Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem ez a legjobb staff,de még nem értem a végére.

A romoknál ahol a 5 szobort kellet megtalálni, kaptam 3 könyvet amit csak bard tud használni, de nem tudom mire jÓ. Tudja valaki?
Meg Grobnarnak kéne segiteni a gólem épitésben szereztem neki a romoknál már 1 runát vagy mit, a többi holvan?
[HUN]Crassus
Tokos PW van-e mar??

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

szarkofag ha jol emlekszem csak egyfajta hint volt, hogy megkell keresned a 3 itemet, amit kiloptak onnan hogy a vegen a kapu atengedjen "only the master can enter" vagy mit mond😊

Nem tudjátok véletlenül,hogy miképp kell kinyitni a Szarkofáguszt ott ahol Ghellu az Ogre Mage tanyázik(2 õrrel).Én arra gyanakszom,hogy valami felszerelés lesz a nyitja és már be is szereztem 1 Master's kardot 1 Master's Sceptert és 1 M-'s pajzsot de nem tudok mit kezdeni velük.Ezt mind ott azon a helyen szereztem be.Mondjuk már túlléptem a területen questejeit megcsináltam és most Haven Approach-ban vagyok de visszamennék oda mert érdekelne,hogy egyáltalán lehet e valamit kezdeni a szarkóf.-al.

★ 汤姆 李

Fenrir
Vedd meg, megéri 😊

Én nem sajnáltam rá és azt hiszem, hogy jól is döntöttem.

A halál csupán a kezdet...

köszi. sajana nem megy pedig daemon 4.08 és benne a SPTD 1.37..

mind1.
de köszi a segítséget

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

lol...

jaja gondolod ha eredeti lemezre kiírom és nem a daemon-t használod akkor menni fog?? :o))))

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Van valakinek használható tippje a fõmufti ellen? Kb. 15-ik alkalom megyek neki..

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Fenrir
Én eddig még csak az Old Owl Well-nél láttam bányászt akit az orkoktól szabadítottam ki.

Szólni kell a crossroad keep elõtt álló bányásznak, hogy bányássza ki.

jah es a flurry of blows miatt van +2 db tamadasa maxos modositoval, mindenfele hatrany nelkul. (csak nem votl bekapcsolva screenshot keszultekor)
szoval valojaban igy nezne ki:

Attack Bonus: +29/+29/+29+/+24/+19

😊

sajna nekem csak buffolt level 20 as monk-os shotom van es most nem tudok csinalni, mert nincs helyem elinditani a gamet😄

Fenrir
Apropó...Kalandozásaim során pár barlangban találtam érclelõhelyet. Ezt hogyan lehet kibányászni? Kell valamilyen képzettség vagy szerszám hozzá?

A romoknál ahol a 5 szobort kellet megtalálni, kaptam 3 könyvet amit csak bard tud használni, de nem tudom mire jÓ. Tudja valaki?
Meg Grobnarnak kéne segiteni a gólem épitésben szereztem neki a romoknál már 1 cucot a többi holvan?
[HUN]Crassus
megnehezítem a döntést😛
/szarásig vagyok ritka kövekkel,de már lusta vagyok neki normális páncélt csinálni azért szar az AC-je bár holnap szabadnapos leszek szal lehet megemberelem magam és csinálok egy durvát,mert lassan vége úgyis és ne álljon már ott az anyag😊/

Az illefarm romoknál kaptam 3 könyvet amit csak bard tud használni de nem tudom mire jo. tudja valaki?
meg Grobnarnak kéne segiteni a gólem épitésben szereztem neki a romoknál már 1 cucot a többi holvan?
Fenrir
Köszi <#worship>

Jó kis gyógyító varázslatokat memorizáltattam vele úgyhogy megoldódott a gyógyító kérdés. A nagyszájú varázslónõt dobtam ki, Khelgar-t is lecseréltem egy próba erejéig a paplovagra. Neeshka maradt 😊

meg majd ha lesz atvaltozasa spellbol horned devilkent eleg jol tud aratni, teknos borrel es mas buffokkal😊 53+ os AC vel😊

Lantian
Jah a lagg .....😞 pedig annyira nem hiányzott. Mondjuk azért nem annnyira gyakori és nem is vészes

Lantian
A legalsót kapcsoldki "Use special ...valami" a neve és nem változik át a druida.

ArtanisNerwen
Ability usage; OFF
Igy nem változik át. Szerintem Khelgar után a leghasznosabb társ. Tud gyógyitani is, bár én ezt nem használtam, csak valaki hiányolta. De elég jó közelharcban és ijjal is. És vannak nagyon jó kis varázslatai pl a Call of Lighting 3 szinten, empowerelve 5 szintre, brutális.

