Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ejj paszmek, amíg nincs no-DVD 1.03-as patchel. addig vagy visszarakom az exe-t, vagy hagyom 1.0-san bugzani.

Nem, én 1.02-ben kezdtem, majd 1.03 béta után megjelent.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Aha, kösz.
ArtanisNerwen
Akinek esetleg van accontja az rpg.hu-n ott is lehet tájékozodni. Kikönyörögtem egy NWN2 topicot.

Artanis

ArtanisNerwen
Az hogy ha van erõ modosítód, akkor az +3ig bele adhatod a lövésbe, és bele számit a sebzésbe.

Artanis

Mi az a "Mighty +3" az íjakon?

Kézikönyvben nem írnak semmit errõl.
Állítólag Neeshkának már van farka (nem olyan...) az 1.03 patchtõl. De csak új játék esetén jelenik meg (a mentésnél el van mentve farok nélkül). Ez igaz?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

ArtanisNerwen
1.03-ast nem találtam.

Artanis

ArtanisNerwen
Kösz!

hmm...megy már. át kellett állítanom a hang emulációt, és már ment is.
Ja, és nagyon király a game! Eddig is jó volt, csak zavart az akadás. Most már überfaxa <#vigyor0><#smile><#vigyor0><#smile>
Csak a csíter übertáp kasztokból érdemes 1-2 szintet beválasztani csaláshoz. Azért csalás, mert pl. egy sorci-pala-bg kombó valós körülmények közt nem engedélyezett, nameg 1 lvl sd az állandó hide miatt, na az is csalás. Valós, P&P szabályok szerint (vagyis ha már beválasztottad, akkor azt fejleszted is, nem csak 1-2 szintet) viszont nem éri meg, lemaradsz a magas szintû dolgokról, pont ami a lényeget adja.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

ArtanisNerwen
Ott a pont 😊

Artanis

ArtanisNerwen
Szerintem ne tedd vissza a crackelt 1.00-ás exét nem lesz az úgy jó.
Szerintem...

Artanis

Ki lehet nyerni az offline patchet is az online módszerrel, ugyanis az is csak annyit csinál hogy letölti és telepíti, namost amíg megy a telepítés, fizikailag is ott a patch a vinyódon (game könyvtár), egyszerûen kimásolod valahova telepítés közben, aztán nyugodtan törölheti a patcher, neked már megvan a késõbbiekre. 😊

pff...megnézem...
ArtanisNerwen
Szerintem ez nálad valami egyedi probléma. Nézelödj a hang beállitásoknál.

Artanis

ArtanisNerwen
Én bocs. Kezdek olyan lenni mint a 10 évvel ez elõtti amcsik, hogy nem tudják elképzelni, hogy a világ kevésbé napsütötte oldalán még vannak helyek ahol nincs net. Valamiért az hittem, hogy ha ide tudsz irni akkor van neted, és nem gond netrõl patchelni a játékot. Távol álljon tölem az Atarisokat védjem, de lehet ök sem gondoltak erre a variációra.
Nos az offline patch ugyan ugy müködik mint az online azzal a különbséggel, hogy le kell szedni a szükséges ZIP filet, és bemásolni a játék telepitési könyvtárába, oda ahol az inditó exék vannak... a több ugyan ugy megy mint az online patchelésnél.

Artanis

na, akkor írom az új problémámat 😊 : Szóval, feltettem a patchet, megy is a mini image-al a game, és nagyon faxa is így. Már nem akad belsõ tereken, vagy 20 fps számmal meg is nõ a sebesség. Úgyhogy tök durva! Egy baj azonban van: nincs hang lejátszás az elején, amikor a karakterhez választom a hangját...+ játék közben sincs beszédhang (pl Follow me! stb), amikor váltogatok az embereim között. Az alap verziószámúban viszont ez még megvan. Ezt direkt csinálták ilyenre, vagy csak az enyémmel van baj?
Besz
Hello!

Ezen lenti oldalon egy TNT220 nevû fórumozó közzétett egy általa készített programot, amely teljesen offline módon elvégzi a patch feltelepítését. Ehhez szükséges a .rtp fájl. Többen írták, hogy mûködik a dolog, a készítõ pedig folyamatosan frissíti a programját. Én nem próbáltam ki, mert még nem akarom feltenni a játékot, még várok vele.

Ez az a topic.

