7862
-
#4292 Nyugszik a beteg, nyugszik... -
csgj #4291 meg fogok őrülni... készíthetik az elmegyógyintézetben nekem a gumiszobát :D Most össze vissza pattognék a gumifalak között idegességemben! -
#4290 Én itt voltam, folyamatosan, és együtt éreztem veled. Tényleg. De nem tudok segíteni. Azt nem mertem javasolni, hogy jegeld a dolgot mig oda érek, mert az még sokára lesz -
csgj #4289 nincs itt senki már 11:40 óta, csak én segélykérésekkel :D Muszáj legyőznöm ezt a Black Gariust!!! De nem meeeegy! Valami tipp kéne! -
csgj #4288 Black Garius a Crossroad keepnél lesz az utolsó enemy? :) Nagyon remélem, hogy ő lesz az utolsó, mert már sok mindenkivel meggyűlt a bajom itt a vége felé... Pl a kis Gariust meg a Moonwalkerét sem tudom legyőzni... Amint felbukkantak, egy varázslattal megölték 3 karakteremet... elég durva. -
csgj #4287 na jó...most jött Koraboros...ezt még nehezebb lesz kinyírni, már látom.. pfff -
csgj #4286 hát ez nem igaz! a következő reavert sem tudom megölni! ez meg mindig gyógyítja magát... -
csgj #4285 sikerült végre ez is...bahh..ppfff...piha....xD Zhjaere tényleg nem olvasta fel a tekercset magától! Nekem kellett irányítanom...csak az volt a baj, hogy ugye a csata első másodpercében ki is nyírták, és akkor a főhőssel szépen elmenekültem messzire, hogy megvárjam amíg felébrednek a többiek Zhjaerevel.... Amikor felkelt félhalottan szegény ronda githzerai (vagymi), gyorsan rávarázsoltam a nevét, a főhőssel meg a többiekkel pedig megöltem... kemény volt, és egyre keményebb itt már a game! -
#4284 hát akkor ez nem bug, csak a taktikádon kell változtatni :) -
csgj #4283 -
csgj #4282 de most már mindig megölik, ő az első akit 1 másodperc alatt megölnek! velem ki akar szúrni a játék, komolyan mondom :D áááááááá!!!! -
#4281 pedig ugyanúgy kell, zhjaere vagy ammon felolvassa a tekercset (ami marha hosszú ugyebár, lehet hogy már nem hallod ahogy mondja, de még azt csinálja, ezt ellenőrizheted ha rákattansz és ellenőrzöd a fent levő action listet), erre a reaver megmurdel, mindenki örül :) -
csgj #4280 west harborban, amikor összerakjuk a kardot, hogy lehet kinyírni a shadow reavert? mert a gitzerai nem akarja kimondani az igazi nevét, vagy nemtom mi van....a főhössel hiába vittem le teljesen az életét, a koponyafejű fickó még él és virul (na meg csapkod). Pedig egy ilyet már kinyírtunk egyszer... ez is bug már megint? -
#4279 le van írva a szintlépéskor, hogy melyik presztizskasztnak mik az elvárásai. ha azt teljesíted, akkor felveheted az adott kasztot. -
BBalee #4278 Itt még sajna nem tartok. Level 10-en még csak 5-ös szintő spelleket ismerek. Lassan haladok...
A flesh to stone pláne jópofa lehet HC ruleson, mert a leírás szerint pernamens a hatása, de még sajna ilyenem nincs.
BG2-ben az FtS a lootot is tönkretette, akár csak a desintegrate mert az is kővé vált illetve eltűnt. :)
De a FoD az jól muzsikált, mert a testét sértetlenül hagyta és ezzel a lootját is kaptam. :)
Remélem nincsenek olyanok a programban, hogy questitemeket is összetörök és azért nem tudok teljesíteni valamit. -
csgj #4277 hogyan lehet szerezni presztízseket? -
#4276 Nem csak fireball, és horrid létezik. Én álltalában a harcosok buffolására használom a castereket. De léteznek precizós sebző varázslatok, mint fire arrow, firebrand, chain lighting, amikkel nem veszélyeztetted a társaid. És akkor még nem beszéltem olyan finomságokról, hold person, dominate person, felsh to stone, a bigby varázslatok, vagy éppen a finger of death. A papok repertoárja talán nem ilyen széles, de ott is van sok elég hatékony spell mint pl a harm és a destruction.
Aztán lehet még olyat is, ha terület spellekhez vonzódsz, hogy saját spelljeiddel szemben védelmet adsz a csapatodnak, szintén a spelljeid segitségével. -
#4275 Ha annyira megakarsz halni, szivesen segítek, csak találkozunk valamelyik szerveren. -
Chipii #4274 Ja igen, ami nagyon zavart, ez a nem hal meg, csak elájult effektus... Miért nem lehet meghalni? Vannak élesztő varázslatok, amikkel a végén úgyis fel lehet kelteni a halottakat, de az, hogy halálmágiától is csak elájul, az nekem kicsit a feeling rovására ment. -
Chipii #4273 Igen, ha harc közben mentesz, akkor nem egészen az az állapot állítódik vissza, nem pont mindenki ugyanott van, stb. Mindenesetre harc közben személy szerint nem mentenék, egy harcot igenis tessék egyszerre megcsinálni. Hogy néz már ki, hogy ütök egyet, ha eltaláltam, akkor elmentem? (ez már erős sarkítással:) -
himpike #4272 Szerintem más nehézségen tolni nincs is értelme. -
BBalee #4271 Igen, a HC Rules tényleg izgi :) De a területi spellekket nem csak az ellenre lehet castolni, hanem a földre is. Ez azért jó, mert így ki lehet centizni, hogy engem ne sebezzem csak az ellenfeleket. Persze néha bevállalom, hogy egy death cloudot castolnok a saját emberemre, mert bizony megéri pl.: ha körbeveszik öten, akkor az már úgyis halott.
