7862
-
balty #4332 Itt megtalálod a választ, jó kis leírás:
végigjátszás -
saiyanjin #4331 925XE chipset 3000/800/1MB IEM64T 1GB Kingmax 800 Ati X1600XT 256MB , 1024ben anisotrop és 2Xélsim és vhogy lehetne jobb...nesze neked gépigény...bár lehet egy 7600al jobban menne
-
saiyanjin #4330 Az akt 2??? -
BBalee #4329 Akt 2-ben Ammon Jerronál, amikor a démonok segítségével portált kell nyitni. Mit kell csinálni a Lángoló Balrognál Koraborosnál?
Azt mondja, hogy ha az ipmje meglenne, akkor kinyitná. Az imp meg is van, de csak ott áll, és meg van fagyva(frozen), bár szerintem lebeg és a szárnyait is csapkodja. :)
Dipell nem segít, és a tűzlabda se, hogy felmelegedne.
Négy portál már nyitva, a hatodiknak az őre úgy vettem ki a szavából, hogy szerintem segítene, ha a másik öt ki lenne nyitva. -
csgj #4328 mitől lehet, hogy úgy érzem, mint ha lelassult volna a gépem? Úgy látom, hogy minden játék jobban akad egy picit, mint régen... az NWN2 is vmennyire. Helyem ugyanannyi van, a driverem a legújabb, stb -
lehell #4327 kösz, druidával tényleg sikerült. :) -
BBalee #4326 Az én karakterem megértette, de gyanítom, hogy azért mert sötét elf.
A dialógban a válasz előtt ugyanis a [drow] szerepelt.
Talán ha a druidát magaddal hozod? Ő lehet segít.
Mellesleg csak éhes és barátokat keres. :)
Ha hozol neki kaját és nem vagy ellenséges vele, akkor kapsz egy rakás XP-t és később még viszont látod... Nem érdemes kinyírni. -
csgj #4325 a monknak elég nehéz valóban jó cuccot találni... -
#4324 Recommended System Configuration
Processor: 3.0 GHz Intel Pentium 4 or equivalent
Memory: 1 GB System RAM
Video Card: ATI Radeon X800 series, NVIDIA GeForce 6800 series or higher video card
Minimum Required System Configuration
Operating System: Windows 2000, Windows XP
Processor: 2.4 GHz Intel Pentium 4 or equivalent processor
Memory: 512 MB RAM
Hard Disk Space: 6.5 GB free hard disk space
DVD-ROM Drive: 6X speed or faster
Video: ATI Radeon 9800 or NVIDIA GeForce 6600 or higher
Sound: DirectX 9.0c-compatible sound card
DirectX: DirectX version 9.0c (included) or higher
Multiplayer: Broadband connection for multiplayer online play
Input: Keyboard, Mouse
-
lehell #4323 a duskwood alatti goblin bányákban találtam egy óriás pókot, aki mondani akar valamit. hogy tudom megérteni mit akar? vagy nem is lehet és inkább verjem le nyugodtan? :) -
#4322 HELYES...talán még egy óra és én is ezt tolom! Gépigényről valaki nem tud? Nem találtam...FAQ sincs
-
#4321 A legjobb! Csak ezzel játszom. -
#4320 Hali! Milyen a játék? Ma lesz meg, de még egyszer sem próbáltam... -
Braveheart #4319 Nálam a nwn1 szaggatott anno addig, míg át nem állítottam az audi szabványt... a leggyorsabb a miles fast 2d, egy próbát megér...
A Red Dragon Disciple a 2ben is kap szárnyakat magasabb szinteken? -
Chipii #4318 Azt nem a kinyírásakor kapod, hanem még előtte szerzed meg:) Azzal lehetne egyszerűbben összedönteni a portált. -
#4317 na most második végigjátszásra sikerült belefutnom az első bugba. annál a résznél, mikor az egyik shardot birtokló blacklake-i nemest kell megvédeni, mire odaértem hozzá, az egyik őre halott volt, aki úgy is került be a partyba, mint hulla. ez önmagában nem lenne baj, de a kijáratnál meg közölte a program hogy "you must gather your party", amit hát nehéz lett volna elintézni, lévén hogy hullacipelést nem támogat a rendszer :D
konzollal kerítettem magamnak egy rod of resurrectiont, de az sem hatotta meg, így maradt a jól bevált reload.
