Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
érdekes, hogy nálad ennyi bug jelentkezik, másoknál (pl én) meg semmi. lehet, hogy a bugok is hardver-függõk? 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Megint belefutottam egy szép bugba: ch2ben, mikor a nemesembert kell megvédeni a kriptában a démontól, van egy párbeszéd a démon és köztem. Nos, ez a párbeszéd kb 15X megismétlõdött, 5 mp-s szüntekkel, és azokban az 5 mp-ekben kellett mindent bevetnem a démon ellen hogy kinyiffanjon, fél óra elment ezzel...

War. War never changes.

Mondjuk ha nem írkálnád be 15 helyre ugyanazt a kérést,hanem helyette elolvasnád a kapott infókat game közben😊

Használd rajta a tekercset Zhjaeve-vel vagy Ammonnal. Sokáig tart felolvasni, addig tartsd távol a felolvasót a tûzvonaltól.[/spolier]
Nekem az a körkörös menü hiányzik az 1bõl, mert a 2ben elég körülményes parancsokat osztogatni... (jobb klikk hosszan lenyomva tart stb)
De a quickcast menü jó ötlet volt.

War. War never changes.

ArtanisNerwen
Még szerencse, hogy a jobb gombos kameraforgatást nem vették át a wowból. A GUIt ugyan is onnan vették. Hát nagyon gyenge lett. AZ NWN1é sokkal jobb volt. Az egyetlen ami tetszik a qiuckcast menû, kár hogy nem lehet áthelyezni.

Artanis

ArtanisNerwen
Én is át tettem TABra. Nem tudom miért változtatták meg, ha már úgy megszoktuk.

Artanis

#4214-re senkined semmi ötlete?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Neked nem segített a sárkány?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Füstölgõ koponya + földig érõ köpeny így már vágod???
Árny martalóc? 😄 Van vmi frankó magyarításod?
Hogy a francba lehet megölni az ÁRNY MARTALÓCOKAT????!!!
A III. Fejezetnél járok és Keresztút mellett rámtámad 5 GÓLEM meg 1 Árny martalóc a Gólemeket kirakom, de az árny martalóc állandóan visszagyógyítja magát miközben mindenki hanyattesik.

SEGÍTSETEK !!!
reger
Kössz

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

Én is nehezen vettem észre, hogy az ork törzsfõnök után van egy ajtó még a falban, és ott van a nagykövet. Amúgy a "z" billentyûvel lehet asszem highlightolni a dolgokat, de én átraktam a tab-ra mert megszoktam az nwn1-bõl.

War. War never changes.

hahaha! sikerült....csak kicsit érdekesen. elmentettem egy olyat, hogy már csak a druidám áll elmenekülve, egy démoni kutyussal harcolva 😄 Na, ezt betöltöttem, de akkor már full más lett az egész mentés, mert mindenki élt újra xD, az óriások fele meg eltûnt...így könnyû volt a maradékot legyûrni... na meg az érthetetlen módon sebesült vezért is 😊
Ezek szerint úgy néz ki, hogy amikor még 10 másodperc alatt kinyírtak, vmiféle bug volt. Furi bug, az biztos
reger
Kéne 1 kis help :

A water deep emissary végén amokr már megöltem a papot is ,megyek old owl wellbe ,akkor útközben megtámad egy "man" nevû figura.Érdekes módon ilyenkor már nincs a csapatban az emisssary .Legyõzöm ,õket megyek tovább old owlba ,megyek a törpéhez aki erre asszondja addig pofám lapos amíg nem találom meg az emissaryt .Mit kell ilyenkor csinálni?

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

Na igen, egy pap vagy mágus nem ártana a csapatba, de ha nincs, akkor nincs😊 Egy lehetséges taktika pl az óriások ellen: rakj freedomot a harcosaidra, és szórj a druidával entangle-t, legalább ne egyszerre jöjjenek rád az óriások. Emellett rendkívül hasznos (mondhatni túlságosan is erõs) védõ spell a regenerate, amely a teljes hpd 10%át regenerálja körönként, és ebbõl akár többet is rakhatsz magadra - ha raksz a 3 harcosra, és elõreküldöd õket, nem valószinû, hogy meghalnak. Érdemes kipróbálni a tortoise shellt is rajtuk a freedom után, nekem nem volt druidám, de hasznosnak tûnik.

Sarki ellen tûzimmunitás nem árt - energy immunity, oda is regenerate, és csépeld, majd elhullik😊 Közben healozhatod a harcosaidat.

De persze a lehetõség továbbra is ott van, hogy becserélj valakit egy mágusra😊
ArtanisNerwen
Greatswordös weapon masterrel. Nem szeretem az elhúzódó csatákat. Minél többen jönnek annál több sebzést osztok ki egy-egy kör alatt. Csak fõszörnyek elött buffolok. Sürün alszom. Muszály mert az ACm nem túl magas. Adok-kapok stilusban megy a dolog.