Itt az offline telepítõ program.

rtp file: nwn2_pc_english_from100788_to103835

-----

Elég szánalmas ez az Atari, hogy nem képes elérhetõvé tenni a patch-eket, és engedélyezni az offline telepítést! <#levele>
Eggyel több ok arra, hogy ne vegyem meg az eredetit! Mert ha már megveszem, akkor a javításokra is igényt tartok, amiket lemezre is kimenthetek!

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Az offline-hoz értelemszerûen nem. Az 1-hez is jó volt, úgy. Ma én is peccselõs kedvembe vagyok.

Vki tudna nekem mondani egy s mást az Elditch Knight-ról? Neten elolvastam az álltalános infót de egy kis elsõ kézbõl származó tapasztalat mindig jobb. Filózok, hogy multi classoljak e azért kérdezem.
WinT
Na én mostmár totál el vagyok veszve... bocsánat az értetlenségemért. <#circling>
Tehát: amit én leszedtem (az .rtp file-ok) az az online update offline telepíthetõ változata amit az updater segítségével tudok telepíteni?
Mert én tegnap este hiába böködtem az Update gombra, egyre csak írta, hogy nem tud kapcsolódni. Persze, hogy nem, mert net az nincsen.
Vagy az offline peccshez is kell net? (De akkor miért offline?)
Nem szoktam ám ilyen amatõr lenni, de itt most tényleg nem értem mi van. 😊
Me0w
Ejj paszmek ugyes gyerek vagy te is, ez azokat a dolgokat, amit az exe-ben cserel ki, azzal mivan?

Together we'll fly someday...

Nekem a reload-os változat van meg, tegnap patcheltem 1.03-ra. Patchelés elõtt visszaraktam az eredeti .exe fileokat -> patch, majd az 1.0 image-hoz adott crackelt .exe vissza és mükszik. Nem kell mini image-vel bajlódnom, meg lehúzni az optikai meghajtókat. 1.02-nél az inditás elég érdekes volt, úgy tünt kifagy, már majdnem lelõttem a task managerbõl, mikor megjelent a menü és be tudtam tölteni a mentésemet. 1.03-al pöccre indult (bár eddig egyszer indítottam, a gond mindíg a másnapi indítással van 😊) ) Úgy tünt, mintha picit gyorsabb lenne a game, de csak 800x600-ban játszom.
Gépem: Celeron D (2,66MHz), 512RAM, ATI 9500 AGP videó kari.
Belsõ tereken nem tapasztaltam bugot, igaz az 1.03 patch után jutottam túl a tutorialon, és indult el az act I, ahol vmi épületbõl indul a móka.

Nekem sem megy továbbra se. Directx, területi beállítás és még mindig nem. Továbra sem vagyunk egyedül ezzel. Talán az 1.04-ben kijavítják végre.<#rinya>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Revert patch honnan szedhetõ le úgy, hogy le is jön? Amit eddig találtam, az megszakadt.

1.02 alatt semmi gond nem volt ismerösnél, de nekem már nem engedte felrakni csak az 1.3at, toollal scripteltem de semmi nem történt, az 1.3assal meg (nálam) krit errort kapok ha posedennel inditom. Sima krek nincs igy részemröl megáll a tudomány. Ujra nincs kedvem kezdeni.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

ArtanisNerwen
Atisok szenvedtek a belõ tereken.

Artanis

ArtanisNerwen
Online update. Elindithatod a loaderbõl, vagy a játékkönyvtárában található exével.

Artanis

Nálam nem is jelentkezett a bug mikor odaértem. Nemtudom miért. A problémás statue tudomásom szerint rögtön a legelsõ. Én messzirõl láttam, hogy ott egymást ütik a monsták a szobor mellett. Végignéztem míg egy maradt aztán lkeütöttem azt az egyet. Ezalatt a többieknek egy "stand your ground"-ot nyomtam. Aztán mikor tiszta volt a levegõ rányomtam a szoborra és nem volt semmi probléma. Mindez 1.02-es patch alatt volt.

