Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Mikor jön ki?

A halál csupán a kezdet...

Fenrir
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Koraboros-t hogy az Istenben lehet megölni? Leütöm a hp-ját, akkor egy ideig nem sebezhetõ majd maxra gyógyul közben folyamatosan idézi a többi ördögöt maga mellé. Komolyan mondom a 2 sárkány megölése könnyebb volt mint ez.

BlackShadow
én visszatöltöttem egy állást és kihagytam inkább azt a próbát.. sajnos az elveszett cuccok közé tartozott az ezüst kard is ami nélkül meg nem akartam nekivágni a végének, mert ha miatta kezdhetném újra akkor pipa lennék 😊
de írtam bugreportot.. hátha foglalkoznak vele😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Nekem a 2. Light of Heaven csata után tûnt el minden cucc a fõkarin kívül az összes csapatban lévõ tag hátizsákjából.
Többször is próbáltam, de végül egyedül kellett odamennem.

Én is végigvittem tegnap, és hasonlóak az érzéseim. A játék elsõ fele nagyon jó volt, utána Act II végén már csökkent a színvonal, az Act III pedig már a dögunalom kategória volt. És ez a sztori számlájára írható, nem emlékszem hogy pl. a BG2-ben 1x is unatkoztam volna. Nekem egyébként nagyon nem tetszett a játék vége sem. Nem tudom hogy innen akarják-e folytatni a kiegészítõket, mindenesetre csodálkoznék ha 20. szinten kezdhetnénk.
Király a lantverseny. Ha nem tudok nyerni, simán felgyújtom az ellenfelet és enyém a fõdíj. <#nyes>

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

ah tenyleg😊

Lantian
Armorshmith az Highcliffben van. Ha még nem léptél szövetségre a Lizardman-ekkel akkor ott találod ha igen akkor nam tudom😞. A Merchant quaterben elméletileg kell lennie 2 db árusnak egyik fegyvert másik páncélt árul és eddig nem találkozhattál velük mert csak akkor jönnek elõ hamár megy az evac.Csak tipp hogy kovácsok

fort lockenal van egy kovacs aki beall hozzad mint armorsmith.

Fenrir
Nah megtaláltam Port Llast-ban a fegyverkovácsot aki Fort Locke-ból menekült ide, de a Merchant Quarter-ben nem találok senkit (kivéve egy táncost). Mivel nincsen páncélkovácsom ezért sajnos olyat nem is tudok gyártani az embereimnek. Merchant Quarter-ben merre felé van ha van?

Viszont ami utána jön a Várfal ostrom az már jobb 😊
Én most ott tartok.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

BlackShadow
nah részemrõl is megvolt a romantikázás.. hát h ez miyen szarul van megcsinálva <#nevetes1><#wow3><#shakehead>

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Lantian
Erre lenne egy tök egyszerû megoldás de még sehol nem láttam sajnos. Ha ellentétes a jellem és nagyon leromlik az influce akkor egyszerûen dezertál az ilettõ és ennek kompenzálásaként egy-két fõbb küldihez bepakolni egy-két karit aki beáll hozzád ha jó vagy rossz módon csinálod meg. Mivel itt a jók megvannak ezért csak 1-2 rossz fószert kellett volna berakni a fõ vonalba -mondjuk amikor be kell jutni blacklake-be és a rosszabb utat választod stb.- és a fõquest kritikus karikat meg semlegesnek rakni.

Ez fõleg azért szomorú mert a kotor 2ben is marha jól meg volt oldva hogy ha sötét karaktert irányítottam akkor a csapat egy része szépen jött velem a sötét oldalra, ha meg jót akkor akkor meg arra. Persze ott is voltak bebetonozott jellemek, de nem ennyi.

Why so serious?

Lantian
Játszható jól a gonosz kari csak számolj vele hogy jelentõsen kevesebb xp-t kapsz és az influence függõ dolgok nem nagyon fognak összejönni mivel a csapat nagyrésze nem gonosz.

Fenrir
Köszi, megnézem.

