Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Artanis
Én csak magamnak fordítom, mert nem vágom olyan szinten az angolt, a játék fordítóihoz semmi közöm. 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Hát ezzel a módszerrel nem lesz egyhamar kész a magyarítás. Azt hittem a .tlk-ból csináljátok a forditást.
Artanis
Nyilván nem neked szólt. Amúgy igaz is, amit leírsz. Legalábbis az NWN2 esetében.
Together we'll fly someday...
Én meg kurva gazdag vagyok azért veszem meg. De nyugodtan magyarázzátok ki ti miért lopjátok. Sose basztattam senkit, mert nem eredetivel nyomja, de az orbitális parsztság, hogy azokat fikázzátok akik megveszik.
Azért van szükségem rá, mert közben fordítom a játékot, netes szótár-fordító progival és, ha valamit nem értek (ami elég gyakran van 😄) akkor átváltanám az ablakot majd vissza, de nem lehet mert kilép.. És lehet újra elindítani, elõzõ mentést betölteni. Argh. <#zavart2>#zavart2>
Jelenleg nálam is csak szándék, tudnilik, nem tudom használni a toolsetet.
Artanis
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Artanis
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
"Na ezért nem veszek én eredeti programot, csak kipróbálás után"
olvasni jó...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
amugy is imádom az sw világot 😊
közeljövõben várható, valami multis tevékenykedés (magyar szerver 😄)? 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
De ez már offtopic...
Az a baj, hogy ezzel nem lehet mit kezdeni, senki nem tudja mitõl van ez. Nekem a toolset csinálja ezt. Ugyan a reinstall hatására már nem az indulásnál, hanem csak amikor használom, váloztatos körülmények között.
Boszantó mert csinálnám az elsõ magyar NWN2 PWt.
Artanis
A leg illuziórombolóbb hogy akárhol aludhatunk. A gyogyítás, kötözés, gyogyital ivást el lehet felejteni. Legyen nálunk egy jó adagnyi, ha valami brutál ellen jön akkor szétosztani. A varázshasználoim sose merülnek ki a varázslataikból. Én speciel próbálok a végsõkik nem aludni, és csak akkor heveredek le, ha varázslók lemerültek és a karakterek legalább fele félhalott, mert borzasztóan iritál ez a kényelmesség.
A feltámasztás meg mehetett volna varázslatba (van is) nem pedig automatikussan felkelnek. Régebben egy Rod of Ressurection vittem magammal mindig. Most már erre semmi szükség.
Arra gondolok, hogy talán hibásan jött le a patch, azért fagy. Ami a #3382-es hozzászólásban be van linkelve 1.3-as az már official vagy még béta patch? Felrakta már valaki?
Amúgy itt van: http://ww2.cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_utils_8.shtml
Más: kétszer meghalt a karakterem a játékban (legalábbis vmi érdekes halálfejes kép jelent meg a char portré helyén) de tudtam folytatni a gamét.
Jár ez ilyenkor vmi. negatív hatással? Pl. exp. vesztés, szint visszaesés, pénzvesztés, stb. Megjelenik-e valahol, hogy hányszor haltam meg már, befolyásolja-e ez a sztorit?
NWN1-ben ha YO!-l emléxem, ha megölték a charimat, akkor game over volt és lehetett újratölteni...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Végül is a hathatós magyarázatok révén sikerült megpeccselni a cuccot. (bontottam is gyorsan egy pezsgõt 😊 ), de újabb probléma merült fel.
Úgy csinálok mindent ahogy le van írva: játék telepít, patch felrak, mini image mountol (Daemon 4.08), játék indít, és kérem szépen kiírja, hogy emulation software detected. Írták a mini image mellet, hogy esetleg kell neki yasu, azt indítva (YASU 1.30 asszem, de lehet, hogy csak 1.03) szintén kapom az emulation software detected üzenetet. Azt is írták, hogy esetleg az optikai driveokat is le kell tiltani, nosza letiltom, ekkor már úgy tûnik elindulna, de itt jön mindannyiunk kedvenc üzenete: A program hibát észlelt ezért leállt, a kellemetlenségekért elnézését kérjük. Nem sok hiányzott hogy belevágjam a billentyûzetet a monitorba. Patch nélkül az alap verzió csont nélkül elindul, az ilyenkor szokásos tiszteletkörökön túlvagyok (friss driverek, directX, stb.) de nem indul el.
Járt-e már így valaki? (Lehet baj, hogy az instrukciókban ajánlott szoftverekbõl magasabb verziószámúakat használok - nem hiszem...)
Bocs a regényért, de rámjött az írhatnék!
Reinstall lett a megoldás. A játékot uninstalláltam, majd újra telepítettem, patcheltem 1.03ra, és megy. Nyilván valami régebbi patch maradvány hülyitette meg. Vagy "meet too domain".
Artanis
Artanis
legújabb daemonba poseidon image mount.
legújabb yasu indít(.13-as vagy melyik a legújabb asszem)
játék indít.. gond nélkül meg.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
nekem nagyon tetszett a story! csakhát maga a fõgané elleni harc volt a játék legkönnyebb része.. végig fullhp-n volt a hõsöm.. garius ellen viszont harmadjára sikerült felülemelkednem 😊
szomorúan tapasztaltam, h egy csomo karakternek tök jó hangja van, erre a legvégén a kommentátor tiszta szar volt.. benyomhattak volna valami jó kis rekettes hangú mesélõt .. tisztára olyan volt, mintha gépen rakták volna össze betûrõl betûre a szavakat 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"