Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajnálni? Nem kell. Miért kellene?
Nekem a Gothic sosem teccett, eltervezem elõre hogy milyen karit akarok, aztán félúton derül ki hogy sosem lesz olyan, mert 3 nappal elõtte megöltem a tanítómester wc-s nénijének a szomszédját, aki emiatt nem fog kiképezni. Jó, én elhiszem hogy valósághûbb a dolog, viszont semmi alternatíva, kibékítem, vagy keresek másikat... Az Oblivion meg a másik fele, ott ha kicsit is letérsz az "elõírt" fejlõdési útról, máris ratyi szorzókat kapsz, messze nem olyan szintre fejlõdsz mint kéne.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Szerintem is az Act I 2. fele + az Act II. 1. fele a játék legjobb része sztori+szerepjáték tekintetében. Igazából az a baj, hogy vannak a játékban zseniális ötletek+dialógusok, és ezt iszonyú faszságokkal nagyon le tudják húzni. Ez a hullámzó színvonal nagyon zavar. Ha a sztoritól eltekintek, akkor meg 1-2 csatától eltekintve röhejesen könnyû a játék, tehát abszolút nem jelent kihívást. Akkor már inkább a Gothic II (vagy majd III), ott legalább tényleg sikerélmény volt az elõrejutás.
Én egy bizonyos light hammerrel mentem vele miután megszereztem.

Fenrir
Viszont Act II-ben a tárgyalás megint nagyon állat volt 😊

Imádom ezeket a részeket az rpg-kben, ment is a diplomácia/blöff/megfélemlítés rendesen, persze a tárgyalás végére ártatlan lettem ofc 😊

A halál csupán a kezdet...

Na tegnap jutottam el az ostromig, rendesen fel s húztam magam a "románcon". Hát basszus, ennyire szar még a dél-amerikai szappanoperákban sincs:
Csaj: Rájöttem hoy érzéseim irántad mélyebbek a barátságnál.
Én: Én is így érzek. Menjünk szobára.
Csaj: OK.

Mindezt úgy, hogy egyedül a 3. Act-ben vettem fel csapattagnak, a karakterem meg törpe. Egy kicsit elment a kedvem a játék befejezésétõl... Hol van az udvarlás Jaheira-nak, vagy a Torment lelki válsága...
Fenrir
Nah Khelgar-ból szerzetest neveltem 😊

Kérdés: szerzetes a puszta öklén kívül használhat fegyvert? Pl botot?

+1 a spell DC-idhez. Mindhez. Mint a spell focus, csak épp mindegyik iskolára.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

zorrobomber
es az mit tud?

Ááááá, most olvasom obsi fórumon hogy van ilyen Spellcasting Prodigy feat, én meg rutinból nem vettem fel, és csak lvl1-en lehetett volna (wizard kari). 😞

Fenrir
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne felejtsd el elvinni az unstable golyókat sem mert amikor kimész a barlangból vissza ahonnan jöttél akkor csak azokkal tudod felrobbantani a kõakadályt, hogy bemehess az orkokhoz.

Fenrir
Ezt most Godbadka kedvéért 😊

A könyvtárban van egy hulla, abbõl ki tudsz szedni egy szemellenzõt vagy mit. Ha ezt felrakod a karaktered fejére akkor 4 titkos szobát ki tudsz nyitni a fel mentén plusz a 4 szobában a könyveket tudod használni. Minden könyv feltesz 1 kérdést amire a válasz a könyvespolcokból kiszedett kötetekben van. Ha mind a 4 megvan akkor kinyílik a középsõ szoba.

BlackShadow
a környéken pár könyvespolc között hever egy hulla, el kell venned tõle a szemkötõt, felvenni és máris használhatóvá válnak a termek közepén lévõ könyvek. TIPP: a használható könyvespolcokról szedd össze az összes könyvet.. sokat segít 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Sziasztok, nemtudom hogy bug-e de arra gyanakszom...Blacklake District Archives ben van 4 szoba 4 oltárral...legyaktam mindenkit de semmi sem történik, nincs mozgatható tárgy...csak könyvespolcok kb 5könyvel de azok sem használhatóak...elakadtam mert ezen a ponton nincs más továbbjutás...Találkozott ezzel a problémával már vki???

