7862
-
csgj #4852 hát, nem volt értelme leszedni, nagyon ratyi játék... mondjuk az oroszok sosem voltak képesek igazán jó játékot kiadni (na jó, lehet, hogy meg tudtok cáfolni :D). Ja, de ahogy látom az NWN2 multi se nagyon jött még össze :P Majd holnap talán itt leszünk páran, hogy meg tudjuk beszélni... talán :D -
csgj #4851 sry, most szedtem le a You are empty-t, so most azt próbálom ki... majd máskor :( -
#4850 szerintem kezdjuk előlről.-. főleg hogy egyikünknek sincs semmilyen modulja.. :D
akkor beszéljük meg a cimet, (IP_t) és hogy ki lesz a játék mester.. kinek a szerveréhez fogunk a hamachin csatlakozni.. és akit érdekel szóljon!
szerintem érdemes lenne privátba megbeszélni egy SKYP-os cimet hogy könnyebb legyen azéletünk ráadásul szebb, jobb gyorsabb, és jobban kontrolálható a csapatmozgás is. -
csgj #4849 én nemtom milyen lehetőségek vannak... de benne vagyok a mai gameben. -
#4848 Es mit akartok tolni, vmi custom modult, vagy elkezditek multiba a tortenenet elolrol (ha lehet ilyet 1altalan)? -
#4847 csak a game updatenak!
meg kell beszélni, hogy ki legyen a"mester" gép, mi lehgyen a szerver cim, stb.. van valaki aki nem routerrel nyomja? annak lenne érdemes lenni a Masternek, mert akkor a routtert nem kell baszogatni..
Szóval akár ma este (kedd) is nyomhatjuk én benne vagyok! sőt talán még egy embmert is hozok.. -
csgj #4846 oké, most updateltem a hamachit :) Esetleg akár már holnap este is nyomhatnánk... már ha valóban menni fog :P Ja, tényleg, a verziószámnak nem kell egyeznie mindegyik gépen? -
#4845 végül is egy próbát megér... ha valakinek van kedve egy közös hamacsi/LAN partihiz, akkor beszéljünk meg egy időpontot meg egy jelszót és toljuk együtt! akár 4-5ember is bőven beflér a csapatba vagy lhet, hogy még több is! ;-) -
csgj #4844 jól mondod, mindig meg kell egyezni vmi jelszóban, meg szervernévben, és egy ember szépen létrehozza... szóval ez egy zártkörű szerver, vagy vmi hasonLÓ :) De már rohadt régen használtam, szóval lehet, hogy hülyeségeket írok :P -
#4843 Eddig meg nem sikerult osszehozni egy netes LAN-t, mer havernak nincs meg egyenlore a jatek. :(
Viszont SC-t toltunk a hetvegen Hamachi igenybevetelevel.
Tudtommal a hamachi ugy mukodik, hogy barki letrehozhat ugynevezett virtualis, jelszoval vedett network-ot, amire a beavatottak be tudnak lepni. Szoval itt szvsz nincs szo semmifele szerverrol, hacsak nem a Hamachi hasznal vmit a belso mukodesehez. aztan lehet, hogy rosszul gondolom.
Itt van egy kis angol leiras, sztem eleg lenyegretoro:
Hamachi leiras roviden -
#4842 van valakinek infoja a hamacsi féle szerverekről? mi a cim? vagy legalább egy URL-t plzz... -
#4841 okés a LAN-on alkalom adtán kiprószálom! :D
Szóval mvannak kekszes szerverek, ugy mint a Lineage-nél? az szuper! és egyszerre mennyi ember lehet egy játékban? van erről valakinek élménye? és tudtok olyan szervert vagy leírást ahol megtalálom a kekszes szervereket..? -
#4840 Lanon a legegyszerűbb, ha kikapcsolod a modemet(nem a routert!)
neten nemtom hogy megy, de asszem nem kell hamacsi, mert vannak mindenféle saját serverek.
többiek biztos tudják. -
#4839 tehat, ha LAn-on tolom, akkor az siman megy a kekszelt gaméval is?
csak letiltom a netet, a routeren meg a tűzfalon és nyomom? ez szuper!
És ha a netes játékhoz hamachi kell az sem baj, a lineagert isvolt,m hogy ugy játszottam! :D a lényeg, hogy barmi nagy élmény amikor élő emberek vesznek körül és nem "előre szkrippelt" (:D) karikrohangálnak fel és alá.. :D -
#4838 Jah, meg gondolom neten keresztulinel kell vmi virtualis halozat, hogy lan-kent tudj jatszani, pl. Hamachi-t be kell izgatni elotte. -
#4837 lanon egyszerű, támogatja a játék, csak ha neten vagytok ,kapcsold ki a modemet.(vagy tűzfallal a nevert csak lanra engedd, netre nem). -
#4836 köszönöm!!! :DDD várom a válaszod! :DD -
#4835 Sztem a legtobbje aki nem eredeti peldannyal rendelkezik meg nem probalta lanon/net-en keresztul, csak 1-2 emberke, es ok meg lehet, h inkabb jatszanak a gyakori forumlatogatas helyett.
De, hogy a kerdesedre elobb-utobb valaszt is kapj, (meg hogy tudjak tort verzioval rendelkezo haverral nyomulni ^_^) este megprobalom osszehozni egy haverral a dolgot az eredeti peldanyommal, ugy hogy letiltom a kozponti szerver elerhetoseget, igy kvazi olyan lesz, mintha torttel jatszanek, legalabb is a CD key-t nem fogja tudni ellenorizni. Ha sikerul vmit osszehoznom, megirom hogy mit hogyan, addig is turelem es kitartas!
Mondjuk azt nem tudom, hogy hogyan fog egyutt mukodni egy eredeti es egy tort, meg ha ugyanolyan verziora is vannak felpatchelve... -
#4834 ugyan már kollégák! kizárt, hogy az itt jejelnévőkenk mind Eredeti gaméja legyen! valakinek csak van arrol infója, hogy hogy kell a kekszelt amet a neten nyomni.. a tűzfalat már beszereztem ,és letiltottam hogy a offical szerveren leelenőrizze a cd-keyt.. mi a következő lépés? hogy kell beállitani? -
#4833 Esetleg valaki tudna abba konkrétan segiteni, aká privátba akár MSN-en, hogy hogy kell beállítani a játékot ugy, hogy lehessen netene/lan-on keresztül is játszani? sőt, akár játszahtnánk is egyet ha valakinek van kedve.. ;-) -
Larvin #4832 Előszöris egy marhára nem ide való, másodszor meg az ilyen általában, vagy átverés, vagy csak nevetséges összeget lehet vele keresni (többet fogyaszt a számítógéped ha bekapcsolva van :D) Van egyáltalán ennek az agloco-nak telephelye, elérhetősége, referenciája? Hamár az ember ilyesmibe vág, válasszon valami ismert céget mint a Google. Az biztos nem átverés.
bocs az Off-ért (lehet törölni nem haragszom meg érte) -
#4831 Kis off, remélem nem bánjátok.
Sziasztok!
Van egy új honlap, amivel elvileg pénzt lehet keresni, és elég sok támogatója van. AGLOCO a neve, és arról szól, hogy beépül a windowsba egy kis reklámablakocska, amiért cserébe TE pénzt kapsz. Állítólag működik.(nem az első, de ez állítógal tényleg egész jó, meg most indult). Magyarul sajna nem tud, de nem nehéz kibogozni a keveset értőknek se.
Itt tudjátok kipróbálni, megnézni, regelni.
Jó pénzkeresést kívánok mindenkinek! -
csgj #4830 nincs az égvilágon semmi baja annak az 1.6-os patchnek, amit én szedtem le... -
#4829 nos, megnéztem az updater szerint, NINCS frissítés.. szerintem elképzelhető, hogy a jövő hétre meg lessz, ha tényleg az van amit olvastákl, talán csak szokás szerint csúszik a dolog.. :D -
#4828 Igen, de ez mar regebbi iromany, es ott vmi jovo het keddet emlegetett a hivatalos kiadasra az admin. De azt nem sikerult megallapitanom, hogy vegul kiadtak-e mar.
