7862
  • vizmagus
    esetleg egy cd keyt kaphatnék?
  • csgj
    valszeg a gépeddel...
  • Dakkon
    igen ám, de mi rá a gyógyír? a játékkal van a baj, vagy a gépemmel? mert ilyet még nem tapasztaltam......
  • Elk Hunt
    1. fegyómester nincs jellemhez kötve. feltétele +5 AB,+4 intimidate, dodge, mobitity, expertise (13as iq) spring attack (dex 13), weapon focus (malee weapon), whirwild attack.
    2. CR-vel van összefüggésben. Ez azt jelenti, mennyire kihivás számodra az ellenfél avagy nem. Nyilván ez a szint különbségből id adódhat.
  • Elk Hunt
    valszeg memória hiba...
  • Dakkon
    szijasztok! lenne egy kérdésem: ti nem tapasztaltatok a játékban fagyásokat. méghozzá olyanokat, amitől újra kell indtani a gépet. néha kiírja, h "rosz memória cimke" meg memória hiba, stb.... nem tudjátok mi lehet a baja?
  • csgj
    hát, ez így nem teljesen igaz: "Az olyan szerzetesek, akik ezt az utat követik, legtöbbször a pusztakezes harcot választják fegyverüknek."

vizmagus: Nincs olyan, hogy játék kód, max serial number (cd key)... elküldöm priviben
  • vizmagus
    Sziasztok megadná nekem valaki a játék kodot előre is köszi
  • Chipii
    Fegyverre képezted, vagy ökölharcra? Mert ökölharccal nem lehet fegyvermesterkedni.
  • csgj
    sehol, de ennek egyébként sincs túl gyakran fontos szerepe... Majd lesz, főleg a legvégén, meg volt is nálad már biztosan. Szóval annyira nincs sok szerepe az influence-nek, mint a Baldur's Gate 2-ben... Azt mondják, hogy a kiegben már fontosabb lesz
  • vyrn
    Asszem megvan mit nem figyeltem. Az rpgvaulton azt írják, hogy a jellemnél gonosznak kell lenni. Ezt a játékban nem, de a kib****** readme-ban sem írták. Nem tudom, hogy ők honnan szedik, de gondolom így van mert más nem lehet az oka.
    Ha nincs köze egymáshoz a challange-nek és az influencenek, akkor hol tudom megnézni játék közben, hogy mennyire bírnak a kísérőim?
  • csgj
    az 1-eshez visszatérve, megnéztem és a monk az aki főleg erre a presztízsre léphet, úgyhogy akkor tényleg csak nem figyeltél vmit
  • Braveheart
    1. vmit biztos nem vettél észre
    2. a challenge ratingnek és az influence-nek mi a franc köze van egymáshoz???
    3. van
  • csgj
    1. Valszeg a monk nem léphet a fegyvermester szinthez... ki van elvileg írva az is, hogy általában kik választják ezt a presztízs osztályt.
    2. ezt nemtom :D
    3. Van értelme, és nagyon jó is, hogy beletették, mert változatosabb lesz tőle a játék. Ha nem foglalkozol vele, meg az embereiddel (grey cloaks), akkor a nagy harcnál sokkal nehezebb dolgod lesz :P
  • vyrn
    Sziasztok!

Lenne néhány kérdésem, ami igen csak bassza a csőröm a játék kapcsán.
    1. Van egy monk-om és nem engedi hogy fegyvermesterré fejlesszem tovább magamat, pedig minden feltételt teljeseítettem (megnéztem vagy 5ször), hogy továbblépjek ezen irányba.
    2. Megnéztem, hogy a két számomra kedves segítőm hogy viszonyúl hozzám, (itt Sandre és Sandra-ra gondoltam, de ez nem is annyira fontos). Mindkettő chalenge ratingje zöldön(easy) volt. A legközelebbi játékomnál az összes kibaszott karakter hozzám való viszonya már a fehér (effortless) -en volt. Úgy hogy addig egyszer sem írta ki hogy lost/gained influence valakivel. Ez mitől lehet?
    3. Az erődépítésnek van értelme? Remélem nincs mert eléggé szarnak tartom, hogy ilyennel kell foglalkozni:)
  • _Atti_
    miértne matatnál:D sőt jóljársz ha belepakolsz egy ilyen veszélyes szerverek gyüjteménye listát is a hostba igy megkiméled magad egy halom internetes kakától..
  • csgj
    az lehet, hogy enged lanolni, de a hamachis társad nem biztos, hogy fel tud majd menni... Legalábbis nekünk ez volt a bajunk az elején, aztán rájöttünk, hogy szerverkészítés közben is ki kell hogy legyen kapcsolva a net. De ez a system32 mappa a windows almappája nem? Mert abba inkább nem matatnék... véglis a net ki-be kapcsolgatással is megy :D
  • Elk Hunt
    Nincs még teljesen kész, de ha minden jól megy a tesztelés időszaka fog következni benne. Akit esetleg érdekli és úgy gondolja ért a nwn rendszeréhez, jelentkezzen.

