Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tipp rakd ki Kelgart Act 2 végéig és addig ne válts vele majd mielõtt Monk lesz rakd a pontjait a winsdomra elméletileg így elég jó AC-je lesz. Ezzel úgymond elõnyödre fordítod a BUG-ot amit elõbb írtam /aztán lehet nemis BUG/. Mondjuk egy Monk-nál nem a sok HP a jellemzõ ezért Khelgar kevés winsdomját kárpótolja a szívóssága😊
mikor kinyírtam az Ork vezéreket(valami old owl well fele) kiszabadítottam valamiembert aki azt mondta, hogy szívesen bányászna nekem. meg amúgy is találtam itt ott iron ore bányahelyeket, aho xp-t is kaptam.
szerintem ha vasbeszállító kell, arra nézz körül.
de mondom, ez nem tuti... ott még nem járom... act1-ben vagyok
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
MÁS:
a váramban már nemengedik fejleszteni a felszereléseket, mert nincs vas.. aszondja a kovács, h szerezzek neki beszállítót. merre találok olyat? farmon már ott áll a 2 bányász faszi..
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
pic
Hol lehet letölteni az 1.02 offline patchet? Valamelyik fórumon olvastam, hogy állítólag nem csinálták meg, és csak a játékon belüli update mûködik! Igaz ez? A google-n is kerestem, de nem találtam letöltési lehetõséget.
remélem jólemléxem
Elgon történetét kéne megcáfolni, azt írja a küldetés, hogy keressek Port Llast-ban embereket, akik megcáfolják. Beszéltem mindenkivel, sõt már a pert is lenyomtam, de még mindig nem completed a quest. Kivel kell beszélni?
Hát ez Coool!Remélem sosem lesz vége ennek a játéknak:-)
Isteni jó.
★ 汤姆 李
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
legújabb patch pedig az 1.02809
a dõlt betûs számok a release számok. pl az exe 788-adik lefordítása az 1.00 final.
21 teszt verzióval késõbbi verzió pedig az 1.02
van amúgy 1.03 beta is(1.02 és 1.03 közötti verzió, amiben már benne van az 1.03-as patch anyaga csak mg nincs teljesen tesztelve.)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A játék alapban v.100788 számú és a nwn2_pc_english_from100788_to102809.rtp patcheli egybõl 1.02-re?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Jó az a pap, de csak mint fõkarakter, amit te irányítasz, mert automatán nem tudja használni a legjobb speckóit. Elõször is: Divine Power alap, amivel harcos szintre kerül az attackja, gondolom nem kell részletezni miért fontos. Ez lvl5 spell, de (asszem a) War szférával lvl4-en is tud már ilyet, +silent/enhanced meta feattel 6. szinten is, 3 szint divine power gyakorlatilag örökké harcos attack ratinget ad. És emellett ott vannak a spelljei, ami egy harcosnak nincsenek: Word of Fate, Hold Person / Undead, Control Undead, Implosion, Restoration és tsai a mindenféle idegesítõ nyavaják ellen, és Stoneskint is ad vagy a War, vagy az Earth szféra.
Egy harcosnak nagyobb a sima sebzése, viszont ez meg tud instant killt is, és élõholtak ellen (amire úgyse hat a critical) is elég profi. Nem véletlenül a pap a legnagyobb táp kaszt.
Tolvaj kényelmi szempontból jó, de ki lehet váltani knock spell-lel, a harcosokkal meg belemehetünk a csapdákba
Nem kell belemenni, a Disable Device a mágusnak cross skill, tehát csak feleannyi pontot kap rá mint egy tolvaj, viszont INT alapú, így INT bónusszal az is elég magas lesz neki (+5 pont a Set Trap-re, az is +2 bónusz a Disable Device-ra, a mágusnak meg úgyis van sok felesleges skill pontja a magas INT miatt). Ugyanígy INT alapú a Search is, csapdakeresgéléshez.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Together we'll fly someday...
L2Use spoiler tags -_-
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Why so serious?
Elvileg utána frissülne a journalod és akkor kellene menned vissza a portálhoz.
★ 汤姆 李