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

ore-knak kesobb lesz majd jelentosege, most csak uss bele egyet az 50 xp ert😊

A Bonegnasher Lair elõtti barlangban, ahol az unstable golyók vannak a ládában, na ott a falon levõ ore-t hogy lehet kibányászni (ha lehet egyáltalán)? Amúgy meg csak úgy van ott, leírás helyett kiírja a toolsetes azonosítóját, elég illúzióromboló. 😊

Az hogy lehet hogy a Mind Fog Enchantment spell, én meg illúzionistával (elleniskola: Enchantment) simán beválaszthatom?

takysoft
mindenkinem megvan a maga véleménye.
a szabályok... azok a többség véleménye😄
én speciel a szaggatás miatt jöttem a fórumra.(amit amúgy 1.03 patch meg is oldott.

más:
nem mondom meg, hogy hol, de routeres netem van.(NWN2 nem teljesen legális serial-lal)
belsõ lanon szeretnék játszani, (a modemet nem kapcsolhatom ki, így a multiplayer módban jöne az ellenõrzés.)

akit érdekel, a master server IP-je: 204.50.199.12
ezt kell kitiltani a tûzfalban...(windows tûzfal ilyet nem tud, normálisabb kell, én Outpost Firewall Pro-val próbálkoztam)
ha idõvle változna az IP, és nem enged fel, a tûzfalban úgyis meg tudod nézni hova akar felmászni)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

izé, akkor most sajnáljunk?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hihihi

Miután a fél fórum fejbe rúgott, szerintem felesleges volt meg a mogyoróimra is lépni. De ahogy gondolod. Rosszabb már nem lesz a napom tõle sajnos.
Miket ki nem találnak egyesek?Nem kell Spoiler?
Na fejezd be a hülyeségeidet godbadka légyszives<#ejnye1>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

:o most én lettem a csúnya, gonosz manó.

Hát elnézést, ha valakinek a lelki világába gázoltam volna. Nem állt szándékomban.

Amúgy különösebb gondot nem találok a stílusban, amit írtam, bár fogalmazhattam volna másképp is az tény.
Nem is tudom minek írtam egyáltalán. Úgy is tudtam, hogy kb. ez lesz a reakció. Nem is szoktam, mert végülis ilyesmibõl csak felesleges feszültség van, akármelyik oldalon áll az ember (most úgy látszik én lettem a rossz fiú).

Eh. Egész napom egy nagy szívás. Ez van.

Bocsánat attól aki sértõnek érezte magára nézve a hozzászólásaim.
akkor akár vissza is mehetsz oda ezzel a stilussal szerintem..., neked is jobb lenne meg nekünk is...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Aham. Értem tehát aza kép szamodra olyan sok plussz infót adott a fõellenrõl.

És igen oda. De legalább ott megtanították, hogy ne sértegessek másokat ilyen otromba módon.
"Fórumra azért jön az ember mert infót akar, ha nem akar infót nem jön ide."
Már megbocsáss de ez úgy baromság ahogy van.
Én szeretek csak úgy beszélgetni a játékról, nem akarom elõre elvenni a felfedezés örömét, ezzel nem hiszem hogy egyedül lennék a fórumozók között.
Amire te gondolsz az a végigjátszás, azt tényleg csak az olvassa el aki infót akar.

Nem kell hogy szeresd a Spoilert, elég ha betartod!
A többi magánügy (nem fogunk minden emberkénél leállni elmagyarázni, ha már nem tünik neki fel, hogy ez nem egy egyedi SG trük hanem nemzetközileg bevett forum szokás, aminek lényege a másik ember tisztelete).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nem feltétlenül. Szerintem a varázslatok hatóideje mindig játékidõben (tehát nem valós idõben) van megadva. Tehát a 24 óra, az óra/szint nyilván nem valós idõre vonatkozik. A 6 másodperc/szint pedig valójában kör/szint, mivel 10 kör=1 perc a PnP DnD3.5 szerint.
Me0w
Ugyes vagy, valaki elakad mondjuk Act I-ben, idejon kerdezni valamit, az szerinted a jatek legvegen levo gonoszrol akar infot. Hulyegyerek- kepzobe jatral?

