Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A halál csupán a kezdet...
de írtam bugreportot.. hátha foglalkoznak vele😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Többször is próbáltam, de végül egyedül kellett odamennem.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Én most ott tartok.
★ 汤姆 李
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Why so serious?
Amúgy valaki próbálkozott már gonosz jellemû karakterrel? Mennyire játszható jól ki és mennyire lehet haladni vele a küldetések terén?
Kicsit tartok tõle, hogyha gonoszt indítanék akkor elakadnék vele valahol.
(talán nem túlzottan off, ha mégis bocsi)
★ 汤姆 李
Multiplayer; Minden a neten mulik, a tiéden és szerverén. Elsõsorban a pingeken, sávszélt illetõen nem kell neki sok.
Artanis
★ 汤姆 李
Valaki elmerült már mélyebben ebben a craftolás-ügyben? Milyen cuccokat lehet a különbözõ nyersanyagokból csinálni? Én teljesen rá vagyok gyógyulva erre, összevásároltam az összes adamantine meg shederran wood meg mindenféle cuccokat, csak még nincs egy karakterem se, akinek magas lenne a skillje, most léptem meg a 10. szintet. Melyik kari a legjobb pl. armor craftoláshoz?
Én elsõ körben azt csináltam, hogy Neeshkának eltoltam a craft armor class skill featet, így következõ szintre már ki is maxolhatja, plusz ott van neki a 16-os INT, így talán jobban jövök ki, mert valahogy se a törpémben a szintenkénti 2 skilljével és 10-es IQ-jával, se a paladinomban nem látok elég spirituszt ehhez... Pedig elvileg ugye hozzájuk közelebb kéne állnia a dolognak.
Na és ha végre készítek egy adamantine fegyót vagy páncélt, akkor azt utána a sorcival még fel is enchantelhetem a receptek szerint?
Mer' az úgy nem lenne rossz 😊
Ja, a másik: aasimar paladinom 7. szinten átképezte magát divine championná, ez mind szép és jó, de hogy viszonyulnak ehhez a paladin varázslatok? Mert ugye azzal kezdte, hogy a heal többé már nem class skill, se a diplomacy, ehelyett csupa hosszú távon haszontalan dolgot fejleszthetnék... Varázslatai is beálltak azon a 2 darab nullás szinten, amíg nem viszem tovább a paladin szinteket? :/
A játék egyébként jobb, mint a NWN1 szerintem, de még mindig messze áll egy rendes szerepjátéktól, akár csak a BG2-tõl is, hogy a Planescape Tormentet ne is említsem. Technikailag sem valami nagy ász, ilyen AI már talán a Starcraftban is volt '99-ben...
Azér' nem rossz a mai kínálathoz képest.
Milyen a multyplayerrel játszani? (szagat, könnyû, élvezetes...)
Várom a válaszokat THX
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Már a drow kereskedõt is kiszabadítottam, de kovácsom még mindig nincs :\
Valaki, akinek van eredetije, nem tudna beszkennelni a dvd boritojat? <#help>#help><#confused>#confused>
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Nem oké valami ezzel a quest-tel😞
★ 汤姆 李
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
most csináltam meg a váramban lévõ monostorban a trialt.. nem volt egyszerû örültem, h megcsináltam. erre mit veszek észre??
ELTÜNTEK A CUCCAIM!!! kb 20 itemet kaptam vissza, minden drágakövem, könyvem eltûnt 😮 ez bug, v vhova el lett téve??
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
le szedtem eszt a patch hogy lehet felrakni?
ALien
nos ezzel együtt kovácsoltam magamnak egy kis bajt..
én ugyanis unarmed monk vagyok.. és ha csak ezzel a karddal lehet harcolni a fõgané ellen, akkor ugrott minden specialitás, flurry of blows, meg critical 😞