Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, most nézem én is, hogy a kód nem lett beírva, akkor íme :

Collector küldi kódja:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
5,1,3

Keresés megtörtént már kérdésem elõtt!Kulcsokról láttam leírást,hogy miképp kell beszerezni de ez nem okozott gondot viszont a kódot nem tudom sajna megfejteni.Gondolom 1 könyvbõl kell amit abban a szobában találtam ahol az ajtó van és a könyv utolsó sorai tartalmazzák tán a kódot??Amit ugye nem bírok megfejteni.

★ 汤姆 李

A crystal dragonhoz kellene menned a screenshot alapján, aki északon van a hegyekben.
Ammont pedig nem viheted oda.

Keress rá a fórumban a "Collector" szóra.
Megtalálod a megoldást...

?#2935?

★ 汤姆 李

Nem gond, mert már 1 hete befejeztem a játékot és nem fogott meg annyira, hogy a közeljövõben újrakezdjem. 😊

Tradehack 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Count Adyn
Legjobb😄eekin tõl vettem egy shadowdancers outfit et amit a use magic devise skill miatt tud használni a tolvajom csakhogy zónázásnál eltünik ám nemcsak a karakterrõl hanem az inventoryból is. nice...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lantian
Elméletileg minél több és jobb ember/állapot/minõség annál könnyebb legyürni a shadow hadsereget, nálam maxolva van minden csak túl tápos a drow wizard és újtórakezdtem másikkal ezért pontosan nem tudom

BlackShadow
van vmi módosító értéke annak, ha felturbózom a várat, és a katonákat a játék végére? v ez csak iyen éld bele magad cucc?

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Lantian
Hát akkor úgy néz ki az eltûnt ha nincs mentésed akkor a kis drow merchant ugyrott😞 de attol még a fegyver vagy a páncélkovácsnál tudsz kereskedni a váradban

Jaja a harcosok nagyon kemények. Letöltöttem egy trainng modult, amibe olyan karit lehet csinálni amilyet szeretnél, annyi pénzel amennyi kell. És vannak boltok ahol a játékban található tárgyakat lehet megvenni. Utánna ki lehet próbálni arénába. Eddig két kari volt amivel egyedül meg tudtam ölni akár a fekete, akár a vörös sárkányt. Az egyik egy paladin, ami nagy nehez ki tudta nyírni, a másik meg egy dwarven defender ami 4-5 ütésbõl nyírta ki mindkettõt. Fél perc se kellett neki.

Mikor késõbb visszamentem már nem volt senki, pedig bejártam mindent.

A Collector küldinél megszereztem a 2 key-t de a kódot nem tudom sajnos az ajtóhoz.Valaki árulja el légyszives.Thx

★ 汤姆 李

Lantian
karakter screen (c billentyû) ott pedig a legutolsó fül.

Stotoo
Puppet módot hol tudom állítani?

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Lantian
Ahol a nagyfõnök volt akitõl az övet kellett visszaszerezni ott van 1 börtöncella abban van a drow csaj.

Na én ezt a csajt nem találtam meg.
Fire giant tábort már rég kiirtottam mikor jött az info a csajról, visszamentem, bejártam újra mindent, de nem találtam már semmit...

Lantian
A fire gianteknél majd kiszabdíthatsz egy drow csajt aki kereskedõ és ha gondolod meghívhatod a váradba. Nála probléma nélkül tudsz adni-venni és még 1-2 jó cucca is van😊

Csak az Act3 elején vagyok, hétvégéig elõreláthatóan nem lesz komoly haladás.
Én meg a #2903-ra vánék választ...
#2900-ra tudnál respektálni ?😊

Act 2 😄D
Fenrir
Remek 😊

A halál csupán a kezdet...

Act3 😊

Fenrir
Erõdöt melyik fejezetben lehet építeni/birtokolni? Én még csak az elsõben vagyok, most ütöm szét az ork klánt 😊

Egyébként ez az elsõ bug, amivel találkoztam a játékban (meg néha a fogadóban nem azt az karaktert rakta a csapatba, akit kiválasztottam). Pedig 1.00-s, procyon-os verzióban küldöm. Meg vagyok elégedve<#wink>
Deekin nálam úgy felszívódott a merchant quarterbõl, hogy azóta sem találom<#nyes>

Mondjuk 20k-t fizet a cuccokért a fegyver és a páncél kovács is, de ha jól emlékszem voltak Deekinnek jó cuccai...

