7862
-
csgj #4812 a level 16-os cleric karimmal, a lovaggá ütés után pár küldivel, felvehettem a Neverwinter Nine presztízs osztályt :D :) Ja, és volt hozzá Neverwinter Nine-os ruhám is már előtte. coooool!...
-
#4811 ha jól értettem (jól értettem.??? :D) alapbol lehet a kekszes gaméval nyomni a LAN-t?? wow!!! Ez szuper lenne! aszem ki is kell probálnom.. Pesti vagy? ;-)
igen van routter, hogyha az a kedves barátaim áttolják a binyiglit egy "sörre" akkor tolhassunk valami kis valamit.. ;-)
És ha mondjuk felteszem az outpostot, akkor mit kell letiltani hogy ne érhesse el a központi szervet? és mit kell engedni, hogy a LAN- menjen? az opupostot akkor megszerzem aszemdécé-ről, hacsak nincs jobb ötleted.. ;-) -
#4810 Szia, eleve lehet Lanon:D támogatja a játék.
ha esetleg mégsem vetted volna meg...:D
Routeres ügylet esetén kapcsold ki az internetmodemet, vagy állandóan felnézeget a központi serverre, hogy jó-e serialod.
Ha kell a net is, meg a lan is, akkor meg tégy fel egy jó kis Firewall-t, nekem pl Outpost van. Ott mikor valahova kapcsolódni akar, megnézheted, mit akar elérni, és ha az eredeti servert, akkro szabályszerűen letiltod, ha meg a lan-t, ott meg átengeded. -
#4809 nem megy.. nem tudom feltenni az 1.5-öt... Help... plzzzz... -
#4808 attól függ... level drain mint debuff, vagy egyszerűen eltűnt a szinted?
Mert előbbi esetéb templom, utóbbi esetén meg örülünk, mint majom a farkának, ha a skill pontok télleg 14-en állnak:D -
Larvin #4807 templomban helyrerakják jópénzért -
karnokd #4806 Hello,
tudom, hogy amatőr kérdés, de az Act I végén a fő karakteremet level-drainelték jópárszor. Az effektusok elmúltak, de úgy néz ki végleges lett az elszívás, mert most 11-es szintűnek mondja (a skill pontjaim 14-en állnak). Ez tényleg végleges? Vagy van valami varázslat, amivel rendbe lehet rakni? A társaim azt hiszem 13-14-es szinten állnak. -
#4805 Elvis a király.
zámbó.. hát... no comment:D -
csgj #4804 hm... ugyan már, a király még mindig Zámbó Jimmy :D :P xD -
#4803 igen igen igen!! Te vagy a legnagyobb király!!!! köszönöm az infót!!!!!!!!!! TE VAGY A KIRÁLY!!!!!!!! -
csgj #4802 Cleric-ből lehet Harper Agent presztízs osztály? -
bgabor #4801 Igen, lehet multizni. Online játékhoz eredeti kell, LAN-hoz elég a tört is, csak eltérő cd-keyel telepítsétek őket. Emellett mivel az 1.05 ös patch csak a játék updaterével tölthető le, minden gépen aktív internetkapcsolatnak kell lennie.
(Ha ez mégsem lenne megoldható, Nos a #4753-as hozzászólásában megemlít egy weboldalt, onnan letölthető egy spéci progi és a hozzá való patchfileok, amivel offline tudod 1.05-ösre fejleszteni az NWN2-t)
1.05-ös cracket a Gamecopyworld-ön találsz. -
csgj #4800 a játék menüjében azt írja, hogy május 18-án készült. Éppen ezért sem gondolom, hogy béta, mert az május 7-én jött ki (elvileg) De minden rendben van vele... ja, és 40 mega kb -
#4799 Ugy nez ki azt szurtek le a kedves forumozok, hogy high textura meret beallitasnal vmi memoriakezelesi gondja lehet a jateknak, mert mediumra atallitva a textura mertetet egycsapasra minden gondja megoldodott tobb embernek. -
#4798 Ez a patch mikor jott ki, vmi nagyon uj dolog?
