7862
-
#3972 Base Weapon Enchantment +1
<b>Requires:</b> Caster level 3, Craft Magic Arms and Armor feat
- Any weapon
- Faint Air Essence
- Obsidian
Cast <i>light</i> on a magic workbench containing the above
Base Weapon Enchantment +2
<b>Requires:</b> Caster level 6, Craft Magic Arms and Armor feat
- Any weapon
- Faint Air Essence
- Diamond
Base Weapon Enchantment +3
<b>Requires:</b> Caster level 9, Craft Magic Arms and Armor feat
- Any weapon
- Faint Power Essence
- Weak Air Essence
- Emerald
Base Weapon Enchantment +4
<b>Requires:</b> Caster level 12, Craft Magic Arms and Armor feat
- Any weapon
- Weak Power Essence
- Glowing Air Essence
- Star sapphire
Base Weapon Enchantment +5
<b>Requires:</b> Caster level 15, Craft Magic Arms and Armor feat
- Any weapon
- Glowing Power Essence
- Glowing Air Essence
- Blue diamond
Ezek az osszetevok kellenek hozza, marmint a szimpla +os fegyverekhez.
Tehat a +1es fegyvernel szukseged van 3as szintu varazstudas szintre, valamint a Craft Magic Arms es Armor feat-re.
Ha ez megvan beteszed a craftolni kivant fegyvert valamint a Faint Air Essence-t es Obsidian-t a Magic Workbenchbe es ezutan ravarazsolsz egy Light varazslatot. -
#3971 Senki sem néz hülyének. Én egy két dolgot azért tudok az NWNről, de a craft nekem is kimaradt... nem is érdekel. -
#3970 Egy harcos aki erre a "pályára" tudatossan készül már 7 szinten Weapon Master lehet. Ugyanis 6 feat kell hozzá. Dodge, Mobility (min 13 DEX), Weapon fókusz(egy közelharcifegyverre), Expertise (min 13 INT), Spring Attack, Whirlwind Attack.
Egy rangernek 8 szintig van 3 szabadon választott featje, ha ember akkor 4. -
#3969 weapon master class... nem semmi követelményei vannak:D
combat expertise-hoz pl asszem 13-as alap dexterity kell. asszem.
nézz utána -
qwer2000 #3968 hi all!
lehet hogy hülyének néztek de 2.-ra viszem gamet,de a craftolást még mindig nem vágom :D(nemis naon foglalkoztatott eddig mondjuk)
az érdekelne hogyan tudok+-olt fegyót csinálni pl +5-6-ra :P
pls help ;)
előre is köszönöm! -
saiyanjin #3967 Hi, érdekelne hogy a weapon master class-t hanyadik szinttől lehet felvenni, mert már 10.szinten lehetek és mintha nem jelenne meg a combat expertise feat...Korábbról olvastam azt hogy baj van a featekkel de állítólag ezt az 1.03 ban kijavították már...ezek szerint későbbre van téve a feat választás vagy mi ?mert én az nwn ben asszem már 8szinten rangerből át tudtam menni weapon masterbe... -
#3966 ó köszönöm! -
#3965 szólj rájuk, hogy "Follow me!"
csak jobb gomb a fejére azt ott lesz:D -
zsotesz #3964 A kiválasztott karakteren nyomsz egy jobb egérgombot (addig nyomd a gombot, amíg be nem jön a menü), majd kiválasztod a broadcast command menün belül a follow me parancsot. -
#3963 Sziasztok!
Nemrég kezdtem el NWN2-zni, de sajnos akadt egy kis problémám, ugyanis egyik pillanatról a másikra a csapattársaim nem követnek és hiába kapcsolgatom a puppet mode-ot semmi sem változik. Esetleg létezik ilyen parancs amit véletlenül kiadhattam, vagy ez egy bug?
Amúgy 1.03mas verzsönt tolom -
#3962 Igen, mint három kérdésre.
Lesz magyar szerver de még kb fél év mire megnyilik az első. Külföldi szerver van most is. Hogy mennyire jó, az szubjektív. Olyan szintű összetettséget ne várj mint Dala volt. Dalát évekig csinálta a PM. Az NWN2 alatt sem lesz gyorsabb a modul készités, csak most nem a scriptekkel megy majd el a sok idő, hanem a map szerkesztéssel.
Ha a játékod eredeti, akkor megtudod nézni hogy állnak a külföldi projectek. -
revolit #3961 én próbáltam rákeresni alul a keresőben a kulcsszavakra de miután 10x próbálkozás után is kifagyott, így megkérdezem amit gondolom már sokan megkérdeztek: lesz magyar szerver? ha igen mikor kb? van már jó külföldi szerver? valami jó kis PW szerverre gondolok. -
BBalee #3960 18 mert darkelf vagyok :) -
#3959 Lenne ertelme, de majd a kiegeszitonel, ahol 40 szint lesz az elerheto legmagasabb osztaly.
20-nal valoban neha nem eri meg a dual-class. -
#3958 Koszi szepen. -
BBalee #3957 Aham, thx.
olyat nem fogok csinálni, mert MC-nek nem látom értelmét. BG2-nél még jó volt, mert egy csomó XP felesleg maradt a végére. pl.:Wiz nál még egy level 7-es tolvaj is belefért úgy, hogy az alap osztályt ki lehetet maxolni, de itt pont ki van számítva. Legalább is NVN1-nél ki volt. :) -
#3956 Nem, csak multi-classnál ha a favored kaszt a magasabb akkor nincs xp levonás:) -
BBalee #3955 Az jó! :)
Úgyis azzal akartam indulni de végül egy drow mágusmál maradtam.
