Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A romoknál ahol a 5 szobort kellet megtalálni, kaptam 3 könyvet amit csak bard tud használni, de nem tudom mire jÓ. Tudja valaki?
Meg Grobnarnak kéne segiteni a gólem épitésben szereztem neki a romoknál már 1 runát vagy mit, a többi holvan?
★ 汤姆 李
Én nem sajnáltam rá és azt hiszem, hogy jól is döntöttem.
A halál csupán a kezdet...
mind1.
de köszi a segítséget
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
jaja gondolod ha eredeti lemezre kiírom és nem a daemon-t használod akkor menni fog?? :o))))
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
szoval valojaban igy nezne ki:
Attack Bonus: +29/+29/+29+/+24/+19
😊

Meg Grobnarnak kéne segiteni a gólem épitésben szereztem neki a romoknál már 1 cucot a többi holvan?
/szarásig vagyok ritka kövekkel,de már lusta vagyok neki normális páncélt csinálni azért szar az AC-je bár holnap szabadnapos leszek szal lehet megemberelem magam és csinálok egy durvát,mert lassan vége úgyis és ne álljon már ott az anyag😊/

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
meg Grobnarnak kéne segiteni a gólem épitésben szereztem neki a romoknál már 1 cucot a többi holvan?
Jó kis gyógyító varázslatokat memorizáltattam vele úgyhogy megoldódott a gyógyító kérdés. A nagyszájú varázslónõt dobtam ki, Khelgar-t is lecseréltem egy próba erejéig a paplovagra. Neeshka maradt 😊
Igy nem változik át. Szerintem Khelgar után a leghasznosabb társ. Tud gyógyitani is, bár én ezt nem használtam, csak valaki hiányolta. De elég jó közelharcban és ijjal is. És vannak nagyon jó kis varázslatai pl a Call of Lighting 3 szinten, empowerelve 5 szintre, brutális.
Artanis
Btw tapasztalt valaki grafikai lagokat? Hogy mész elõre valamelyik karakterrel aztán vagy hátrébb dob vagy elõre?
fekasárkánynál járok.. gondoltam csak megtudom ölni.. de nemigazán tûnt úgy.. felét leverem azt kinyírja a csapatot.. najovan töltöm vissza mentést .. és BUGOS lett basszameg 😊 fõkaraktert a sárkány gyomrába helyezi, nem tud megmozdulni.. a társakat meg a pálya sarkába ahonnan szintugy nemtudnak megmozdulni.. aucs 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
visszaolvastam.. lehet keveset.
Daemon, pr0t st0p 1.0 , game indít és ez kapom:
A required security module can not be activated. This program can not be executed.
mi kell még? (minden patch fent van 1.2)
köszi
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Nem tudtok valami megoldást vagy modot vagy bármit arra hogy a követõk ne ragadjanak be minden kis kavicsba? A játék 40% azzal telik hogy ki kaparom õket a sarkokból, ill. tereptárgyak mögül. Köszi
Alapértékek
Cucokban

Felinstalláltam az 1.03beta patchet, de sajna amikor elindítom a játékot, akkor egy hibaüzenettel kilép (pedig pontosan Takysoft 2849-es instrukciói alapján csináltam). Egyébként még az 1.01-es patch mûködik, az 1.02-es felrakása után csinálja ezt a kilépést. (az 1.02 update is fel van rakva). Mi a véleményetek?