7862
-
csgj #4732 őő, én most a lámázást arra értettem, hogy pl engem lámáznak le... Mert mondjuk még új vagyok, és segítségre lenne szükségem. De csak beszólást kapok... az jó érzés :D -
Nos #4731 ez viszont mindenhol így van -
Nos #4730 ez viszont ingyenes multi, az meg hogy jó-e? az alapjáték szerintem jó, a többi meg a csapaton múlik. Ha lámákkal kerülsz össze akkor tényleg nem a legjobb
-
csgj #4729 hát ja, már sokan kijátszották, viszont kevesen multiznak vele... gondolom. Én speciel pont így vagyok, nem naon bírom a multit, meg az MMORPG-ket... Mindig mindenki bunkó, meg lámáznak állandóan, na és egy jobb mmo-nál fizetni kell ezért havonta :P -
Nos #4728 nekem eredeti van, fogalmam sincs -
Nos #4727 tényleg ennyire halott ez a fórum?
pedig jó ez a játék
bár az igazi arca pw-n jön ki
szerintem -
csgj #4726 ööö... törttel nem lehet vhogy multizni? Mert egyébként még sosem próbáltam, pedig már mióta megjelent megvan a game... -
Nos #4725 !!! PW !!!
Valaki PW-zik? Én igen, a Dasaria 2 egész stabil világ. Van olykor crash, de nem vészes. Ez egy szépen kidolgozott világ, egy kicsit még többet is foglalkoztak a külcsínnyel, mint a kampányban. Ha valakinek van kedve holnap este játszani írjon. Én egy barbár (lvl 4)vagyok és elképzelhető, hogy lesz egy tolvaj is velem (lvl 1). Van még hely a csapatban, főleg ha a tolvaj nem jön. Érdeklődő? -
Larvin #4724 Én válaszolnék, de nem vittem végig az OC-t. -
Micsu #4723 a silver swordhöz ki hány shardot haszált fel?
-
Braveheart #4722 Ez most lehet hülye kérdés csak eszembejutott, nincsenek képek valahol az idézhető lényekről (pale master, wizard druid stb) Ez a mániám :) -
Larvin #4721 Amúgy meg, ha valami érthetetlent írnak, úgy kell venni, hogy az azoknak szól akik értik. -
Larvin #4720 pw= persistant world
Nem vagy láma, senki sem úgy születik, hogy belekódolják az összes mozaikszót, vagy rövidítést. Ált. nemszeretem a rövidítéseket, mert lassan már egy érthetetlen kódhalmaz néha egy-egy post tőlük, de néha már nekem is becsúszik. -
csgj #4719 kösz az exe-éket, már majdnem elkezdtem a hosszú telepítési, kicsomagolási feladatokat. És csak ma jutott eszembe, hogy még újrapatchelni is kellett volna, ha nekikezdek :O Sorry, ha láma vok, de a Pw, az micsoda? :D Jól sejtem, hogy vmi multi dolog? Csak mert multit tört verzióval nem tudok játszani... -
Larvin #4718 Én várva várom a kieg új osztályait, esetleg, ha abban sem találok szimpatikusat, akkor még mindíg ott van a PRC, szerintem a kieg megjelenése után nemsokkal kinyomnak valami használható cuccot.
Remélem a pw-k is megélénkülnek. Ennek egyetlen feltétele szerintem egy patch ami végre orvosolja a crash-eket. Bocs, hogy már ezredszer jövök ezzel, de senki más nem írt hasonló tapasztalatairól, pedig a hivatalos fórum tele van vele + elég megnézni hányan játszanak a pw-ken. Szóval, ha valaki idetéved, igenis találkozzon a problémával! -
csgj #4717 mióta warez az eredeti exe? :P és nem 20 perc, mert mint azt már írtam, nekem 2 dvd-én van rarokban. Szóval azokat fel kell másolni a gépre, aztán kicsomagolni, és csak utána jöhet a telepítés. De persze bocsi a sok spam-ért, de idáig tényleg nem volt időm és energiám még ezt a hosszú telepítési folyamatot végrehajtani. Majd max akkor holnap megcsinálom... Lényeg, hogy a Two Worlds-el bajlódtam egy csomót + jövőhéten kismillió dogát fogunk írni, és ma is muszály volt tanulnom... Na de nem védem azért meg annyira magam! Valóban idegesítő voltam a sok spammeléssel, ez biztos. De ez az idegességnek fogható fel xD
Ja, a Warpriestre rátérve, én is éppen most cleric-el vagyok (3. karim kijátszásra), de még nem tudtam warpriesthez mindent megszerezni. Pedig én is az akarok lenni... Nemtom még mi kell nekem hozzá, pedig direkt arra osztottam a pontokat
u.i: a balfaszozás nem volt szép, legközelebb ne használd ezt a szót, arra, akit nem ismersz... csak tipp :) de nincs harag -
#4716 masok pedig abban hisznek, hogy a balfaszok vegre felfogjak, hogy itt NEM lesz soha toleralva a warez *kettospont pe'*
nem ertem a problemad, ha most nem leszel gepnel, akkor ugysem tudsz jatszani, majd ha leszel, szepen a) keresel magadnak googlen original exet b) ujrarakod
orakig telepiteni? maximum 20 perc mindennel egyutt, ha ennyire sem vagy turelmes, miert varod, hogy a tobbi forumozo turelmes legyen veled?
