7862
-
Chipii #4052 Köszönöm neked ezeket a kedves szavakat, de azt hiszem, csak magadat minősíted ezekkel a beszólásokkal.
1. A Cult nem valami mocskos szekta, hanem egy baráti társaság (nagy részük már régóta nem is nwnezik), akiknek legtöbbjét nem is ismered.
2. Milyen alapon minősítesz valamit, amiről halvány lila gőzöd sincs? Felteszem nem jártál mostanában vaulton, azt se tudod, kik játszanak, kik mesélnek ott mostanában. Idegeneket kritizálsz a semmi alapján, akiket nem is ismersz.
3. Soha életemben nem ártottam neked, és nem is bántottalak, ahogy mást se, de hogy hány embernek segítetem, azt igencsak nehéz lenne összeszámolni (nem csak nwn, millió más téren is).
4. Vicces látni, ahogy magasztalod magad, hogy te mennyi mindent tettél mindenkiért, de azt elhallgatod, hogy miért is ment szét ez az általad LÉTREHOZOTT TOP PW, miért hagytak ott a játékosok 1-2 hónap után - nem lehet, hogy te viselkedtél úgy, hogy elegük lett az egészből? (És tudomásom szerint főleg Hympike munkája volt Hammervale-ben...)
5. Még emlékszem arra az időre, amikor minden DM-ben ellenséget láttál, kikeltél magadból, hogy milyen diktatúra van, meg hogy semmibe veszik a játékosokat, és csak a hatalomvágyukat akarják kiélni - a mocskos cult fantazmagóriád is akkor alakult ki. És nem, azok a dm-ek nem voltak cultosok (akkor még, de később se ezen nemes, téged bántó cselekedetük miatt lettek azok). Ezek után te pont az általad kritizált diktatórikus hajlamokat élted ki a te szervereden futtatott világban a játékosokkal - ezt elég sok embertől visszahallottuk, akiknek szintén semmi közük nem volt a culthoz (mielőtt ezzel jönnél).
Bocsánat mindenkitől az offtopicért, de ez már nagyon kikívánkozott. -
zsotesz #4051 köszi -
#4050 vannak a falon ilyen világító kék szarok, na ha az ég a szelllem előtt, akkor meg fog állni előtte és nem megy tovább... a lényeg az h azokkal a fákjákkal kell őket a fa köré terelned.. nem túl nehéz csak eléggé pepecs.. sok sikert -
zsotesz #4049 Sziasztok!
Elakadtam a communion tree küldetésnél. 3-3 elf és törpe szellemet kellene megtalálni. Az elfek megvannak, meg van egy törpe. De nem tudom őket a fa köré állítani. Az egyik szellem valahogy oda került, de a többi nem akar odamenni. -
#4048 Mondja ezt egy a vaulton ( Dalakorán ) játszó culter.
De ki más is szólna hozzá mint egy culter, mert mindenki mást régen elvadítottatok onnan. És persze az RPGvault fóruma is azért olyan "látogatott" amilyen...
Ezt meg kiigazitanám;
"Aki sz**ni akar, még mindig fut a vaulton Dalakora, néha mesékkel is esténként."
Nagyszerű! Minden submassív hajlamú játékosnak ajánlom.
-
Chipii #4047 Az a mocskos undorító cult :) Nem tudom ilyen marhaságokat honnan találsz ki, szerintem a dalakorán játszók nagy része csak nézne tágra nyílt szemekkel, erre a játszótér megjegyzésre:)
Aki nosztalgiázni akar, még mindig fut a vaulton Dalakora, néha mesékkel is esténként. -
#4046 Nem Dalakorát hanyagoltam, csak a vault szervert.
Saját szervert inditottam, amely hónapokig volt a top magyar szerver, annak ellenére, hogy egyeseknek ez nagyon csipte a szemét.
Késöbb saját Dalakora verzióm futott rajta, ahol mindent átalakítottam az eredetihez képest. Csak a történet és a világ maradt meg.
Játszhatóvá tettem az Obsidian oldalt a Southern Rim lebontásával. Ezzel lehetővé téve a manayiakkal azonos helyen történő fejlödést.
Party orientáltá tettem a PWt, olyan speciális tárgyak megalkotásával, amivel a kasztok kiegyensulyozotabbak lettek, de ugyanakkor egymásra utaltabbak is.
Az RP motivált PvP hajlandóságot az Autódislike rendszer bevezetésével, és a kriminal rendszer teljes átdolgozásával értem el.