Together we'll fly someday...

Kicsit nevetségesnek érzem ezt a spoiler dolgot. Fórumra azért jön az ember mert infót akar, ha nem akar infót nem jön ide. Amúgy is mindeki elolvassa a spoilereket szerintem. Persze erre majd írnak, hogyén nem is meg. Dehogynem. Meg az a hülye kód is le lett már írva spoilerbe, spoiler nélkül is vagy 10-szer. Nem tudom miért kell szólni érte. Meg mi van, ha berakott képet a fõgonoszról? Ott van a bevezetõ moziban is. Gondolom azt is elnyomtátok, mert szerepel benne a végsõ ellen. Eh.

Ami idegesítõ inkább az a varázslatok leírásában a hatóidõ. Kedves fejlesztõ bácsi/néni valószínûleg két idõzónában élt, mert idõnként játékidõben vannak megadva az értékek, néha meg valós idõben. Tök baromság. Nem tudom miért nem lehetett megmaradni a round/turn/játékbeli óra felállásnál.
Me0w
De legalabb rajta latszik a sisak-modell 😄

Üzentem a modiknak, hogy töröljék :/

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Me0w
A kep is sok, de mindegy.

Sry :/

A romoknál ahol az 5 szobor van kap 3 könyvet a karakter egy szellemtõl. Azok mire jók?
Nem igazán 😊

Lantian
Használod a Statues of Purifications küldinél szerzett speckó képességeket? Mert az egyik imunissá tesz mindenkit a partyban a fõmanus ellen egy rõvid ideig.És a többi is hasznos ellene.

Szerintem tökmindegy milyen páncélja van, úgyis eltalálja. Köpés ellen meg energy immunity a jó. Egyébként meg Assay Resistance - Missile Storm - Greater Dispel kombó a tuti. Nekem egyébként csak az óriások "segítségével" sikerült megfektetni a hölgyet...
BlackShadow
tudtok ajánlani vmi príma vértet khelgarnak? sok kristályom van meg minden még 1et sem kraftoltam.. de nagyon kéne neki, mert a sárkány néni leköpi és kifexik ^^

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Én annak is örülnék ha jönne a BG3. 😊

Nem, de nem is az 5 perces gyakorló próbálkozásokat igénylik az emberek.

Hát az nem kis munka lenne.
EOB vmelyik részét megcsinálták azt tudom.

Megcsinálhatná vki a BG 1-2-t modulban, az NWN1-hez is tervezték, de senki nem mozdult rá.

A kód akár mehetett volna spoiler-be is, hátha valaki magától akar rájönni a megoldásra...
A kérdésedre a választ megtalálod, ha rákeresel a "collector" szóra az elõzõ hozzászólásokban.

Hi.

Hello mindenki a collector házában van 1 kandalló azzal mit kell csinálnni....? Sejtésem szerint van bene 1 kulcs de ha belenyúlok sebez.Ha meglenne akkor ki tudom nyitni a mellete lévõ ajtót. Valaki megirhatná Privátba vagy [email protected] -ra.(Ja az ajtó kódja 5, 1, 3, ha érdekel valakit).THX Jó játékot.
[HUN]Crassus
izé BG2😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
hehe 20 perce találtam meg én is😛 btw csalódtam benne,mert az NWN1-es tényleg pöpecebb volt....,de jól néz ki legalább😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Álllat a fõkaraktered!! 😄

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

hogy lehet ennyi ember a partiban? nemcsak négyen tudtok nyomulni? késõbb megnõ a lehetsége csapatlétszám? vagymi?

aut viam inveniam aut faciam

Me0w
A mained egy vaddiszno?! <#hehe><#hehe>

A BG2-es eredeti változat sztem jobb volt. Spell Trap + folyamatos Invisibility + Dispel Magic minden ütésre. Azért az NWN1-es csirke verziónál ez is jobb.