Ha nem a favorit classt választom az adott fajhoz, akkor az jár valamilyen hátrányokkal? -
#3954 A warlockkal majd össze tudsz cimborálni :) -
BBalee #3953 Nos, nincs valami jó üzletérzékük.
Ott van a boltja a kikötőben, megfordul a környéken egy csomó ember és képtelen eladni az árukat... :)
Mellesleg a lopás skillel egészen jó cuccokat lehet nyúlni a kereskedőktől.
Most egy mérgezet kardot loptott Neeshka. Oda is adtam a dark elf karakteremnek.
Tényleg!
Csak jó jellemű karakterek állnak be hozzám és semlegesek?
Evil nem is lesz? Már mindenki utál a Kaotikus gonosz viselkedésért(egy drowhoz ugye ez illik) és így a társak mellékküldetéseit esélyem se lesz megcsinálni, mert nem mesélnek magukról. :)
Most meg egy paladin állt be és ki se lehet venni a csapatból.
Nem valami jól érzi magát, nemértem mit keres itt. Egy blackguardnak jobban örülnék, vagy egy pale masternek. -
#3952 igen, 1 ido utan masik utan nezhetsz :D -
#3951 Lustasag, fel egeszseg :D
minimap.xml
Majd nevezd at XML-re :D Fel orat kerestem ilyen ingyenes fajlfeltoltot hulyeseget, de feladtam... -
#3950 Valaki feltudna nekem tolteni egy eredeti minimap.xml fajlt a Neverwinter Nights 2\UI\default\ konyvtarbol ? -
BBalee #3949 A kereskedőknek elfogy a pénzük?
Mert Sand’s Shopjában már nem vesz meg semmit a fickó, azt mondja nincs elég pénze :(
Pegig messze a legjobbak az árai akikkel eddig találkoztam.
-
#3948 Minden izgalomtól megfosztanád magad? Nem jobb ha a cselekmény úgy bontakozik ki elötted, hogy részese vagy? -
leoka #3947 Nagyon kérek Mindenkit Ha van egy rövidített végigjátszás küldjétek el
a címemre vagy itt a fórumban utaljatok rá!
Köszönettel és Boldog Új Évet minden fórumozó gamernek! -
#3946 Ugy, hogy a crackelt 1.00-ás exe helyett, az eredeti 1.03-as exével inditod a játékot. -
HellSlayer #3945 köszönöm:) -
#3944 jogos, az valóban kimaradt -
BBalee #3943 Majd tulajdonság/speciális/Taralom tömörítése helymegtakarítás végett boxot bepippantani, hogy ne foglaljon 3 gigát. -
#3942 pontosan mi kéne? amúgy egyszerű a dolog, mint a fakocka: gondolom tört verzió érdekel, mivel az eredetivel nem lehet gond :)
nos friss installnál auto-update elindít, letöltés (kb 120 mega) megvár. az installhoz kell ~6GB szabad hely, amúgy semmi különös. ezek után le kell tölteni a GCW-ről a poseden-féle maxi-image-et (itt vigyázz, mert van egy másik is, amivel nem működik). mikor ez is lejött, rart kicsomagol (kapsz egy majdnem 3 gigás cuccot), majd az egészet Daemonnal mount aztán game :) -
#3941 ezt sajnos nem tudom.. még nem teszteltem -
HellSlayer #3940 Sorry srácok nincs türelmem 100 oldalt visszaírni, van aki meg tudja mondani hanyas hozzászólában van az 1.03as patchelés helyes menete? Itt olvasgattam néhány hozzászólást de elfogyott a türelmem, és nem akarom elbaszni és újra installálni az egészet :) -
#3939 En is erre a kovetkeztetesre jutottam, de egyenlore csak 4 a max. party letszam, de majd kiprobalom a druida helyett a vazsit.
Koszonom Pharaun kollega :D -
#3938 Tömegkontrollra a varázslók aoe spelljei a legjobbak, nameg a druidának is vannak finomságai. 1 varázslót mindenképpen vigyél magaddal. -
Chipii #3937 Qara-t csak javasolni tudom, egy-két jól eleresztett firebrand, és volt tömeg, nincs tömeg:) Ha meg pakolsz a csapatodra tűzimmunt (energy immunity), akkor teljesen kiélheti a piromán hajlamait (delayed blast fireball pl:) -
#3936 Sztem, mar az alap 2. resz is mehet 800x600 fole. -
#3935 Ajanlom figyelmedbe: #3918
Ezzel pont azt erheted el, hogy az elso reszt a masodik resz szebb, jobb, stb. grafikus motorjaval jatszhatod vegig, felteve, ha megvan a 2. resz is. Erdemes kiprobalni, nem banja meg az ember. -
csgj #3934 én így voltam most az icewind dale 2-vel is....sajnos...de hát még úgyis ki kell játszanom az NWN2-őt :D -
#3933 azt már lehet 800x600-ban is nyomni, sőt TOB felkúszik 1024 fölé is, ha jól emlékszem :)
de ha hajlandó az ember egy-két órát játszani vele és megszokni a mai szemmel fapados grafikát, nem bánja meg! (nemrég végeztem ki a Planescape:Tormentet, annak is Infinity-motorja volt)