Artanis

Fenrir
Amúgy most hihetetlen módon megjelent egy sisak a karakterem fején (a portrén is), persze a többi karakteren továbbra sem látható holott az inventory-ban rajtuk van.

Btw tapasztalt valaki grafikai lagokat? Hogy mész elõre valamelyik karakterrel aztán vagy hátrébb dob vagy elõre?

Fenrir
Ez tény, viszont akkor egy max 2 perces harc elhúzódik 10-re mert minden lépést nekem kell megadnom neki és álladóan pausal-nom kell a harcot :\

Me0w
Puppetben ne mvaltozik at.

Together we'll fly someday...

Fenrir
Milyen behavior-t kell állítani, hogy az átkozott druida nem változzon át állatalakba? Már teljesen kiidegel 😊

Lantian
A consolban mintha láttam volna egy parancsot amivel be tudod hozni travel mapot vagy vmi ilyen utazósat de nem 100% és próbálni sem próbáltam.

I.C.ram
Ilyen nekem is volt. Az egyik karakterrel menj ki a terembõl, vagy területrõl, úgy hogy töltsén, és utána elvileg megjavul. Vagy azt is meglehet próbálni, hogy az egyik karakterrel elmész kicsit messzeb és kiadod azt a parancsot, hogy follow me.
BlackShadow
o bázé..
fekasárkánynál járok.. gondoltam csak megtudom ölni.. de nemigazán tûnt úgy.. felét leverem azt kinyírja a csapatot.. najovan töltöm vissza mentést .. és BUGOS lett basszameg 😊 fõkaraktert a sárkány gyomrába helyezi, nem tud megmozdulni.. a társakat meg a pálya sarkába ahonnan szintugy nemtudnak megmozdulni.. aucs 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Egy eredeti lemez.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

daemonod legalabb 4.06-os verzio?

pici helpet ha lehet.
visszaolvastam.. lehet keveset.
Daemon, pr0t st0p 1.0 , game indít és ez kapom:

A required security module can not be activated. This program can not be executed.

mi kell még? (minden patch fent van 1.2)

köszi

#2894 & #2989

quad
hali valakinek nem volt olyan hibája , hogy a map travel cuccos nem müködött? legalábbis az elején az inn-be nem akar elmászni 😊

Res ellen ott az assay resistance, 10-el nagyobb lesz a spelleid DC-je egy idõre.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

De. Mondjuk fáradt voltam, és vmiért abból indultam ki hogy nem érdemes rá varázsolni a resistance miatt, ezért csak a harcosokkal estem neki. Most már rájöttem, hogy azért pár cone of cold rosszul esett volna neki... Meg néhány greater dispel...
Köszönöm, az életbe nem jöttem volna rá 😊

Ha jól sejtem a piroskával találkoztál, nem? 😊

A githanki papnõnél van egy tekercs azt olvasd rá a reavere s megtudod ölni
LSC
hello all.

Nem tudtok valami megoldást vagy modot vagy bármit arra hogy a követõk ne ragadjanak be minden kis kavicsba? A játék 40% azzal telik hogy ki kaparom õket a sarkokból, ill. tereptárgyak mögül. Köszi

Az vajon mennyire természetes, hogy miután összeraktam a kardot a shadow reavert 15 perc után sem tudom megölni? 😮

Lantian
Nos nekem ilyen értékei vannak Khelgarnak Monk-ként. Szerintem jó így a kis törpe de ödntsd el te hogy kell e neked Monk.
Alapértékek

Cucokban

Sziasztok!

Felinstalláltam az 1.03beta patchet, de sajna amikor elindítom a játékot, akkor egy hibaüzenettel kilép (pedig pontosan Takysoft 2849-es instrukciói alapján csináltam). Egyébként még az 1.01-es patch mûködik, az 1.02-es felrakása után csinálja ezt a kilépést. (az 1.02 update is fel van rakva). Mi a véleményetek?
Akkor vmit ellúzerkedtél. 😛

Na megnyugodtam, találtam olyan ellenfelet akit nem tudtam 1-bõl megölni. Csak az a baj, hogy harmadszorra, minden elképzelhetõ mágikus támogatással se... <#boxer>
[HUN]Crassus
Na ez is megvan😛😊

Mármint hogy csontból wandot.

Wand készítéséhez mekkora craft weapon skill szükséges? NWN1-ben vmi nagyon 0 kellett hozzá...

Lantian
😊 lvl 5 druid/cleric spell Owl's insgight