Smallville (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Flamer
nem. ez telleg uberjovolt 😄

http://loal.atw.hu

Te mindig ezt mondod...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Holly s.... a végén a végén a végén.. ráadásul az egész rész Super volt. Nem hiszem el évek óta nem láttam ilyen jó részt.
Anyám ez az évad odavág eddig!<#hamm><#eljen>

kill3r21
Király rész volt, összefoglalta tömören a 9 évadot, király, láthatjuk a jövöbeli clarkot , meg repül is végre, nagy adta 10/10 😊
Nekem se tetszett a táblás rész! A repüléses rész az bejött. Erõs volt az elsõ rész, jó volt a második, ez a harmadik átlagos volt.
Na de most jön a 200-ik rész és azt mondom eddig nagyon jó az évad!😊

Flamer
#2151: akinek megvan biztos nem adja oda 😄 talan lekene masolnia nem ?😄 akkor meg mar nem mindegy hogy hol van dvdn vagy vinyon vagy vmi?

Ha valakinek megvan esetleg DVD-re kiirva az összes évad azt irjon privit légyszives és a továbbiakat megbesz... 😊

Szép Estét Mindenkinek!
Flamer
#2149: nice kepregeny

nekem meg az nem tetszett amikor kara elkapta a tablat 😄:d hat az meg a szelfogosnal is gagyibb volt 😄

Basszus, amikor azon a szélfogón álltak olyan érzésem volt mintha valami 15 éve készült, filléres PC-s FMV játék videóját látnám(pl. phantasmagoria). Iszonyat gagyi volt. Mellesleg máig emlékszem a képregényre, hogy a kutyájával játszva tanult meg repülni mikor megcsúszott egy meredek dombon és még a kutya ugatott utána.
Flamer
WAAAA epic.,! necsessz. mostani reszbe kara. 😄 repked. 😄D AHHAH 😄 lolz!

grebber
Jó magasra tud pattogni akkor <#taps>

Next PC upgrade: 2022

Akkor csak pattogott, mint a bolha. Bár sztem most is. 😄

grebber
Lehet én vagyok az értelmi fogyatékos ,de ez a repüléses dolog szerintem elég gáz.
Amikor zuhant le a planet logo az épületrõl akkor nem repült? Dehogynem!
Hát akkor most mit szenved?

Next PC upgrade: 2022

Narxis
huhúúúú jó rész lesz, Brainiac mint jófej jön vissza, videónál ezt a kommentet mintha én írtam volna:

OMGGGG!!!!!!!!!!!!!!

I CANTTT WIATTT!!!!

THEYY FINALLYYY SAYYY I LOVEE YOUUU!!!

omggg im gonnaaa cryyy att all theee fl;ashbackssss!!!!!!

andd im guessing that's braniac 5 since he's good now??

OMGG I CANTTT HANDLEE THISSS!!!!!

😄DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Az effektek nagyon gagyik voltak. Ha ennyire nincs pénz, inkább ne is csináljanak CGI-t... 😄

Jaja nem volt rossz!<#eljen> Jövõ héten 200-ik epizód!<#wink>
Homecoming

Narxis
áááááááá mekkora rész volt

REPÜLT CAL-EL!!!! Darkseide milyen forma volt már, nagyon durva. Kara pedig szexi mint mindig... 😄

Klemice
újabb kiváló rész

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

kill3r21
már majdnem mááááááááááááár majdnem repült FUCK 😄😄😄😄
Passz, egy öreg fazont képzelj el valami fekete bõr ruhában, nagy pofával. Deadpool koppintás.
fixon
Egy képet nem tudtok linkelni? Kíváncsi vagyok milyen lett Deadstroke jelmeze.

