy olvastam Darkseid csak a 20. részben lép szinre. Nem késő egy kicsit? Hisz Zod a 9. évadban az első résztől fogva 1-2 résztől eltekintve végig jelen volt az évadban. Darkseid meg majd a legvégén csatlakozik majd be, és talán harcolnak is. Sajnos meg kell lepödnöm ha itt igazi Superman vs Darkseid harc lesz, kék kriptonit meg minden faszság nélkül.
  • spike0007
    Extra nézettség!

Az otthoni videófelvételekkel együtt az Isis (10x05) 2,6 milliós nézettsége felment 3,31-re, míg a Harvest-é (10x06) 2,96-ról 3,64-re (az utóbbi 18-49-es demo-ja 1,2-ről 1,6-ra emelkedett). Mivel a CW két újonca, a Hellcats és a Nikita is csökkent a premierje óta, a többi sorozat pedig kb. egy szinten van olyan 2 millió átlagnézővel, így már hetek óta a Smallville a 2. legnézettebb széria a csatornán, a Vámpírnaplók után (kb. 3,5 millió). Nem rossz egy olyan sorozattól, ami pénteken megy és a 10. évadnál tart.

Forrás:

http://smallville-hun.gportal.hu/gindex.php?pg=29356491&postid=513555
  • spike0007
    Akkó ne nézd, ha neked nem jön be, nem vagyunk egyformák..Mennyé nézzé Esmeraldát!
  • vg
    Ez is egy vélemény...
  • krisz073
    Akkor ne nézd és ne gyere ide!
  • vg
    Örülök, hogy TE örömödet leled benne, de attól még mindig szar az egész.
  • spike0007
    Ja és ott a Heroes esete! A Smallville a töredékéből készül, mégis ezerszer pörgősebb, akciódúsabb, érdekesebb, drámaibb valamint viccesebb is egyben mint a Heroes. Itt alakítások is vannak. Mondom ezt Heroes rajongóként. Szóval helyén kell kezelni a dolgokat! Fanyalgóknak üzenem: a tizedik évad nagyon jó eddig és lesz ez még jobb is meglátjátok!
    Smallville Forever! XD
  • spike0007
    Szóval úgy gondoltam megosztom a véleményem a sorozatról...
    A sorozat első négy évada A WB égisze alatt készült, rengeteg pénzből.
    Különösen a harmadik és negyedik szezon volt megismételhetetlen főleg látvány terén. Sztem annyi pénzt nem pakoltak abban az időben egy sorozatba sem...:) Ám a mostani évadnak vannak olyan momentumai ami miatt ráver az összes többire.
    Na de hogy tovább menjek jött a Warner kistesója a CW az ötödik évadtól és az ötödik és hatodik évadban tartottak egy állandó szintet. Bizzaróval való küzdelem a hatodik évad végén még mindig nagy kedvenc.
    A sorozat szülőatyjai már a kezdetekben bejelentették hogy se ruha se repülés se Superman. Ami bizony rossz húzás volt sztem, hiszen így nagyon húzodott az egész...A hetedik évadra költségcsökkentés történt bár ez annyira nem látszott meg a sorin, de az évadzáró bizony nem volt valami fényes. Lex kiválása és az alkotok is leléptek.
    Az új alkotópáros keze eléggé meg volt ekkortájt kötve a nyolcadik évad elején. A CW olyan költségcsökkentést csinált hogy a 8.-ik évad a 3-4 évad töredékéből készült el. Mindezt azért hogy lezárják a dolgokat előbb-utóbb.. A sorozatzáróra nagyot esett a nézettség és sokan köztük én is csalódtunk. Igen ám de bár ez az évad lett a sorozat mélypontja mégis irányvonalat adott és jött a kilencedik évad...Ahol a készítők belecsaptak a lecsóba és úgy döntöttek mindent előbbre hoznak kicsit. Clark Supermanné válásának útját,későbbib feleségével is előbb hozzák össze és behozzák Zodot, se vele jópár Superman momentumot..A forgatőkönyv láttán a Cw több pénzt pakolt a soriba,bár így is baromi kevés volt a külsős jelenet volt néhány pörgős és tetszetős rész mely a sorozat fénykorát idézte. Absolute Justice,Checkmate és a Salvation nagy kedvenceim voltak, bár a bunyó hossza rövid volt, jól megcsinálták.
    Jött a tizedik évad. Ugyanannyi a költségvetés de szerény véleményem szerint a tizedik évad újra Smallville fénykorát idézi. A nyitás erős volt a Lazarus olyan pörgős volt hogy az egyik legjobb nyitás lett a sorozat történetében szvsz Lex visszatérésének előkészítésével. A Shield pörgős volt, A Supergirl csalódás(eddig az egyetlen az évad során),a Homecoming kiemelkedő volt, Smallville és Superman hangulat egyszerre. A végén lebegéssel/repüléssel..Az Isis pörgős volt és a végén fontos állomáshoz érkeztünk Clark elmondta... A Harvest töltelék volt de külsős jelenetekkel végig. A végén szintén fontos momentummal. Az Ambush akciódús volt és látványos és a történet szempontjából is fontos, hiszen ez az egyik főszál. Az Abandoned az évad legjobb része sztem mert Darkseid csatlósait kezdi bemutatni. Desaad,Gordon Godfrey, Granny és persze úgy tudom Flag és az osztag is át fog állni... Paradémonok nem tudom lesznek-e majd kiderül..Jor-El és Lara..valamint Lois anyja Teri Hetcher alakításában. Felejthetetlen.Visszanéztem a 9-ik évadot meg 8-ast is és abban sem volt több akció az első 7-8 részben. Utána kezdtek beindulni a dolgok. A jövő heti rész pl az igazság Ligája és Clark vezetői szempontjából lesz mérföldkő. Szóval ez az évad nagyon jól fel van építve eddig. Lényeg a lényeg 4 főszál van ebben az évadban:
    1. Clark Supermanné válásának folyamata és a JL
    2. A Sötétség Urának(Darkseid)és csatlósainak színre lépése
    3. Lex visszatérésének előkészítése
    4. Az Öngyilkos osztag ténykedése

