7862
-
user123 #4132 Sziasztok!
Volt valahol arrol beszelgetes itt a forumon, hogy van egy progi, amivel ki lehet probalni a karikat, hogy mukodnek. Valaki tudna errol valami infot, honnan lehet letolteni?
Elore is koszi! -
csgj #4131 baldur's gate 2-be lehet vhonnan szerezni plusz avatar képeket karikhoz? mert a kb 3 elf nő kép közül egyik se jön be...barna vagy fekete hajú csaj kéne, de jó csaj csak szőkében van :D xD -
#4130 köszi, eddig az volt a gond hogy a shift+jobbklikkes megoldásból akartam elhúzni a gombokat :) -
#4129 Nalam X2-4200+ AMD proci, Nvidia 6600GT, 91.31 Forceware es fagy 2x AA-nal rendszertelenul. -
#4128 Hányas game verziót használod? És melyik forceware drivert? -
virs lee #4127 Nvidiaval se fagy, legalábbis nálam még sose, pedig minden maxon. -
#4126 Igen. A karakterlapról be lehet huzgálni az ikonokat. Bármit amit aktiválni kell. Ki Damage vagy Knockdown featet, vagy pl a Taunt skillt.
PvP esetében pedig arra is érdemes figyelni, hogy csak dislikeolt ellenfélen müködnek. -
#4125 Minden gond nelkul ki lehet tenni a nem passziv skillek iconjat. -
#4124 a külön aktiválandó feateket (pl whirlwind attack stb) ki lehet tenni a quickbarra, vagy minden alkalommal be kell mászni a jobbgombos menübe? -
#4123 Akkor lehet az nVidia a ludas. -
#4122 Ati X850XT, eredeti jatekverzio, legutolso verziora patch-elve, es ha minden igaz 2x AA, es meg 1x nem fagyott ki. Jelenleg kb feluton tartok, lvl 14 korul. -
saiyanjin #4121 Nekem Ati kártyám van az erős középmezőnyből és 2X élsimítást használok.figyelembevéve hogy Nvidiára optolt a game ez nem egy rossz teljesítmény.Fagyással egyszer volt gondom 1.0 nál...azóta nem fordult elő...Itt Intel ketyeg(1 mag), giga ram, de igazából 2 kéne, jó erős Atival...
Viszont nem vagyok tisztában azzal amikor a textúra méretet kell megadnod byte-ban, stb.???ezt nem értem... -
csgj #4120 én semmi AA-t nem használok, örülök, hogy fut a gépemen.... -
#4119 Nalam 2x-esen volt ugyanez a helyzet., tolteskor is volt hogy fagyott, vagy jatek kozben.
Azonnal megszunt ez a problema, amikor kikapcsoltam az elsimitast. -
#4118 Nekem 1.03-nál, 4x-es AA volt bekapcsolva, és sürün fagytam mapváltásnál, meg néha egyébként is. Amióta kikapcsoltam ez a probléma megszünt. Jakuza is visszaigazolta, hogy is hasonlót tapasztalt. 2x-esen nem próbáltam.
Ugyanakkor grafikai hibákat nem tapasztaltam.
Mivel korábbi verzióknál nem használtam az AA-t, nem tudom, hogy régebben jó volt-e. -
Gustafson #4117 Hat a valaszaitokbol ugy tunik, erdemes "pöcsölni". Koszi mindenkinek -
himpike #4116 Az 1.04ben nem lesz jelentős performensz-javító dolog. Talán a load time gyorsító, az is csak itt-ott. -
#4115 nálam a 2x AA be van kapcsolva 1.03as pöcsnél, és semmi gond. (gef7600gt kártyával) -
Gustafson #4114 http://nwn2forums.bioware.com/forums/viewtopic.html?topic=533456&forum=116&sp=135
Pl:Since the 1.03 patch, I've been having graphical anomolies having to do with anti-aliasing. I had no problems prior to the patch with 4x anti-aliasing turned on, but now.. whenever I have either 2x or 4x on, characters and textures go haywire. Turn it off, the problems stop. But.. I'd like to play with it on like I did before.
-
#4113 Ha valaki be néz a játék Data könyvtrába akkor láthat egy csomó több száz megás .zip fájlt. A patch nem csinál mást mint ezeket kibontja, már amelyikben cserél valamit, majd vissza csomagolja. Erre kell a hely. -
Drizzthsz #4112 A legutóbbi előtti peccsről a legutóbbira térést már megcsinálta pár száz mega szabad hellyel is nálam, de az előzőeknél tényleg kellett vagy 6. :-O -
#4111 Hogy kárt okozna a patchelés? Hol olvastad ezt? Igazán kíváncsi vagyok.
A patchek, rengeteg bugot javítanak, ezen kivűl olyan "új"tartalmakat adnak a játékhoz, amit alapban kellett volna tartalmaznia. Csak éppen nem volt a fejlesztőknek idejűk kiadás elött adaptálni. Emelett a játék engine-t folyamatosan optimalizálják, minden patch teljesitménybeli javulást is hozz az elözőhez képest. Patchelni közelező! Annak aki játszani, és nem sz*pni akar. Ahogy Lacee írta, kell neki 6GB üres hely, azon a meghajtón ahol a játék install könyvtára van, de csak a patchelés idejére.