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

Klemice
akkut hasmenés

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Azt nem bírtam végignézni, nagyon béna lett.
Azért arra kiváncsi lennék,hogy Superman vagy Pókember hogy magyarázzák ki a melóhelyen,ha eltûnnek napokra?😊
kill3r21
Nemtudom gyerekek, én most néztem meg ezt--->>
Superman.Batman.Apocalypse.2010.DVDRip.XviD-RUBY
Ha a Smallvilleben a Darkseid elleni harc csak negyed annyi lesz mint ebben, már akkor atom harc elé nézünk....😮 😄
vixo
ÁÁÁÁááá,ez komoly??? Lesz Deathstroke a Smallvilleben??? FUCK YEAH!!!! 😄
Tényleg oda teszik most ezt a 10.évadot! Deadshot után Deathstroke egy újabb Suicide Squad tag tûnik fel,nagyon zsír!!!De azért remélem Deathstroke jobban fog mutatni,mert Deadshot nekem vhogy nem volt az igazi,bár még biztos fel fog tûnni és majd remélhetõleg alakul a kinézete.
De ez nagyon jó hír!!! 😊

Hát, elég hülye egy színész, hogy bevállalja ezt így.

Michael Hogan (Saul Tigh - BSG) a Smallville-ben alakítja majd Deathstroke-ot, akirõl nem tudjuk, hogy ki, meg annyira nem is érdekel minket, de a DC Comics rajongói a hír hallatán összepisilték magukat a gyönyörtõl, szóval valami fasza arc lehet. comment:com
Betojok,hogy szegény Michael Shanks nem tud megszabadulni az egyiptomi kötelékeitõl😊))...meg az a mese..Shayera....kicsit se hasonlít Sa'auri-ra😊)..vártam mikor mondja,hogy Daniel Jackson vagyok😊
Narxis
jó rész volt, vége ütött 😄

Flamer
#2127: yep. that's it 😄 <3

Klemice

Jó rész volt! Mekkora már az új ruha. Piros dzseki a Superman Logóval alatta meg a kék ruha. A haj is kissé hátranyalva, Clark sztem a világ elé fog állni hamarosan. Ja és ki lett mondva hogy Superman. Egyébként az utolsó részekig biztos ebben a cuccban fogja nyomni.

Flamer
motoros bordzseki?😄 szerintem fail 😄
viszont a plasztik muff <3

kill3r21
Nagyon komoly az új ruci gyerekek 😮
Shiwo
ment pm

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Nem hitte volna el akárki, de nem volt az elkúrt, tipikus Lois jelenet volt megszokhattad volna már hogy Lois ilyen!😊

*Rapidshare meg ilyen oldalakon látom hogy fennt van de mire letölteném onnan bele õszülnék mert az i.p-m nem változó.
Sziasztok!
NAgyon megkedveltem a sorozatot az elmúlt hónapban.
MEgnéztem az elsõ 2 évadod de a 3-4. évadot nem tudom letölteni sehonnan.
Ha valakinek esetleg meglenne az összes évad egyben akár angolul akár felirattal az nagyon jó lenne.A többit meg megbeszélnénk priviben.Elõre is kösz a segítséget ÜDv!
Flamer
#2117: dude! 😄 az tokegyertelmu volt hogy lois miert csinalta.. nade mennymar anyadba ha szerinted ezt akarki is elhitte volna 😄D ennyiren em lehetsz ostoba 😄
annyira de annyira egy elkurt jelenet volt hogy csak na 😄

kill3r21
vagy jorel vagy brainac lehetett jonathan 😊
Nyilván Lois látta hogy Clark keres valamit ezért játszogatott egy kicsit vele. Ennyi...Nem kell ezen fennakadni.
vg: nem furcsa a szellemmel való beszélgetés és négy teóriám is van Jonathan-re:
1. Látomás ilyen volt már, mikor Clark Jonathan halála után találkozott az apjával.
2. Darkseid szórakozik Clarkkal (erre kicsi az esély)
3.Jor-el okítja Clarkot(erre annyiban van esély hogy Jor-el keze van ebben a szellemes dologban és úgy érzi mivel Õ elbukott mint apa Jonathant hívta segítségül.. és ugye Õ bizik Clarkban mindezek ellenére, hisz a ruha nem véletlenül lett félretéve az erõdben.)
4.Brianiac5 vette fel Jonathan alakját.. Õ ugye jófiúként tér vissza ezúttal..

