Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Collector küldi kódja:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
★ 汤姆 李
Ammont pedig nem viheted oda.
Megtalálod a megoldást...
★ 汤姆 李
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
★ 汤姆 李
Fire giant tábort már rég kiirtottam mikor jött az info a csajról, visszamentem, bejártam újra mindent, de nem találtam már semmit...
Én meg a #2903-ra vánék választ...
A halál csupán a kezdet...
Ez csak azért gáz, mert így csak 1x lehet eladni neki a cuccokat (20k-t is fizet a tárgyakért!)
Valakinek elõjett még ez a hiba?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy tényleg idegesítõ stílusa van a varázslónak és a beszólásai is bicskanyitogatóak, de sajnos rendkívül hasznos az istenadta 😊
Khelgar-ral akkor nem érdemes elkezdeni a szerzetessé válás küldetéseit? 3-ból már mondjuk 1 megvan mert végre a tolvajról nem csak rosszakat mond 😛
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Gondoltam hogy én is lecserélem a Neverwinteri varázsló csajra, de annyira idegesítõen nagypofájú, hogy kibasztam a csapatból. Törölgesse csak az asztalokat, míg egy kis jómodort tanul, vagy dögöljön meg (bocsánat a durva szavakért).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Szereztem neki +4-es wisdom nyakláncot meg +5-ös robe-ot, aztan védõspellekkel 30 felett volt az AC-ja, flurry-vel meg körönként 4-5x támadott, késõbb pedig lazán forgatta a hammer of ironfistet is.
Amúgy ha mégegyszer mennék én is meghagynám harcosnak. 😊
Tolvajjal az a helyzet, hogy szükséges a csapdák felderítése/hatástalanítása és a zárak nyitása miatt, de nagyon azon gondolkozom, hogy a bárdomnak tanítok pick lock-ot és õ fogja mostantól ezt a munkát végezni, így felszabadul egy slot egy leendõ papnak pl.
Most vagyok 16. szinten, támadó varázslatokat már régóta nem is használok. Egyszerûen elõreküldöm a harcosokat, néha nomok egy haste-et, azt annyi. Csata után meg pihenek. Kicsit azért illúzióromboló, és még csak nem is annyira táposak a karaktereim (8. Fighter + 8. Dwarden Defender, 16. Fighter(Khelgar)
Nálad ez ugye 4 emberrel nem megoldható, így szerintem vidd a harcost -sokkal többet ér a paladinnál-, a tolvajt és a druidát.
Én a tolvajt és a druidát amikor csak lehetett vittem, mágust csak akkor ha küldi miatt szükséges volt, illetve 1-2 olyan csatánál amikor _nagyon_ kellett. 😊
NTFS trükk! Hozz létre egy új könyvtárat a vinyón, nyomj rá jobb gombot, Tulajdonságok, majd az Attribútumoknál a Speciális gomb. "Tartalom tömörításe a helymegtakarítás végett" bepipál.
Ebbe tömörítsd ki a mini-image-et. Így kitömörítve se foglal fél megánál több helyet(6 giga helyett).)
Azert ennel egyszerubb, ha kitomorited a rar-bol a filet az nwn2 gyokerebe mondjuk, jobbklikk a filen, majd properties -> advanced -> compress file to save disk space. (magyaron asszem jobbgomb -> tulajdonsagok -> reszletes vagy halado -> a fjl tomoritese helymegtakaritas celjabol). Igy nem kell kulon konyvtarral szenvedni 😊
Together we'll fly someday...
Artanis