mint ahogy az elottem szolo nagyon ugyesen ravilagitott: amiota itt rinyalsz, mar 26x ujrarakhattad volna
btw: Warpriestrol valakinek van tapasztala? Erdemes a clericet warpriestre fejleszteni? -
csgj #4715 nem, csak hittem a segítőkészségben :P De most nem is leszek gépnél, addig igazán segíthetne vki egy emaillel, benne azokkal a fájlokkal, amiket kértem... de most kérem utoljára, csak mert mint mondtam, nem leszek gépnél, és nem akarok még utána órákig telepítgetni meg csomagolni. -
#4714 Napok óta itt spammelsz ezzel az exe-vel. Nem hinném hogy napokig telne újra kicsomagolni az iso fájlt, majd a letörölt programot újra feltelepíteni. Hidd el ha ezt mind megteszed ott fog vigyorogni az eredeti exe a gépeden.
-
csgj #4713 van olyan, hogy reinstall? mert én nem látom... és a game nekem 2 dvd-én van, rarokban, úgyhogy elég sokáig tartana, mire fel tudnám újra telepíteni... de ha van reinstall vhol, akkor oké.. -
#4712 Figy!
1. Mentéseket kimásolod.
2. Uninstall
3. Reinstall
4. Patch
5. Mentések vissza
6. Örül -
csgj #4711 pls vki -
csgj #4710 Valaki el tudná nekem küldeni emailben ([email protected]) az nwn2main.exe és nwn2main_amdxp.exe nevű megNEMcrackelt, 1.05-ös fájlt? Csak mert van néhány gond az 1.05-ös crackel, és inkább mini image-el fogom tolni... pl nem jelenít meg varázslatokat, csak színes kockák lesznek helyette, lefagy néha stb... -
Chipii #4709 Ja hogy ez a gondod:) Esszenciák készítéséhez nem kell munkaasztal, egyszerűen legyen nálad mortar, jobbklikk rajta, activate, és klikk a feldolgozandó komponensre. -
csgj #4708 én nem is szoktam craftolni :O de jó lenne, ha elküldenéd azt a két 1.05-ös exe fájlt... légysziiii
-
Micsu #4707 Alchemy (Alkímia)
A megfelelő szintű alkímia (Craft Alchemy) skillel az alábbi reagenseket lehet elkészíteni
Dragon Blood
Sárkány vér 10+ Radiant Power Essence
:D
eddig ok, beteszem a munkaasztalba vagy miapücs de nincs írva hogy mit kellene varázsolni vagy mittomén olyan könyvet még nem találtam :S -
Chipii #4706 Már belinkeltem egyszer, ez alapján mennie kell: nwn2kraft -
Micsu #4705 elküldöm ha megmondod hogy kell craftolni vérből radiant essencet :D -
csgj #4704 soul reaver? ne már... na mindegy, a sürgős kérésemet újra leírom:
Valaki el tudná nekem küldeni emailben ([email protected]) az nwn2main.exe és nwn2main_amdxp.exe nevű megNEMcrackelt, 1.05-ös fájlt? Csak mert van néhány gond az 1.05-ös crackel, és inkább mini image-el fogom tolni... pl nem jelenít meg varázslatokat, csak színes kockák lesznek helyette, lefagy néha stb... -
Micsu #4703 2. soul izé az holvan: ? amúgy meg reaver nem weaver :D:D bibííí
sztem nemkell mind a 8 shard a kardhoz csak ha gondolom többan akkor tápabb lesz a kard?
azt mondjátok már meg nekemhogy SÁRKÁNYVÉRBŐL hogy tudok craftolni ESSENCET??????????????????
