7862
  • Lacee
    érdekes, hogy nálad ennyi bug jelentkezik, másoknál (pl én) meg semmi. lehet, hogy a bugok is hardver-függők? :D
  • Braveheart
    Megint belefutottam egy szép bugba: ch2ben, mikor a nemesembert kell megvédeni a kriptában a démontól, van egy párbeszéd a démon és köztem. Nos, ez a párbeszéd kb 15X megismétlődött, 5 mp-s szüntekkel, és azokban az 5 mp-ekben kellett mindent bevetnem a démon ellen hogy kinyiffanjon, fél óra elment ezzel...
  • Chipii
    Mondjuk ha nem írkálnád be 15 helyre ugyanazt a kérést,hanem helyette elolvasnád a kapott infókat game közben:)

[spoiler]Használd rajta a tekercset Zhjaeve-vel vagy Ammonnal. Sokáig tart felolvasni, addig tartsd távol a felolvasót a tűzvonaltól.[/spolier]
  • Braveheart
    Nekem az a körkörös menü hiányzik az 1ből, mert a 2ben elég körülményes parancsokat osztogatni... (jobb klikk hosszan lenyomva tart stb)
    De a quickcast menü jó ötlet volt.
  • ArtanisNerwen
    Még szerencse, hogy a jobb gombos kameraforgatást nem vették át a wowból. A GUIt ugyan is onnan vették. Hát nagyon gyenge lett. AZ NWN1é sokkal jobb volt. Az egyetlen ami tetszik a qiuckcast menű, kár hogy nem lehet áthelyezni.
  • ArtanisNerwen
    Én is át tettem TABra. Nem tudom miért változtatták meg, ha már úgy megszoktuk.
  • zsotesz
    #4214-re senkined semmi ötlete?
  • zsotesz
    Neked nem segített a sárkány?
  • nico000
    Füstölgő koponya + földig érő köpeny így már vágod???
  • csgj
    Árny martalóc? :D Van vmi frankó magyarításod?
  • nico000
    Hogy a francba lehet megölni az ÁRNY MARTALÓCOKAT????!!!
    A III. Fejezetnél járok és Keresztút mellett rámtámad 5 GÓLEM meg 1 Árny martalóc a Gólemeket kirakom, de az árny martalóc állandóan visszagyógyítja magát miközben mindenki hanyattesik.

SEGÍTSETEK !!!
  • reger
    Kössz
  • Braveheart
    Én is nehezen vettem észre, hogy az ork törzsfőnök után van egy ajtó még a falban, és ott van a nagykövet. Amúgy a "z" billentyűvel lehet asszem highlightolni a dolgokat, de én átraktam a tab-ra mert megszoktam az nwn1-ből.
  • csgj
    hahaha! sikerült....csak kicsit érdekesen. elmentettem egy olyat, hogy már csak a druidám áll elmenekülve, egy démoni kutyussal harcolva :D Na, ezt betöltöttem, de akkor már full más lett az egész mentés, mert mindenki élt újra xD, az óriások fele meg eltűnt...így könnyű volt a maradékot legyűrni... na meg az érthetetlen módon sebesült vezért is :)
    Ezek szerint úgy néz ki, hogy amikor még 10 másodperc alatt kinyírtak, vmiféle bug volt. Furi bug, az biztos
  • reger
    Kéne 1 kis help :

A water deep emissary végén amokr már megöltem a papot is ,megyek old owl wellbe ,akkor útközben megtámad egy "man" nevű figura.Érdekes módon ilyenkor már nincs a csapatban az emisssary .Legyőzöm ,őket megyek tovább old owlba ,megyek a törpéhez aki erre asszondja addig pofám lapos amíg nem találom meg az emissaryt .Mit kell ilyenkor csinálni?
  • Chipii
    Na igen, egy pap vagy mágus nem ártana a csapatba, de ha nincs, akkor nincs:) Egy lehetséges taktika pl az óriások ellen: rakj freedomot a harcosaidra, és szórj a druidával entangle-t, legalább ne egyszerre jöjjenek rád az óriások. Emellett rendkívül hasznos (mondhatni túlságosan is erős) védő spell a regenerate, amely a teljes hpd 10%át regenerálja körönként, és ebből akár többet is rakhatsz magadra - ha raksz a 3 harcosra, és előreküldöd őket, nem valószinű, hogy meghalnak. Érdemes kipróbálni a tortoise shellt is rajtuk a freedom után, nekem nem volt druidám, de hasznosnak tűnik.

Sarki ellen tűzimmunitás nem árt - energy immunity, oda is regenerate, és csépeld, majd elhullik:) Közben healozhatod a harcosaidat.

