Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. A Cult nem valami mocskos szekta, hanem egy baráti társaság (nagy részük már régóta nem is nwnezik), akiknek legtöbbjét nem is ismered.
2. Milyen alapon minõsítesz valamit, amirõl halvány lila gõzöd sincs? Felteszem nem jártál mostanában vaulton, azt se tudod, kik játszanak, kik mesélnek ott mostanában. Idegeneket kritizálsz a semmi alapján, akiket nem is ismersz.
3. Soha életemben nem ártottam neked, és nem is bántottalak, ahogy mást se, de hogy hány embernek segítetem, azt igencsak nehéz lenne összeszámolni (nem csak nwn, millió más téren is).
4. Vicces látni, ahogy magasztalod magad, hogy te mennyi mindent tettél mindenkiért, de azt elhallgatod, hogy miért is ment szét ez az általad LÉTREHOZOTT TOP PW, miért hagytak ott a játékosok 1-2 hónap után - nem lehet, hogy te viselkedtél úgy, hogy elegük lett az egészbõl? (És tudomásom szerint fõleg Hympike munkája volt Hammervale-ben...)
5. Még emlékszem arra az idõre, amikor minden DM-ben ellenséget láttál, kikeltél magadból, hogy milyen diktatúra van, meg hogy semmibe veszik a játékosokat, és csak a hatalomvágyukat akarják kiélni - a mocskos cult fantazmagóriád is akkor alakult ki. És nem, azok a dm-ek nem voltak cultosok (akkor még, de késõbb se ezen nemes, téged bántó cselekedetük miatt lettek azok). Ezek után te pont az általad kritizált diktatórikus hajlamokat élted ki a te szervereden futtatott világban a játékosokkal - ezt elég sok embertõl visszahallottuk, akiknek szintén semmi közük nem volt a culthoz (mielõtt ezzel jönnél).
Bocsánat mindenkitõl az offtopicért, de ez már nagyon kikívánkozott.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Elakadtam a communion tree küldetésnél. 3-3 elf és törpe szellemet kellene megtalálni. Az elfek megvannak, meg van egy törpe. De nem tudom õket a fa köré állítani. Az egyik szellem valahogy oda került, de a többi nem akar odamenni.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
De ki más is szólna hozzá mint egy culter, mert mindenki mást régen elvadítottatok onnan. És persze az RPGvault fóruma is azért olyan "látogatott" amilyen...
Ezt meg kiigazitanám;
"Aki sz**ni akar, még mindig fut a vaulton Dalakora, néha mesékkel is esténként."
Nagyszerû! Minden submassív hajlamú játékosnak ajánlom.
Artanis
Aki nosztalgiázni akar, még mindig fut a vaulton Dalakora, néha mesékkel is esténként.
Saját szervert inditottam, amely hónapokig volt a top magyar szerver, annak ellenére, hogy egyeseknek ez nagyon csipte a szemét.
Késöbb saját Dalakora verzióm futott rajta, ahol mindent átalakítottam az eredetihez képest. Csak a történet és a világ maradt meg.
Játszhatóvá tettem az Obsidian oldalt a Southern Rim lebontásával. Ezzel lehetõvé téve a manayiakkal azonos helyen történõ fejlödést.
Party orientáltá tettem a PWt, olyan speciális tárgyak megalkotásával, amivel a kasztok kiegyensulyozotabbak lettek, de ugyanakkor egymásra utaltabbak is.
Az RP motivált PvP hajlandóságot az Autódislike rendszer bevezetésével, és a kriminal rendszer teljes átdolgozásával értem el.
Az autodislike rendszer lényegi eleme, hogy az ellenséges frakciók tagjai elve "pirosan" ellenségesen jelennek meg a játékos látóterében, függetlenül attól, hogy játékos vagy nem-játékos karakterrõl van szó.
Például, egy Paladin számára aki tagja a Corthirian lovagrendnek, ellenséges a barbár Horda, a Shadow orvgyilkos klán, és a BlackHand tolvaj céh minden tagja, továbbá az ellenséges Obsidian egységek, valamit a körözött bûnözõk. Így hát a felsorolt frakciók tagjai jobb ha elkerülik a Lithor templomot, de egy paladin is jó ha óvatos ha a város alatti csatornarendszerben kalandozik, vagy éppen az északi erdõségekben.
Már csak hab a tortán, hogy az egész modult átdizájnoltam, mert a PM nem jeleskedett ezen a fronton.
Ebbõl azt hiszem látszik, hogy sokat foglalkoztam dalakorával talán csak a PM foglalkozott vele nálam többet.
Artanis
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Lehet az a baj, hogy a rossz crackkel megcsináltam azt a részt és lementettem és most nem tud tovább lépni a patchelés után? Nem tom a misszió mennyire számít, nagy gáz lehet ha nem csinálom meg?
De még a beszélgetõ ablak se nyílik meg, csak a feje fölé ki van írva...
Már felraktam a patchet, de nem lett jobb...
Viszont annak ellenere, hogy mennyit jatszottal rajta elegge elhanyagoltad akkor a vegere. 😊
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Tudtommal azért volt összecsapott, mert kivágtak egy csomó helyszint meg egy planétát (robotokét) teljessen. Viszont benne maradt egy csomó erre utaló párbeszéd, ami így tök értelmetlen volt. Olyannyira, hogy az eredeti (megváltoztatott) történet már leszinkronizált hangjai rajta voltak a korongokon (meg lehet halgatni õket).
ON
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
De volt saját Dalakora szerverem miután a PM Free-vé tette. Szerettem az a PW-t.
Artanis
nemhiába kezdtek el egy restoration projectet a KOTOR 2-nek, a sok kihagyott történeti szál miatt. idézem: "Multiple endings! (no, really, actual endings)"
na innentõl ON 😊
annyi rémlik hogy összecsapott volt. Treya összeesik, kinyög valamit hogy "jaj nem kellett volna", a fõkari meg egy szó nélkül tovaszáll, end of story. Elõtte a többi harmincvalahány órányi játék sokkal ötletesebben lett megoldva. de mondom, kipróbálom újra és mondok részletesebbet is 😊
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Together we'll fly someday...
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
kicsit a KOTOR 2 ugrott be, azt is Obsidianék csinálták.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Artanis
tehát exotic ésha erre még focus is megy akkor elhúzódik a weaponmasterbe való átmenet...ezért kell a vándor kaszt mert ott spórolunk a kétkezes harc feattel...Namost mégegy dolog... a Chain shirtre azt írja "free for all"de ha viselem olyankor azt írja elveszti a ranger képességeit ez igaz a two weapon fightingra is???
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szal NWN2 story-ja nagyon is jo lett szvsz, de az elso resze tenyleg pocsek volt.
Ja, a küldit megcsináltam, át a portálon is, úgyhogy faxa, thx MrAndreenak! Gondoltam is, hogy ott lesz, de nem gondoltam, hogy a bezárt ajtón átengednek... azt hittem ahhoz tolvaj kell, és akkor ott talán nics is a szobor...
Why so serious?
Azt meg mar nagyon sok emberketol hallottam, hogy RP alapjan a Torment nagyon ott van a szeren. 1x regebben nekialltam, de valahogy sajna nem tudtam tuljutni a ma mar nagyon otrobanak szamito grafikan. Tenyleg nincs vmi mod, hogy a Torment-et BG2 engine-nel lehessen jatszani?
Baldur's Gate sorozatot remelem nem tetszett kihagyni a repertoarbol, az nagyon nagy veszteseget jelentene. 😄
Sztem parszor meg vegigjatszom NWN2-t es irany vissza BG-zni!