7862
  • balty
    Itt megtalálod a választ, jó kis leírás:

végigjátszás
  • saiyanjin
    925XE chipset 3000/800/1MB IEM64T 1GB Kingmax 800 Ati X1600XT 256MB , 1024ben anisotrop és 2Xélsim és vhogy lehetne jobb...nesze neked gépigény...bár lehet egy 7600al jobban menne
  • saiyanjin
    Az akt 2???
  • BBalee
    Akt 2-ben Ammon Jerronál, amikor a démonok segítségével portált kell nyitni. Mit kell csinálni a Lángoló Balrognál Koraborosnál?
    Azt mondja, hogy ha az ipmje meglenne, akkor kinyitná. Az imp meg is van, de csak ott áll, és meg van fagyva(frozen), bár szerintem lebeg és a szárnyait is csapkodja. :)

Dipell nem segít, és a tűzlabda se, hogy felmelegedne.
    Négy portál már nyitva, a hatodiknak az őre úgy vettem ki a szavából, hogy szerintem segítene, ha a másik öt ki lenne nyitva.
  • csgj
    mitől lehet, hogy úgy érzem, mint ha lelassult volna a gépem? Úgy látom, hogy minden játék jobban akad egy picit, mint régen... az NWN2 is vmennyire. Helyem ugyanannyi van, a driverem a legújabb, stb
  • lehell
    kösz, druidával tényleg sikerült. :)
  • BBalee
    Az én karakterem megértette, de gyanítom, hogy azért mert sötét elf.
    A dialógban a válasz előtt ugyanis a [drow] szerepelt.
    Talán ha a druidát magaddal hozod? Ő lehet segít.
    Mellesleg csak éhes és barátokat keres. :)
    Ha hozol neki kaját és nem vagy ellenséges vele, akkor kapsz egy rakás XP-t és később még viszont látod... Nem érdemes kinyírni.
  • csgj
    a monknak elég nehéz valóban jó cuccot találni...
  • ArtanisNerwen
    Recommended System Configuration
    Processor: 3.0 GHz Intel Pentium 4 or equivalent
    Memory: 1 GB System RAM
    Video Card: ATI Radeon X800 series, NVIDIA GeForce 6800 series or higher video card

Minimum Required System Configuration
    Operating System: Windows 2000, Windows XP
    Processor: 2.4 GHz Intel Pentium 4 or equivalent processor
    Memory: 512 MB RAM
    Hard Disk Space: 6.5 GB free hard disk space
    DVD-ROM Drive: 6X speed or faster
    Video: ATI Radeon 9800 or NVIDIA GeForce 6600 or higher
    Sound: DirectX 9.0c-compatible sound card
    DirectX: DirectX version 9.0c (included) or higher
    Multiplayer: Broadband connection for multiplayer online play
    Input: Keyboard, Mouse
  • lehell
    a duskwood alatti goblin bányákban találtam egy óriás pókot, aki mondani akar valamit. hogy tudom megérteni mit akar? vagy nem is lehet és inkább verjem le nyugodtan? :)
  • deestroy
    HELYES...talán még egy óra és én is ezt tolom! Gépigényről valaki nem tud? Nem találtam...FAQ sincs
  • ArtanisNerwen
    A legjobb! Csak ezzel játszom.
  • deestroy
    Hali! Milyen a játék? Ma lesz meg, de még egyszer sem próbáltam...
  • Braveheart
    Nálam a nwn1 szaggatott anno addig, míg át nem állítottam az audi szabványt... a leggyorsabb a miles fast 2d, egy próbát megér...
    A Red Dragon Disciple a 2ben is kap szárnyakat magasabb szinteken?
  • Chipii
    Azt nem a kinyírásakor kapod, hanem még előtte szerzed meg:) Azzal lehetne egyszerűbben összedönteni a portált.
  • Lacee
    na most második végigjátszásra sikerült belefutnom az első bugba. annál a résznél, mikor az egyik shardot birtokló blacklake-i nemest kell megvédeni, mire odaértem hozzá, az egyik őre halott volt, aki úgy is került be a partyba, mint hulla. ez önmagában nem lenne baj, de a kijáratnál meg közölte a program hogy "you must gather your party", amit hát nehéz lett volna elintézni, lévén hogy hullacipelést nem támogat a rendszer :D
    konzollal kerítettem magamnak egy rod of resurrectiont, de az sem hatotta meg, így maradt a jól bevált reload.

