7862
-
Larvin #4772 essence-et m,eg alkímiával készíthetsz->mozsár+állati maradvány -
Larvin #4771 szükség van wounderous item craft képességre, beteszed a kardot mondjuk, mellé az essence-et (én angolul tudom csak)és rávarázsolsz az asztalra -
bgabor #4770 Emelett lényszíves magyarázza már el valaki, hogyan kell használni a tárgykészítő asztalokat, mert nem sikerült rájönnöm, pedig magyarítással játszom. -
bgabor #4769 Kipróbáltam a játékot. Hát, azért ennél a KOTOR nagyságrendekkel jobb volt, pedig az is erre a furcsa rendszerre épült.
A rossz kezelés, az állandó töltögetés miatt különösen nehézkes a program, tényleg nagyon rétegjáték. -
Larvin #4768 Van egy magyar project is csak egyenlőre szünetel. A Lost Dales gárdája jegyzi és Feltámadás lesz a neve, ha beindul. Szerintem ők is azt várják, hogy mit lép az Obsidian. -
Nos #4767 PW-rQl, úgy általában:
Többféle PW létezik, "role play", "pw story", "hackandslash", stb.... Ezek azt mutatják, hogy milyen jellegu a világ. Sok pw-n nincs szükség DM-re(dungeon master), anélkül is el lehet játszani, csinálni a küldetéseket, beszélgetni a többiekkel, kalandozó csapatot alkotni, itt a DM átveheti egy-egy NPC szerepét, plusz küldit és útbaigazítást adhat...... De akad néhány pw, ahol csak DM jelenlétében lehet játszani, itt többnyire elQre fixálják, hogy mikor van játék és ki mehet be. Ami nekem tetszik a pw-ben, hogy ha jól van összerakva, akkor tényleg világszerq, sok esetben nincs is térképes utazás, hanem ha valahova el akarsz jutni, akkor végig kell járnod az utat. Az, hogy mennyire szerepjáték?.........az attól függ, hogy mennyire veszed ezt a részt komolyan. Általában kérik, hogy maradj a karakterednél és szerencsére a játékosok próbálnak is úgy beszélni, mint karakter. A gépelés viszont ezen sokat ront, a legjobb lenne, ha mindenki mikrofonnal nyomná, de ez még odébb van. Viszont érdemes egy haverral úgy játszani, hogy közben skypon vagytok. A pw nemcsak forgotten realms világ lehet, lehet egy teljesen más fantasy világ, nyílván az alkotótól függ. Itt olvashatsz egy pár kész, vagy készülQ világról: http://nwvault.ign.com/View.php?view=NWN2Gameworlds.List , de érdemes a top ratedeket nézni, mert azok mqködnek jobban. Jelenleg tényleg az a baj, hogy a jó része gyakran kivág, egy-kettQ viszont elég stabil.....nálam. Sokszor volt, hogy valakivel játszottam és én 2 óránként, az illetQ meg fél óránként indított újra. A két óra már egész jó, igaz nem csak te, de a szerver is újraindulhat. A PW alapvetQen csapatra van kitalálva, így egyedül nehéz sokszor boldogulni. olyn, mintha a kampányban is csak a fQkarid menne, csapattársakat kell keresni. Általában azért vannak helyek, ahol folyamatosan lehet xp-t szerezni. Persze nem a legjobb móka két napig goblinokat vagy farkasokat vadászni csak azért, hogy elég magas szintq legyél ahhoz, hogy egydül is boldogulj. Szóval csapat!!! Ami probléma lehet, az az angol, de ha lenne elég ember érdemes lenne nyitni egy multi fórumot, ahol összejöhetnének a magyar játékosok. -
#4766 Ez eleg lehangoloan hangzik.
Meg nem probaltam PW-ket de erdekes lehet. Az RP-s PW-ken kotelezo kemenyen RP-zni amugy? Meselhetnel a PW-krol ugy altalaban. -
csgj #4765 lehet multizni törttel vhogy? Még sosem próbáltam, pedig már 2006 novembere óta megvan :D :P xD -
Larvin #4764 Itt a probléma thread-je
A végefelé már eléggé mérges commentek vannak.