kérdés: valahol az act 1 magasságában, Zeeaire kinyírásakor lehet szerezni egy extraplanar sphere-t. ez mire jó? lehet aktiválni, de nem vettem észre semmi különbséget. -
Larvin #4316 Lehet rossz nyomon járok, de nem lehet, hogy én is autosave-eknél fagyok ki mindíg a multiban? Single-ben nem volt gondom (1x belefutottam egy bugba, de újratöltéssel megoldódott, mondjuk 2 napi játékom ment el vele) Amúgy nyugodtan írhattok spoilereket (használjátok a spoiler tag-eket), mert én nem játszottam végig, mert nem tetszett a campaign, de attól még érdekelne a sztori vége, meg ilyesmik. -
#4315 Ha a directx reinstallon is túl vagy, akkor az utolsó ötletem az alaplap driver csere. Uli chipsnél sosem lehet tudni. -
Paxton #4314 Kipróbáltam a többi audio szabványt. Ugyanúgy kifagyott az első Autosave-nél. Ötletem sincs, mi lehet a gond... -
csgj #4313 pfff...ez nekem túl sok :D Na, amúgy kijátszottam! Jó game volt, hülye befejezéssel... de ezt nem részletezném azok miatt, akik még nem tolták végig. -
#4312 Akkor valami más lehet a gond. Próbálj másik audio drivert. Vagy csak a játékon belül más audio szabványt választani. -
#4311 Hogy mennyi memória van egy kártyán, nem áll összefüggésben annak teljesitményével. A több ram sokszor lassabb, nem csak azért mert a több memóriát kezelni egyszerűen lassabb, hanem hogy még így is olcsobb legyen lassabb, és néha gyengébb minőségű memóriákat tesznek az ilyen kártyákra. Javaslom néz utána a kártya vásárlás elött, annak is a kérdéses kártya, milyen szélesen (128 v 256 bit) kezeli a memóriát, és hogy milyen memóriával DDR2 v DDR3 memóriával van-e szerelve, esetleg, hogy hány nanosecudum (ns) a kártyára szerelt memória frissitési ideje. -
Paxton #4310 A C: winchesteren van 20 GB szabad helyem, oda ment a játék (meghagytam az alapbeállításokat), a D: vinyón kb. 9GB van.
Ezzel a konfiggal csak az v1.0 változattal voltak sebesség problémáim, annál még szaggatott rendesen. De mióta kijött v1.03 patch, azóta rengeteget gyorsult a játék, ezzel a kártyával is szépen fut (persze árnyékok és Antialiasing nélkül). Viszont mindegyik verziónál fagyott a mentésnél és a helyszínváltásnál, a v1.03-nál talán még picivel gyakrabban is. Érdekes módon semmilyen más bug nem jött elő ezeken kivül, amit a többi fórumozónál olvastam. Viszont ezektől már teljesen játszhatatlan a játék, a kb. 10-15 percenként szükséges Reset miatt... -
csgj #4309 tök jó, a Black Garius elleni csata közben állandóan kilép hibaüzenettel a játékból... -
csgj #4308 közepes? 512 mb... na mindegy, erre se lesz egyhamar elég pénzem, 100ezerért meg a hülye vesz kártyát..egy hónap múlva az is gagyi lesz. Lényeg nekem egyelőre, hogya mostani játékok jól fussanak.. a dx9-esek -
#4307 Ezzel nem fog sosem igazán jól futni, de fagynia nem kellene. Vannak akik ennél gyengébb kártyával is kinlodtak vele. -
#4306 Fontos, hogy legyen hely a rendszer particón, vagyis ott ahol a document mappád van, ugyanis a user tempbe tömöriti ki a data fájljait. Amik több mint egy giga helyet is lefoglalhatnak. Ehhez jön némi virtuális memória használat, szintén a rendszermeghajtó üres helyét veszi el alapbeállitáson, és jön hozzá a mentések igen csak nagy mérete, ami szintén a document mappába történik. Ha 100MBnál kevesebb a hely a rendszer partición, illetve ahova a mentések készülnének, akkor probléma van. Tehát az üres hely kérdése első sorban a rendszer particióra vonatkozik. Persze ha eszközöltél változtatásokat az alapbeállitásokban, akkor lehet hogy más a helyzet. De akkor a fenti leírásomból úgyis kitalálod mi lehet a gond. -
Paxton #4305 Ja, és a legfonosabb info: ATI Radeon 9600 Pro kártyám van (256MB) -
Paxton #4304 20 Gb üres helyem van, ennek elégnek kell lennie. A konfigom amúgy a következő:
- Gigabyte K8u-939 alaplap
- AMD Athlon64 3200+ proci
- 1Gb 400MHz DDR
- 2x40GB 7200rpm Maxtor winchester
Az egyik haveromnak pl. PCIe NVIdia kártyával ugyanezt csinálja, bár neki csak kb. 30 percenként. -
#4303 Nem tudom, nem értek az Atihoz. Gondolom ez egy közepes kategóriájú kártya. Ha hosszabb távra tervezel akkor érdemes lehet egy felső kategóriás kártyát választani. N8800-at javaslom, ha nem ragaszkodsz régebbi játékokhoz, és persze van elég pénzed rá, mert nem olcsó. -
#4302 Én nem mondtam, hogy láma vagy. Csak hogy ez nem egy követendő példa. Aki csítel a saját játékát rontja el.