kérdés: valahol az act 1 magasságában, Zeeaire kinyírásakor lehet szerezni egy extraplanar sphere-t. ez mire jó? lehet aktiválni, de nem vettem észre semmi különbséget.
  • Larvin
    Lehet rossz nyomon járok, de nem lehet, hogy én is autosave-eknél fagyok ki mindíg a multiban? Single-ben nem volt gondom (1x belefutottam egy bugba, de újratöltéssel megoldódott, mondjuk 2 napi játékom ment el vele) Amúgy nyugodtan írhattok spoilereket (használjátok a spoiler tag-eket), mert én nem játszottam végig, mert nem tetszett a campaign, de attól még érdekelne a sztori vége, meg ilyesmik.
  • ArtanisNerwen
    Ha a directx reinstallon is túl vagy, akkor az utolsó ötletem az alaplap driver csere. Uli chipsnél sosem lehet tudni.
  • Paxton
    Kipróbáltam a többi audio szabványt. Ugyanúgy kifagyott az első Autosave-nél. Ötletem sincs, mi lehet a gond...
  • csgj
    pfff...ez nekem túl sok :D Na, amúgy kijátszottam! Jó game volt, hülye befejezéssel... de ezt nem részletezném azok miatt, akik még nem tolták végig.
  • ArtanisNerwen
    Akkor valami más lehet a gond. Próbálj másik audio drivert. Vagy csak a játékon belül más audio szabványt választani.
  • ArtanisNerwen
    Hogy mennyi memória van egy kártyán, nem áll összefüggésben annak teljesitményével. A több ram sokszor lassabb, nem csak azért mert a több memóriát kezelni egyszerűen lassabb, hanem hogy még így is olcsobb legyen lassabb, és néha gyengébb minőségű memóriákat tesznek az ilyen kártyákra. Javaslom néz utána a kártya vásárlás elött, annak is a kérdéses kártya, milyen szélesen (128 v 256 bit) kezeli a memóriát, és hogy milyen memóriával DDR2 v DDR3 memóriával van-e szerelve, esetleg, hogy hány nanosecudum (ns) a kártyára szerelt memória frissitési ideje.
  • Paxton
    A C: winchesteren van 20 GB szabad helyem, oda ment a játék (meghagytam az alapbeállításokat), a D: vinyón kb. 9GB van.
    Ezzel a konfiggal csak az v1.0 változattal voltak sebesség problémáim, annál még szaggatott rendesen. De mióta kijött v1.03 patch, azóta rengeteget gyorsult a játék, ezzel a kártyával is szépen fut (persze árnyékok és Antialiasing nélkül). Viszont mindegyik verziónál fagyott a mentésnél és a helyszínváltásnál, a v1.03-nál talán még picivel gyakrabban is. Érdekes módon semmilyen más bug nem jött elő ezeken kivül, amit a többi fórumozónál olvastam. Viszont ezektől már teljesen játszhatatlan a játék, a kb. 10-15 percenként szükséges Reset miatt...
  • csgj
    tök jó, a Black Garius elleni csata közben állandóan kilép hibaüzenettel a játékból...
  • csgj
    közepes? 512 mb... na mindegy, erre se lesz egyhamar elég pénzem, 100ezerért meg a hülye vesz kártyát..egy hónap múlva az is gagyi lesz. Lényeg nekem egyelőre, hogya mostani játékok jól fussanak.. a dx9-esek
  • ArtanisNerwen
    Ezzel nem fog sosem igazán jól futni, de fagynia nem kellene. Vannak akik ennél gyengébb kártyával is kinlodtak vele.
  • ArtanisNerwen
    Fontos, hogy legyen hely a rendszer particón, vagyis ott ahol a document mappád van, ugyanis a user tempbe tömöriti ki a data fájljait. Amik több mint egy giga helyet is lefoglalhatnak. Ehhez jön némi virtuális memória használat, szintén a rendszermeghajtó üres helyét veszi el alapbeállitáson, és jön hozzá a mentések igen csak nagy mérete, ami szintén a document mappába történik. Ha 100MBnál kevesebb a hely a rendszer partición, illetve ahova a mentések készülnének, akkor probléma van. Tehát az üres hely kérdése első sorban a rendszer particióra vonatkozik. Persze ha eszközöltél változtatásokat az alapbeállitásokban, akkor lehet hogy más a helyzet. De akkor a fenti leírásomból úgyis kitalálod mi lehet a gond.
  • Paxton
    Ja, és a legfonosabb info: ATI Radeon 9600 Pro kártyám van (256MB)
  • Paxton
    20 Gb üres helyem van, ennek elégnek kell lennie. A konfigom amúgy a következő:
    - Gigabyte K8u-939 alaplap
    - AMD Athlon64 3200+ proci
    - 1Gb 400MHz DDR
    - 2x40GB 7200rpm Maxtor winchester
    Az egyik haveromnak pl. PCIe NVIdia kártyával ugyanezt csinálja, bár neki csak kb. 30 percenként.
  • ArtanisNerwen
    Nem tudom, nem értek az Atihoz. Gondolom ez egy közepes kategóriájú kártya. Ha hosszabb távra tervezel akkor érdemes lehet egy felső kategóriás kártyát választani. N8800-at javaslom, ha nem ragaszkodsz régebbi játékokhoz, és persze van elég pénzed rá, mert nem olcsó.
  • ArtanisNerwen
    Én nem mondtam, hogy láma vagy. Csak hogy ez nem egy követendő példa. Aki csítel a saját játékát rontja el.