Hatha mast is erinteni fog ez a dolog, ha vmi ujrol van szo. -
csgj #4797 Van multiplayer lehet is multizni, de szerintem csak eredetivel... én még csak nem is próbáltam törttel. De mivel kell vmi account, és ahhoz gondolom az eredeti CD key, ezért nem fog menni a törttel. Sajnos...
Ja, amúgy nem spammelek tovább, mert megoldottam a problémámat (ennyi idő alatt azért...). Csak offline fel kellett patchelnem az 1.06-ost. És jó is lett, úgyhogy örülök. Csak azt nem értem, hogy miért nincs ez a patch az updaterben :O Pedig nem beta...
u.i: Jah, kösz MrStokes, most nézem, hogy írtál :) -
#4796 marmint medium, nem middle. -
#4795 Eleg hosszu a panaszlista a hivatalos forumon ez ugyben, sok embernel jon a hiba. Altalanos ervenyu megoldast meg nem lattam, hogy lenne ra, de probald meg a textura meretet kozepesre (middle) venni, hatha ugy jo lesz.
Ha talalok meg vmit, irok. -
#4794 igen valaki segithetne! vagy ez egy döglött fórum? senki nincs, aki tudna segiteni? lehet a NWN2- vel Lan-on vagy neten nyomulni? és ha igen hogyan? van erről valakinek élménye, tapasztalata? -
csgj #4793 ááá, vki pls heeeelp! (és ne mondja senki, hogy ne spameljek!) -
#4792 Üdv mindenkinek!
az a kérdésem, hogy ha a NWN2 cracked és fent van az 1.4 patch, akkor van arra lehetőség, hogy "multizzon" az ember bármilyen formában is..? akár helyi LAN-ban, stb.. Akár hamachin keresztül is? mi a módja? mi kell hozzá? van valakinek erről konkrét élménye..? ;-) -
Larvin #4791 Csináltam egy voice pack-ot msn-hez
letöltés
ha tetszik ne felejtsétek kommentezni -
csgj #4790 a Moonbolt varázslatnál például mindig kiírja, hogy 2D texture file missing, vagy vmi hasonlót. Pedig már újra is telepítettem az egész gamet, de még mindig ilyen... és ez ezzel az 1.05-ös patch-el jött be nekem először. Csak hát még nincs 1.06-os... de az se biztos, hogy segítene :( Kedvenc game-em :( -
csgj #4789 nem, vmi mégsem jó, egy ismeretlen fájl jön le vele... pff... akkor továbbra is help-et kérek a 4787-eshez -
csgj #4788 öhmm.. Van már 1.6-os patch is, a neverwinter nights vault oldalon le lehet szedni :O De a játék Updatere nem szedi le, szóval aki akarja, az csak manuálisan töltheti le! Én leszedem, mert mint írtam, nálam probléma van az 1.05-össel -
csgj #4787 Miért van az nálam az 1.05-ös patch-nél, hogy néhány varázslat elődidézésekor kiírja a karaktereken színes négyzeteken, hogy "2D texture failed" (vagy vmi hasonló)? És nem crack-et használok...
pls vki írjon rá megoldást, ha tud! -
Larvin #4786 Nekem úgy tűnt h nwn2-es, mert nwn1-es moduljuk már van. Minek mégegy? SZvsz, egyetlen reményem, hogy ha a mostani kieggel nem is (mert egyenlőre nekem nem úgy tűnik) előbb-utóbb lesz egy használható nwn-ünk és akkor tényleg jön a feltámadás! -
Ravine #4785 Larvin: a 'Lost Dales 2: Feltamadas' ugytudom nwn1-es pw lesz. Nezd meg a videot. -
YakHead #4784 Srácok, egy ostoba kérdés: aki Wizarddal játszik (vagy más caster-rel) milyen gyakran szokott pihenni (rest)? Én ugye egy-egy harc alatt a spelljeim javát ellövöldözöm és ugye utána ott áll szegénykém egy szál...szóval bottal a kezében. Nem gond a pihenés csak kérdezem, hogy mások hogyan tolerálják ezt?
Mellesleg egyszrűen fantasztikus ez a játék.