Artanis

neeeem, Casavir fontos! 😄 De tök mindegy, mert annyi változna max, hogy 11 másodperc alatt nyírnának ki... De tényleg nagyon durva... sõt, olyan, mintha csalna a játék, mert láttam, hogy volt olyan, amikor már a fele életénél kinyiffant Ammon pajti! Nagyon idegesítõ, mert végig szeretném vinni a játékot...
2 paladin? Az fölösleges! Cseréld le a 2.-at egy sorcererre vagy varázslóra!

War. War never changes.

paladin, druid, Ammon Jerro nemtom mi a fene xD, fighter, még egy paladin (ja, és level 16-osok, kivéve a fõhõs paladinomat, mert õ tiefling, és 15-ös)
Ez fura, mert hogy a sárkány gondot okozhat, az rendben van, de az óriásoknak hullania kellene, mint a legyeknek. Milyen csapatod van?
ArtanisNerwen
Akkor meglehetõsen nehéz ügy.

Artanis

á, én tiefling paladin vagyok. a tiefling eleve egy szinttel kevesebbet kap, mint a többi, mert túl erõs 😄 A paladin meg nagyon jó...ja és csaj karim van
Hu! Köszi ezt a sok segítséget! Rendesek vagytok. Amúgy milyen karival nyomultok? Én vmi könnyû harcost akarok csinálni aki inkább arra megy hogy gyors legyen és minnél kevesebb ütés találjon be neki. Másik kedvencem meg a paladin.
ajajajj... van két választási lehetõségem, amikor azt az Ironfist ereklyét kell visszaszereznem... vagy kinyírom azt a böhöme sárkányt, vagy a sok böhöme óriást a vezérükkel együtt. Egyik sem nagyon megy, mind2 esetben megölnek minket 10 másodperc alatt 😞 teleszórtam védõ+támadó varázslatokkal a karaktereimet, de hiába... taktika meg nem megy 10 mperc alatt 😄
Nem kell crack. Telepítsd fel az 1.0-ás alapot, telepítsd a frissítést, töltsd le a "posden féle maxiimage-t", azt mountold be a daemon tols-ba és kész. Nagyon fontos hogy hagyd békén az exe-t !!! Ne crackolj semit, mert nem kell !! Fontos még hogy a legutolsó verzióját használd a daemon-nak. Nekem így tökéletesen fut, a legutolsó hivatalos peccsel, és eddig még bug sem volt.

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Pari
hat nem egeszen😊

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Nem indult el a frissítés után. Kérte a cd-t.
én kétkezes karddal szoktam nyomulni... igaz, hogy lassú, de erõs 😊 Plusz érdemes olyat keresni, amin van + vmi elektromos, vagy hasonló plusz sebzés (persze ez van egykezes, vagy bármilyen más fegyón is)... mert lehet, hogy csak 1d8, de van rajta duplaennyi plusz sebzés vmilyen képesség miatt. Csak ezek marha drágák általában... De jó helyen lehet találni ilyeneket is. Amúgy meg mindenkinek más a fegyverigénye is 😄
Melyik fegyvertipusra érdemes ráfókuszálni ? Nem a sebzés vagy a kritikus szórzó érdekelne, hanem az hogy mikbõl találhatók, vehetõk a legfaszább cuccok ? Most nem akarok fegyvermester lenni, a kasza 4x szorzója nem érdekel 😊

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

ArtanisNerwen
Söt nem is kell.
Ugye nem tetted vissza az 1.00-ás cracked exét?

Artanis

Köszi a segítséget sikerült a patchelés! Viszont crackem nincs hozzá meg nem is talátlam<#vigyor2>. Nem is igazán hiszem hogy létezik.
Hogy a francba lehet megölni az ÁRNY MARTALÓCOKAT????!!!
A III. Fejezetnél járok és Keresztút mellett rámtámad 5 GÓLEM meg 1 Árny martalóc a Gólemeket kirakom, de az árny martalóc állandóan visszagyógyítja magát miközben mindenki hanyattesik.

SEGÍTSETEK !!!
ArtanisNerwen
Igen!
Eredeti játékod van?

Artanis

Pari
Udv kerdesem lenne, jatszjato a nwn2 multiba? neten keresztul coop-ba? Ha igen, hogy?

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Fenrir
Nekem megvan az összes sötételf könyv, egyik kedvenc sorozatom. Entreri tényleg nagy arc volt 😛

Jah a Pókkirálynõ háborója sem volt rossz, azóta Pharaun Mizzrym a nevem 😊

A halál csupán a kezdet...

ehhez nyugodtan lehetne csinlni egy faq-ot és oda berakni ezt. további kérdések elkerülése végett, mert biztosan fogják még késõbb kérdezni ha továbblép az oldal

Hali!

A sword mountains merre van (path of the holy küldetés)?

