Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Imádom ezeket a részeket az rpg-kben, ment is a diplomácia/blöff/megfélemlítés rendesen, persze a tárgyalás végére ártatlan lettem ofc 😊
A halál csupán a kezdet...
Csaj: Rájöttem hoy érzéseim irántad mélyebbek a barátságnál.
Én: Én is így érzek. Menjünk szobára.
Csaj: OK.
Mindezt úgy, hogy egyedül a 3. Act-ben vettem fel csapattagnak, a karakterem meg törpe. Egy kicsit elment a kedvem a játék befejezésétõl... Hol van az udvarlás Jaheira-nak, vagy a Torment lelki válsága...
Kérdés: szerzetes a puszta öklén kívül használhat fegyvert? Pl botot?
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
a szabályok... azok a többség véleménye😄
én speciel a szaggatás miatt jöttem a fórumra.(amit amúgy 1.03 patch meg is oldott.
más:
nem mondom meg, hogy hol, de routeres netem van.(NWN2 nem teljesen legális serial-lal)
belsõ lanon szeretnék játszani, (a modemet nem kapcsolhatom ki, így a multiplayer módban jöne az ellenõrzés.)
akit érdekel, a master server IP-je: 204.50.199.12
ezt kell kitiltani a tûzfalban...(windows tûzfal ilyet nem tud, normálisabb kell, én Outpost Firewall Pro-val próbálkoztam)
ha idõvle változna az IP, és nem enged fel, a tûzfalban úgyis meg tudod nézni hova akar felmászni)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Miután a fél fórum fejbe rúgott, szerintem felesleges volt meg a mogyoróimra is lépni. De ahogy gondolod. Rosszabb már nem lesz a napom tõle sajnos.
Na fejezd be a hülyeségeidet godbadka légyszives<#ejnye1>#ejnye1>
★ 汤姆 李
Hát elnézést, ha valakinek a lelki világába gázoltam volna. Nem állt szándékomban.
Amúgy különösebb gondot nem találok a stílusban, amit írtam, bár fogalmazhattam volna másképp is az tény.
Nem is tudom minek írtam egyáltalán. Úgy is tudtam, hogy kb. ez lesz a reakció. Nem is szoktam, mert végülis ilyesmibõl csak felesleges feszültség van, akármelyik oldalon áll az ember (most úgy látszik én lettem a rossz fiú).
Eh. Egész napom egy nagy szívás. Ez van.
Bocsánat attól aki sértõnek érezte magára nézve a hozzászólásaim.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
És igen oda. De legalább ott megtanították, hogy ne sértegessek másokat ilyen otromba módon.
Már megbocsáss de ez úgy baromság ahogy van.
Én szeretek csak úgy beszélgetni a játékról, nem akarom elõre elvenni a felfedezés örömét, ezzel nem hiszem hogy egyedül lennék a fórumozók között.
Amire te gondolsz az a végigjátszás, azt tényleg csak az olvassa el aki infót akar.
A többi magánügy (nem fogunk minden emberkénél leállni elmagyarázni, ha már nem tünik neki fel, hogy ez nem egy egyedi SG trük hanem nemzetközileg bevett forum szokás, aminek lényege a másik ember tisztelete).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Together we'll fly someday...
Ami idegesítõ inkább az a varázslatok leírásában a hatóidõ. Kedves fejlesztõ bácsi/néni valószínûleg két idõzónában élt, mert idõnként játékidõben vannak megadva az értékek, néha meg valós idõben. Tök baromság. Nem tudom miért nem lehetett megmaradni a round/turn/játékbeli óra felállásnál.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
EOB vmelyik részét megcsinálták azt tudom.
A kérdésedre a választ megtalálod, ha rákeresel a "collector" szóra az elõzõ hozzászólásokban.
Hello mindenki a collector házában van 1 kandalló azzal mit kell csinálnni....? Sejtésem szerint van bene 1 kulcs de ha belenyúlok sebez.Ha meglenne akkor ki tudom nyitni a mellete lévõ ajtót. Valaki megirhatná Privátba vagy [email protected] -ra.(Ja az ajtó kódja 5, 1, 3, ha érdekel valakit).THX Jó játékot.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
aut viam inveniam aut faciam