képek
  • Elk Hunt
    Bocsi, de még nem csináltam kép feltöltést...

képek
  • Elk Hunt
    Sok külföldi modul van köztük valamelyik jó valamelyik nem... Ami a magyar modokat illeti, van néhány készülőben. Bemutatóként 1-2 kép
  • _Atti_
    közben most megnéztem
    127.0.0.1 nwmaster.bioware.com
    ez volt amit a system32/drivers/etc/hosts fileba kellett irni nwn 1 nél
    de most ez bennevolt és nemment.
    mindenesetre probálkoztam és beraktam még ezeket
    127.0.0.1 nw2master.bioware.com
    127.0.0.1 nwnmaster.bioware.com
    127.0.0.1 nwn2master.bioware.com

és ugynézki valamelyik ezek közül bevált mert mint az egynél itt is most továbbenged lanolni meg ilyesmi

szóval

1. system32/drivers/etc/hosts file megnyit jegyzettömbel

2.

127.0.0.1 nwmaster.bioware.com
    127.0.0.1 nw2master.bioware.com
    127.0.0.1 nwnmaster.bioware.com
    127.0.0.1 nwn2master.bioware.com

copy /paste bele, save

3. nemkell lekapcsolni a netet mehet a móka
  • _Atti_
    aha, majd mindjárt megy a cim priviben,