-
#4702 Üdvözlet.
Nekem is lenne egy gondom ACT 3-ban.
Felfejlesztettem Crossroad Keep-t maxra, az Kana szerinti Game time az 100%, kész vagyok a harcra, megöltem a 2 Soul izét, összetettem a kardot West Harbour-ban. A leírás szerint, most ha visszamegyek Crossroad Keep-be, akkor értesítenek, hogy megtámadták a királyt és menjek segíteni CK Roadside -ba.
Na most a gond az, hogy bár Sir Neville odarohan hozzám, a karakterem úgy is tesz, mintha beszélnének, de nem történik semmi.
Következésképp nem kapom meg a quesztet. A legújab 1.05.... pacth van fent a FairLight DOX féle töréssel (lehet hogy ez okozza a gondot?)
Ha valakinek lenne építő jellegű segítsége azt megköszönném. -
csgj #4701 Valaki el tudná nekem küldeni emailben ([email protected]) az nwn2main.exe és nwn2main_amdxp.exe nevű megNEMcrackelt, 1.05-ös fájlt? Csak mert van néhány gond az 1.05-ös crackel, és inkább mini image-el fogom tolni... pl nem jelenít meg varázslatokat, csak színes kockák lesznek helyette, lefagy néha stb... -
zenoka #4700 en meg a champion of krynn-t meg a folytatasait is az osidokbe;) -
#4699 Mindkét játékban voltak olyan helyszínek ahova már nem mehettél vissza, nem eltüntek, de vissza nem mehettél.
De a BG-ben ott volt a szívatós mérgezés is, szal nincs itt semmi gubanc.
Mivel toltad őket akkor tudod hogy nem árt megőrizni egy egy mentést innen-onnan. -
Micsu #4698 lol
én végigtolam a bg2őt, icewind dalet stb, és ott nemvolt ilyen gondom mert ha elraktam valamit akkor az ottis volt, nemtűntek el helyszínek stb ;) -
zenoka #4697 gondolom nem gondoltak arra hogy van olyan jatekos aki eldob egy olyan cuccot igen jo kis pluszokat ad es tulkep hordani sem kell csak bedobni a dobbi cuccok koze...ami kb 100 ferohelyes...hmm.. -
Micsu #4696 hát az kvajó mert fort locke már rég nincs a térképen, régebbi állásom meg nincsen...hát kurva jól megcsinálták a gémet a fejlesztők, nemértem mi a faszé kellett csinálni 20 ilyen miniatűr szar helyet osz emitt szopja be az ember a dolgokat:S
Dragon bloodbol lehet csinálni radiant power essencet, de hogyan? -
csgj #4695 Valaki el tudná nekem küldeni emailben ([email protected]) az nwn2main.exe és nwn2main_amdxp.exe nevű megNEMcrackelt fájlt? Csak mert van néhány gond az 1.05-ös crackel, és inkább mini image-el fogom tolni... pl nem jelenít meg varázslatokat, csak színes kockák lesznek helyette, lefagy néha stb... -
#4694 Akkor asszem ezt buktad, hogy Fort Locke-ben leraktad.
Tölts vissza egy régebbi állást.
Nekem egyébként az összeillesztés előtt kb. 8-10 Shard-om volt úgy, hogy csak simán haladtam a történetben. Amúgy az egyes shard-ok különféle bónusz tulajdonságokat adnak, tehát mindig legyenek nálad.
A radiant essence most nem ugrik be mire kell, de az összeillesztéshez nem (vagy igen?). -
Micsu #4693 thx az infot csak van 1 kis bökkenő
3 shard van nálam, 2 vagy nemtom mennyit szereztem előtte a játék folyamán, fort lockéba betettem 1 ládába és ügye most fort locke eltünkt a térképről :(
Meg amit megszereztem pengét 1 nagy kristályból ahhoz 3 radiant essnece kell amiből csak 1 van és kva ritkán lehet találni :(
ezek a jelenlegi problémáim :D