Amúgy valaki próbálkozott már gonosz jellemû karakterrel? Mennyire játszható jól ki és mennyire lehet haladni vele a küldetések terén?

Kicsit tartok tõle, hogyha gonoszt indítanék akkor elakadnék vele valahol.

A gamespy-on alternative kategória alatt egy érdekes szervernévvel találkoztam: "niggapussy" 😄D
(talán nem túlzottan off, ha mégis bocsi)

ok, kösz
Uhh bocsi az elöbbi kérdésért.Elsõ pár alkalommal nem akartak átfutni a méreggel teli vizen de aztán átmentek rajta<#nemtudom>

ArtanisNerwen
Ha minimális rendszered van akkor minimális grafikával fut normálisan. Azt azt jelenti hogy 800x600 és minden effekt kikapcsolva. Igy viszont nem olyan szép, mint a shotokon.
Multiplayer; Minden a neten mulik, a tiéden és szerverén. Elsõsorban a pingeken, sávszélt illetõen nem kell neki sok.

Artanis

Hídépítés West Harbor-ban?Elhulott fatörzsek a földön vannak és nemtok mit csinálni velük.

Sziasztok!

Valaki elmerült már mélyebben ebben a craftolás-ügyben? Milyen cuccokat lehet a különbözõ nyersanyagokból csinálni? Én teljesen rá vagyok gyógyulva erre, összevásároltam az összes adamantine meg shederran wood meg mindenféle cuccokat, csak még nincs egy karakterem se, akinek magas lenne a skillje, most léptem meg a 10. szintet. Melyik kari a legjobb pl. armor craftoláshoz?

Én elsõ körben azt csináltam, hogy Neeshkának eltoltam a craft armor class skill featet, így következõ szintre már ki is maxolhatja, plusz ott van neki a 16-os INT, így talán jobban jövök ki, mert valahogy se a törpémben a szintenkénti 2 skilljével és 10-es IQ-jával, se a paladinomban nem látok elég spirituszt ehhez... Pedig elvileg ugye hozzájuk közelebb kéne állnia a dolognak.

Na és ha végre készítek egy adamantine fegyót vagy páncélt, akkor azt utána a sorcival még fel is enchantelhetem a receptek szerint?

Mer' az úgy nem lenne rossz 😊

Ja, a másik: aasimar paladinom 7. szinten átképezte magát divine championná, ez mind szép és jó, de hogy viszonyulnak ehhez a paladin varázslatok? Mert ugye azzal kezdte, hogy a heal többé már nem class skill, se a diplomacy, ehelyett csupa hosszú távon haszontalan dolgot fejleszthetnék... Varázslatai is beálltak azon a 2 darab nullás szinten, amíg nem viszem tovább a paladin szinteket? :/

A játék egyébként jobb, mint a NWN1 szerintem, de még mindig messze áll egy rendes szerepjátéktól, akár csak a BG2-tõl is, hogy a Planescape Tormentet ne is említsem. Technikailag sem valami nagy ász, ilyen AI már talán a Starcraftban is volt '99-ben...

Azér' nem rossz a mai kínálathoz képest.
Lantian
Nah látod ezt nem tudom😞 Próbáltátl már más kováccsal dumálni.
Ha jól emlékszem 2 db van ami számodra elérhetõ. 1 port Last-ban a második a Merchant quarterben. Én a másodikra tippelnék.

azt szeretném kérdezni, hogyha valakinek csak a minimális rendszerkövetelmény van meg az nagyon szaggat, vagy egyáltalán nem.
Milyen a multyplayerrel játszani? (szagat, könnyû, élvezetes...)

Várom a válaszokat THX
Fenrir
Az gáz akkor ha Act III-ban vagyok, nem hívtam meg a kastélyomba és már nem tudok oda elmenni? Tudom mással pótolni?

BlackShadow
én is benéztám már ilyet 1x 😄 amonnak benyomtam, h tekercsezzen én addig ütöm.. 5 perc után nézem, h mi a fax van már ammon rég kész és ez a szemét nem akar megmurdálni.. erre észrevettem, h vmi miatt ammon úgygondolta, h nem csinálja végig a névmormolást, szal még1x bekellett neki állítani.. hülye öntudatra ébredt karakterek ^^

Me0w
Remek, kurva sg forummotor rohadas...