Párat lefordítok:
"Nem volna jó, ha az 1.06-ba tervezett cuccok kárba mennének, mert a játékosok még mindíg nem tudnak játszani"
"Az Obsidian túlságosan el van foglalva a többi projectjével és rá se bagózik az NWN2 hibáira"
"imádkozzunk, hogy az NWN3-at ne az Obsidian készítse, hanem valami olyan csapat akik arról híresek, hogy tőrődnek is vele"
"1 pw-n játszok én is és, ha enm crashalaek minden 3-ik 4-ik átjárónál, akkor elveszítem az összes spellem a hotbarból"
"Hány teszt box-otok van? Nem hiszem el, hogy nem találkoztatok a problémával"
"Több mint 100 játékostól kérdeztem meg, hogy tapasztalta e a problémát. 95% a szavazáson Igen-t mondott"
"A Multi nagy bajban van. A kezdeti játékosok 5-10%-a játszik online 6 hónappal a kiadás után" -
Larvin #4763 Hát nálam 40 GB hely van, és egy darabig el tudok lenni a pw-ken, de az marhára idegesít, hogy legkésőbb 20-30 percnyi játék után bejön a dolog. A single-ben sosem történt ilyen. Az obsidian dolgozik rajta (elméletileg), de elég tanácstalannak tűnnek abból kiolvasva amit a problémával kapcsolatban írtak a hivatalos fórumon. -
#4762 Nekem akkor csinált ilyet ha nem volt elég hely a C meghajtón (ott ahol a temp könyvtárad van), asszem olyan 2 giga szabad hely után már minden rendben volt. -
bgabor #4761 Nah, rendesen elindult a játék, bár varázslóként sokat szenvedek vele. Jól értem hogy csak akkor lesz használható egy varázslat, ha először "betárazom", majd pihenek rá egyet?
Többjátékosmódnál meg egyből accountot követlet rajtam a gém.
LAN-on nem lehet multiba játszani? -
Larvin #4760 ezaz lassan már alig van player-valszínűleg nem véletlenül -
Larvin #4759 mind kidob és eredetim van -
Nos #4758 Szerintem a Forgotten Realm elég stabil, csak nem olyan szép a környezet kialakítás, de sok a küldi. A Midgardsaga is elég ok stabilitás szempontjából, bár eccer-kéccer leáll a szerver. Én most a moonlightandshadows-t nyomom, jó, maga a főszerver csak nagyon ritkánn áll le és sokan játszanak a Dasaria 2-vel, de az viszonylag gyakrabban kilépett nálam is új area betöltésnél. Még azért élvezhető volt.
Van egy pár nagyon szép világ, ahol viszont tényleg gyakori a kidobálás. Érdemes azokat erőltetni, ahol a legtöbben vannak egyszerre fenn. Valószínűleg nem véletlenül. -
Nos #4757 eredetid van?
-
Nos #4756 melyik szerver dob ki?
-
Larvin #4755 Én játszanék, de engem örökké kidobál ha mapot váltok. -
bgabor #4754 Ezer köszönet érte! Talán most majd működni fog. -
Nos #4753 http://nwvault.ign.com/View.php?view=NWN2Other.Detail&id=19
talán itt -
bgabor #4752 Dejóó! Online sem updatelhető a cucc hibaüzenet miatt!
Tényleg nagyszerű ez a játék. Fél óra alatt most rúgja be az ötödik öngólt saját magának. -
bgabor #4751 Csak online jön le? Mekkora beromság! És mi van az internetre nem csatlakoztatott gépekkel? -
Nos #4750 Az 1.05 asszem csak autoupdate-el jön le, de nem tudom hogy működik-e nem eredeti verzióval. -
bgabor #4749 Az 1.05 ös patchet és a hozzá való cracket honnan lehet beszerezni?
