Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja ha lenyomtad õket automatikussan ki kell hogy tegyen a karámon kívülre.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nem 😞
Ott állok mint kezdõbuzi a gõzfürdõben és hiába próbálok bárkivel pofázni, nem enged ki!!!
Úgy emlékszem, hogy amint lenyomod a 3 faszit automatikusan kirak a karámon kívülre.

Ok...rájöttem nem 😞
Segítsetek kérlek!
Hoz_Hun -ezt nekem szántad?
Ejj wazzz. Ha hazamegyek kipróbálom: installáld a nwn2 DVD-jén lévõ Dirctx-et. A többségnek ezzel megy is a Toolset. (Nvidia)
Az Atisoknak meg a legújabb driver meg a Net 2.0.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Segítsetek kérlek!
Most ismerkedek a játékkal!
Fadarabokkal szét kellett vernem bábukat és egy "karám"-ban 3 fickót le kellett gyõznöm, DE NEM TUDOK KIJÖNNI!!!!!HOGY JÖVÖK KI A KARÁMBÓL???Please HELP!!!
Én nem raktam fel egy patch-et sem, úgy játszottam végig.
Szaggatást csak Neverwinterben tapasztaltam, akkor is csak az utcákon mikor sok npc volt a környéken.
Persze mióta fejlesztettem a gépemet, már 1280x1024-ben, minden maxra tolva is simán ment szaggatás nélkül, bármerre is jártam.

Nekem sem megy a ToolSet!!! (Pedig eredeti a game.)
Ha megvan a megoldás írd be légyszí, mert szeretném kipróbélni.
(Írtam a supportnak, kérték az analyzis, elküldtem, õk meg feltették a kezüket; itt minden rendben ez nem SecuROM hiba, õk nem tudnak segíteni. Úgy hogy átküldtek az Atarihoz. Azoknál meg nem is találtam supportot...)

WinT
Igen, de a zip-ekben található .rtp file-okat, hogyan futtassam?
ArtanisNerwen
Nekem ezzel ellentétes tapasztalataim vannak. Minden patchel jobban, és stabiabban fut a gépemen a játék. Mindig be csúszik valami hiba a patchekkel. Például nekem nem megy a toolset, de kapizsgálom már a megoldást. Ez nem jelenti azt, hogy nem érdemes patchelni. Ati-soknak egyenesen kötelezõ. Az 1.00-ával játszhatatlanok a belsõ tereken, úgy szaggatt a nagyobb kártyákon is. Rengetek hibát javítanak, és folyamatosan optimalizálják a játékot, mert erre sem jutott idejük, az Atarinak annyira sürgõs volt kiadni.

Artanis

Én úgy vettem észre, hogy az SP kampányhoz bõven elég az 1.00-s verzió. Úgy tûnik, hogy aki felrakta akármelyik patch-et, sokkal több problémája származott belõle, mint ha alapon hagyta volna. Nekem összesen annyi problémám volt, hogy néha nem azok a társak kerültek a csapatba, akiket kiválasztottam, meg néha follow me-t kellett mondani nekik, mert leálltak. Ezen kívül kb 3x kilépett a program Windows-ba, szerintem ez még bõven belefér...
ArtanisNerwen
A kérdésed alatt a válaszom.

Artanis

WinT
Jó reggelt!

Srácok, ezzel a patcheléssel megint gondom van. A múltkor egy jótét lélek belinkelte nekem az offline patcheket, de azokban a zip-ekben valami .rtp kiterjesztésû file-ok vannak, amivel nem tudom mi a fenét kell csinálni.
A másik kérdésem: Nekem a Reloaded féle verzió van meg, annak a verziószáma 0.95 (ha jól emlékszem) a patchek meg 1.0 akárhányhoz vannak. Ez nem okoz problémát?
Köszönöm elõre is a válaszokat!
ArtanisNerwen
Nincs crack, de nem is kell. A megoldás az oldal közepén a #3295 hszemben olvasható.

Artanis

nem

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Tudna adni vki egy linket ahol krekkeket lehet szedni a peccsekhez?

