Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
minimap.xml
Majd nevezd at XML-re 😄 Fel orat kerestem ilyen ingyenes fajlfeltoltot hulyeseget, de feladtam...
Together we'll fly someday...
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Mert Sand’s Shopjában már nem vesz meg semmit a fickó, azt mondja nincs elég pénze 😞
Pegig messze a legjobbak az árai akikkel eddig találkoztam.
Artanis
a címemre vagy itt a fórumban utaljatok rá!
Köszönettel és Boldog Új Évet minden fórumozó gamernek!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
nos friss installnál auto-update elindít, letöltés (kb 120 mega) megvár. az installhoz kell ~6GB szabad hely, amúgy semmi különös. ezek után le kell tölteni a GCW-rõl a poseden-féle maxi-image-et (itt vigyázz, mert van egy másik is, amivel nem mûködik). mikor ez is lejött, rart kicsomagol (kapsz egy majdnem 3 gigás cuccot), majd az egészet Daemonnal mount aztán game 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Koszonom Pharaun kollega 😄
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
A halál csupán a kezdet...
Ezzel pont azt erheted el, hogy az elso reszt a masodik resz szebb, jobb, stb. grafikus motorjaval jatszhatod vegig, felteve, ha megvan a 2. resz is. Erdemes kiprobalni, nem banja meg az ember.
de ha hajlandó az ember egy-két órát játszani vele és megszokni a mai szemmel fapados grafikát, nem bánja meg! (nemrég végeztem ki a Planescape:Tormentet, annak is Infinity-motorja volt)
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
szemely szerint tomegeknel mindig gondban vagyok. Eddig jo szolgalatott tett a gyengebb karikra tett stone skin, de gyanitom nemsokara nem sokat fog erni.
Lehet, hogy hamarosan le kell majd csereljem a druidamat egy wizard-ra vagy sorcerer-re?
Jelenleg ott tartok, hogy kiszabaditottam a waterdeep-i kovetet, es persze lezuztam a papokat es az orc-okat is. Eddig nekem elegge elvezetes a tortenet, nem ugy mint anno az elso resz Single player story-ja volt. De meg mindig tul linearisnak tunik a jatek, termeszetesen csakis a melto elodhoz , a BG sorozathoz merten. 😄
Lehet, hogy BG lesz a kovetkezo a teritekemen. ^_^
Az lenne a kérdésem, hogy 1.03-as patchelés után miért nem tudok vásárolni? Hogy lehetne megoldani?
Köszi
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
A halál csupán a kezdet...
Neverwinter varosanak Dock varosreszeben a Flagon Inn-ben lehet mindig az aktualis csapatot osszeallitani, meghozza amikor a fo karival elhagyod az epuletet.
Ha beszelsz egy leendo, uj csapattaggal, es megegyezel vele, hogy fel akarod venni a csapatba, akkor o a Flagon Inn-ben fog rad varni.
Az en csapatom jelenleg a kovetkezo:
Fo kari: Warlock
Torpiek: Paladin, tolvaj, druida.
Paladin jo cuccokban egesz jol birja, jelenleg jobban tetszik, mint a torpe harcos.
Tolvaj szamomra elengedhetetlen a sok zart ajto es lada miatt. A csapdak miatt is jol jon meg a sneak attack-ja sem rossz. Sunnyogas taktikai szepontbol sem az utolso.
Druida a pap utan sztem a 2. legjobb buff-gep, gyogyit, idezni is tud, valamint vannak teruletre hato sebzo spelljei is. Papot meg nem talatam sajnos, pedig az lenne az igazi.
Sztem az alap csapat jo ideig eleg jo sztem. Torpe urasag jol birja az uteseket. 😊
Kicsit megnezegetem, es ez vmi olyasmi, mint a BGTutu, csak gondolom kompaktabb es kerekebb.
Ha mar kivegeztem parszor NWN2-t, majd megnezem. Ugyis 1-2 honapja vettem meg a teljes BG sorozatot 😊
Csak felek, egy ujabb karacsonyi szunet kell majd hozza, hogy leuljek ele komolyabban. 😄
-A 4 játékot 1 játékként lehessen játszani, így ha végzel a bg1-el importálja a karit automatikusab kiegbe, onnét bg2-be, szinte észre se lehet venni, hogy folytatódik😄
Ez azt is jelenti, hogy a targyakat is atviszi?
cheat 1.03 beta-jában(véglegesben ellenõrizzétek ti):
act2 - a kezdõvárosban van egy nõ, akivel ha beszélsz állandóan ad 500 XP-t.😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Tekintve, hogy a BG2-TOB felrakása után alapból beleépíti magát a BG2-be, így szinte egy játéknak minõsül.
A BG-Trilogy egy olyan project aminek 2 célja van:
-A BG1-et és kiegészítõjét a BG2 engine-jével lehessen játszani(nem csak 640x480, hanem 800x600, vagy akár magasabb grafika, 3d gyorsítás a varázslatokhoz, újabb textúrák, szebb víz, stb.
-A 4 játékot 1 játékként lehessen játszani, így ha végzel a bg1-el importálja a karit automatikusab kiegbe, onnét bg2-be, szinte észre se lehet venni, hogy folytatódik😄
kipróbáltam, müxik, bár a magyarításból a szövegeket nem teljes importálta rendesen.(a dialog file-t az eredeti dialog fileokból készíti), de azért így is megy.
Artanis
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Meg tudja valaki mondani, hogy hogyan lehet nwn2-õt lanon játszani?
egyébként tegnap sikeresen befejeztem a NWN2-t, kicsit olcsónak éreztem a befejezést... ez a "gyorsan elvarrni a szálakat"-dolog nem volt a legjobb megoldás, szerintem.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
bg 1 + TOSC
bg 2 + TOB
ezek vannak csak ugye?
szerk: de kegyetlen lassan jön 😞
Icewind Dale 2 - Hack&slash, magyarán csak mész és ütöd a szörnyeket, nagyon-nagyon light-os szerepjáték. Kicsit engedtek a szintbõl, a nagyobb tömegek felé nyitva.