Ez a négy szál össze fog találkozni az évad végén.
    Ami feltűnő még hogy ugyanannyi pénzből gazdálkodnak mint tavaly, mégis olyan szereplőket hoztak/hoznak be az évad folyamán hogy az szenzációs. A külsős felvételek száma eddig csak ebben az évadban már most több mint a 8-9.-ben együttvéve. Az akció ugyanannyi mint tavaly és van egy olyan érzésem hogy a zárórészekre jóval több pénzt szánnak. A sztorivezetés viszont sztem eszméletlen jó eddig. Talán a negyedik évadban volt ennyire jó. De ez csak egy vélemény. Viszont a nézettség is újra az egekben Pénteki naphoz és CW-hez képest veri a 8-9-es évadokat. Sok még a kérdés de Doomsday és tavaly a klónok felbukkanását is az évad felénél kezdték el elmesélni. Ami még fontos Clark önmagát kihúzza a csávából folyamatosan és nem szorul mások segítségére immáron és közben ugyanúgy ment másokat. JL vezető lesz hamarosan és az a legenda akinek lennie kell.

• spike0007
    XDDDDD
    Ez már tényleg kész!:)
  • Narxis
    XD
  • Flamer
    "aki nem kepregeny-fan es nem ugralunk kek-piros sztreccs-ruciban a hires comic con-on."

AHAH :D:D:D:D
  • Narxis
    A Smallville nézettsége 18%-kal nőtt Teri Hatcher vendégszereplése miatt, sőt, a CW majdnem nyerte is ennek köszönhetően az este nyolcórás sávot.
    (comment.blog.hu)
  • spike0007
    Szóval Nyugi!:)
  • spike0007
    A Smallville mindig is úgy volt megcsinálva és mivel az évad elején járunk lesz háttérsztori is Darkseidról és csatlósairól biztos vagyok benne.
  • Magoo
    Ja hogy mi nezok vagyunk tudatlanok? Oh bocsanat, en kerek elnezest...
    Talan inkabb ugy kene megcsinalnia a draga keszitoknek a sorozatot, hogy annak is ertelmet nyerjen az egesz - es tetszen is - aki nem kepregeny-fan es nem ugralunk kek-piros sztreccs-ruciban a hires comic con-on.
    Szoval ez hulye kifogas!
  • Flamer
    lolz:D
  • Lacika 79
    Csatlakozom Spike-hoz. Tudatlanok vagytok mérhetetlenül a Superman univerzumból.....
  • spike0007
    A képregényben is volt egy lány Luthor szóval időszerű volt a bevezetése....Az hogy Tess az csak hab a tortán..
  • spike0007
    Nem hiszem el erről beszéltem nézzetek már utána kicsit ki az a Granny Godness meg Desaad és ki az a Darkseid meg az Öngyilkos osztag meg a Fúriák! Kéne a képregényt is ismerni valamennyire, de még anélkül is a nagyapám is vágná a rész után hogy Grannynek emberfeletti képességei vannak és nem e világi lény.
    Ha megvan a sztori akkor utána osszátok az észt. Az hogy Lois éd Clark van nos Clark Loisnak köszönhetően lesz Superman!!
  • Narxis
    Nem csak az, hanem, hogy dobálta már Tess-t az intézetben, telekinetikus képességeivel... :D
  • Flamer
    #2239: hat nem vagom.. torli az emlekeid? fude nagy kepesseg :D

#2238: nezz inkabb heroest :D
  • stargatelost
  • Suffering
    ez nekem se tetszik: minden részben 35 perc Lois és Clark van, maradék 5 percben Lex klon, Darkseid vagy Öngyilkos osztag. vagy Zöld íjász sajnáltatása. Lois és Clarkos részeket én már csak végig pörgetem...
  • Magoo
    Borzasztoan gyenge es hatalmas baromsag volt az uj resz. Kicsit erosebben mehetnenek ra a finalera. Marmint szepen oldogassak mar meg a lezaratlan ugyeket. Most is reszenkent kb 4-5 percet foglalkoznak a foszallal - jobb esetben.
    Mekkora benasag volt mar ez a Granny dolog. Ja es presze mindenhol ott a zold kryptonit....ehhe...
  • Narxis
    Mitől? :D Hát a képességei miatt.
  • SlayR
    Szerintem meg épp hogy nagyon nagy rész volt nenézzétek azt megvan oldva ha nemtetszik szerintem ennél szebb sztori vezetése nemlehetne!