WinT
Ezekrõl a linkekrõl próbálkoztam leszedni, ha valaki mást tud az firkantsa már ide legyen szíves.

http://o.vnfiles.ign.com/nwvault.ign.com/fms/files/nwn2other/19/nwn2_pc_english_from100_to101.zip

http://o.vnfiles.ign.com/nwvault.ign.com/fms/files/nwn2other/19/nwn2_pc_english_from100788_to102809.zip

http://o.vnfiles.ign.com/nwvault.ign.com/fms/files/nwn2other/19/nwn2_pc_english_from101807_to102809.zip

http://o.vnfiles.ign.com/nwvault.ign.com/fms/files/nwn2other/19/nwn2_pc_english_from102808_to102809.zip
WinT
Az összes részét értem a leírásodnak, köszönöm is szépen. A bajom az, hogy amit én itt kaptam korábban linket az offline patchekhez, az olyan tömörített állományokra mutatott, amik látszólag valóban a patchek, de miután leszedtem, bennük csak egy *.rtp kiterjesztésû file volt, exe egy szál sem, ezt meg ugye nem tudom futtatni. Próbáltam én átnevezni is, de nem jó. Szal' valószínû csak egy korrekt linkre lenne szükségem, mert úgy tûnik az elõzõ fake volt.
Az elõzõ gépemen -ami egy 2.2-es P4 celeron volt, 1 giga rammal és egy 6600GT kártyával- is jatszható volt, csak neverwinterben szaggatott be, de én házakon belüli szaggatást sehol se vettem észre.
Pedig ez már elég régi config, legfiatalabb a videókártya volt, 1 éves. 😊

Nu megcsinaltam pöpecül a scriptet, combat bug eltünt, simán nem csinál semmit ha useolom a statuet. Nah ennyi elég is volt nem szarakodok többet vele, jo játékot.

Asus i945 P5LD2-es alaplap
P4 D805 2.66 GHz DualCore proci
2 Giga DDR2-es memória
GeForce 7900GS 256MB

Közbe vhogy megjavult, ujratettem uccsora hátha és elindult a tool. Már csak azt a csoda scriptet kell összedobnom.

Ati egyebkent. Viszont azt még mindig nemértem miért van az h másnak müxik 1.03 alatt is a poseden.mds nekem viszont krit errort dob ki az exe miatt. Nah sebaj remelem most már tudom tovább tolni, kösz a segitségeket. 😊

Én nem tudtam megváltoztatni a sorrendet az teljessen kaotikus nálam. Csak az fõ kerekterem helye fix.

SuperCharger
A partymban az emberek sorrendjét át lehet állítani valahol?
Elaine-t betolta a Neeshka helyére... marha idegesítõ, mindig Elaine-el akarok ajtókat nyitni meg disarmolni.
Elõre is kösz, ha tudja valaki.
Látta már valaki valahol az 1.03 offline patch-ét?

ArtanisNerwen
Igen

Artanis

DirectX a NWN2 DVD-rõl?

Egyébként állítólag a 1.03-ban ki kellet volna javítaniuk ezt a gondot. Ezekek szerint nem sikerült nekik, legalább is nem mindenkinél. Sõt állítólag pár embernél azóta nem megy.

Nvidia vagy Ati?

ArtanisNerwen
Nekem is meg van, még sem jó.
Kaptam egy tippet, hogy a regional settingben amcsira kell átállni, de nekem az sem segített.

Artanis

ArtanisNerwen
Nyilván valamiyen dual procis, SLI rendszer.
Akinek nincs pénze ilyenre az inkább patcheljen

Artanis

Driver + net2 megvan ugyan ugy krit error a toolnál. A zacsim kezd kilenni. 😞

ArtanisNerwen
Semmilyen .rtp fájlokkal nem kell foglalkozni.

Tedd vissza az eredeti exét, különben nem fut le a patch. Utána használd az updatert, mintha eredeti lenne. végül mountold be a Daemon tools 4.08-ba, a poseden_MAXI_NWN2.mds-t. Ez egy miniiso, ami letölthetõ a warez oldalakról.
Vagy vedd meg, mert egy jó játékról van szó, amivel évekig ellehet játszani.

Ezt már korábban leírtam, de nyilván nem találtad meg. Ha valamit nem értesz belõle, akkor szólj bártan.

Artanis

Mayday
Es ez milyen konfig?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

ArtanisNerwen
Kb a játék, 0,0001%nál tartasz! Javaslom probáld meg újra kezdeni elõrõl.

Artanis

Ez a tutorial. Talán át is tudod ugrani valahogy, de szerintem töltsd vissza egy bunyó elõtti állásodat aztán próbáld újra.

Directe megvettem az eredeti játékot, nehogy a kalózverzió hibája miatt legyen ilyen erre tessék!Nagyon tetszik a ját5ék csak nem tudok vele játszani 😞