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

nekem full lassan jön a 115 megás patch... basszus, lehet, hogy ma már ki se fogom tudni próbálni, hogy valóban megy e belsõ tereken is normálisan vele a game. Ja, és Atim van, ahhoz meg úgy olvastam, hogy különösen javallott a patch... de menõ, kb 20 perc alatt lejött kemény 12% belõle xD Jó, mondjuk csak 512-es netem van...
Minden 1es tool inditásnál crit error. :/ Asszem hagyom francba 😊 Azért kösz.

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

Peccseltem gyorba hátha vmi bugrol van szó de nem segített tehát vmi turpisság lesz a háttérbe, ha vki tudja a választ pls help. :/

ArtanisNerwen
Állítólag nem megy, sem Vistával. Illetve telepíteni lehet csak felesleges.

Artanis

Hello szia! Lenne egy hangyafasznyi kis problemam. Ruins of Arvahn-ba vagyok, 3 szobor useolva, 2 maradt hátra ( amiböl csak 1et talaltam meg eddig ) csak h mikor useolnám nem jön az áldás:

Bug lenne v én néztem be vmit?

Köszi megint 😊

Kicsit off, sorry! Valaki feltudta telepíteni Winxp +64 alá a NWN2-õt?

On:

Csak 2× lehet kihasználni.Legalábbis nálam így volt.

★ 汤姆 李

Ammon Jerro othonában is van kihasználható bug.
amikor megnyilt a portál a laborba, valamelyik szörnyel akárhányszor beszélsz mindig ad 1000 xp-ét.
Lantian
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igen kb olyanokra gondoltam van egy-két helyen ilyen kihasznáható dolog.Én legigazábol a Temple of Seasonsban használtam ki hogy újraspawnolhatom a szörnyeket körönként úgy 2k xp-ért bár ezt lehet a patch már 1.0 felett orvosolja. A Drow wizard amint írtam sztem túl tápos. Az elején még izgi volt hogy le volt maradva és nehezebb de lvl 8 körül már nem volt gond és most meg akár egyedül is mehetnék. A magic resist 11+ szint tehát ha kimaxolod akkor 31.

Na igen, a linearitás, az suxx. BG >> BG2 >> NWN1 >> NWN2, szép sorban visszafejlõdés, a következõ rész már lehet hogy egy legend of kyrandia "színvonalú" kalandjáték lesz csak. Ebben is a BG volt a legjobb, oda mentél ahova akartál, BG városán kívül az elején is elérhetõ volt minden.

Kiegek: a TotSC még jó volt, a ToB meg a HotU meg csak sima tápolda. Nem +10000000000000-es fegyverek meg 2000000-es szint kell, van még bõven mit megvalúsítani lvl20 alatt is a D&D szabálykönyvbõl. Úgy 90%-nyi.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Köszi.
Milyen gyengepontkora gondolsz?
Olyan mint pl. a Tomb of Betrayers-ben, ha piszkálod a zárat egy teremben, mindíg megjelenik két õr és le lehet nyomni õket kis extra xp-ért? Mondjuk ez elég lassú és unlamas módja a szintlépésnek.
Hogy vált be a drow wizard? Én mondjuk warlockot játszom, de nem nagyon használom a racial spelleket, de mondjuk a magic resistance (kilencedik szinten 20%, kíváncsi vagyok mennyi lesz a végére) meg a bónusz tulajdonásgok nagyon jól jöttek ...

ArtanisNerwen
A napokban értek vele végig azok akik az amerikai megjelenés másnapján kezdék a játékot, és versenyszerûen nyomták, ki ér elöszõr a végére, és számolhat be elsõnek a záró küzdelemrõl. Nem hiszem, hogy volt közben idejük naplót vezetni. Ilyet még szvsz ne keres. Bár ha a fórumot végig olvasod akkor össze áll neked a végig játszás 😊

Artanis

Lantian
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát én ugyan abbahagytam, mert túl tápos a drow wizard de Act 3 eleje-közepe fele járhatok és 19es vagyok úgyhogy sztem meglehet a 20. Hozzáteszem hogy ez az összes subquestel -beleértve a társakét is- és egy-két gyengepont kihasználásával van így.