-
himpike #4110 Nem tapasztaltam peccsből származó szopást. A fórumokon meg azért olvasol ilyesmiket, mert akinek nincs baja az nem fogja odaírni hogy nekem minden oké. Mondjuk ez érvényes mindenre, amiről fórumokon szó esik. Biztos van olyan, akinek peccs után mondjuk elromlottak a mentései, stb. Ami "elveszhet", azt értelemszerűen backupolni kell. -
#4109 igen, kell a sok hely, de csak az installálás alatt: nem fog elfoglalni további 6 giga helyet, az azért erős lenne :)
szerintem a patcheknek azért több haszna van, mint hátránya, bár megjegyzem én nem találkoztam egy negatívummal sem. -
Gustafson #4108 Sziasztok.
Meg nem kezdtem bele a jatekba, de felmerult par kerdes. Olvasgattam egypar forumot a patch-ekkel kapcsolatban, es ugy tunt, mindha tobb kart okoznanak, mint hasznot (1.3 utan addig nem tapasztalt grafikai bug-ok stb.). Valamint nehezebbe teszik a jatekot is (visszavesznek bizonyos varazslatok sebzesebol stb.) Igy van ez, vagy tevedek ? Es a hivatalos patch-ekhez (vegleges, nem beta) is kell az a hatalmas, tobb Gb ures hely ? -
Chipii #4107 Tudtommal kétféleképpen történhetnek itt az események:
- vagy halálosan megsebesül a nemes még a démonnal való csata előtt, ekkor beszélsz vele, és megmondja, hogy hol van a shard.
- ha életben marad, akkor a démonnal való csata után közli ezt.
Ezek után a Moonstone Mask emeletére kell menned.
Ha nem így történt, akkor nem kizárt, hogy valami bugba sikerült belefutnod, ekkor, ha van mentésed, próbáld újrakezdeni a nemes megvédésétől. -
spcs #4106
Sziasztok!!
Bocsi a zavarásért, de segítség kellene a játékhoz, mert elakadtam.
Az ACT 2-ben Neverwinterben a Komortó-negyedben egy nemest kell megvédeni, a kriptában le is gyilkolom a démont meg a többi szörnyet, de utána nem történik semmi, a történet megáll, anemessel nem tudok beszélni, ha visszemyegyk Lord nasher-hez az elzavar, ha kilépek a térképre akkor meg eltünik a nemes. Az tudom, hogy a nemesnél lévő "shared" a Moonstone Mask-ban van, de oda hiába megyek.
Köszi előre is!
-
himpike #4105 Béta peccsel meg nem érdemes foglalkozni. Majd ha kiadják a rendeset. -
himpike #4104 Benyomod a középső gombot, és arra forgatod amerre akarod. Én speciel semmerre se mert top down nézetből játszok. -
#4103 Ez jelenleg kb. minden mostani jatekra ervenyes, sajnos. -
Drizzthsz #4102 Bakker, nincsen valami patch, vagy hasonló, amivel lehetne az alap kotoros irányítást beletenni. Nagyon zavar, hogy azután a szerintem tökéletes irányítási rendszerük urtán visszatértek erre a szarra. :-( Egyrészt a csatákból így nem látsz semmit, másrészt ha a másik irányba akarsz fordulni, akkor kell egy csomó felesleges mozdulatot tenned. -
#4101 Ez is olyan mint az NVN1, kell kb 7-8 peccs amikor már eléggé balanszolt, bugmentes és játszható lesz :) -
Braveheart #4100 Igen patcheltem, és azonnal feltűnt hogy mennyire szaggat, elvileg nem szabadna mert majdnem megvan a recommended gépigény, amin viszont nem szabadna szaggatnia lowon szvsz... -
#4099 ugye 1.3-ra petchelted az nwn2-t? 1.0 nagyon bugos... -
csgj #4098 ok...várunk akkor :) -
#4097 Nem tudom feltenni. Azt irja csak English területi beállitások mellett. Azt meg nem állítgatom. Ugyhogy majd ha kijött a végleges, kiderül milyen. -
#4096 Simán kéne futnia. Szerintem a videokártya driver csere lehet a megoldás. -
virs lee #4095 Az 1-ben is az 1. kieg sztorija volt a legjobb, sztem itt is majd alakul. -
Braveheart #4094 Emberek: az létezik, hogy az AMD Athlock XP 2800+, 1GB ddr ram, Gef6600 256 mb-s gépemen lowon szaggat az nwn2? Az Oblivion pl mediumon tökéletesen fut, ennek meg azért nem annyira gyönyörűséges a grafja...
Ja és csak nekem tűnik úgy, hogy mintha néha "laggolna" a single player? Gondolom a gépem nem bírja a játékot, néha ugrálnak össze vissza a karakterek, az ütéseket, spelleket nem jelzi csak a sebzést, tiszta olyan mintha netes lag lenne... -
#4093 Már letöltöttem. Ha lesz időm még ma este kipróbálom, aztán válaszolok.