Előre is köszi. -
csgj #4783 kevésbé szaggat? :P Hát, a grafikája is rondább, max a környezetben nem nagyon... De pl a Kotor2 nekem sok helyen beakadt vmi érthetetlen módon. Jó, és hát azt tudtam, és írtam is, hogy olyan a rendszere, de hogy Dungeon & Dragons-os is, azt nem :O Na mindegy, téma lezárva... más kérdésem lenne (akárkinek): Miért van az nálam az 1.05-ös patch-nél, hogy néhány varázslat elődidézésekor kiírja a karaktereken színes négyzeteken, hogy "2D texture failed" (vagy vmi hasonló)? És nem crack-et használok... -
bgabor #4782 Mellesleg ha ez sem lenne elég, az Obsidian honlapján pont a KOTOR2-őt és az NWN2-őt reklámozzák. Szóval ugyan az a szabályrendszer, és az engine is. -
bgabor #4781 De. Tokkal vonóval ugyanez csak sci fi környezetben. Mivel a fejlesztő közös, valszeg még a a motor is ugyanaz, mert az irányítás pontosan ugyan olyan, mint ott. Ugyanazok a párbeszédek, képesség és feat választás, karakterfejlődés. A pályák is ugyanilyen felépítésűek.
És de, ugyanaz a tré rendszer vezérli mindkettőt.
Szerintem érdemes lenne elővenned újra a kotort, rögtön rájönnél, hogy mennyire ugyanolyan mindkét játék.
Bár annyiban mások, hogy a kotor kevésbé szaggat, kevesebbet tölt, gyorsan ment. Ezen a téren az NWN2 komoly gondokkal küzd. -
csgj #4780 ne mondd már, hogy Dungeon & Dragons szabályrendszer van a Kotorban! Én full nem emlékszem arra, hogy mondjuk egy lézerpisztolynak 1db8-as sebzése lett volna :P Alap valóban olyannak tűnik a rendszer, de a kotorban több minden hiányzik, és nem D&D-s. Nem is lehet D&D-s, hiszen az csak fantasy-val foglalkozik :D -
Larvin #4779 a kovácsolással nem bajlódtam soha, nem látom értelmét, amit kovácsolni lehet azt meg lehet venni boltban is szerintem, vagy ha nem csinálhatunk enchantolással olyat -
bgabor #4778 Nemnem, ugyanez az irányítás, ugyanez a szabályrendszer, még a fejlesztő is ugyanaz (Obsidian) a KOTORnál, mint az NWN2-nél.
Amúgy nincs valahol valami jó kis oldal ami leírja (lehetőleg magyarul, mert sok a szakkifejezés) az NWN2 rendszerének működését? -
csgj #4777 tudod nálam a játék az első, és nem figyelgetem az options menüt túl gyakran... De teljesen mindegy, a Kotor kevésbé szerepjáték, mint az NWN2. Ennek legalább D&D-és szabályrendszere van, ami ugyebár zseniális :) Magyarán akkor sem jobb, mint az NWN2, ha máshogy is lehet irányítani :P -
bgabor #4776 Na igen, de én egyszerűen csak fegyvert kovácsolni szerettem volna.
Volt egy emberem magas fegyverkészítés képességgel, az inventoryban fegyvertervrajz, és a szükséges alapanyagok. Meg a katonák erődje beli kovácspult. De ha rákattintok a pultra, ugyanúgy viselkedik, mint a ládikák, tárolók. Kivenni meg betenni lehet csak bele tárgyakat. -
bgabor #4775 Dehát nem volt az kötelezően leszünteteltethetős! Ezt az automata-Pause-a harcnál opciót ki lehetett kapcsolni!
Ne mond, hogy nem néztél bele az options menübe. -
csgj #4774 pff... miért a Kotor-t könnyebb, és jobb volt irányítani? Már nem azért, de a kötelezően leszünetelős harcrendszere, és a billentyűzetes irányítása rosszabb volt, mint az NWN2-é. Sorry, hogy beléd kötök, csak hát ez az egyik kedvenc játékom... :P -
Larvin #4773 a mozsárt használod a maradványon és enm teszed be sehova (az inventorydban csinálod)