MrStokes
OFF:
En jopar reszt olvastam mar korabban, evekkel ezelott, aztan tavaly nyaron felkerekedtem, meg sem alltam a Silverland-ig es bezsakmanyoltam az egesz sorozatot 😄 Otthagytam vagy 30akarhany ezret (asszem a 40-hez kozelebb volt) 😄

Gyuruk ura nalam is az egyik favorit.
Nagyon szeretem a sotetelf trillogia elso nehany reszet, ill. a 3 alap Dragonlance konyvet.

Cadderly kalandjai is eleg jok voltak. Pokkiralyno haboruja sem rossz.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
En meg hozzavennem a Margaret Weis - Tracy Hickman parost (Dragonlance alapkonyvek pl.)is (Remelem jol emlekszem a nevekre) 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Íme a nagy mesterek:
Salvatore

Ed Greenwood

😄

Persze most az volna frappáns, ha valaki az én képemet linkelné be a következõ postban,... de értem nem rajonganak több millióan 😛

OFF
Nekem is tetszenek Salvatore Drizzt könyvei. Némelyik beszerzése külön élmény volt, fõleg a csend pengéi-világ háta kettõs amelyekért vagy 20 percet alkudoztam telefonon egy végkiárusítást végzõ könyvesbolt tulajával, mert, hogy õ már csak aznap tart nyitva aztán bezár a bolt de azért csak meggyõztem hogy plusz egy napba már nem hal bele. 😊 De az abszolút kedvenc /az alapmû Gyûrûk Ura mellett nyilván/ Robert Jordan Idõ Kereke sorozata.

Why so serious?

Én is itt nyaggattam mindenkit? Arra gondolsz hogy kb 2X leírtam az ezzel a játékkal foglalkozó topicba a gondom? Utána már csak "tárgyaltuk" a lehetõségeket? Mi az hogy nyaggattam mindenkit???
Artanis: mégegyszer kösz hogy ötleteket adtál, nemrég újraraktam a gépem azóta nõtt egy kicsit az fps, de pl az Oblivionhoz képest gyengén fut. Sztem hagyhatjuk is a témát, itt már csak az erõsebb gép lenne a megoldás. Kissé optimalizálatlan a dolog szvsz, mert tényleg az Oblivion meg sok más játék is aminek kell vas szebb és jobban fut.
Amúgy hogy ON is legyen most lett lvl9es a partim, és nagyon élvezem ahogy a tiefling csaj meg a többiek szopatják egymást! Ez a rész nagyon kidolgozott, pont ez hiányzott az elsõ részbõl!

War. War never changes.

ArtanisNerwen
Köszi Larvin !

Kiveséztük az offline patchelés részleteit, ami hasznos lehet bárkinek, nem csak a netkapcsolattal nem rendelkezõ játékosoknak.

Artanis

William King Slayer-sorozatot olvasta vki (Warhammer)?

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

Naugye 😊

Jah és Drizzt is nagyon szeretem hatalmas sorozat...Csak úgy mind Skandar Graun csak õ szegény nagyon lebutult idõközben.Vannak még kiadások manapság ????

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Nem vagyok egy nagy esztéta, de szerintem néhányan félreértelmezik a dark stílus ismérveit. A sok harc, sex, káromkodás, akciódus jelenetek, brutális csonkolások részletes ecsetelése stb. bármelyik stílusnál elõfordulhatnak(még a habosbabos Hero,High,stb. fantasy-nál is bezony ám). Mert ezek fõleg az író habitusából fakadnak, nem pedig a ráhúzott stílusjegyekbõl. Akik igazából ismerik a dark irodalom gyöngyszemeit, biztos kapásból mondanának pár regényt, amiben alig található a felsorolt elemekbõl, mégis vérbeli dark-nak számítana a javából.

Nekem bejön dark fantasy gondolok itt inkább cthulhu -ra és Lovcraft mûveire, de Ravenloft világa is elég dark fantasy, gothic beütéssel....
Dark Sun is elég elvont világ mondhatjuk Dark Fantasy -nak is mert egy kiégett "jövõképet" mutat.A mi világunkhoz legközelebb álló inkább Dragonlance, Forgotten Realms, ezeket szokták normál fantasy világként említeni ezek balanszolt világok törvényekkel melyek hasonlítanak mieinkre.Soha nem tudtam megérteni D&D ben minek a Spelljamer világa hiszen arra ottvan rengeteg más Sci-Fi rpg nem??? Ezért nem szerettem a KOTORT sõt hideg ráz tõle pedig szeretem a Star Wars-t és a D&D-t is.
Greyhawk világát nem ismerem igazán pedig az elsõ volt állítólag.Van hozzá egy szörnykompendiumom, talán egyszer leporolom... 😊Szóval visszatérve Dark Fantasy-t kell ajánlani akkor : Ravenloft könyvek ill. H.P. Lovecraft angol író mûvei.

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD