Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄 annyira nem látogatják sûrûbben xD De kösz azért az infot! jó ha tudok forgotten realms games fórumokról 😊
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
magyar BG/BG2/IWD oldal forumja
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Amiben jobb az elsõsorban a történetvezetés szvsz, a többi inkább mindenek az összessége...a csapat hangulat (bandán belüli romantikázás, vmint a beállítottság következtében reagálnak a csapatod tagjai a cselekedeteidre, pl. ha nagyon eltérsz töle otthagynak).
A nehézség, pont nem rég merült fel pl. a régi történet amikor városrészre érve, a párbeszéd alatt megmérgeznek...majd alvás után panaszkodni kezd a karakter hogy vacakul érzi magát, na kideríteni hogy mi baja van, és meggyógyítani nem egyszerû (elsõ játszásra), ha nem teszed meg adott nap alatt akkor meghal a fõkarakter.
Szövevényes melléktörténetek, a helyes csapattápolás és taktikázás egynémely kõkemény csatánál.
Rejtett, nehezen megszerezhetõ dolgok mint pl. adamantit páncél.
..és persze a hosszú játékidõ, ami egy jó csapattal (de féljóval méginkább 😊) frankón szórakóztató...érdekes csapattal sokkal nehezebb a játék, de méginkább szórakoztató (nem 'henger' karakterekkel (pl. bárd), illetve az eltérõ beállítottságú csapattagok beszólásaival).
A karakterek nem birkák, pl. Korgan pénzért van nálad leszrja hogy a világban akarsz rendet tenni...de a többieknek is eltérõ céljaik vannak, amiben ha nem segíted õket akkor detto lelépnek.
Nem szolgálja a játék a kényelmedet, ez szvsz nagyon jó.
Nehéz összefoglalni, összeségében jobb mint a legtöbb crpg.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De ha jól emléxem, akkor a karakter tulajainál van egy script gomb és ott lehet beállítani, ilyeneket hogy:
Mágus támadó/védekezõ
paladin támadó/védekerõ
Tolvaj sneek/hide/search
És annak megfelelõen használja a képességeit a kari ha nem õt irányítod.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ha jól emlékszem a BG2-ben D&D2-es szabályrendszer van, azt mondani hogy kevésbé kidolgozott a 3-nál, egy kicsit túlzás szerintem. másnak más, az biztos..
de persze csak találgatok, majd a többiek kiegészítik 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Artanis
Volt valahol arrol beszelgetes itt a forumon, hogy van egy progi, amivel ki lehet probalni a karikat, hogy mukodnek. Valaki tudna errol valami infot, honnan lehet letolteni?
Elore is koszi!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
PvP esetében pedig arra is érdemes figyelni, hogy csak dislikeolt ellenfélen müködnek.
Artanis
Viszont nem vagyok tisztában azzal amikor a textúra méretet kell megadnod byte-ban, stb.???ezt nem értem...
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Azonnal megszunt ez a problema, amikor kikapcsoltam az elsimitast.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ugyanakkor grafikai hibákat nem tapasztaltam.
Mivel korábbi verzióknál nem használtam az AA-t, nem tudom, hogy régebben jó volt-e.
Artanis
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
Pl:Since the 1.03 patch, I've been having graphical anomolies having to do with anti-aliasing. I had no problems prior to the patch with 4x anti-aliasing turned on, but now.. whenever I have either 2x or 4x on, characters and textures go haywire. Turn it off, the problems stop. But.. I'd like to play with it on like I did before.
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
Artanis
A patchek, rengeteg bugot javítanak, ezen kivûl olyan "új"tartalmakat adnak a játékhoz, amit alapban kellett volna tartalmaznia. Csak éppen nem volt a fejlesztõknek idejûk kiadás elött adaptálni. Emelett a játék engine-t folyamatosan optimalizálják, minden patch teljesitménybeli javulást is hozz az elözõhez képest. Patchelni közelezõ! Annak aki játszani, és nem sz*pni akar. Ahogy Lacee írta, kell neki 6GB üres hely, azon a meghajtón ahol a játék install könyvtára van, de csak a patchelés idejére.
Artanis
szerintem a patcheknek azért több haszna van, mint hátránya, bár megjegyzem én nem találkoztam egy negatívummal sem.
Meg nem kezdtem bele a jatekba, de felmerult par kerdes. Olvasgattam egypar forumot a patch-ekkel kapcsolatban, es ugy tunt, mindha tobb kart okoznanak, mint hasznot (1.3 utan addig nem tapasztalt grafikai bug-ok stb.). Valamint nehezebbe teszik a jatekot is (visszavesznek bizonyos varazslatok sebzesebol stb.) Igy van ez, vagy tevedek ? Es a hivatalos patch-ekhez (vegleges, nem beta) is kell az a hatalmas, tobb Gb ures hely ?
- vagy halálosan megsebesül a nemes még a démonnal való csata elõtt, ekkor beszélsz vele, és megmondja, hogy hol van a shard.
- ha életben marad, akkor a démonnal való csata után közli ezt.
Ezek után a Moonstone Mask emeletére kell menned.
Ha nem így történt, akkor nem kizárt, hogy valami bugba sikerült belefutnod, ekkor, ha van mentésed, próbáld újrakezdeni a nemes megvédésétõl.
Sziasztok!!
Bocsi a zavarásért, de segítség kellene a játékhoz, mert elakadtam.
Az ACT 2-ben Neverwinterben a Komortó-negyedben egy nemest kell megvédeni, a kriptában le is gyilkolom a démont meg a többi szörnyet, de utána nem történik semmi, a történet megáll, anemessel nem tudok beszélni, ha visszemyegyk Lord nasher-hez az elzavar, ha kilépek a térképre akkor meg eltünik a nemes. Az tudom, hogy a nemesnél lévõ "shared" a Moonstone Mask-ban van, de oda hiába megyek.
Köszi elõre is!