Ja és néha meg is támadnak a saját csapattagok ha sokat kapnak:) -
#4270 Dehogy. Nagyon lassan haladok. Egy dán szerveren játszok, és mellette csinálom a saját modulom. Szóval nem sok időm marad az alap kampányra. -
Braveheart #4269 Én most ch2-ben vagyok, nagy nehezen rávettem magam, hogy a sorcereremből red dragon disciple-t csináljak (igaz lawful good beállítottságommal nem igazán fér össze). Nagyon erős karakter a sorcerer, de sokkal nehezebb játszani vele a D@D Hardcore Rules nehézségen, mint normalon, mivel a varázslatok sebzik a saját csapattársakat is... ha elszabadulnak az indulatok, néha a fél pályát lesöpröm pár mp alatt Amúgy érdekes, hogy save&load után nem csak a csapattársak, hanem néha az ellenfelek is "odateleportálódnak" a főkarakter mellé, és ez néha elég kellemetlen... pl mikor a tárgyalás után a harcossal dueleztem, hát, az necces volt... (nem egészséges ha sorcerer meg fighter egymás mellett kezdi a csatát, de túléltem, igaz szoros volt) -
csgj #4268 azt hittem, te már végig vitted :O Na mindegy, lényeg, hogy végre sikerült egy órával ezelőtt... nagyon nagyon kemény volt. És valószínűleg valóban bugsorozatok jelentek meg közben, mert ahányszor betöltöttem ugyanazt a mentést, egy teljesen más jelenet jelent meg :D Azaz pl kevesebb élete volt az egyik karinak, mint máskor...furi -
#4267 Nem tudom, én még nem tartok ott. -
csgj #4266 Valaki mondja meg végre, hogy muszáj legyőzni azt a két rohadt sárkányt? -
csgj #4265 Ez valami bug már megint????!!! Mert nem létezik, hogy már megint 2 másodperc alatt kinyírják mind az 5 karakteremet! -
csgj #4264 ááááááááhhhhh!!!! az egyik életét majdnem teljesen le tudom húzni, de aztán az utolsó emberem is kidöglik... de az csak EGY sárkány ráadásul... -
csgj #4263 Muszáj szétrombolni a halott Nolaloth (vagymianeve) sárkány szívét? Mert nagyon nem tudom legyőzni a 2 sárkány haverját -
Chipii #4262 Mivel úgyis partival mész, és nem egyedül, ezért akármilyen karival gond nélkül végigjátszhatod. Szóval nyugodtan játssz bármivel, ami csak tetszik. -
#4261 Csak béta
De a játék saját online update-ere hamar megmondja, hogy van-e hozzá újabb frissítés... (S nem kötelező ettől még frissíteni is) -
saiyanjin #4260 van 1.04 ???
-
saiyanjin #4259 Hi,
Én katanára fókuszolok másik kézbe short sword így elég kevés a bünti kétkezes harc esetén.Érdemes egyik kézben medium fegyver-t tartani válassz olyat ami 1d10(vagy plusszos vagy egyéb sebzés vagy eggyütt a kettő)másik kézben én álltalában small weapont tartok.a tiny felejtő.Kétkezes fegyvereket pedig monkey grippel kezelj. -
#4258 Igen! A körmenű sokkal egyszerűbb és áttekinthetőbb volt. Nem tudom miért kellett kicserélni. -
himpike #4257 1.04től elvileg a voicechattal megoldódik az irányítás, meg elvileg le lehet majd tenni bar-ra. A körkörös menü helyetti nem nagy pukk valóban, de a késleltetését állíthatod az optionsban. Vedd minimumra. -
#4256 Ki kell próbálni :))
Nekem a crpg karakterek közül még az IW2-ből egy monk volt a legnagyobb ütős srácom (heart of Fury után term.) Pedig ez nem egy egyszerű dolog, mert nem mindenki szereti alárendelni az elgondolásait egy szélsőségesen jó és kihasznált karakternek...én pl. ilyen vagyok.
Nem tudom összepasszintani a leghalálosabb kombinációkat ha nem tetszik valami, vagy a végeredmény...inkább ne legyen tökéletes gyilokgép, de az 'enyém' legyen :)
Sztem az a legjobb karakter amit a leginkább ki akarsz próbálni :)) -
csgj #4255 Most tartok ott, hogy az actIII-ban megszereztem a gyíkokat, és az Ironfist klánt a King of Shadows elleni harchoz... Mennyi van még vissza a játékból? :D Már november óta tolom! :D :D Igazi csoda a mai rövidke játékok között. Örülök is neki... Ja, és még egy kérdés: Érdemes monkkal menni? Mert a második karim majd az lesz -
csgj #4254 nem bizony, pedig megbeszéltük vele a dolgot... :( gonosz dög -
Braveheart #4253 Azért ne túlozzunk :) úgy látszik csak én vagyok ilyen szerencsés hogy ennyibe belefutok... jó mondjuk eddig csak 2 durvább volt.