Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Me0w
Hat nem tudom... RP aspectbol nehezen tudok elkepzelni egy harcost aki ket kaszaval rohangal... ha nincs quest felkerik hogy tisztitsa ki a kerteket a gyomoktol, vagy mi? 😊)

Together we'll fly someday...

[Jakuza]
Kezdetektol jatszom NWN-el, tudom amit tudok.
Brutalis utogep a WPM a harcososztallyal. 😊
13-20as crit threat-nel, nem elohalottakra csunyan sebez am ketkezes harcnal.
Amugy, javasom 40es szintnel majd a figyelmedbe a Paladin: 13 Fegyverm.: 5
Chp. of Torm: 22 kombot, kaszaval a kezben.
Minimum crit sebzes 2055DMG 😊 Hamar szetszedi a gonosz blackguardot 😊

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Lateof
Adj még hozzá pale mastert, és felfedezted NwN1 legtápabb kombóját 😛 Igaz, nem mindegy, mibõl mennyi, van stb.

Courage is realizing you\'re afraid and still acting.

Grusalak
Amit viszont nem tudok: Falchion, Kukri, Rapier, Scimitar... Ezek olyanok, hogy 18-20 / x2 -es a kritikus tulajdonsága... Ezeket a fegyvereket lehet tovább bõvíteni Keen tulajdonsággal??? Vagy a feat-bõl adódó kritikus bõvítés hat rá? Mi az elvi határ, amig kilehet bõvíteni a kritikus zónát?

---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence

Grusalak
A másik kari, amit majd még ki szeretnék próbálni, az egy kicsit extrém... (Valós kalandjátékban nem hinném, hogy kipróbálnám, de itt majd meglátom...) Egy bárd, akit végülis kétfegyveres harcosnak képzek ki, majd át vörös sárkány tanoncra, ahol szintén harcra képezném...
Így 10. szintre kapna +2 állóképességet, +2 intelligenciát és +8 erõt :-D És még ehhez jönnek a tárgyakból adódó bónuszok Valamint az 5 általunk növelt stat...

dzsonesz
ha szted nincs ,akkor próbáld ki, amit írtam😄 majd meglátod😄

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Lateof
Mindez meglehet, ha nem csak fighter vagy, hanem közben valami más kasztot is belevettél...(rog, clr) 4 fighter szint kell a WPS-hez.

ArtanisNerwen
Ha ember harcosból csinálod a weapon mastert, akkor már 5 szinten is lehetsz WM. De akkor nem lehet ez a fegyver exotikus, és nem vetted fel a fighter kaszt legjobb, és egyetlen speciális featjét a fegyver specializációt, ami +2 damage, a választott fegyverre.

Artanis

Lateof
Csak az baj, hogy fighterbõl 4 szintnél többet nem nagyon érdemes felvenni.

[Jakuza]
Nem nagy szam egy Weaponmaster ?
7es szinten ellehet erni, ketkezes harccal vagy Keenes fegyverekkel, brutalis egy ilyen karakter.
Nincsen ennel jobb "uto" kari.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

dzsonesz
weaponmastert szinte csak fighterbõl érdemes csinálni.. mert a fighternek lvl 10 re kifejlõdik az összes közelharcos feet, ami kell a weaponmaster prestige hez... és lvl 11 re beválthatsz weapmasterre.
Próbáltam már de nem 1 nagy szám a waponmaster, amit ajánlani tudok mindenkinek, ha közelharcos karit akar indítani, akkor a legjobb az a fighter(evil beállítottsággal) és lvl 11 nél váltás blackguard prestigre.. jópárszor már végigtoltam a játékot és az összes közelharcos class/prestige közül ez a legütõsebb. fõleg a rengeteg hasznos feet miatt ill. a sneak attak miatt.. szinte ki se lehet nyirni, szal, ha valaki 1 zúzógépet akar ,akkor próbálja ki😄

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Illetve ezeket nem kell felvenned, megkapod automatikusan monkként. Ha kamát használsz, és felveszed a kétfegyveres featokat, akkor elég sok támadásod lehet😊 Plusz haste is ad egyet. Ha 16 monk mellé felveszel 4 harcost szintet, akkor nyerhetsz még egy támadást és 3 featot is, de lehet maradani tisztán monknál is.
A monk magas szinten kap egyre jobb képességeket, ezért nem nagyon érdemes multizni (legalábbis így, hogy 20 szint a limit). Sajnos pusztakézre nem lehetne weaponmasterként fejlõdni, csak közelharci fegyverekre. Unarmed strikenál nem számit a two weapon fighting. Amit monkként érdemes felvenned, az a flurry of blows és a greater flurry featok, ez plusz 2 támadást jelent pusztakézl vagy kama használata esetén.
6800 GT-vel, vagy ultraval használja valaki? Hogy megy?