Aki meg multiban, vagy Online szerveren teszi, NE ADJ ISTEN DMként, az meg másokét. Utóbbi kategótiát, mélyen elitélem. -
#4301 Ja a kóddal jobban kinyírod magad mint a mobok :)
Pont a geccem nehéz csaták által fejlődik a csapat, és akkor alakul ki a taktika, úgy hogy legközelebbi csatánál már kapásból tudod mire építkezzél.
kóddal meg elveszed magadtól ezt a lehetőséget, na meg persze minden csata megnyerhető. Kivéve persze ha nyakig leverve és minden varázslatodat/mágiádat előlve esel bele egy szituba :D
Persze mindez nem áll ha bugzik a játék a gépeden, az fullban csak bosszantó. -
csgj #4300 ASUS Ati Radeon EAX1600Pro 512MB DDR PCX -ezzel a kártyával jól menne a game? :) -
csgj #4299 hát akkor láma vagyok, magasról le...... (a folytatást gondolom sejted)
De mondom, hogy valami nagyon nem volt rendben! -
#4298 Hogy állsz az üres hellyel a meghajtóidon? -
Paxton #4297 Hi mindenkinek. Az alábbi problémám van a játékkal: mentésnél és helyszínváltásoknál rendszeresen kifagy. Mindezt kb. minden második helyszínváltásnál és mentésnél. Minél nagyobb területen vagyok, annál jellemzőbb. Nem tudom mi lehet az oka, mert a haverjaim is ugyanebben a cipóben járnak, pedig teljesen más konfigurációjuk van, mint nekem. Hiába mentem végig az összes NWN2 verzión a v1.00-tól a v1.04beta-ig, folyamatosan crash-el a játék. A v6.7 Catalyst driver-től kipróbáltam a v7.1 mindent, az eredmény változatlan. Próbáltam kikapcsolt Antialiasing-gal, lecsökkentett felbontással/grafikával, de ugyanúgy fagy.. Már tényleg nem tudom mit lehet vele kezdeni, mert a gépem jó (soha semmmilyen program nem fagyott rajta), a patch-elés meg nem hozott eredményt. Ha van valakinek valami ötlete, please, nem tartsa meg magának.. -
#4296 Nem szabad csitelni... azt csak a -k szoktak. -
csgj #4295 nekem kihívás volt...annyira, hogy muszáj volt kódot használnom! De nekem csatában alapvetően akad is, és ezért alakulnak ki az olyan bugok gondolom, hogy amikor még a fele élete megvan vmelyik karinak, akkor is meghal...pfff...:O Már csak a King of Shadows van vissza, ha minden úgy alakul, ahogy én gondolom :) Persze kód nélkül akarom kinyírni, így is mérges vok magamra, hogy használtam... De ha ez se megy, akkor kell megint a cheat. -
Chipii #4294 A moonwalkert kell először szétcsapni:) Nem tudom, de nekem nem tűnt nehéznek akkor, nem emlékszem, hogy bármi kihivás lett volna benne:) -
csgj #4293 Ha van itt vki, aki már kijátszotta a játékot, vagy túljutott onnan, ahol én vagyok, az igazán segíthetne! Legalább annyit mondjon, hogy most a Gariust, vagy a Moonwalkert kell először kinyírni...?