Aki meg multiban, vagy Online szerveren teszi, NE ADJ ISTEN DMként, az meg másokét. Utóbbi kategótiát, mélyen elitélem.
  • b-type
    Ja a kóddal jobban kinyírod magad mint a mobok :)
    Pont a geccem nehéz csaták által fejlődik a csapat, és akkor alakul ki a taktika, úgy hogy legközelebbi csatánál már kapásból tudod mire építkezzél.
    kóddal meg elveszed magadtól ezt a lehetőséget, na meg persze minden csata megnyerhető. Kivéve persze ha nyakig leverve és minden varázslatodat/mágiádat előlve esel bele egy szituba :D

Persze mindez nem áll ha bugzik a játék a gépeden, az fullban csak bosszantó.
  • csgj
    ASUS Ati Radeon EAX1600Pro 512MB DDR PCX -ezzel a kártyával jól menne a game? :)
  • csgj
    hát akkor láma vagyok, magasról le...... (a folytatást gondolom sejted)
    De mondom, hogy valami nagyon nem volt rendben!
  • ArtanisNerwen
    Hogy állsz az üres hellyel a meghajtóidon?
  • Paxton
    Hi mindenkinek. Az alábbi problémám van a játékkal: mentésnél és helyszínváltásoknál rendszeresen kifagy. Mindezt kb. minden második helyszínváltásnál és mentésnél. Minél nagyobb területen vagyok, annál jellemzőbb. Nem tudom mi lehet az oka, mert a haverjaim is ugyanebben a cipóben járnak, pedig teljesen más konfigurációjuk van, mint nekem. Hiába mentem végig az összes NWN2 verzión a v1.00-tól a v1.04beta-ig, folyamatosan crash-el a játék. A v6.7 Catalyst driver-től kipróbáltam a v7.1 mindent, az eredmény változatlan. Próbáltam kikapcsolt Antialiasing-gal, lecsökkentett felbontással/grafikával, de ugyanúgy fagy.. Már tényleg nem tudom mit lehet vele kezdeni, mert a gépem jó (soha semmmilyen program nem fagyott rajta), a patch-elés meg nem hozott eredményt. Ha van valakinek valami ötlete, please, nem tartsa meg magának..
  • ArtanisNerwen
    Nem szabad csitelni... azt csak a -k szoktak.
  • csgj
    nekem kihívás volt...annyira, hogy muszáj volt kódot használnom! De nekem csatában alapvetően akad is, és ezért alakulnak ki az olyan bugok gondolom, hogy amikor még a fele élete megvan vmelyik karinak, akkor is meghal...pfff...:O Már csak a King of Shadows van vissza, ha minden úgy alakul, ahogy én gondolom :) Persze kód nélkül akarom kinyírni, így is mérges vok magamra, hogy használtam... De ha ez se megy, akkor kell megint a cheat.
  • Chipii
    A moonwalkert kell először szétcsapni:) Nem tudom, de nekem nem tűnt nehéznek akkor, nem emlékszem, hogy bármi kihivás lett volna benne:)
  • csgj
    Ha van itt vki, aki már kijátszotta a játékot, vagy túljutott onnan, ahol én vagyok, az igazán segíthetne! Legalább annyit mondjon, hogy most a Gariust, vagy a Moonwalkert kell először kinyírni...?