Azt nyilatkozta a bioware megbizott emberke, hogy akkor valik hivatalossa, ha majd bekerul a LiveUpdate-be. Szoval egy eredeti verzioval rendelkezo raero emberke megnezheti, hogy az updater szedi-e mar az 1.6-ot. De emlekezetem szerint meg 1.5-nel tartunk, es meg nem adtak ki az 1.6-ot. Lehet, h ezert sem talatam semmi hivatalos 1.6 patch informaciot? -
#4827 azt irja az "info", hogy az 1.6véletlenül sem hivatalos, mindenki csak saját felelőségre, és hogy az "csak" egy béta", és előfordulhat, hogy ha azt valaki felteszi, akkor nem lesz kompatibilis az offical patchel.. szal nem is tudom.. :D -
#4826 Melyedj el az angol rejtelmeiben, ime:
1.06 beta patch info
Lentebb irnak egy csomo spellrol, hogy azok is valoszinuleg valtoztak. Jo olvasgatast! -
#4825 az 1.6 patchet érdems feltenni? mit javit? az offical..? -
csgj #4824 szerintem rossz crack-et tettél fel... használj mini image-et -
kobra223 #4823 hello mindenkinek segítséget szeretnék kérni most raktam fel never 2-őt elkezdeném a játékot de karakter generáláskor nem látszik a karim sem a játékban nem lehet hogy videó kari driver miat hibádzik?
-
csgj #4822 a max alap szint az a 20 (én mindkétszer csak 19-et tudtam elérni a végén... de már nem kellett volna sok xp :P), presztízsnél pedig annyi, amennyit az információnál ír róla a game. Pl. a Harper Agent-nél 5 a max szint. De a legtöbb, amit láttam, az is max 5 szintes volt... Ja, és, ha presztízzsel folytatod, akkor csak annak a szintje emelkedik, az alapé nem... Szóval alap 20-as ember, lehetne alap 15 + presztízs 5 (és ők mindketten ugyanolyan fejlettek, csak vegyes képességeik vannak) -
#4821 azt tudja valaki, hogy mennyi a maximum szint? és ha az ember választ preztis osztályt, akkor ott is elérheti a maximumot? pl: ha a megengedett szint mondjuk 20 akkor azt el lehet érni perztisbe is meg az alapba is 20+20at..?
-
#4820 nem csak jobban fut, de szebb, és jobb is.. ráadásul kapsz egy két jobb funkció féleséget ami inkább hasznos, mint fontos.. :D -
csgj #4819 SOKKAL jobban fut, mint az alap verzióval, az biztos. Főleg ATI kártyáknál...
Ja, most játszottam ki másodjára, marha jó game :) Most szinte egyszerű is volt legyőzni a főellenséget! Na jó, kimondom, mert úgyis mindenki tudja: az árnyékok aranyos királyát :D -
#4818 Tényleg az új patchekkel jobban fut a játék mint mindjuk 1.0-ával? Mert nekem nagy jeleneteknél hajlandó volt belassulni, bár akkor még csak 512 RAM-om volt... -
#4817 nos, ha megvetted a hivatalos gamét, akkor ott az automata update! semmi gond velel, használd azt! ;-) -
Larvin #4816 Elméletileg igen, gyakorlatilag létezik megoldás. Használd a keresőt it a topicban! -
Gustafson #4815 Sziasztok. Én most vettem meg a játékot. Kérdéseim: igaz, hogy patchhez +6 Gb hely kell ? A patcheket nem lehet letölteni, csak az auto-frissítő funkciót használni ? Egyesével kell felrakni őket, egyiket a másik után ? 1.5 a legutolsó ?
Köszi ! -
csgj #4814 szívesen, ha tudok segítek máskor is :) -
#4813 naggyon király ez az 1.5patch!!! köszönet érte: ..... :D