A Küldetéseket érdemes megcsinálni (XP, meg érdekesek is), csak a végén ne váltsd át monkra.
Ez nálam is így volt, gondolom bug.

1 bug: gondolom ti is Deekint-t tettétek be boltosnak az erõdbe. Viszont a 3. fejezetben 1x próbáltam tõle vásárolni, és utána már nem lehetett (nem jött fel az a kérdés, hogy Let me see your wares...)
Ez csak azért gáz, mert így csak 1x lehet eladni neki a cuccokat (20k-t is fizet a tárgyakért!)
Valakinek elõjett még ez a hiba?
A puppet módot alapból bekapcsoltam minden csatlakozott karakternél, késõbb néhány durva csatánál gyors halál lett volna ellenkezõ esetben.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pl: a vörös sárkány vagy a 2 fekete sárkány ellen jól meg kellett tervezni a dolgokat, ott még a gyógyítás se ártott néha a druidával.

Fenrir
Nem pedig nagyon promózták azt, hogy mostantól mindenfajta sisak lehet majd a karakterünk fején (nyitott, zárt stb.) ezzel szemben nekem egyet sem jelenített meg egyiken sem.

Amúgy tényleg idegesítõ stílusa van a varázslónak és a beszólásai is bicskanyitogatóak, de sajnos rendkívül hasznos az istenadta 😊

Khelgar-ral akkor nem érdemes elkezdeni a szerzetessé válás küldetéseit? 3-ból már mondjuk 1 megvan mert végre a tolvajról nem csak rosszakat mond 😛

Senkinek sem sikerült megjeleníteni a sisakokat a csatlakozott karaktereken?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nagy problémám nekem is a druida állandó jellegû, beteges állatá változási mániája. Úgy hogy néha átveszem az irányítást és kasztolok vele, így elég durván lehet vele nyomni.
Gondoltam hogy én is lecserélem a Neverwinteri varázsló csajra, de annyira idegesítõen nagypofájú, hogy kibasztam a csapatból. Törölgesse csak az asztalokat, míg egy kis jómodort tanul, vagy dögöljön meg (bocsánat a durva szavakért).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Én hagytam hadd legyen ami akar.
Szereztem neki +4-es wisdom nyakláncot meg +5-ös robe-ot, aztan védõspellekkel 30 felett volt az AC-ja, flurry-vel meg körönként 4-5x támadott, késõbb pedig lazán forgatta a hammer of ironfistet is.
Amúgy ha mégegyszer mennék én is meghagynám harcosnak. 😊

Én is meghagytam Khelgart harcosnak. A monknak a Dex meg a Wisdom a fõtulajdonsága, akármit csinálnék se tudnék belõle ütõs karaktert kihozni. Jobb leszneki harcosként 22-es erõvel meg konstival...
Druidát én is szinte csak barkskin+stoneskin kombóra tartottam, alacsonyabb szinten néha idéztem lényt vagy nyomtam ice stormot, de amúgy mást nem nagyon.

Fenrir
A druidával fenntartásaim vannak, sajnos az esetek túlnyomó részében úgy kezdte a harcot, hogy átalakult állatformába és utána nem ért többet mint egy sima melee kaszt. A varázsló (aki Neverwinter városában csatlakozott hozzám) viszont remekül lövöldözi az aoe varázslatokat, a fireball, firewall nagyon szépen tud aratni a nagyobb csoportok között ezért inkább õt választom mint a druidát. Sajnos a wow-oz beidegzõdés miatt én a druidát csak gyógyításra szerettem volna használni, ezzel szemben eszébe sem jutott elkasztolni akár egyetlen healt is 😊

Tolvajjal az a helyzet, hogy szükséges a csapdák felderítése/hatástalanítása és a zárak nyitása miatt, de nagyon azon gondolkozom, hogy a bárdomnak tanítok pick lock-ot és õ fogja mostantól ezt a munkát végezni, így felszabadul egy slot egy leendõ papnak pl.