közben mindenesetre feltettem a patcheket de hm.. van ehhez valami fixed image vagy ilyesmi? mert amit én találtam azzal nem nagyon megyeget..
  • OdassynCeriak
    Hát sztem gyere és probáld ki a 2-t. Én ugy gondolom, jobb mint az egy, mert nekem nagyon tetszett a BG, BG 2, és többnyire olyan elemeket tettek bele, ami ahoz tette hasonlová az új rendszerben, és szebb grafikával. Szval sztem jobb lett a játékrendszere, meg logikusabb számomra, viszont a max szint itt csak 20, de több presztizs class van, meg gondolom itt is a kiegbe teszik bele hogy 40 szint legyen a max.
    Nézelödtem a neten és találtam jópár érdekes angol modult, amiket lehet játszani, bár mivel még én nem játszottam ki az alapjátékot, elöször azt szeretném, csak csgj-nek az lehet nem jó, mert ő meg már 2X kivitte. Nah ha gondolod privibe küld el az msncímed, vagy alább megtalálod csgj-t és vedd fel a kapcsolatot ha gondolod.
  • _Atti_
    engem is érdekel..bár őszintén szolva még nem is nagyon volt időm a játékra épphogy belenéztem, de az egyet sokat játszottam rp szervereken, most totálrámjött az nwnezhtnék de az egy már eléggé haldoklik ahogy szétnéztem most,( ha nem akkor linket kérek hogy merre van az élet ) a kettőről meg nemnagyon tudok semmit, milyenre sikerült a multija? vannak PW-k?ugyanugy alkalmas rpzésre?
  • csgj
    nem tiltottam le semmit, és itt az ÖRÖMhír: Működik hamachin netkikapcsolós módszerrel a multi!!! Majd holnap részeletesebben leírjuk, ha többieket is érdekli :)
  • Elk Hunt
    Nem tudom mennyire működik de nem lehet letiltani azt a 3 IP címet a tűzfalon ami a biohoki szerveréhez kapcsolódik?
    Tudtommal az összes nwn1-es modul így van bellőve ami még fut mindig (mint anno a Dala)
  • csgj
    itt nyugodtan lehetek csgj is Blase helyett :)
  • OdassynCeriak
    Nah mivel mosat nem tudunk probálkozni, leírom a fejleményeket:P
    Az a baj, hogy nálam van egy olyan probláma hogy ha leteszem a NWN2-t a tálcára akkor kifagy a játék, de ugy kellene csatlakozni, hogy belogolok internet nélkül, aztán bekapcsolom a netet+hamachit, és utána a lannál nyomom a joint. Eddig ugy probáltam, hogy internettel logoltam fel=mivel nem tudtam letenni a tálcára) és fel engedett meg minden, láttam a szervert is, de amikor csaktlakozni akartam, akkor kiirta hogy a nevem elutasitotta a szerver, akár én magam csináltam a szervert akár nem. Most hogy volt időm kiprobáltam, és net nélkül tudtam a saját szerveremhez csatlakozni, meg Blase is tud a sajátjához csatlakozni azzal a teknikával amit írtam, csak én sajna nem tudok alt+tabolni. De már rájöttem, ha kikapcsolom a modemet majd vissza, kakor magátol fellép 60 sec után a netre, meg hamachira, így nem kell alt+tabolnom:P már csak blasnek kell visszaérni és kiprobáljuk. Drukkoljatok!!!
  • csgj
    most bajos helyzetek vannak, de már sokáig eljutottunk... most a cd kulcs a probléma... valszeg majd mindenkinek egy másik kell, csakhogy nincs sok másik :D
  • csgj
    Nagyon úgy néz ki, hogy működni fog ez a módszer! Márcsak Ceriaknak kell patchelnie 1.6-osra, és kipróbáljuk. Mindenesetre már most belinkelem az 1.6-os patchet, és az offline patchert, ami kell hozzá:
    (majd ha írok, ha tutira megy a hamachi szerver)
    NWN2 offline patcher (bemásolni a játék könyvtárába)
    itt ki kell választani, és leszedni a nwn2_pc_english_from105912_to106972 zip fájlt (ezt is játékkönyvtárba másolni)
    Ezek után elindítjátok a patchert, kiválasztjátok a patch fájlt, és kész. A szerver csatlakozás menetéről majd akkor beszélek, ha megy már nekünk is minden
  • csgj
    Mindenkinek akit érdekel a LAN multi! Ceriakkal próbálkozunk éppen. És ezt találtam: 1. DC from your router
    2. Create/Login
    3. Be offline, while your host computer is in server
    4. Now, server is in offline
    5. Go back to Online ( connect to internet )
    6. Be sure you are Online
    7. Press "windows" button
    8. Now you will be in desktop
    9. Run Hamachi
    10. Be sure all players ares online in hamachi
    11. Now, ( Host computer go back to game [server running] )
    12. Other players will now go back to game too
    13. Joiners choose "Join LAN"
    14. Now all players see the server in list. Now you know what to do.

ezt próbáljuk megérteni stb :D

• OdassynCeriak
    Igazság szerint nekem bármikor jo, Nyugis meg már tudja az msn cimem, téged meg felvettelek.
  • csgj
    6-7 között :P ? A fene, akkor viszem le sétáltatni a kutyámat... nem lehetne inkább 7-kor? Tudom tudom.., hogy már napok óta halasztjuk, de jó lenne inkább addig még várni, oksi? min. este 7, ha ez mindenkinek megfelel (a skype nevem kissokos, msn címem [email protected])
  • OdassynCeriak
    jah és sztem jobb lenne skype-on vagy msn-n dumálni.
  • OdassynCeriak
    1.5 megvan, mahacsit meg nem ismerem, egy link sokat segitene...
  • Nyugis
    szedd le a mahacsit!
    ez az alap, aztán tedd fel az 1,5patchot, és akkor 3an már vagyunk... leste dumáljunk itt 6-7között,
    akit érdekel még jöhet!!
  • OdassynCeriak
    Üdv!
    Engem érdkelne a NWN 2 multiban, és szivesen probálkoznék. Este olyan 6 óra körül majd felnézek megint (lehet hamarabb) addig irjatok vmit mint s hogy legyen.
  • csgj
    Na, este van, gyerünk, beszéljük meg a dolgokat!.. Már ha vannak többen, akik jönnének... felőlem 3 ember is lehet :)
  • csgj
    hm... egyszerűen csak biztos kivették a kedvenc témák közül az NWN2-őt, mert már nem tolják :( Na majd a kieg visszahozza őket :P
  • Nyugis
    nem értem ezt.. itt a lehetőség, hogy élőben nyomjuk erre sehol senki? na nemár.. akkor eza forum is megdöglött! sebaj, akár 2-3an is nyomhatjuk, nem kell nekünk a többikekre várni!!