Még el sem keztem játszani vele (nem indult el 1.04-es crackel, image-el sem), de máris a baj van vele. Sehol sem lelet az 1.05-ös patchet, kabaré az egész. -
Nos #4748 Senki nem PW-zik?
A moonlightandshadows szerver szimpatikus, kedv, valaki?
Forgotten Realms , Silver Marches, Neverwintertől nem olyan messze keletre.
?????????? -
Braveheart #4747 A program nekem is tetszik, és bár nem a gépemhez tervezték eléggé le tud kötni. Utoljára talán az Oblivion meg a IWD2 mellett szórakoztam ennyire.
Warlockkal hogy érdemes játszani? Most a medium armorra meg a longswordra gyúrok, de nem volt még ilyen karakterem, elég szokatlan is. -
#4746 Azt sejtettük szerintem hogy mérgedben :) ettől még a program nem rossz, sőt :) -
Braveheart #4745 Érdekes sok embernek jó volt az nwn 1 rendszere, mérgemben írtam be nem azért hogy válaszoljatok... amúgy meg 200 gb-s a vinyóm ahol az nwn van és igen csak 3 gb-m volt, de már megoldottam minden szép és jó bocs hogy megszólaltam... -
#4744 Mennyi is egy 80 gigás winyo? 8000? ? nehogymár a 4 giga legyen a gond windows-nak több kell a swappeléshez. -
#4743 crc-s a netkapcsolat-od miatt lett.
6 giga meg azért kell neki, mart ha őkelme átír 2 byte-ot egy 600 megás fileban, akkor ne kelljen már 600 megát letölteni.
ellenben ne is b***sza el a 600 megás fileodat, mielőtt utócrc-zne egyet(vagy hitelen lefagy a gép patch közben), ezért nem az eredeti fileokat patchelni, hanem csinál biztonsági másolatokat, és azokat(az eredetiekhez enm nyúl hozzá).
ha megvan a patch, mindent ellenőrzött, és minden jó, akkor cseréli le a másolatokkal az eredetieket, és kapod vissza a helyet.
Magam sem hinném, hogy jobb rendszert tudtam volna csinálni.
(kivéve persze, hogy minden új verzió esetén új patchet csinálok, nem ilyen 100-102, utána meg 1.02-103, utánma meg 1.03-1.04, aztán meg 1.04-1.04b.. stb. na ez tényleg csak lustaság...)
-
Braveheart #4742 Bazeg vicc ez az nwn2 autopatcher rendszer... emlékszem már az első patchet is kínszenvedés volt felrakni, most meg nem elég neki 4gb hely meg azt írta ki az előbb hogy crc-s lett a patch amit full automatikusan töltött le! Még egyszer megpróbálom és ha megint szarakodik akkor hagyom az egészet... -
Larvin #4741 "beteszünk néhány rashemen arcot" Remélem ez valami vicc, mert ezesetben nekem úgy tűnik, hogy a lelkes játékosok többet törődnek a fejlesztéssel mint maguk a készítők akiket elvileg fizetnek érte. Egy csomó új arcot kéne betenni, az elf, félelf arcok egyenesen rondák! -
Larvin #4740 ő a faszi aki a célbalövéstesztet felügyeli szal ott lesz a céltáblák körül ;-) -
ricsa008 #4739 nem tudjátok? -
ricsa008 #4738 igen azt tudom de ő hol van mer már átnyaltam a falut de sehol -
#4737 Vissza annak aki mondta, hogy vedd meg (annak az elf csókának, aki a történet szerint a nevelőapád/gyámod). -
#4736 Hello! Tort gemmel is megy az a PW? -
ricsa008 #4735 Az elején az íjjat amit meg kellet venni azt hova kell vini? -
MihBen #4734 Hi. Az lenne a problémám, hogy nem jelenik meg a karakter. Ez mitől van? -
Nos #4733 nekem ilyen rossz tapasztalatom nem volt, én arra értettem a lámát, hogy valaki "egy arogáns köcsög szájhúzogató", ez tudja rombolni a hangulatot