A 2 harcos tényleg alap. A gyógyító az, ami teljesen felesleges, mindenhol, korlátlanul lehet pihenni. Én a clericnek (gith) csak a speckó védõspelljeit használtam, 1x se healeltem. Tolvaj kényelmi szempontból jó, de ki lehet váltani knock spell-lel, a harcosokkal meg belemehetünk a csapdákba. Sorcere v. wizard fontos a varázslatok miatt. Igazából az a röhej, hogy 2 db, haste-tel és stoneskin-nel felturbózott harcos simán megöl mindenkit DnD hardcore fokozaton, a jatékban talált (nem craft-olt) cuccokkal felszerelve.
Most vagyok 16. szinten, támadó varázslatokat már régóta nem is használok. Egyszerûen elõreküldöm a harcosokat, néha nomok egy haste-et, azt annyi. Csata után meg pihenek. Kicsit azért illúzióromboló, és még csak nem is annyira táposak a karaktereim (8. Fighter + 8. Dwarden Defender, 16. Fighter(Khelgar)
Mondjuk druida/pap jelen játék esetében könnyedén kiváltható ha a szinte korlátlan számú pihenési lehetõségre gondolunk.

I.C.ram
Én szoktam vinni 1 harcost, 1 paladint, 1 sorceress (szerintem sokkal jobb, mint a wizard, sebzesben nagyon bika tud lenni a szinte korlátlan számú pusztitó varázslat) 1 tolvaj (én).
Véleményem szerint 2 harcos mindenképpen szükséges a csapatba, ahogyan a tolvaj és egy gyógyító is.
Nálad ez ugye 4 emberrel nem megoldható, így szerintem vidd a harcost -sokkal többet ér a paladinnál-, a tolvajt és a druidát.
Én a tolvajt és a druidát amikor csak lehetett vittem, mágust csak akkor ha küldi miatt szükséges volt, illetve 1-2 olyan csatánál amikor _nagyon_ kellett. 😊

Me0w
(note: egy 6 gigás file van betömörítve a fél megás rar fileba. szinte csak nullákból áll az állomány.
NTFS trükk! Hozz létre egy új könyvtárat a vinyón, nyomj rá jobb gombot, Tulajdonságok, majd az Attribútumoknál a Speciális gomb. "Tartalom tömörításe a helymegtakarítás végett" bepipál.
Ebbe tömörítsd ki a mini-image-et. Így kitömörítve se foglal fél megánál több helyet(6 giga helyett).)

Azert ennel egyszerubb, ha kitomorited a rar-bol a filet az nwn2 gyokerebe mondjuk, jobbklikk a filen, majd properties -> advanced -> compress file to save disk space. (magyaron asszem jobbgomb -> tulajdonsagok -> reszletes vagy halado -> a fjl tomoritese helymegtakaritas celjabol). Igy nem kell kulon konyvtarral szenvedni 😊

Together we'll fly someday...

zorrobomber
meg lehet siman szokni a kamerakezelest, viszont ettol fuggetlenul a keszitok lenyilatkoztak hogy patchben tokeletesiteni fogjak a kamerat

1 kérdés: mennyire számít az erõd építése, meg a katonák száma a végén? Egy csomó idõt elszartam rá, van már kb 200 ember, varázslótotony, monk kolostor stb. Most már kicsit elegem van az építgetésbõl, mennék kalandozni 😊
Fenrir
" A saját karakterem egy bárd"

Egy naptünde pengebárd.

ArtanisNerwen
Egy fontos info maradt ki, mégpedig az hogy neked milyen karid van. Akár szerepjáték szempontokat, veszünk figyelembe, akár a hatékonyságot, ez egy fontos tényezõje csapatösszeállításnak.

Artanis

Hát ez az, megvan mind a hat kardrész de amikor el szeretnék menni Ruins of blablába(azt hiszem ott volt régen a portál) akkor a cleric papnõt adja mellém a játék(nélküle nem is enged oda) és egy teljesen másik helyszínen kötünk ki(egy mezõn).

Fenrir
Pap sajnos nincs még, hiányzik is a gyógyítás sokszor :\