De persze a lehetőség továbbra is ott van, hogy becserélj valakit egy mágusra:)
  • ArtanisNerwen
    Greatswordös weapon masterrel. Nem szeretem az elhúzódó csatákat. Minél többen jönnek annál több sebzést osztok ki egy-egy kör alatt. Csak főszörnyek elött buffolok. Sürün alszom. Muszály mert az ACm nem túl magas. Adok-kapok stilusban megy a dolog.
  • csgj
    neeeem, Casavir fontos! :D De tök mindegy, mert annyi változna max, hogy 11 másodperc alatt nyírnának ki... De tényleg nagyon durva... sőt, olyan, mintha csalna a játék, mert láttam, hogy volt olyan, amikor már a fele életénél kinyiffant Ammon pajti! Nagyon idegesítő, mert végig szeretném vinni a játékot...
  • Braveheart
    2 paladin? Az fölösleges! Cseréld le a 2.-at egy sorcererre vagy varázslóra!
  • csgj
    paladin, druid, Ammon Jerro nemtom mi a fene xD, fighter, még egy paladin (ja, és level 16-osok, kivéve a főhős paladinomat, mert ő tiefling, és 15-ös)
  • Chipii
    Ez fura, mert hogy a sárkány gondot okozhat, az rendben van, de az óriásoknak hullania kellene, mint a legyeknek. Milyen csapatod van?
  • ArtanisNerwen
    Akkor meglehetősen nehéz ügy.
  • csgj
    á, én tiefling paladin vagyok. a tiefling eleve egy szinttel kevesebbet kap, mint a többi, mert túl erős :D A paladin meg nagyon jó...ja és csaj karim van
  • TTechno
    Hu! Köszi ezt a sok segítséget! Rendesek vagytok. Amúgy milyen karival nyomultok? Én vmi könnyű harcost akarok csinálni aki inkább arra megy hogy gyors legyen és minnél kevesebb ütés találjon be neki. Másik kedvencem meg a paladin.
  • csgj
    ajajajj... van két választási lehetőségem, amikor azt az Ironfist ereklyét kell visszaszereznem... vagy kinyírom azt a böhöme sárkányt, vagy a sok böhöme óriást a vezérükkel együtt. Egyik sem nagyon megy, mind2 esetben megölnek minket 10 másodperc alatt :( teleszórtam védő+támadó varázslatokkal a karaktereimet, de hiába... taktika meg nem megy 10 mperc alatt :D
  • Braveheart
    Gamecopyworld - keress rá az NWN 2-re a game indexnél
  • SG
    Nem kell crack. Telepítsd fel az 1.0-ás alapot, telepítsd a frissítést, töltsd le a "posden féle maxiimage-t", azt mountold be a daemon tols-ba és kész. Nagyon fontos hogy hagyd békén az exe-t !!! Ne crackolj semit, mert nem kell !! Fontos még hogy a legutolsó verzióját használd a daemon-nak. Nekem így tökéletesen fut, a legutolsó hivatalos peccsel, és eddig még bug sem volt.
  • Pari
    hat nem egeszen:)
  • TTechno
    Nem indult el a frissítés után. Kérte a cd-t.
  • csgj
    én kétkezes karddal szoktam nyomulni... igaz, hogy lassú, de erős :) Plusz érdemes olyat keresni, amin van + vmi elektromos, vagy hasonló plusz sebzés (persze ez van egykezes, vagy bármilyen más fegyón is)... mert lehet, hogy csak 1d8, de van rajta duplaennyi plusz sebzés vmilyen képesség miatt. Csak ezek marha drágák általában... De jó helyen lehet találni ilyeneket is. Amúgy meg mindenkinek más a fegyverigénye is :D
  • SG
    Melyik fegyvertipusra érdemes ráfókuszálni ? Nem a sebzés vagy a kritikus szórzó érdekelne, hanem az hogy mikből találhatók, vehetők a legfaszább cuccok ? Most nem akarok fegyvermester lenni, a kasza 4x szorzója nem érdekel :)
  • ArtanisNerwen
    Söt nem is kell.
    Ugye nem tetted vissza az 1.00-ás cracked exét?
  • TTechno
    Köszi a segítséget sikerült a patchelés! Viszont crackem nincs hozzá meg nem is talátlam. Nem is igazán hiszem hogy létezik.
  • nico000
    Hogy a francba lehet megölni az ÁRNY MARTALÓCOKAT????!!!
    A III. Fejezetnél járok és Keresztút mellett rámtámad 5 GÓLEM meg 1 Árny martalóc a Gólemeket kirakom, de az árny martalóc állandóan visszagyógyítja magát miközben mindenki hanyattesik.

SEGÍTSETEK !!!
  • ArtanisNerwen
    Igen!
    Eredeti játékod van?
  • Pari
    Udv kerdesem lenne, jatszjato a nwn2 multiba? neten keresztul coop-ba? Ha igen, hogy?
  • Fenrir
    Nekem megvan az összes sötételf könyv, egyik kedvenc sorozatom. Entreri tényleg nagy arc volt :P

Jah a Pókkirálynő háborója sem volt rossz, azóta Pharaun Mizzrym a nevem :)
  • steweee
    ehhez nyugodtan lehetne csinlni egy faq-ot és oda berakni ezt. további kérdések elkerülése végett, mert biztosan fogják még később kérdezni ha továbblép az oldal
  • zsotesz
    Hali!

A sword mountains merre van (path of the holy küldetés)?
  • MrStokes
    OFF:
    En jopar reszt olvastam mar korabban, evekkel ezelott, aztan tavaly nyaron felkerekedtem, meg sem alltam a Silverland-ig es bezsakmanyoltam az egesz sorozatot :D Otthagytam vagy 30akarhany ezret (asszem a 40-hez kozelebb volt) :D

Gyuruk ura nalam is az egyik favorit.
    Nagyon szeretem a sotetelf trillogia elso nehany reszet, ill. a 3 alap Dragonlance konyvet.

Cadderly kalandjai is eleg jok voltak. Pokkiralyno haboruja sem rossz.