Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ott állok mint kezdõbuzi a gõzfürdõben és hiába próbálok bárkivel pofázni, nem enged ki!!!
Segítsetek kérlek!
Az Atisoknak meg a legújabb driver meg a Net 2.0.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Most ismerkedek a játékkal!
Fadarabokkal szét kellett vernem bábukat és egy "karám"-ban 3 fickót le kellett gyõznöm, DE NEM TUDOK KIJÖNNI!!!!!HOGY JÖVÖK KI A KARÁMBÓL???Please HELP!!!
Szaggatást csak Neverwinterben tapasztaltam, akkor is csak az utcákon mikor sok npc volt a környéken.
Persze mióta fejlesztettem a gépemet, már 1280x1024-ben, minden maxra tolva is simán ment szaggatás nélkül, bármerre is jártam.
Ha megvan a megoldás írd be légyszí, mert szeretném kipróbélni.
(Írtam a supportnak, kérték az analyzis, elküldtem, õk meg feltették a kezüket; itt minden rendben ez nem SecuROM hiba, õk nem tudnak segíteni. Úgy hogy átküldtek az Atarihoz. Azoknál meg nem is találtam supportot...)
Artanis
Srácok, ezzel a patcheléssel megint gondom van. A múltkor egy jótét lélek belinkelte nekem az offline patcheket, de azokban a zip-ekben valami .rtp kiterjesztésû file-ok vannak, amivel nem tudom mi a fenét kell csinálni.
A másik kérdésem: Nekem a Reloaded féle verzió van meg, annak a verziószáma 0.95 (ha jól emlékszem) a patchek meg 1.0 akárhányhoz vannak. Ez nem okoz problémát?
Köszönöm elõre is a válaszokat!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
Bug lenne v én néztem be vmit?
On:
★ 汤姆 李
amikor megnyilt a portál a laborba, valamelyik szörnyel akárhányszor beszélsz mindig ad 1000 xp-ét.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kiegek: a TotSC még jó volt, a ToB meg a HotU meg csak sima tápolda. Nem +10000000000000-es fegyverek meg 2000000-es szint kell, van még bõven mit megvalúsítani lvl20 alatt is a D&D szabálykönyvbõl. Úgy 90%-nyi.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Milyen gyengepontkora gondolsz?
Olyan mint pl. a Tomb of Betrayers-ben, ha piszkálod a zárat egy teremben, mindíg megjelenik két õr és le lehet nyomni õket kis extra xp-ért? Mondjuk ez elég lassú és unlamas módja a szintlépésnek.
Hogy vált be a drow wizard? Én mondjuk warlockot játszom, de nem nagyon használom a racial spelleket, de mondjuk a magic resistance (kilencedik szinten 20%, kíváncsi vagyok mennyi lesz a végére) meg a bónusz tulajdonásgok nagyon jól jöttek ...
Artanis
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Artanis
Akik végigjátszották már:
Mennyi Xp-t lehet szerezni a játék végéig?
Ugyanis egy drow-t indítottam és nem vagyok bizos benne, hogy el tudom vinni 20. szintig (ami ugye nála 22. és úgy 230k xp)
Köszi.
Amúgy nekem nagyon tetszik az NWN2, de ami nem: 1. elsõ helyen említem, meg hogy átverve érzem magam, amit romantikázás néven igértek. 2. Kissé lineáris nekem, nagyon kevés a mellék küldetés. 3. számomra az igencsak kevés interakció a karakterek között hogy a törpe beszól néha valami poénosat. Az influencia is tök fölösleges, mert ugysem lépnek le, nem halnak meg és nem is vesznek össze a csapattársak, csak hogy azt ne is említsem hogy egymást pláne nem támadják meg. 4. A bekényszerített csapattársak nagyon dühítõek. Akarom, nem akarom a nyakamba varják. Mire végre megvan a megfelelõ csapatöszellításom valakit ki kell tennem, egy potyázó csapattárs miatt. Sajnos a törpe is lépten nyomon ennek esik áldozatul, már monk se lesz belõle látom. 5. Ami nem a játékmenettel kapcsolatos azaz indokolatlanul nagy gépigénye.
Kb ennyi jutott eszembe így hirtelen.
Bocs, de ha valakinek elvileg megvan meg a BG2, az elmondhatna, hogyan allitotta be a jatekot, hogy 1280-ban rendesen menjen, nalam villog a kep 😞 Probalta mindent beallitani, 800x600-ig ok, de barmilyen mas felbontasban villog. Patchelve van. Koszi!
ON
Together we'll fly someday...
Nekem, a mindeki által lenézett, és meg vetett NWN1 is tetszett.
Artanis
Tud valaki végigjátszást a eme játéhoz?honnan tudnám letölteni?
Köszi a segítséget!
Together we'll fly someday...
Ez milyen skillekkel van még így?
http://gaborszantai.co.uk/