ArtanisNerwen
Nekem eddig a wizard és a rouge volt a kedvencem. Most játszok elõször melee karival, egy greatswordös weapon masterrel. Tetszik. Jókat lehet taktikázni az alap featjeivel, például az expertisel, vagy a forgószél támadással. Ehhez jön még a Taunt skill és ki damage.
Az általános taktikám; Egy sima támadással inditok expertisebõl (-3 attack +3 AC), majd egy taunttal nyitom a következõ kört. Miután ezzel kicsit letörtem az ellenfelem ACját, kilépek az expertisebõl, és ki damage (max sebzés), ami jóeséllyel kritikus is lehet.
Késöbb tervezem, felvenni a improved expertise, power attack, és a Knockdown feateket. Ezzekkel elég komoly taktikai arzenál áll majd rendelkezésemre. És persze egy weapon masternek kötelezõ a improved critical is az adott fegyverre.

saiyanjin! Ugye nem állsz semmilyen tudatmódosítószer hatása alatt??? 😊

Artanis

Duelist re lennék kíváncsi, jobban harcol mint a weapon master ???Nekem a Zorro ugrik be róla egybõl vagy dartagnan elõbbi assassin utóbbi paladin beütéssel.
Weapon Master pedig vmi távolkeleti harcosra, ésa monk pedig a harcos papokra(shaolin)hasonlít talán.Mivel énis szeretem a shaolint szeretnék indítani egy monkot ami weapon master lesz idõvel...érdemes ez így ???

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Hi,

NWN ben volt nekem akkor is rangerbõl mentem át mert az elején a ranger megkapja a two weapon fightingot és ezért nem kell rá költeni featet,utánna fokuszolom egy katanára másik kézben short sword és eléggé tud darálni mint egy szamurály kb. állítólag monkey grippel és két kasza a kezébe az elég durva tud lenni...demég nem próbáltam...monkra lennék kíváncsi kinek milyen tapasztalata van a two weapon fighting és az unarmed strike hogy viselkedik...jah és van értelme monk-ból weapon masterbe menni ???sosem próbáltam még de nagyon szimpi, énis egy monk vagyok...😊

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Köszi, megprobálom Neeshkaval

MrStokes
Amugy milyen az a weapon master? Akik inditottak irhatnanak 1-2 sort rola.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Nekem meg vmi tapos dual wield-es daralogephez lenne kedvem, a mostani warlock tulontul nyugis ahhoz kepest 😄

Meg masodszorra inditok egy papot, abbol lesz vmi warpriest-feleseg sztem.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Me0w
Nah, most hogy ezt leirtad, olyan kedvem tamadt egy palemasterrel jatszani, ejj basszus mar a 4. 'kis' karit generalom, a Harbor-Waterdeep sztorireszt mar almombol felkeltve is tudom :/

Together we'll fly someday...

köszi szépen
MrStokes
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
En a barlangban szivtam a farkasokkal, meg a ket masik lennyel amikor megtalatam XY hullajat. Az a harc jo izgi volt, elsore haltam ahogy kell.

Masodik alkalommal letettem par csapdat Neeshkaval, es ezzel a segitseggel mar valahogy csak asszimilaltam a sracokat 😉

Sziasztok!

Kicsit elakadtam, annál a résznél amikor a megvádolnak a gyilkossággal. Elmegyek a faluba utána be a kutba és jön egy olyan rész ahol nem tudok varázsolni. A barlangig eljutok de ott van egy pár farkas azok mindig megölnek.