Nem, mert már a pcgurus ismertetõ alapján se tetszett. A BG meg ugye überrulez, nemcsak a sztori, de minden el volt találva benne. Ja, és elõbb volt mint a planescape, tehát már csak ezért is ez az etalon.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

ArtanisNerwen
Így jártam! De nekem, 1.02vel még ment. Aztán felraktam az 1.03BETA-t, nem probáltam. Aztán tegnap este vissza 1.02re, hogy felmenjen a 1.03 final. És most nem megy.

Artanis

Minden be van fel van tolva, az is amit automatikusan nem rak maxra a játék.

Srácok!

Akik végigjátszották már:
Mennyi Xp-t lehet szerezni a játék végéig?
Ugyanis egy drow-t indítottam és nem vagyok bizos benne, hogy el tudom vinni 20. szintig (ami ugye nála 22. és úgy 230k xp)

Köszi.

Nekem is tetszett az NWN1, de fõleg a HotU. Többször végigjátszottam.

Amúgy nekem nagyon tetszik az NWN2, de ami nem: 1. elsõ helyen említem, meg hogy átverve érzem magam, amit romantikázás néven igértek. 2. Kissé lineáris nekem, nagyon kevés a mellék küldetés. 3. számomra az igencsak kevés interakció a karakterek között hogy a törpe beszól néha valami poénosat. Az influencia is tök fölösleges, mert ugysem lépnek le, nem halnak meg és nem is vesznek össze a csapattársak, csak hogy azt ne is említsem hogy egymást pláne nem támadják meg. 4. A bekényszerített csapattársak nagyon dühítõek. Akarom, nem akarom a nyakamba varják. Mire végre megvan a megfelelõ csapatöszellításom valakit ki kell tennem, egy potyázó csapattárs miatt. Sajnos a törpe is lépten nyomon ennek esik áldozatul, már monk se lesz belõle látom. 5. Ami nem a játékmenettel kapcsolatos azaz indokolatlanul nagy gépigénye.
Kb ennyi jutott eszembe így hirtelen.

Szóval nem tudtok végigjátszást?
I.C.ram
Én annó 1024ben nyomta, ott nem votl semmi gond.

Lehet, hogy a képernyõ hertz nem jó neki.
Me0w
OFF

Bocs, de ha valakinek elvileg megvan meg a BG2, az elmondhatna, hogyan allitotta be a jatekot, hogy 1280-ban rendesen menjen, nalam villog a kep 😞 Probalta mindent beallitani, 800x600-ig ok, de barmilyen mas felbontasban villog. Patchelve van. Koszi!

ON

Together we'll fly someday...

ArtanisNerwen
Ugyebár izlések és pofonok...
Nekem, a mindeki által lenézett, és meg vetett NWN1 is tetszett.

Artanis

Hy all!
Tud valaki végigjátszást a eme játéhoz?honnan tudnám letölteni?
I.C.ram
vagy knock. asszem knock néven van.
I.C.ram
másik alternatív varázslóval az open lock varázslat megtanulása.
SuperCharger
Igen, de gondoltam nem lesz mindig tolvaj az oldalamon, valakinek azért kéne tudnia. Szétverni meg nem akartam õket, nem akartam elesni cuccoktól. Mindegy mostmár, épp most szedtem fel a Neeshkát, úgy látszik kénytelen leszek megtartani.
Köszi a segítséget!

Me0w
Jah, az ertekes vagy questhez fontos dolgok ugysem tornek ossze sosem... ez is olyan hulyeseg 😞

Together we'll fly someday...

De pappal meg harcossal miért akarsz zárat nyitni? Lesz majd tolvajod az mindent kinyit. Addig meg verd szét a ládákat a harcossal aztán kész.

SuperCharger
Tehát legalább akkora kell, hogy legyen a skill, mint a szintem ahhoz, hogy használni tudjam?
Ez milyen skillekkel van még így?

Kell pontot raknod rá szintlépésnél, legalább 1-et, különben nem tudod használni.
én az összessel játszottam, de nálam csak 3. a PT - BG 1-2 világa jobban megfogott...

http://gaborszantai.co.uk/