Szoval imagebe nemmegy, akkor link.

Front

Back

Together we'll fly someday...

Me0w
Front

Back

Together we'll fly someday...

Jajj a tekercset nem nyomtam rá!!!Megvan.

Nah Sydney Natale-n túlküzdöttem magam végre de most meg mégnagyobb fába ütöttem fejszémet mégpedig Shadow Reaver-be.Ezt,hogy kell megölni?Van valami különleges módja vagy átlag harccal lehet teljesíteni?Mennyi Damage kell ennek a csontfejûnek,hogy lerakja magát?

Lantian
Kovácsot Fort Locke-ban találsz. Az ott lévõ kovácsot tudod rábeszélni hogy álljon be hozzád.

Lantian
Hát ezt azért ezt cáfolnám. Elõször is veszt egy casting szintet, aztán elvesztíti az 5 szintenként kapott bonus featet és a will mentõ i kevesebb lesz.

Fenrir
Honnan lehet szerezni kovácsot a kastélyba? Most már van egy nagy rakás õröm, képzem is õket, de nincs sem rendes fegyverük, sem rendes páncéljuk.

Már a drow kereskedõt is kiszabadítottam, de kovácsom még mindig nincs :\

zorrobomber
az eldritch knightnak NINCS<#csodalk> hátránya a wizarddal szemben és én pontosan emiatt maradtam sima wizard...<#duhos2>

A sok patch pedig ott figyel fennt a gépemen.

Na, elolvasom a faq-t, hogy feltelepítsem, mert nálam invalid a sok csillag. 😞 😊 Ezt kell megérnem 10 év warez után. 😊

Mayday
Csunya keresem lenne:

Valaki, akinek van eredetije, nem tudna beszkennelni a dvd boritojat? <#help><#confused>

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Nyilván valamit áldozni is kell az elõnyökért, különben ki játszana tiszta kaszttal?

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

? #3157 ?
Nem oké valami ezzel a quest-tel😞

Lantian
Ittolvashatsz bõvebben a warpriest-rõl.

Lenne egy kérdésem. Cleric-kel kezdtem a játékot, most 8-cas szintû vagyok. Gondolkoztam azon, hogy felvegyem majd a warpriest prestiege class-t. Az volna a kérdésem, hogy ha váltok warpriest-re akkor attól még választhatok majd a magasabb szintû (pl. 8-9) varázslatok közül vagy nem.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

BlackShadow
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
most csináltam meg a váramban lévõ monostorban a trialt.. nem volt egyszerû örültem, h megcsináltam. erre mit veszek észre??
ELTÜNTEK A CUCCAIM!!! kb 20 itemet kaptam vissza, minden drágakövem, könyvem eltûnt 😮 ez bug, v vhova el lett téve??

I.C.ram
Jut eszembe, én egyszer nyomtam nála egy versenyt, de meguntam, és direkt elrontottam, viszont azóta se láttam újra azt a csávót. Akkor azt már soha többet nem csinálhatom meg?
BlackShadow
köszi 😄 megnyugtattál 😊

Nyugi 😊
Nem kell a karddal gyilkolásznod, az csak egy bizonyos dologhoz lesz szükséges..

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

http://o.vnfiles.ign.com/nwvault.ign.com/fms/files/nwn2other/19/nwn2_pc_english_from100788_to102809.zip

le szedtem eszt a patch hogy lehet felrakni?

ALien

BlackShadow
nah.. összeraktam a kardot 😊
nos ezzel együtt kovácsoltam magamnak egy kis bajt..
én ugyanis unarmed monk vagyok.. és ha csak ezzel a karddal lehet harcolni a fõgané ellen, akkor ugrott minden specialitás, flurry of blows, meg critical 😞

Én pont azért kezdtem el újra, mert kíváncsivá tett a rengeteg karakter típus. Fighterrel játszottam végig most pedig clericcel tolom 😊

#1739 ;-)