ArtanisNerwen
Valamit valamiért. Egy 10 szintû pale master crit és sneak immun. Vagyis tolvaj és harcos(WM) Nem sokat tudnak vele kezdeni. Három szintenként kap +2ACt, 9 sziten ez már +6AC. Ötödik szinten szintenként 3 életpontot. Hetedik szinten immunis lesz a lefogó és megállitó varázslatokra, mint pl hold person.
Nem hiszem hogy kéne erõsiteni.

Artanis

MrStokes
Forumon olvastam, hogy 1-2 emberke szerint raferne egy kis erosites, mert igy nem az igazi. Egyebkent szemlyes tapasztalatom nincs vele kapcsolatban.

Grusalak
Alapból a kalandor, harcos irányokat szeretem kipróbálni elõször. Most viszont indítottam egy necro wizardot... A kérdésem a Pale Masterre vonatkozik. Teszteltétek már, megéri?
Igazából az okoz dilemmát, hogy ha felfejlesztem 10 szintre, akkor a varázshasználói szintem csak 15ig fejlõdik (10 wizard + 10/2 palemaster), az viszont azt jelenti, hogy elég sok varázslattól búcsút inthetek... A 9.szintûeket pl alapból felejthetem :-( Ezt így nagyon nem favorizálom... Vkinek hasonló tapasztalat?

Messor készített egy 'kis' összefoglalót meg táblázatot
http://rpgvault.hu/?id=2798kraft témában, hasznos darab.
thnx még1X

Fúúúú köszi Artanis, vazze rangerembe nem fektettem intelligenciát(int 10) ezért nem jelent meg a combat expertise feat ezért nemsikerült weapon masterbe mennem 11. szinten se...nah akkor kezdem elõrõl a gamet immáron 3.ra😊

[Jakuza]
Base Weapon Enchantment +1
<b>Requires:</b> Caster level 3, Craft Magic Arms and Armor feat
- Any weapon
- Faint Air Essence
- Obsidian
Cast <i>light</i> on a magic workbench containing the above

Base Weapon Enchantment +2
<b>Requires:</b> Caster level 6, Craft Magic Arms and Armor feat
- Any weapon
- Faint Air Essence
- Diamond

Base Weapon Enchantment +3
<b>Requires:</b> Caster level 9, Craft Magic Arms and Armor feat
- Any weapon
- Faint Power Essence
- Weak Air Essence
- Emerald

Base Weapon Enchantment +4
<b>Requires:</b> Caster level 12, Craft Magic Arms and Armor feat
- Any weapon
- Weak Power Essence
- Glowing Air Essence
- Star sapphire

Base Weapon Enchantment +5
<b>Requires:</b> Caster level 15, Craft Magic Arms and Armor feat
- Any weapon
- Glowing Power Essence
- Glowing Air Essence
- Blue diamond

Ezek az osszetevok kellenek hozza, marmint a szimpla +os fegyverekhez.

Tehat a +1es fegyvernel szukseged van 3as szintu varazstudas szintre, valamint a Craft Magic Arms es Armor feat-re.

Ha ez megvan beteszed a craftolni kivant fegyvert valamint a Faint Air Essence-t es Obsidian-t a Magic Workbenchbe es ezutan ravarazsolsz egy Light varazslatot.

ArtanisNerwen
Senki sem néz hülyének. Én egy két dolgot azért tudok az NWNrõl, de a craft nekem is kimaradt... nem is érdekel.

Artanis

ArtanisNerwen
Egy harcos aki erre a "pályára" tudatossan készül már 7 szinten Weapon Master lehet. Ugyanis 6 feat kell hozzá. Dodge, Mobility (min 13 DEX), Weapon fókusz(egy közelharcifegyverre), Expertise (min 13 INT), Spring Attack, Whirlwind Attack.
Egy rangernek 8 szintig van 3 szabadon választott featje, ha ember akkor 4.

