Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
War. War never changes.
De a quickcast menü jó ötlet volt.
War. War never changes.
Artanis
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
A III. Fejezetnél járok és Keresztút mellett rámtámad 5 GÓLEM meg 1 Árny martalóc a Gólemeket kirakom, de az árny martalóc állandóan visszagyógyítja magát miközben mindenki hanyattesik.
SEGÍTSETEK !!!
War. War never changes.
Ezek szerint úgy néz ki, hogy amikor még 10 másodperc alatt kinyírtak, vmiféle bug volt. Furi bug, az biztos
A water deep emissary végén amokr már megöltem a papot is ,megyek old owl wellbe ,akkor útközben megtámad egy "man" nevû figura.Érdekes módon ilyenkor már nincs a csapatban az emisssary .Legyõzöm ,õket megyek tovább old owlba ,megyek a törpéhez aki erre asszondja addig pofám lapos amíg nem találom meg az emissaryt .Mit kell ilyenkor csinálni?
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
Sarki ellen tûzimmunitás nem árt - energy immunity, oda is regenerate, és csépeld, majd elhullik😊 Közben healozhatod a harcosaidat.
De persze a lehetõség továbbra is ott van, hogy becserélj valakit egy mágusra😊
Artanis
War. War never changes.
War. War never changes.
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
A III. Fejezetnél járok és Keresztút mellett rámtámad 5 GÓLEM meg 1 Árny martalóc a Gólemeket kirakom, de az árny martalóc állandóan visszagyógyítja magát miközben mindenki hanyattesik.
SEGÍTSETEK !!!
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Jah a Pókkirálynõ háborója sem volt rossz, azóta Pharaun Mizzrym a nevem 😊
A halál csupán a kezdet...
A sword mountains merre van (path of the holy küldetés)?
En jopar reszt olvastam mar korabban, evekkel ezelott, aztan tavaly nyaron felkerekedtem, meg sem alltam a Silverland-ig es bezsakmanyoltam az egesz sorozatot 😄 Otthagytam vagy 30akarhany ezret (asszem a 40-hez kozelebb volt) 😄
Gyuruk ura nalam is az egyik favorit.
Nagyon szeretem a sotetelf trillogia elso nehany reszet, ill. a 3 alap Dragonlance konyvet.
Cadderly kalandjai is eleg jok voltak. Pokkiralyno haboruja sem rossz.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Salvatore
Ed Greenwood
😄
Persze most az volna frappáns, ha valaki az én képemet linkelné be a következõ postban,... de értem nem rajonganak több millióan 😛
Nekem is tetszenek Salvatore Drizzt könyvei. Némelyik beszerzése külön élmény volt, fõleg a csend pengéi-világ háta kettõs amelyekért vagy 20 percet alkudoztam telefonon egy végkiárusítást végzõ könyvesbolt tulajával, mert, hogy õ már csak aznap tart nyitva aztán bezár a bolt de azért csak meggyõztem hogy plusz egy napba már nem hal bele. 😊 De az abszolút kedvenc /az alapmû Gyûrûk Ura mellett nyilván/ Robert Jordan Idõ Kereke sorozata.
Why so serious?
Artanis: mégegyszer kösz hogy ötleteket adtál, nemrég újraraktam a gépem azóta nõtt egy kicsit az fps, de pl az Oblivionhoz képest gyengén fut. Sztem hagyhatjuk is a témát, itt már csak az erõsebb gép lenne a megoldás. Kissé optimalizálatlan a dolog szvsz, mert tényleg az Oblivion meg sok más játék is aminek kell vas szebb és jobban fut.
Amúgy hogy ON is legyen most lett lvl9es a partim, és nagyon élvezem ahogy a tiefling csaj meg a többiek szopatják egymást! Ez a rész nagyon kidolgozott, pont ez hiányzott az elsõ részbõl!
War. War never changes.
Kiveséztük az offline patchelés részleteit, ami hasznos lehet bárkinek, nem csak a netkapcsolattal nem rendelkezõ játékosoknak.
Artanis
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Dark Sun is elég elvont világ mondhatjuk Dark Fantasy -nak is mert egy kiégett "jövõképet" mutat.A mi világunkhoz legközelebb álló inkább Dragonlance, Forgotten Realms, ezeket szokták normál fantasy világként említeni ezek balanszolt világok törvényekkel melyek hasonlítanak mieinkre.Soha nem tudtam megérteni D&D ben minek a Spelljamer világa hiszen arra ottvan rengeteg más Sci-Fi rpg nem??? Ezért nem szerettem a KOTORT sõt hideg ráz tõle pedig szeretem a Star Wars-t és a D&D-t is.
Greyhawk világát nem ismerem igazán pedig az elsõ volt állítólag.Van hozzá egy szörnykompendiumom, talán egyszer leporolom... 😊Szóval visszatérve Dark Fantasy-t kell ajánlani akkor : Ravenloft könyvek ill. H.P. Lovecraft angol író mûvei.
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD