Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Together we'll fly someday...
Brutalis utogep a WPM a harcososztallyal. 😊
13-20as crit threat-nel, nem elohalottakra csunyan sebez am ketkezes harcnal.
Amugy, javasom 40es szintnel majd a figyelmedbe a Paladin: 13 Fegyverm.: 5
Chp. of Torm: 22 kombot, kaszaval a kezben.
Minimum crit sebzes 2055DMG 😊 Hamar szetszedi a gonosz blackguardot 😊
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Courage is realizing you\'re afraid and still acting.
---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence
Így 10. szintre kapna +2 állóképességet, +2 intelligenciát és +8 erõt :-D És még ehhez jönnek a tárgyakból adódó bónuszok Valamint az 5 általunk növelt stat...
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Artanis
7es szinten ellehet erni, ketkezes harccal vagy Keenes fegyverekkel, brutalis egy ilyen karakter.
Nincsen ennel jobb "uto" kari.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Próbáltam már de nem 1 nagy szám a waponmaster, amit ajánlani tudok mindenkinek, ha közelharcos karit akar indítani, akkor a legjobb az a fighter(evil beállítottsággal) és lvl 11 nél váltás blackguard prestigre.. jópárszor már végigtoltam a játékot és az összes közelharcos class/prestige közül ez a legütõsebb. fõleg a rengeteg hasznos feet miatt ill. a sneak attak miatt.. szinte ki se lehet nyirni, szal, ha valaki 1 zúzógépet akar ,akkor próbálja ki😄
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Az általános taktikám; Egy sima támadással inditok expertisebõl (-3 attack +3 AC), majd egy taunttal nyitom a következõ kört. Miután ezzel kicsit letörtem az ellenfelem ACját, kilépek az expertisebõl, és ki damage (max sebzés), ami jóeséllyel kritikus is lehet.
Késöbb tervezem, felvenni a improved expertise, power attack, és a Knockdown feateket. Ezzekkel elég komoly taktikai arzenál áll majd rendelkezésemre. És persze egy weapon masternek kötelezõ a improved critical is az adott fegyverre.
saiyanjin! Ugye nem állsz semmilyen tudatmódosítószer hatása alatt??? 😊
Artanis
Weapon Master pedig vmi távolkeleti harcosra, ésa monk pedig a harcos papokra(shaolin)hasonlít talán.Mivel énis szeretem a shaolint szeretnék indítani egy monkot ami weapon master lesz idõvel...érdemes ez így ???
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
NWN ben volt nekem akkor is rangerbõl mentem át mert az elején a ranger megkapja a two weapon fightingot és ezért nem kell rá költeni featet,utánna fokuszolom egy katanára másik kézben short sword és eléggé tud darálni mint egy szamurály kb. állítólag monkey grippel és két kasza a kezébe az elég durva tud lenni...demég nem próbáltam...monkra lennék kíváncsi kinek milyen tapasztalata van a two weapon fighting és az unarmed strike hogy viselkedik...jah és van értelme monk-ból weapon masterbe menni ???sosem próbáltam még de nagyon szimpi, énis egy monk vagyok...😊
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Meg masodszorra inditok egy papot, abbol lesz vmi warpriest-feleseg sztem.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Together we'll fly someday...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Masodik alkalommal letettem par csapdat Neeshkaval, es ezzel a segitseggel mar valahogy csak asszimilaltam a sracokat 😉
Kicsit elakadtam, annál a résznél amikor a megvádolnak a gyilkossággal. Elmegyek a faluba utána be a kutba és jön egy olyan rész ahol nem tudok varázsolni. A barlangig eljutok de ott van egy pár farkas azok mindig megölnek.
Nem hiszem hogy kéne erõsiteni.
Artanis
Igazából az okoz dilemmát, hogy ha felfejlesztem 10 szintre, akkor a varázshasználói szintem csak 15ig fejlõdik (10 wizard + 10/2 palemaster), az viszont azt jelenti, hogy elég sok varázslattól búcsút inthetek... A 9.szintûeket pl alapból felejthetem :-( Ezt így nagyon nem favorizálom... Vkinek hasonló tapasztalat?
http://rpgvault.hu/?id=2798kraft témában, hasznos darab.
<b>Requires:</b> Caster level 3, Craft Magic Arms and Armor feat
- Any weapon
- Faint Air Essence
- Obsidian
Cast <i>light</i> on a magic workbench containing the above
Base Weapon Enchantment +2
<b>Requires:</b> Caster level 6, Craft Magic Arms and Armor feat
- Any weapon
- Faint Air Essence
- Diamond
Base Weapon Enchantment +3
<b>Requires:</b> Caster level 9, Craft Magic Arms and Armor feat
- Any weapon
- Faint Power Essence
- Weak Air Essence
- Emerald
Base Weapon Enchantment +4
<b>Requires:</b> Caster level 12, Craft Magic Arms and Armor feat
- Any weapon
- Weak Power Essence
- Glowing Air Essence
- Star sapphire
Base Weapon Enchantment +5
<b>Requires:</b> Caster level 15, Craft Magic Arms and Armor feat
- Any weapon
- Glowing Power Essence
- Glowing Air Essence
- Blue diamond
Ezek az osszetevok kellenek hozza, marmint a szimpla +os fegyverekhez.
Tehat a +1es fegyvernel szukseged van 3as szintu varazstudas szintre, valamint a Craft Magic Arms es Armor feat-re.
Ha ez megvan beteszed a craftolni kivant fegyvert valamint a Faint Air Essence-t es Obsidian-t a Magic Workbenchbe es ezutan ravarazsolsz egy Light varazslatot.
Artanis
Egy rangernek 8 szintig van 3 szabadon választott featje, ha ember akkor 4.
Artanis
combat expertise-hoz pl asszem 13-as alap dexterity kell. asszem.
nézz utána
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
lehet hogy hülyének néztek de 2.-ra viszem gamet,de a craftolást még mindig nem vágom 😄(nemis naon foglalkoztatott eddig mondjuk)
az érdekelne hogyan tudok+-olt fegyót csinálni pl +5-6-ra 😛
pls help 😉
elõre is köszönöm!
csak jobb gomb a fejére azt ott lesz😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Nemrég kezdtem el NWN2-zni, de sajnos akadt egy kis problémám, ugyanis egyik pillanatról a másikra a csapattársaim nem követnek és hiába kapcsolgatom a puppet mode-ot semmi sem változik. Esetleg létezik ilyen parancs amit véletlenül kiadhattam, vagy ez egy bug?
Amúgy 1.03mas verzsönt tolom
Lesz magyar szerver de még kb fél év mire megnyilik az elsõ. Külföldi szerver van most is. Hogy mennyire jó, az szubjektív. Olyan szintû összetettséget ne várj mint Dala volt. Dalát évekig csinálta a PM. Az NWN2 alatt sem lesz gyorsabb a modul készités, csak most nem a scriptekkel megy majd el a sok idõ, hanem a map szerkesztéssel.
Ha a játékod eredeti, akkor megtudod nézni hogy állnak a külföldi projectek.
Artanis
20-nal valoban neha nem eri meg a dual-class.
olyat nem fogok csinálni, mert MC-nek nem látom értelmét. BG2-nél még jó volt, mert egy csomó XP felesleg maradt a végére. pl.:Wiz nál még egy level 7-es tolvaj is belefért úgy, hogy az alap osztályt ki lehetet maxolni, de itt pont ki van számítva. Legalább is NVN1-nél ki volt. 😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Úgyis azzal akartam indulni de végül egy drow mágusmál maradtam.
Ha nem a favorit classt választom az adott fajhoz, akkor az jár valamilyen hátrányokkal?
Ott van a boltja a kikötõben, megfordul a környéken egy csomó ember és képtelen eladni az árukat... 😊
Mellesleg a lopás skillel egészen jó cuccokat lehet nyúlni a kereskedõktõl.
Most egy mérgezet kardot loptott Neeshka. Oda is adtam a dark elf karakteremnek.
Tényleg!
Csak jó jellemû karakterek állnak be hozzám és semlegesek?
Evil nem is lesz? Már mindenki utál a Kaotikus gonosz viselkedésért(egy drowhoz ugye ez illik) és így a társak mellékküldetéseit esélyem se lesz megcsinálni, mert nem mesélnek magukról. 😊
Most meg egy paladin állt be és ki se lehet venni a csapatból.
Nem valami jól érzi magát, nemértem mit keres itt. Egy blackguardnak jobban örülnék, vagy egy pale masternek.