Artanis

takysoft
weapon master class... nem semmi követelményei vannak😄
combat expertise-hoz pl asszem 13-as alap dexterity kell. asszem.
nézz utána

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

hi all!
lehet hogy hülyének néztek de 2.-ra viszem gamet,de a craftolást még mindig nem vágom 😄(nemis naon foglalkoztatott eddig mondjuk)
az érdekelne hogyan tudok+-olt fegyót csinálni pl +5-6-ra 😛
pls help 😉
elõre is köszönöm!
Hi, érdekelne hogy a weapon master class-t hanyadik szinttõl lehet felvenni, mert már 10.szinten lehetek és mintha nem jelenne meg a combat expertise feat...Korábbról olvastam azt hogy baj van a featekkel de állítólag ezt az 1.03 ban kijavították már...ezek szerint késõbbre van téve a feat választás vagy mi ?mert én az nwn ben asszem már 8szinten rangerbõl át tudtam menni weapon masterbe...

ski22o
ó köszönöm!

takysoft
szólj rájuk, hogy "Follow me!"
csak jobb gomb a fejére azt ott lesz😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

A kiválasztott karakteren nyomsz egy jobb egérgombot (addig nyomd a gombot, amíg be nem jön a menü), majd kiválasztod a broadcast command menün belül a follow me parancsot.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

ski22o
Sziasztok!
Nemrég kezdtem el NWN2-zni, de sajnos akadt egy kis problémám, ugyanis egyik pillanatról a másikra a csapattársaim nem követnek és hiába kapcsolgatom a puppet mode-ot semmi sem változik. Esetleg létezik ilyen parancs amit véletlenül kiadhattam, vagy ez egy bug?
Amúgy 1.03mas verzsönt tolom

ArtanisNerwen
Igen, mint három kérdésre.
Lesz magyar szerver de még kb fél év mire megnyilik az elsõ. Külföldi szerver van most is. Hogy mennyire jó, az szubjektív. Olyan szintû összetettséget ne várj mint Dala volt. Dalát évekig csinálta a PM. Az NWN2 alatt sem lesz gyorsabb a modul készités, csak most nem a scriptekkel megy majd el a sok idõ, hanem a map szerkesztéssel.
Ha a játékod eredeti, akkor megtudod nézni hogy állnak a külföldi projectek.

Artanis

én próbáltam rákeresni alul a keresõben a kulcsszavakra de miután 10x próbálkozás után is kifagyott, így megkérdezem amit gondolom már sokan megkérdeztek: lesz magyar szerver? ha igen mikor kb? van már jó külföldi szerver? valami jó kis PW szerverre gondolok.
18 mert darkelf vagyok 😊

[Jakuza]
Lenne ertelme, de majd a kiegeszitonel, ahol 40 szint lesz az elerheto legmagasabb osztaly.
20-nal valoban neha nem eri meg a dual-class.

[Jakuza]
Koszi szepen.

Aham, thx.
olyat nem fogok csinálni, mert MC-nek nem látom értelmét. BG2-nél még jó volt, mert egy csomó XP felesleg maradt a végére. pl.:Wiz nál még egy level 7-es tolvaj is belefért úgy, hogy az alap osztályt ki lehetet maxolni, de itt pont ki van számítva. Legalább is NVN1-nél ki volt. 😊

Count Adyn
Nem, csak multi-classnál ha a favored kaszt a magasabb akkor nincs xp levonás😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Az jó! 😊
Úgyis azzal akartam indulni de végül egy drow mágusmál maradtam.
Ha nem a favorit classt választom az adott fajhoz, akkor az jár valamilyen hátrányokkal?

Fenrir
A warlockkal majd össze tudsz cimborálni 😊

A halál csupán a kezdet...

Nos, nincs valami jó üzletérzékük.
Ott van a boltja a kikötõben, megfordul a környéken egy csomó ember és képtelen eladni az árukat... 😊

Mellesleg a lopás skillel egészen jó cuccokat lehet nyúlni a kereskedõktõl.
Most egy mérgezet kardot loptott Neeshka. Oda is adtam a dark elf karakteremnek.

Tényleg!
Csak jó jellemû karakterek állnak be hozzám és semlegesek?
Evil nem is lesz? Már mindenki utál a Kaotikus gonosz viselkedésért(egy drowhoz ugye ez illik) és így a társak mellékküldetéseit esélyem se lesz megcsinálni, mert nem mesélnek magukról. 😊

Most meg egy paladin állt be és ki se lehet venni a csapatból.
Nem valami jól érzi magát, nemértem mit keres itt. Egy blackguardnak jobban örülnék, vagy egy pale masternek.