Flamer
#2115: hatigen. azse volt semmi 😄 de mondom milyen voltmar a tollas jelenet.. "ups leesett a kedvenc tollam" ..

10/10? Ugyan már. Amúgy, csak nekem furcsa, hogy hullákkal(szellemekkel) cseverészik a mezõn? Azért ez elég morbid volt, Superman ide, vagy oda.
Elõzetes nézettség
Jobb mint a Supernatural és az utóbbi 2 évben a legjobb pénteki napot hozta a Smallville.
2,9 millás nézettség úgy hogy a tavalyi nyitás 2,5 millió volt. Verte a Supnatot is. A Cw legjobb sorozata ismét!<#wink>
Ahogy néztem idén sokkal okosabban fogják beosztani a pénzt.Látszott az effekteken a külsõ felvételeken és az erõd is szebb pompájában villogott mint tavaly. Idénynyitások közül a tíz év alatt ez az egyik legjobb minden téren ez nem vitás.
Jor-el pedig csak próbára teszi a fiát, valahol igaza van.

Narxis
Szerintem újra egekben lesz a nézettség!

Flamer
#2111: #2104 / 4.
..

kill3r21
egyértelmûen jor-el szerintem jófej volt! nagyon átjött....ugye jor-el eltette a ruhát, tehát ezek ellenére bizik fiában és sikereiben....próbálta elvenni clark "kedvét" a dolgoktól, ezáltal segitett neki abban hogy csökkentse a büszkeségét és a hiúságát, szal aki aztmondja jor-el pöcs volt az gondoljon bele, totál segit neki ezzel!
ez a rész fenomenális volt, én a smallvillet a 9. évad feléig egyben néztem meg....kb 2-3 hét alatt, volt hogy egy évadot egyhuzamban alvás nélkül(tudom....beteg xD) de ekkora kezdés még sosem volt! 😊
Oliver nem adott hozzá sokat a részhez, Chloé felvette Fate sisakját és látta a jövõt az tetszett amit mondott!<#worship> Névadás kell még Loistól,(aki nem tom mit keres afrikában.) repülés abban Kara segíthet , ruha fel és lecsapni Darkseidot és felkészülni Lexre!

Best of évadnyitó eddig szerintem!Opening is jó vegyítve vannak a jelenetek.
Arra nem számítottam hogy már az elején megmutatják Darkseid igazi kinézetét. Kemény. Lex klónok..WTF-ok tömkelege..Nagyon ottvan. Kicsi Alexander és Tess... Kicsi Alexander lesz Lex valszeg..ala Rosenbaum.(Némelyikük gyorsabban nõ..hát sztem Õ lesz az)
Az elején élet és halál között kemény volt ahogy Clark sírja megjelent. Lois látta hogy regenerálódik, a Planetben meg játszadozott Clarkkal mekkora már. Öreg Lex..Figyeltétek mennyire hasonlóan nyomta mint Rosenbaum. A gesztusai a mimikája kurvajó. Korona az Í-re a szuperfutás...Lois mentés és majdnem repüléssel Planet göm visszatétele. Szép effektek voltak. No és Jonathan szelleme legnagyob wtf de kellett hogy lökjön egyet Clarkon. No és külsõ forgatás újra a farmon forgattak. Ruha is mekkora volt már, már fel akarta venni, de Jor-el közbeszólt..sztem egyébként csak Teszteli Clarkot, ezért is van a Ruha az erõdben. Ha Clark bebizonyítja hogy méltó arra hogy Superman legyen akkor hajrá..Kicsit a Richard Donner féle Chris Reeves Supermanre emlékezte a dolog. A ruhát az erõdben vette fel a Superman 1-ben. Hát majd kiderül mikor veheti fel. Valszeg az évad vége felé.
szvsz 10/10-es a nyitórész!

Narxis
OMGWTFROFLCOOPTER mekkora rész volt, best of best. Jor-El egy seggarc, de tök jó volt Jonathan-t látni a végén újra együtt Clark-al.

Ez a fõgonosz pedig egy igazi, vérbeli badass fõgonosz lesz, érzem... 😄