Az autodislike rendszer lényegi eleme, hogy az ellenséges frakciók tagjai elve "pirosan" ellenségesen jelennek meg a játékos látóterében, függetlenül attól, hogy játékos vagy nem-játékos karakterről van szó.
Például, egy Paladin számára aki tagja a Corthirian lovagrendnek, ellenséges a barbár Horda, a Shadow orvgyilkos klán, és a BlackHand tolvaj céh minden tagja, továbbá az ellenséges Obsidian egységek, valamit a körözött bűnözők. Így hát a felsorolt frakciók tagjai jobb ha elkerülik a Lithor templomot, de egy paladin is jó ha óvatos ha a város alatti csatornarendszerben kalandozik, vagy éppen az északi erdőségekben.
Már csak hab a tortán, hogy az egész modult átdizájnoltam, mert a PM nem jeleskedett ezen a fronton.
Ebből azt hiszem látszik, hogy sokat foglalkoztam dalakorával talán csak a PM foglalkozott vele nálam többet. -
#4045 Szal ha jol ertem, eloszor az inventoryt nyitom meg es utana katt a munka- asztalra? -
#4044 munkaasztalt "megnyitod" az inventoryval együtt, és duplakatt arra, amiket rá akarsz tenni az asztalra. pont mintha egy ládát rámolnál ki, csak fordítva. -
#4043 Hi! kerdes: a craftolast, hogy kell vegezni? megvannak a hozzavalok, odamegyek a munkaasztalhoz, de azt mutatja, hogy ures. Hogy kell rapakolni a cumokat? -
#4042 Eredeti, vasarolt verzio FTW! :D Nekem bejott! :DDD -
#4041 Igen, utana en is lattam, csak kiscsit lassu voltam :D -
Larvin #4040 Nem a misszió a gáz, hanem az, hogy a crack nemcsak azt a hibát teszi bele. Fogalmam nincs mi van a te helyzetedben, azt tudom, hoyg nekem megoldotta ugyanezt a problémám egy másik crack korábban. Most már eredetivel játszom, szal nemtom mi a szitu. -
Sharkys #4039 1.3-as crack, a másikkal nem megy...
Lehet az a baj, hogy a rossz crackkel megcsináltam azt a részt és lementettem és most nem tud tovább lépni a patchelés után? Nem tom a misszió mennyire számít, nagy gáz lehet ha nem csinálom meg?
-
csgj #4038 már írtam előtte, hogy sikerült, de azért thx! :D -
Larvin #4037 A druida most nagyon táp lett. Nem kedvelem a faimádókat, de a variaik nagyon tetszenek. Ráadásul medium armorban nyomják és a kedvenc fegyverem is gyakran használatos náluk, a spear. Asszem csinálok valami druida combót. Az a baj, hogy az egyetlen prestige class ami megengedi nekik a további spellek tanulását a warpriest. Nem igazán tudom, hogy jön össze a warpriest a druidával, de ha valaki tud olyan háttértörit (nagy vonalakban) ami ezt a dilemmámat feloldja az nagyot segítene. -
Larvin #4036 Azt a hibát a crack okozza. Szerezz be újat! -
Sharkys #4035 Kösz, hogy megtaláltad a katonáimat nagyjából ennyit...
De még a beszélgető ablak se nyílik meg, csak a feje fölé ki van írva...
Már felraktam a patchet, de nem lett jobb... -
#4034 Nem tudom en nem voltam annyira oda erte, raadasul voltak sokkal jobb PW-k a Dalakoranal.
Viszont annak ellenere, hogy mennyit jatszottal rajta elegge elhanyagoltad akkor a vegere. :) -
#4033 lehet, hogy bug... elvileg a vezetőnek csatlakozni kellett volna hozzád, és együtt megtalálni a 3 katonát. nem tudsz beszélni a kapitánnyal, hogy mi a helyzet? -
Sharkys #4032 Elakadtam a GRAVEYARD-os küldetésnél, kellene egy kis segítség. Megtaláltam a három eltűnt katonát, de a vezetőjük még is ott marad a helyén és nem jön vissza velem Fort Locke-ba. Miért van ez? Valami bug? Vgay csak én felejtettem el valamit még? -
Hoz_Hun #4031 OFF
Tudtommal azért volt összecsapott, mert kivágtak egy csomó helyszint meg egy planétát (robotokét) teljessen. Viszont benne maradt egy csomó erre utaló párbeszéd, ami így tök értelmetlen volt. Olyannyira, hogy az eredeti (megváltoztatott) történet már leszinkronizált hangjai rajta voltak a korongokon (meg lehet halgatni őket).
ON -
#4030 Ha a vaultra gondolsz akkor a válaszom, hogy több mint 2 éve nem. A vault szerver a cult játszótere.
De volt saját Dalakora szerverem miután a PM Free-vé tette. Szerettem az a PW-t. -
#4029 utolsó OFF, ígérem...
nemhiába kezdtek el egy restoration projectet a KOTOR 2-nek, a sok kihagyott történeti szál miatt. idézem: "Multiple endings! (no, really, actual endings)"
na innentől ON :) -
#4028 hmm, "sajnos" kénytelen leszek kb negyedszerre végigjátszani a válaszhoz, már elfelejtettem :)
annyi rémlik hogy összecsapott volt. Treya összeesik, kinyög valamit hogy "jaj nem kellett volna", a főkari meg egy szó nélkül tovaszáll, end of story. Előtte a többi harmincvalahány órányi játék sokkal ötletesebben lett megoldva. de mondom, kipróbálom újra és mondok részletesebbet is :) -
#4027 naigen, annak a game-nek a storyjáról lehetne példát venni az télleg hatalmas -
#4026 Miert mi a baj a Kotor 2 vegevel? Kreia-Darth Treya meghal, van egy hosszu levezeto resz, de en nem neveznem szarnak a veget... -
#4025 Jaja... kar hogy harmadszorra jatszva mar 2 ora utan fenykarddal rohangaltam, mig elso vegigjatszasra a rossz planetavalasztasok miatt eleg sokat kellett varni :) -
#4024 igaz, csak a vége-feelingre céloztam :) -
#4023 kotor 4 prez :) imádtam mind a 2 részt ! jöhetne még pár :D -
#4022 Szerintem a Kotor 2-t ne keverjuk ide, azert sztori szinten az 3 nagysagrenddel jobb mint az NWN 2 :) -
#4021 én is hasonló véleményen vagyok, jó ötlet volt, csak valahogy időközben elcsúszott... pláne az utolsó dungeon, no meg a lezárás volt gyatra szerintem.
kicsit a KOTOR 2 ugrott be, azt is Obsidianék csinálták. -
#4020 Mar nem a Dalakoran tolod az NWN-t. ? :)
-
Silence78 #4019 Nem akarok vitatkozni, tudom, otromba dolog egy játék forumán a játékot szidni, de szerintem nagyon elrontották a játékot. Az eleje tényleg jó volt, magával ragadó sztori, kidolgozott, egyedi NPC-k, jó játékrendszer stb stb. Aztán a játék felétől (erődépítés) megmagyarázhatatlan mélyrepülés. Ez az erődépítés egyfelől eredeti ötlet, másrészt tök felesleges egy RPG-be, harmadrészt meg semmilyen kihatása nincs a végső csatára. Megnéztem egy erődépítő faq-ot, hát az abban levők pici töredékét csináltam csak meg, mégis DnD Hardcore szinten tök egyszerű volt legyakni az ellenséges sereget. A játék vége meg...röhej. -
#4018 Persze az gyorsinditóban vannak. A másik, hogy én online szerveren játszok, egy PWn. Nem az alapkampányt, igy nem kell más karaktereket menedzselnem. -
#4017 Csak konnyupancelban kapja meg a ketkezesharc feateket a Ranger. -
saiyanjin #4016 Amúgy a kasza nekem sem szimpi fegyver inkább a katana vagy bastard sword
tehát exotic ésha erre még focus is megy akkor elhúzódik a weaponmasterbe való átmenet...ezért kell a vándor kaszt mert ott spórolunk a kétkezes harc feattel...Namost mégegy dolog... a Chain shirtre azt írja "free for all"de ha viselem olyankor azt írja elveszti a ranger képességeit ez igaz a two weapon fightingra is???
-
saiyanjin #4015 Látom Artanis te elég komolyan taktikázol csata közben...nálam minden automatikusan megy, jójó varázsolok és tápolok csata közben de a feateket nemtudtam hogy lehet váltogatni közben...gyorsindítósávra rakod ki a feateket ???? -
#4014 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jelentem a keepben is van egy, ahol az orc mage szekel. -
#4013 Oohmm, ize felreolvastam a dolgokat.. ^_^;
Szal NWN2 story-ja nagyon is jo lett szvsz, de az elso resze tenyleg pocsek volt.